Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

inşallah senledir bebişin tatlım..valla ben aynı adet olcakmışım gibi hem bel hem kasık ağrıları cektim tatlım..ve bel ağrım 1 ay gecmedi..göğüslerim şişti damarlar cıktı..

cok saol canım inş. canım belimde özellikle sabahları oluyo ağrı ama ben üstümü falan çok açarım gece ona yoruyodum... göğüslerimde de çok afedersin sadece uçlarında var ağrı çok hassas elim değince ağrıo off ya en iyisi bi an önce sonucu öğrenmek galiba kendimi kandırmak istemiyorum

ohhh keyfin yerindedir o zaman akşam ayrıntı bekliyıoruuuzzz

canım inşallah vardır testte öğrenmezsen doktordan öğrenirsin ama diner canım gidersin yanii.. Hadi hayırlısı..

Kızlarrrr günaydınnnn
Öncelikle dualarınızı okudum Allahım kabul eder inşallah
Gül canım yaaa Yaseminle bahsettiğinizi Allah nasip ederse bende yaıcam ilk kez duydum Allah sizden razı olsun
Sündüzcüm canım sende dikkat et kendine bol bol dinlenmeye bak Allahım bebeğini de senide korusun
Bukettt gelmişsin kocacığının yanından hoşgeldin canım bol bol hasret giderseydiniz gelsin bebişler

canım o duayı benim bi arkadaşımın arkadaşı yapmış arkadaşıma tavsiye etmiş oda yaptı benden 1 ay önce hamile kaldı bende yaptım RABBİM e şükür hamileyim duayla gelen bebeğimi dualarla koruyo RABBİM..tavsiye ederim tabi..

kızlaaaaaaaaaaaaar sağolun..evet bol bol hasret giderdik..ama bişey olacağı yok..Allah istemezse tabi...:)
neyse hepsi bi yana farklı gelişmeler oldu hayatımdı..artık yüzüm gülüyo..:))bişeylerden emin olmak çooooooooooooooook güüüüüüüzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelll..laaaaaaaaaaaaaylaaaaaaaaaaaaaaaaaylooooooooooooooooomm:))

Ayyy ne güzel yaa Allah bize de nasip eder inşallah Canım zaten yer gök dua elimizden başka ne geliyoki Allah bebeğini de senide korusun hayırlısıyla bebeşini kucağına alırsın inşalllah Eve gidince inşallah ben de yapıcam

ne duasıymış??ne duasıymış??ne duasıymış?:))

duayla gelini duayla koruyor çok güzel bi laf yaa:))

Allah herşeyin hayırlısını versin siz elinizden geleni yaptınızgerisi Allaha kaldı olur inşallah
Allah mutluluğunu bozmasın şeker sen bayağ mutlusun maşallahkocacın sana iyi gelmiş

ne duasıymış??ne duasıymış??ne duasıymış?:))

duayla gelini duayla koruyor çok güzel bi laf yaa:))

niyet duası dilek duası tatlımm...
2rekat hayır namazı kılıyosun dua ediosun seccadeden kalkmadan 99 adet tesbihin her tanesine 3 kulhuvallahü 1 elham ve YA BEDİUS SEMAVATİ VEL ARD okuyosun duanı okuyosun dileğini diliyip kıbleye doğru tesbihi asıyosun dileğin olana kadar almıyosun(benimki hala duruyo :) )

ben 40 tesbih dilemiştim aldım dağıttım canım.. normalde bu dileği dileyip dağıtılan tesbihle yapılan bir dua ama ben hacdan gelen bi tesbihle yapmıştım..

hoşgeldin canımmm cok şükür sen nasılsın bakalımm..

hb cnm cok sukur bende ıyıyım lekelenmelerım dısında doktorumu degıştırdım ama onada sıra bulamıyorum ozel ama cok yogun noluyo cıldırmak uzereyım eskı doktorum hep bısey yok hersey yolunda dıyo ılaç vverıyo ve kac aydır duzelemedım psıkolojım bozuldu ayın 15 gunu lekelı kanlı

hayatumuttur / (küçük) gamze canım duanı okudum...
buketcim hoşgeldin canım dün gece rüyamda gördüm kız seni...
kocanın yanından dönmüşsün ben de diyorum ki siz niye ayrısınız sen gidiyorsun hep o özel sektörde ondan gelemiyor heralde diyorum sonra da özeldeyse tayin işi kolay oluyormuş tayin istesene yanına kış günü yollar kötü yolculuk zor olur diyorum falan... sen de başvurduk zaten olucak gibi tayin diyorsun...gördün mü bak sizin iş bana dert oldu rüyalarıma girdi

ya gül, 99 adet tesbihe mi yoksa,bir tane tesbihin 99 tanesine mi okunacak???

ALLAH şifa versin canım ne diyim bilmiorum ki..

anam ayliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..kız sana malum mu oldu..anacım demek ki kalplerimiz bir birini tuttu bir şekilde..bilmem kaç km uzaktaki sana ettiğim dua yüreğine dokundu..en son sana okuyup gitmiştim:))

eveeeeett tayin durumumuz var..ben tayin isteyecem ankaraya..inşallah olurr..hayırlısı..anaaaaaaaamm..şoktayım haa..:44::44::44:

dr geldim kızlar kese 8.36 olmuş kanama odağı yokprogestan iğne oldum önlem amaçlı 31 kontrol hayırlısı artık benim meleğim baya nazlı galiba yatıp dinlenicemmm yine yapacak bişi yok desteğiniz için çok sağolun iiyiki varsınız

bak tatlım olacak demek sizin tayin işi duaların sayesinde erken haber canım hadi inşallah olur tatlım kurtulursunuz hasretlikten...

maşallah canım 1 hafta önce benim kesecik de 1 cm di büyümüştür heralde daha nasıl mutlu oluyor insan düşündükçe... ben dün müthiş yoğun doktorumdan 3 ocağa randevumu aldım azıcık büyüsün de kesin gittiğimde göreyim istiyorum bebişimi artık sabredicem o yüzden... zor ama napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…