- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.041
ayyy kızlar içime hep sanki benim ilkim erkek olcakmış gibi doğuyor ya hayırlısı olsun tabi
canım öle fazlada yorma kendini ben cam halı işlerine hiç girişmiyorum valla napim ya bebiş olunca hallederim yada yıkatırım belim ağrıyo hemen..
benimde hep kız doğuyodu canım erkek olcak nasipse..hayırlısı..:)
bak aldığım ciciler başka bişi almadım daha
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...annleri-paylasim-alani-1778.html#post27640242
hmm serumu niye verdi canım anlamadım benim prensim olcak canım bizim de ölcülerimiz 15cm 210gr teyzesiiSenin minnoşunada masallAhevet dün baktı hersey uyumlu boyu 11 cm kilosu 80 gr cokta hareketli her gittiğimizde kıpır kıpır hiç durmuyo meleğim ama bana doktor serum verdi takılmadım hersey normalse girme tatlım senin bebişinin cinsiyeti ne peki
Evet canim kızım olacak Allah nasip kısmet ederse dün doktordaydik ikili testi almaya gittik masallAh herseyi cok güzeldi bı aksilik olmadı bize supriz oldu cinsiyeti 10-15 gündür erkek olarak biliyorduk
netten aldım canım ama çok güzel ve kaliteli iyiki almışım valla..bebek aşkıyla yananlardada paylaştımda sen görmemişsin tatlımm..ayy çok tatlı kız ben en cok sarı şeritli olanı bağendim ya
ayyy kızlar içime hep sanki benim ilkim erkek olcakmış gibi doğuyor ya hayırlısı olsun tabi
banada cvb yazsana kaçtane msj yazdım sana aaa çok ayıp
seninkide hayırlı olsun canım yeniymiş ne güzel duanı okudum bu aradahayırlı olsun güzel bi kız gelio eclerden daha ece masallah
ay bak bu yenilikleri benlede paylaş yoksa seni haklarım ona görenetten aldım canım ama çok güzel ve kaliteli iyiki almışım valla..bebek aşkıyla yananlardada paylaştımda sen görmemişsin tatlımm..
Rabbim gönlüne göre versin tatlım sağlıklı sihhatli olsunda en kısa zamanda bebisin seninle olur insallah
hayırlı olsun güzel bi kız gelio eclerden daha ece masallah
tamam canım tamam sırada oda var yerleştirince eklicem hemenay bak bu yenilikleri benlede paylaş yoksa seni haklarım ona göre
Kızlart ben bi namaz kılayım gelirim yine
hmm serumu niye verdi canım anlamadım benim prensim olcak canım bizim de ölcülerimiz 15cm 210gr teyzesiiaynen gerek yok RABBİM sağlıklı sıhatli kucağımza almayı nasib etsin..
seninkide hayırlı olsun canım yeniymiş ne güzel duanı okudum bu arada
ay bak bu yenilikleri benlede paylaş yoksa seni haklarım ona göre
Allah razı o0lsun canım sağolasın inşallah
Kızlart ben bi namaz kılayım gelirim yine
hmm anladım canım şifa olsun ozaman..16.haftadan sonra gecer cnm bulantıların ben 2-3 haftadır cok rahatım bulantım oluyodu cıkarmıyodum zaten ama bulantımda kalmadı..Amin canim cumlemizinkini inşallah kilo kaybım var canim bulanti ve kızmalarım cok birşey yiyip icemiyorum diye verdi iste
merhabalar benim gece yine akıntım oldu kanlı koştura koştura tekrar gittik dra yine aktif bişi yokmuş kese yine yerinde aynı ilaçlara devam full yatıyorum daha yeni kalktım tecrübeli annaeler kasıkarımd sağdan sola su geçiomuş gibi bi his var siz yasadınızmı 5+2 yiz bugün
hmm anladım canım şifa olsun ozaman..16.haftadan sonra gecer cnm bulantıların ben 2-3 haftadır cok rahatım bulantım oluyodu cıkarmıyodum zaten ama bulantımda kalmadı..
canımm ben 1. ay bitimi ve 3.ay da yaşamıştım kahve akıntı kesede bebekte bişi yoktu ama dr oluyyo böyle dedi tabi bu sürede progestan kullandım sanada vermiştir dr heralde.. 3. aydan sonra yaşamadım çok şükür..merhabalar benim gece yine akıntım oldu kanlı koştura koştura tekrar gittik dra yine aktif bişi yokmuş kese yine yerinde aynı ilaçlara devam full yatıyorum daha yeni kalktım tecrübeli annaeler kasıkarımd sağdan sola su geçiomuş gibi bi his var siz yasadınızmı 5+2 yiz bugün
inşallah gecer canım..Amin sagol canim ya inşallah gecer 9 ay boyunca gecmeyede biliyor anlamların mesala bende korkuyorum geçmezse diye yemeği bırak kokusuna dahi dayanamıyorum 2 hafta sonra bakacağız azalma yok birden kesilir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?