Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

slm kızlar ben geldim uzun zamandır yoktum giremedim foruma kafam karma karışık son klomen kullandığımda kist olmuştu bu sefer yine doktor klomen verdi yumurtam oluştu beklenen günden 4- 5 gün sonrada olsa çatladı fakat rahım duvarında inceik var dedi doktor progestan verdi 17. günümde fakat şu an adetimi 3 gün geçti az önce test yaptım negatif sizce yumurtam geç çatladıgı için testte çıkmıyor olabilir mi bi fikir verirmisiniz...

iyi akşamlar kızlar ben biraz daha iiyim şimdilik gelen akıntım yok sadece peceteye silince pembe geliyor gün boyunca yattım allahıma emenet ettim takdir onun dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inş bebeğim bana sıkı sıkı sarılır

canım gergin bir akşam olmuş. Merak etme birşey olmaz inşallah Allah'ın izniyle dinken bol bol yorma kendini risk var 3 ay süre ile senin şimdi birazcık daha fazla. Ama tutunacak annesi bak keseyi de görmüşsünüz. Beta yükseldiği sürece korkma bebeğin sağlıklı demektir. Bebek kanama ile düşse Allah koıusun beta hcg değeri düşmeye başlıyor sene değerin iyi. Etmez miyiz hiç duanı okudum gülümm.. Allah yar ve yardımcın olsunn korusun bebeğini.

Bence uygundur yeni yılın ilk gününe de duamızla başlamış olalımm..

canımm iyi olmana sevindimm yat dinlen canım şu kanama iyice bitene kadar olabilir öyle sıkma canını dediğin gibi Allah'a emanet. Sarılacak annesi bırakmayacak seni sağlıkla gelecek.

amin canım sağol dinlenip dua etmekten başka çare yok annesi asla vazgeçmez azimlidir inş bebişimde inatçı ve azimli çıkacak allahıma çok şükür kırmızı değil gelen pembemsi buna şükür

tümaycığım bunlar ne böyle ben bunları bilmiyorum,şeker ve troid hamileliklerimde yapılan testlerde bakılmıştı,birde ben hamilelik düşünmeye başlayınca baktırmıştım bişey yok yeterlimi acaba ? tekrar daha detaylı falan bakılması gerekirmi

Oflumm nasılsınnn iyi misin toparlandın mı biraz oğluşun nasıll...

iyiym canım tam yazacaktim bizimki uyandi. Çok çabuk uyanıyor malesef :) toparlamaya çalışıyorum dikişler sızlıyo biraz ışte tam iyileşmek ne zaman bilmiyorum :) oğlum iyi ama çok yaramaz teyzeleri her dakika meme istiyo.. Dikişlerm de acıyo zor emzirıyorm. Ama gerçekten her şeye değer. Ameliyata girerken herkese dua ettim o anda isimler aklıma gelmedi korkudan malesef :) doğum hikayemi daha sonra uzunca yazacağım :)

canım şimdilerde öyle olur sık uyur kısa uyurlar. Daha iyi olacaksın inşallah çok yeni tabii daha. Demek meme delisi bir oğlun var aman emsinde canım öyle olsun boşver kıyamamm göğsün yara mı oldu bol bol nemlendir barii zaman bulabilirsen tabii. Canım Allah razı olsunn.. Yaz tabii uzuunca bir hikaye isterim... Resim de koy bir ara merak ediyorumm.. Adı neydi bu arada.

graphicdesigner / YASEMİN 15.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 16.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 19.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
Sibelsibel38 / SİBEL 21.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang / İSİMSİZ 23.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
RABBIM kabul etsin INSALLAH

kizlar ben dun dra gittim ve asilam icin tedaviye basladim artik 2 gundur menogon igne vuruyorum INSALLAH pazartesi yine dra gidicem yumurtalara bakilacak sanirim asilama gunum de belli olur duaya cok ihtiyacim var RABBIM yardim etsin INSALLAH

Sündüzcüm duani okudum kuzum bebeğin sağlikla doğsun, ömrü uzun ve bereketli olsun

Sibelcim seninde duani dün okudum ama yazamadim, valla kızlar ben sibeli uzun zamandır göremiyorum haberi olan varmi?

sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik sabah aksam dualarını okudum canım bebeğin sağlığıyla doğsun ınsallah canım aminnn

mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 19.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
Sibelsibel38 / SİBEL 21.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang / İSİMSİZ

Dualarınızı okudum.. Biiraz gecikmeli okudum hepinizden özür dilerim..
Keyfim yoktu bu hafta işlerde yoğundu gelemedim topikte bir yaramazlık yok çok şükür.. .. Allah inşAllah hepimizin yüzünü ak çıkarır en yakın zamaanda.. Dün kuran okuttuk bizde.. ,Allah kabul eder inşAllah.
Ayy kızlar benim çevremdekilerin artık 2.bebiş haberlerini almaya başladım ben inşAllah Allah kimselere özendirmeden bizlerede kısmet eder.. burada mı başka bir yerde mi okudum bayıldım şu söze "Allah ihmal etmez, imtihan eder" inşAllah bizler bu sınavlardan hayırlıısyla galip çıkarız.. öpüyorum kuzular görüşürüz..

cnm bu hz.zekerranın duası öyle bir grup var orda okumuştuk ordada herkes 7 li gruplara ayrılmıştı herkes sıradakine 1000 tane okuyordu kişiye yine 7000 tane okunmuş oluyordu
canım bizde yapabiliriz aslında güzel bir fikirmiş
ohh çok şükür canım, iyi bari bide haftasonuna denk geldi de dinleniyorsundur bol bol inşallah
ayyy büşracım canım benim maşallah ohh iyi olsun da emsin bol bol büyüsün hemen kuzucuğumuz. aman sende göğüs uçlarına dikkat et yara filan olmasın hep nemlendir canım, çok duydum çünkü yara olanları, ağlayarak emziriyorlar yazık yaa.
sedacım Büşracığımın oğlunun adı Emir, benim favori ismim.
kizlar ben dun dra gittim ve asilam icin tedaviye basladim artik 2 gundur menogon igne vuruyorum INSALLAH pazartesi yine dra gidicem yumurtalara bakilacak sanirim asilama gunum de belli olur duaya cok ihtiyacim var RABBIM yardim etsin INSALLAH

canım benim inşallah başarlıl bir aşılama geçirirsin hadi bismillah bakalım, Allah emeklerini boşa çıkartmasın kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…