- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.101
inşallah senledir bebişin tatlım..valla ben aynı adet olcakmışım gibi hem bel hem kasık ağrıları cektim tatlım..ve bel ağrım 1 ay gecmedi..göğüslerim şişti damarlar cıktı..
topiğimin vefakar-cefakar-kür kar- sitem kar(ne alaka)- o kar bu kar şu kar- anne adayları..ben geldim..ben enson 543. sayfaya yazmışım, siz 555 desiniz:) anacım geçmişi şimdi okuyamam, biri bana ÖZET GEÇSİN:))sözlüğün asoşeytıtpresi özlem bunu yapabilir:))
beni soracak olursanız çok iyiyim..(kocamın yanından geldimya:)) akşam görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüzz
bugün yapıcam test ama alabilirsem tabi yaaa dışarıya çıkamıyorum kızlar feleket yağmur yağıyo bekliyorum işte şimdi. yağmur durursa gidip alcam test hemen ya artık çok merak ediyorum çünkü hala bende bişi yokk adet belirtisi falan... inş bebişim benimledir yaaa. bugün hastaneden randevu alcam yarın için zaten varsa da yoksa da dr gidicem... ama inş bebeğim için giderim bu sefer .eğer test yapamazsam sonucu o zaman öğrenirim. kızlar ya ilk zamanlar gebelikte belirti falan oluyo mu bende adet belirtisi yok şimdi ama çok çabuk acıkıyorum midem kazınıyo hemen oysa açlığa dayanıklıyımdır bide midemde yanma olluyo ya sizce bunlar blirti mi kendimi kandırmak istemiyorum
canım o duayı benim bi arkadaşımın arkadaşı yapmış arkadaşıma tavsiye etmiş oda yaptı benden 1 ay önce hamile kaldı bende yaptım RABBİM e şükür hamileyim duayla gelen bebeğimi dualarla koruyo RABBİM..tavsiye ederim tabi..Kızlarrrr günaydınnnn
Öncelikle dualarınızı okudum Allahım kabul eder inşallah
Gül canım yaaa Yaseminle bahsettiğinizi Allah nasip ederse bende yaıcam ilk kez duydum Allah sizden razı olsun
Sündüzcüm canım sende dikkat et kendine bol bol dinlenmeye bak Allahım bebeğini de senide korusun
Bukettt gelmişsin kocacığının yanından hoşgeldin canım bol bol hasret giderseydinizgelsin bebişler
canım o duayı benim bi arkadaşımın arkadaşı yapmış arkadaşıma tavsiye etmiş oda yaptı benden 1 ay önce hamile kaldı bende yaptım RABBİM e şükür hamileyim duayla gelen bebeğimi dualarla koruyo RABBİM..tavsiye ederim tabi..
canım o duayı benim bi arkadaşımın arkadaşı yapmış arkadaşıma tavsiye etmiş oda yaptı benden 1 ay önce hamile kaldı bende yaptım RABBİM e şükür hamileyim duayla gelen bebeğimi dualarla koruyo RABBİM..tavsiye ederim tabi..
kızlaaaaaaaaaaaaar sağolun..evet bol bol hasret giderdik..ama bişey olacağı yok..Allah istemezse tabi...:)
neyse hepsi bi yana farklı gelişmeler oldu hayatımdı..artık yüzüm gülüyo..:))bişeylerden emin olmak çooooooooooooooook güüüüüüüzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelll..laaaaaaaaaaaaaylaaaaaaaaaaaaaaaaaylooooooooooooooooomm:))
ne duasıymış??ne duasıymış??ne duasıymış?:))
duayla gelini duayla koruyor çok güzel bi laf yaa:))
hoşgeldin canımmm cok şükür sen nasılsın bakalımm..
niyet duası dilek duası tatlımm...
2rekat hayır namazı kılıyosun dua ediosun seccadeden kalkmadan 99 adet tesbihin her tanesine 3 kulhuvallahü 1 elham ve YA BEDİUS SEMAVATİ VEL ARD okuyosun duanı okuyosun dileğini diliyip kıbleye doğru tesbihi asıyosun dileğin olana kadar almıyosun(benimki hala duruyo :) )
ben 40 tesbih dilemiştim aldım dağıttım canım.. normalde bu dileği dileyip dağıtılan tesbihle yapılan bir dua ama ben hacdan gelen bi tesbihle yapmıştım..
ALLAH şifa versin canım ne diyim bilmiorum ki..hb cnm cok sukur bende ıyıyım lekelenmelerım dısında doktorumu degıştırdım ama onada sıra bulamıyorum ozel ama cok yogun noluyo cıldırmak uzereyım eskı doktorum hep bısey yok hersey yolunda dıyo ılaç vverıyo ve kac aydır duzelemedım psıkolojım bozuldu ayın 15 gunu lekelı kanlı
hayatumuttur / (küçük) gamze canım duanı okudum...
buketcim hoşgeldin canım dün gece rüyamda gördüm kız seni...
kocanın yanından dönmüşsün ben de diyorum ki siz niye ayrısınız sen gidiyorsun hep o özel sektörde ondan gelemiyor heralde diyorum sonra da özeldeyse tayin işi kolay oluyormuş tayin istesene yanına kış günü yollar kötü yolculuk zor olur diyorum falan... sen de başvurduk zaten olucak gibi tayin diyorsun...gördün mü bak sizin iş bana dert oldu rüyalarıma girdi
bir tesbihin her bir boncuğuna canımmya gül, 99 adet tesbihe mi yoksa,bir tane tesbihin 99 tanesine mi okunacak???
bak tatlım olacak demek sizin tayin işi duaların sayesinde erken haber canımanam ayliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn..kız sana malum mu oldu..anacım demek ki kalplerimiz bir birini tuttu bir şekilde..bilmem kaç km uzaktaki sana ettiğim dua yüreğine dokundu..en son sana okuyup gitmiştim:))
eveeeeett tayin durumumuz var..ben tayin isteyecem ankaraya..inşallah olurr..hayırlısı..anaaaaaaaamm..şoktayım haa..:44::44::44:
dr geldim kızlar kese 8.36 olmuş kanama odağı yokprogestan iğne oldum önlem amaçlı 31 kontrol hayırlısı artık benim meleğim baya nazlı galiba yatıp dinlenicemmm yine yapacak bişi yok desteğiniz için çok sağolun iiyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?