- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.981
kızlar canım arkadaşlarım bu gece kanlı akıntım oldu acile gittik ağladım sessizce dedim rabbim veren sensin alan sensin ama meleğimi bana bağışla diye dua ettim ve bidiğim ne varsa okudum eşim çok korktu önce özele gittim dr keseyi göremeyiz progestan iç dedi ki bugün beta hcg >1000 çıkmıştı dr betahcg yükseliorsa canlılık var demektir dedi buda nedemekse vajinal görünebilirdi ama alttan bakmak istemedi bende dayanamadım devlete gttim allatan muayene oldum aktif kanama yok dedi keseyide gördü çok sıkıntı olmadığını pogestana 3*1 devam etmemi önerdi içim şimdilik rahat meleğim hala benimle inş yarın benim dua günüm dualarınıza herzamankinden daha fazla ihtiyacım var yer gök dualarla ayakta dularınız için allahımın melekleri amin desinler meleğim bana sıkı sıkı sarılsın allah hepinizden razı olsun
Arkadaşlar günaydın, bugün erkenciyim işe gidicem, dün ilk sayfamıza bir dua ekledim, bu dua listemiz bitince ona başlayalımmı ne dersiniz? günde kaç tane okuyacağımıza filan karar verelim şimdiden ki , herşey hazır olsun, sonra dua listesi bitiyor yenisine karar verene kadar günler geçiyor. Allahın izni ile 01.01.2013'te yeni listemiz başlayacak.
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
iyi akşamlar kızlar ben biraz daha iiyim şimdilik gelen akıntım yok sadece peceteye silince pembe geliyor gün boyunca yattım allahıma emenet ettim takdir onun dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inş bebeğim bana sıkı sıkı sarılır
canım gergin bir akşam olmuş. Merak etme birşey olmaz inşallah Allah'ın izniyle dinken bol bol yorma kendini risk var 3 ay süre ile senin şimdi birazcık daha fazla. Ama tutunacak annesi bak keseyi de görmüşsünüz. Beta yükseldiği sürece korkma bebeğin sağlıklı demektir. Bebek kanama ile düşse Allah koıusun beta hcg değeri düşmeye başlıyor sene değerin iyi. Etmez miyiz hiç duanı okudum gülümm.. Allah yar ve yardımcın olsunn korusun bebeğini.
Bence uygundur yeni yılın ilk gününe de duamızla başlamış olalımm..
özlemcim genetik tahlillere ve daha önceden yaptırdığım anti kardiyolpin ıgg ve ıgm,antitrombin,lupus antikoagulanı ,şeker, troid,smear ve pıhtılaşma tahlillerine baktı yapılacak herşey yapılmış dedi bide histereskopi yapalım dedi.
sündüzcüm geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol su iç stres ve korku yapma rabbime sığın.
yasemin benim yeni bat 18 ocak acelesi varmış iki gün erken geldi.
Oflumm nasılsınnn iyi misin toparlandın mı biraz oğluşun nasıll...
iyiym canım tam yazacaktim bizimki uyandi. Çok çabuk uyanıyor malesef :) toparlamaya çalışıyorum dikişler sızlıyo biraz ışte tam iyileşmek ne zaman bilmiyorum :) oğlum iyi ama çok yaramaz teyzeleri her dakika meme istiyo.. Dikişlerm de acıyo zor emzirıyorm. Ama gerçekten her şeye değer. Ameliyata girerken herkese dua ettim o anda isimler aklıma gelmedi korkudan malesef :) doğum hikayemi daha sonra uzunca yazacağım :)
canım bizde yapabiliriz aslında güzel bir fikirmişcnm bu hz.zekerranın duası öyle bir grup var orda okumuştuk ordada herkes 7 li gruplara ayrılmıştı herkes sıradakine 1000 tane okuyordu kişiye yine 7000 tane okunmuş oluyordu
ohh çok şükür canım, iyi bari bide haftasonuna denk geldi de dinleniyorsundur bol bol inşallahiyi akşamlar kızlar ben biraz daha iiyim şimdilik gelen akıntım yok sadece peceteye silince pembe geliyor gün boyunca yattım allahıma emenet ettim takdir onun dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inş bebeğim bana sıkı sıkı sarılır
ayyy büşracım canım benim maşallah ohh iyi olsun da emsin bol bol büyüsün hemen kuzucuğumuz. aman sende göğüs uçlarına dikkat et yara filan olmasın hep nemlendir canım, çok duydum çünkü yara olanları, ağlayarak emziriyorlar yazık yaa.iyiym canım tam yazacaktim bizimki uyandi. Çok çabuk uyanıyor malesef :) toparlamaya çalışıyorum dikişler sızlıyo biraz ışte tam iyileşmek ne zaman bilmiyorum :) oğlum iyi ama çok yaramaz teyzeleri her dakika meme istiyo.. Dikişlerm de acıyo zor emzirıyorm. Ama gerçekten her şeye değer. Ameliyata girerken herkese dua ettim o anda isimler aklıma gelmedi korkudan malesef :) doğum hikayemi daha sonra uzunca yazacağım :)
sedacım Büşracığımın oğlunun adı Emir, benim favori ismim.canım şimdilerde öyle olur sık uyur kısa uyurlar. Daha iyi olacaksın inşallah çok yeni tabii daha. Demek meme delisi bir oğlun var aman emsinde canım öyle olsun boşver kıyamamm göğsün yara mı oldu bol bol nemlendir barii zaman bulabilirsen tabii. Canım Allah razı olsunn.. Yaz tabii uzuunca bir hikaye isterim... Resim de koy bir ara merak ediyorumm.. Adı neydi bu arada.
kizlar ben dun dra gittim ve asilam icin tedaviye basladim artik 2 gundur menogon igne vuruyorum INSALLAH pazartesi yine dra gidicem yumurtalara bakilacak sanirim asilama gunum de belli olur duaya cok ihtiyacim var RABBIM yardim etsin INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?