- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.001
canım 2 rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her birine 3 kulhuvallahü 1 elham ve ya bedius semavati vel ard diosun duanı ediosun kıbleye bir köşeye asıyosun tesbihi..Gül'cüm yaaa süpersin bende sana nasıl ulaşacağımı düşünüyordum mail mi yazsam diyordum..
hani bir tesbih duası vardı ya yapmıştn sen, sonra bende yapmıştım ama şimdi unuttum nasıldı o?
canım 2 rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her birine 3 kulhuvallahü 1 elham ve ya bedius semavati vel ard diosun duanı ediosun kıbleye bir köşeye asıyosun tesbihi..
yap canımm ben kimyasal gebelikten önce yapmıştım asmıştım..olmayınca aldım tekrar okuyup astım 2.ye hamile kaldımm hayırlısı ALLAHtanheh işte buydu yaa Allah razı olsun canım benim. birkç hafta önce teyzem gelmiti bana da , onun gelini okumuş, dileği kabul olmuş tesbih dağıtmış, o da bana getirdi. gerçi ben yapıp asmıştım 1 tane ama şimdi bu tesbihte geldi ya bana içim rahat etmiyor bunu da mı okuyup assam diyorum, yada okumasammı zaten okunmuş ve asılı bir tesbihim var bilemedimki??
yap canımm ben kimyasal gebelikten önce yapmıştım asmıştım..olmayınca aldım tekrar okuyup astım 2.ye hamile kaldımm hayırlısı ALLAHtan
tamam canım yap hemen ALLAH kabul etsin İNŞALLAH..ozaman hemen abdest alıp yapayım, benimde eşim yok evde fırsat bu fırsattır, kafam yerindeyken okuyayım dualarımı allah kabul etsin inşallah seninkisi gibi canım benim çok sağol, Allah yolladı seni
nasılsınız mesudecim nasılsın canım
Cok şükür tatlım ya sen nasılsın ne yapıyorsun bakalım
hayırdır bu ağlamaklı hal niye Hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın canım
Nasıl yani aglamakli hal anlamadım canim Allah iyilikler versin hamdolsun bende iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?