Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kaplang arkadşaımızın duasını okudum. Kendisiyle aşılama topiğinden tanışıyoruz 2. aşılamasında hamile kaldı bebeğini bekliyor. Hayırlısyla sağlıkla alsın kucağına inşallahh..

selam kızlarrrr hayırlı hafta sonları evde tek kaldım ya....kocamı eğitime cağırdılar dün akşam arayıp haber verdiler gıcıklar ya bi pzrımız var onuda burnumuzdan getiriolar madem eğitim vercen mesai saati içinde versen ya..

Gül'cüm yaaa süpersin bende sana nasıl ulaşacağımı düşünüyordum mail mi yazsam diyordum..
hani bir tesbih duası vardı ya yapmıştn sen, sonra bende yapmıştım ama şimdi unuttum nasıldı o?

canım 2 rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her birine 3 kulhuvallahü 1 elham ve ya bedius semavati vel ard diosun duanı ediosun kıbleye bir köşeye asıyosun tesbihi..

canım 2 rekat namaz kılıyosun sonra 99 tesbihin her birine 3 kulhuvallahü 1 elham ve ya bedius semavati vel ard diosun duanı ediosun kıbleye bir köşeye asıyosun tesbihi..

heh işte buydu yaa Allah razı olsun canım benim. birkç hafta önce teyzem gelmiti bana da , onun gelini okumuş, dileği kabul olmuş tesbih dağıtmış, o da bana getirdi. gerçi ben yapıp asmıştım 1 tane ama şimdi bu tesbihte geldi ya bana içim rahat etmiyor bunu da mı okuyup assam diyorum, yada okumasammı zaten okunmuş ve asılı bir tesbihim var bilemedimki??

yap canımm ben kimyasal gebelikten önce yapmıştım asmıştım..olmayınca aldım tekrar okuyup astım 2.ye hamile kaldımm hayırlısı ALLAHtan

yap canımm ben kimyasal gebelikten önce yapmıştım asmıştım..olmayınca aldım tekrar okuyup astım 2.ye hamile kaldımm hayırlısı ALLAHtan

ozaman hemen abdest alıp yapayım, benimde eşim yok evde fırsat bu fırsattır, kafam yerindeyken okuyayım dualarımı allah kabul etsin inşallah seninkisi gibi canım benim çok sağol, Allah yolladı seni

herkese merhabalaarrr

ayyyy heyecan dorukta yaaaaa valla bende çok merak ediyorum, hatta geç yapman topiğğimizdeki merak ve adrenalini yükseltti diyebilirim :18:
hadi hayırlı haberler alırız inşallah

çokkk saol cnım benim allah razı olsun inş burada hep beraber seviniriz hala beklemedeyim bu arada ama ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var bişi hissetmiyorum sadece 1 2 kere kasıklarıma ağrı girio o kadar o da uzun sürmüyo offff beklemek deli ediyo insanı valla neyse artık yarın gidip alıcam test bakalım hayırlısı allah'tan büyük gün yarın

kaplang duanı okudum cnm allah kabul etsin inş.

AFFET, SABRET, DUA ET. SELAM VE DUA İLE
Dünya; var gibi görünen bir yalan.
Allah; yok gibi görünen bir gerçektir.
Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün.
Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır.

allah dualarimizi kabul etsin rabbim öyle büyükki bizleri sınıyor sabrımızı deniyor sabredelim sabredelim ve
ALLAH DİYELİM ALLAHIM HEPİMİZİN GÖZYAŞLARINI RAHMET VE MUTLULUK GÖZYAŞINA ÇEVİRSİN İNŞALLAH AMİNN

GÖZYAŞI VE AĞLAMAK

Ağlamak;
Rahmandan kuluna bir armağan, bir rahmet!...
Ağlamak;
İçteki sıkıntıları dışa atmaktır... sıkıntılardan arınmaktır!...
Bazen sevgiliye naz! Bazen sitemdir! Bazen de anlaşılamamaktır...
Bazen pişmanlığın ifadesi...
Ağlamak;
Kaybedilene ağıt! Hüznün doruk noktası...
Resulün kaybettiği oğluna hediyesi ...
Ya Resulallah! Sen de mi? Dedirten inci taneleri...
Bazen Rab’be yöneliş!...
Bazen af dileme!...
Bazen acının inci inci dışa vurumu!
Adeta acının yıkanması... toprağa karışıp yok olması...
Bazen sevincin gözlere yığılması, ardından göz pınarlarından süzülen daneler... Yürekte sevinç fırtınaları koparken, gözlerin mahzunluğu!
Söylemek !hissettiklerini ifade etmek insana uzakken, süzülen damlalarla bunları tek tek yazmak! İçteki gök gürültüsünün adeta yağmuru davet edimi...
Yakubun Yusu fa özleminin ifadesi!... Net, yalın, riyasız hiçbir kelime telaffuz etmeden tüm çıplaklığıyla, duyguların ifadesi...
Ve ağlayabilmek;
Gece yarısı mahlukat uyurken, seccadesinde Rab bine huşuyla yönelmiş, alın secdede, Rabbi ile buluşmanın doruk noktasında... bir müminin gözlerinden süzülen damlalar! Belki de diğerlerinin kurtuluşuna mütesebbib!... Rabbinden rahmet olarak....
Bir annenin yavrusuna özlemi, hasretinin ifadesi!...
Duygular kumkuması içindeyken kalbin birden infilak etmesi...
Ve gözyaşı;
Rabbinden rahmettir mü’mine!...
Bir tesellidir anneye! Sevgiliye sığınak!...
Mecnundan Leyla‘ ya kalan hatıra!...ve Resul‘den ümmetine merhamet!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…