Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim geçmişler olsun bazı hamileliklerde oluyo sen bol bol dilen canım kendini yoracak bişe yapma rabbim yardımcın olsun inş.

çok geçmiş olsun canım grip başlamış, sen iyi beslen bol bol dinlen ikisini birden atlatırsın inşallah

yasemincim bana ayrıntılı olarak yazarmısın nasıl yapılıyor neden yapılıyor nereye asıyoruz merak ettim ayrıntılı olarak yazarmısın...

hepinize iyi haftalar bol hamişli haftalar...

kader arkadaşım sabahki duanı okudum ALLAH kabul etsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahhh...

kızlar dün ödemiş bozdağına gittimm.. uludağ gibiydi telefiriğe bindim binmez olaydım dağın zirvesine çıktık -25 dereceydi sisten kimse kimseyi görmüyordu donduk resmen 20 dk. sürüyormuş iniş çıkış ..

eve geldim kasıklarım bir ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi sabah namazına kaltığımda da çok ağrıdı inanılmaz kasık ağrısı sabah namazına kaltığımda iç çamaşırım bir ıslanmış zannettim altıma işedim şuanda akıntım var keşke çıkmasaydım eğer dedim ya bebek tuttuysa bişey olursa diye çok korkuyorum.. ama daha perşembe ve cuma günü yeni çatlamıştı ben öyle tahmin ediyorum.. of kızlar bişey olmaz demi çok üşüdüm telefirikte bişey olmaz demi ..

hala hafif hafif ağrım heran adet olucakmışım gibi ve akıntım var.. inşallah bişey olmaz ..şuan kendime çok kızıyorum okadar uzun sirceğini bilseydim binmezdim eşim beni yalnız bırakma dediği için bindimm..

eşime dedim beni bindirdin kasıklarımda ağrım var oda belki bebek yerleşiyordur diye dalga geçti benimle ..

canım bir şey olmaz inşallah sıkma canını, eşin belkide doğru söylüyor bu nedenle ağrımış olabilir sen bugn eve gidince ayaklarını ve kasıklarını sıcak tut

CANIMM öncelikle 2rekat şükür hayır namazı kılıyosun dua ediosun
seccadeden kalkmadan 99 tesbih tanesinin her birine
3 kulhuvallahü 1 elham ve ya bedius semavati vel ard diosun duanı ediosun kıbleye doğru bir köşeye asıyosun tesbihi..dileğin gerçeklerşirse şunu yaparım die bir şey adıyosun ben 40 tesbih demiştim tesbih dağıtıyosun..​

İnşallahh güzel haberlerle gelirsin canımm reglin gecikti mi..

canım Allah korur inşallah merak etme hiçbir şey olmayacak bebeğine sen yat temkini elden bırakma.

canım üşümekten birşey olmaz bebeğe merak etme zaten yeniymiş yumurtlama zamanın anca dölleniyordur ama binme bir daha öyle tehlikeli şeylere olur mu. Kendini de sıcak tut bu ara

çokk geçmiş olsun cnm ya rabbim bebeğini sana bağışlasın

canım ya inş bişi olmamıştır sen içini ferah tut ayaklarını sıcak tut rabbim korusun

ebruu test yaptın mı...

mrb canım yaaa yok daha yapmadımmm:18::18:

topiğimin vefakar-cefakar-kür kar- sitem kar(ne alaka)- o kar bu kar şu kar- anne adayları..ben geldim..ben enson 543. sayfaya yazmışım, siz 555 desiniz:) anacım geçmişi şimdi okuyamam, biri bana ÖZET GEÇSİN:))sözlüğün asoşeytıtpresi özlem bunu yapabilir:))

beni soracak olursanız çok iyiyim..(kocamın yanından geldimya:)) akşam görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüzz

hoşgeldin şekerim yokluğun hiseediliyor

yapsana canımm eride aynı geçide hayırlısı ise çıkar daha fazla geciktirme..

bugün yapıcam test ama alabilirsem tabi yaaa dışarıya çıkamıyorum kızlar feleket yağmur yağıyo bekliyorum işte şimdi. yağmur durursa gidip alcam test hemen ya artık çok merak ediyorum çünkü hala bende bişi yokk adet belirtisi falan... inş bebişim benimledir yaaa. bugün hastaneden randevu alcam yarın için zaten varsa da yoksa da dr gidicem... ama inş bebeğim için giderim bu sefer .eğer test yapamazsam sonucu o zaman öğrenirim. kızlar ya ilk zamanlar gebelikte belirti falan oluyo mu bende adet belirtisi yok şimdi ama çok çabuk acıkıyorum midem kazınıyo hemen oysa açlığa dayanıklıyımdır bide midemde yanma olluyo ya sizce bunlar blirti mi kendimi kandırmak istemiyorum

kızlar hepinize çok teşekür ederim.. sağolun inşallah üşütmüşümdür . ne bileyim birden ağrıyınca korktum..

ebrucum bizi daha fazla bekletme canım testini yap bize güzel haberlerini ver...... inşallahh....

hoşgeldin canımmm.....özlem gidermişsinizdir ohhh

inşallah senledir bebişin tatlım..valla ben aynı adet olcakmışım gibi hem bel hem kasık ağrıları cektim tatlım..ve bel ağrım 1 ay gecmedi..göğüslerim şişti damarlar cıktı..

tatlım akıntıda bıldıgım kadarıyla dollenne yumurta sonrası cıkıyor rahım kendını temızlıyormus bebek ıcın ne derece dogru bılmıyorum ınsallah boyledır.

valla canım bende çok merak ediyorum yapmak istiyorum bi an önce ama hep engel çıkıyo işteyaaa diyorum acaba allah'ım da mı istemiyo ya bilmiyorum hep engel çıkıyo şimdilik ama rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…