Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım öle fazlada yorma kendini ben cam halı işlerine hiç girişmiyorum valla napim ya bebiş olunca hallederim yada yıkatırım belim ağrıyo hemen..

EVet haklısını canim da mecbur kaldım halıya çay döküldü öylede birakamazdi
Esım balkonda balık yapmıştı camda yağ olmuş onuda öyle icim elvermedi başlamışmam hepsini hallettim iste birazda esime sinirlenmistim kendimi temizliğe vurdum öyle

hmm serumu niye verdi canım anlamadım benim prensim olcak canım bizim de ölcülerimiz 15cm 210gr teyzesii aynen gerek yok RABBİM sağlıklı sıhatli kucağımza almayı nasib etsin..

Evet canim kızım olacak Allah nasip kısmet ederse dün doktordaydik ikili testi almaya gittik masallAh herseyi cok güzeldi bı aksilik olmadı bize supriz oldu cinsiyeti 10-15 gündür erkek olarak biliyorduk

hayırlı olsun güzel bi kız gelio eclerden daha ece masallah

merhabalar benim gece yine akıntım oldu kanlı koştura koştura tekrar gittik dra yine aktif bişi yokmuş kese yine yerinde aynı ilaçlara devam full yatıyorum daha yeni kalktım tecrübeli annaeler kasıkarımd sağdan sola su geçiomuş gibi bi his var siz yasadınızmı 5+2 yiz bugün

hayırlı olsun güzel bi kız gelio eclerden daha ece masallah
seninkide hayırlı olsun canım yeniymiş ne güzel duanı okudum bu arada
netten aldım canım ama çok güzel ve kaliteli iyiki almışım valla..bebek aşkıyla yananlardada paylaştımda sen görmemişsin tatlımm..
ay bak bu yenilikleri benlede paylaş yoksa seni haklarım ona göre
Rabbim gönlüne göre versin tatlım sağlıklı sihhatli olsunda en kısa zamanda bebisin seninle olur insallah

Allah razı o0lsun canım sağolasın inşallah

Kızlart ben bi namaz kılayım gelirim yine

hmm serumu niye verdi canım anlamadım benim prensim olcak canım bizim de ölcülerimiz 15cm 210gr teyzesii aynen gerek yok RABBİM sağlıklı sıhatli kucağımza almayı nasib etsin..

Amin canim cumlemizinkini inşallah kilo kaybım var canim bulanti ve kızmalarım cok birşey yiyip icemiyorum diye verdi iste

Allah kabul etsin canim bizlere de dua et

Amin canim cumlemizinkini inşallah kilo kaybım var canim bulanti ve kızmalarım cok birşey yiyip icemiyorum diye verdi iste
hmm anladım canım şifa olsun ozaman..16.haftadan sonra gecer cnm bulantıların ben 2-3 haftadır cok rahatım bulantım oluyodu cıkarmıyodum zaten ama bulantımda kalmadı..

Cok gecmis olsun canim ya dikkat et yat dinlen kalkma sakın Rabbim bebişini korusun sana bağislasin inşallah kasık ağrıları kiramplar normal ama cok şiddetli dayanılmaz olursa doktoruma daniş canim

hmm anladım canım şifa olsun ozaman..16.haftadan sonra gecer cnm bulantıların ben 2-3 haftadır cok rahatım bulantım oluyodu cıkarmıyodum zaten ama bulantımda kalmadı..

Amin sagol canim ya inşallah gecer 9 ay boyunca gecmeyede biliyor anlamların mesala bende korkuyorum geçmezse diye yemeği bırak kokusuna dahi dayanamıyorum 2 hafta sonra bakacağız azalma yok birden kesilir insallah

canımm ben 1. ay bitimi ve 3.ay da yaşamıştım kahve akıntı kesede bebekte bişi yoktu ama dr oluyyo böyle dedi tabi bu sürede progestan kullandım sanada vermiştir dr heralde.. 3. aydan sonra yaşamadım çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…