Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

insanlara anlatmak zorundamısın peki neye niyet ettigini yada onlar yapmak zorundamı direk versek tesbiki olmuyormu bu soruların cvbını bekliyorum sekerim

kızlar selamlar,
çok kötü ve zor bir durumdayım dün gece yattım bişeyim yoktu bu sabah kalktım belim tutmuyor.. şu an otururkende ağrım var,ayakta yürüyemiyorum zaten işe zor geldim ama yerimden kalkamıyorum zaten. sanırım belim açıkta kaldı bugun de yumurtlamamın 13. günüydü eşim yakı yapıştıralım dedi ama tam da yumurtlama günlerinde ters etki yapmasından korkuyorum.. ilaç bile içmiyorum. kas gevşetici falan.. kuru kuru çekiyorum öyle. gerçi bu ay da yumurtlamaya dair hiç belirti olmadı ya.. akıntı makıntı yok yani..

bişeycik olmaz benim teyzem ilk cocuguna yakı ile hamile kalmış 1 ikincisi orayı ısıtacagı için yumurtaların catlamasınada faydalı olacaktır yap tatlı hem şifa hem sebep olsun inş.

heçciş olsun canım sıcak direk yumurtalıklara olmadığı sürece zararı olmayacağını duymuştum kas gevşeticinin de bu dönemde zararı olacağını sanmıyorum canım ya döllenmeden sonra olabilir de şimdi daha bebiş olmadan olmaz heralde...

Son düzenleme:
bişeycik olmaz benim teyzem ilk cocuguna yakı ile hamile kalmış 1 ikincisi orayı ısıtacagı için yumurtaların catlamasınada faydalı olacaktır yap tatlı hem şifa hem sebep olsun inş.

Canlarım benimm çok çok sağolun.. eşime söyledim şimdi gelirken alıcak ama ancak tabi akşama yapıştırabileceğiz. öyle böyle değil ağrı ya. konuşurken bile acıyor. meleeekk keşke inşAllah banada vesile olsa ama hayırlısı.. daha önce yapmıştım ben yakı gebelik olsun diye olmadı.. aylin immm ortada fol yok YUMURTA yok ama umut dünyası işte

insanlara anlatmak zorundamısın peki neye niyet ettigini yada onlar yapmak zorundamı direk versek tesbiki olmuyormu bu soruların cvbını bekliyorum sekerim
hayır canım anlatman gerekmiyor..dileğim vardı oldu bende dağıtıyorum dersin olur biter..onlar yapmak zorunda değil he bildiğin bebek isteyipte olmayan varsa onada verirsin aynen anlatırsın yapar sevaba girersin o ayrı..

kurban oldugum allah inş. nasip ederde kuzuna kavuşursun biran evvel

kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum

kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum

:)) Gözün aydınn Allah sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah, darısı bizlere olsun inşAllah.

allahım o günleri göstersin ne diyeyimm
İNŞALLAH canım hayırlısıyla..
Selam kızlarr kaç gündür giremedim hepinizi ayrı ayrı çok özledimm
Öğle yemeğimi yiyip geliyorum ve dalıyorum muhabbete
hoşgeldin tatlım bizde özledik seni afiyet olsun bekliyoruz....

yaaaa ben sana dedim dimi şekerr cok sevindimmmmmmmmm.. şimdi direk kan testine ve tahlille birlikte direk dr a :))
hemennnnnnn giyin cık ihmal etme.

:)) Gözün aydınn Allah sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah, darısı bizlere olsun inşAllah.

aminn canım allah razı olsun tüüümmmm kalbimle söylüyorum rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte hayırlısından inşallah allah'ım kimsenin emeklerini boşa vermesin

canım benimmmyaa öyle korkuyordum ki allah razı olsun desteğin için hala inanamıyorum ellerim titriyo yazarken şükürler olsun rabbime. canım ya ben şimdi 2. çizgiyi gördüm ya bu testler doğru söyler dimi eczacıya sordum kesin dedi ama inş. öyledir kanda da çıkar inş.

AMİN canım naptımki destek olcaz tabii..VALLA BEN ADETE 4 GÜN KALA 3TLLİK TESTLERLE YAPTIM hepside çiftt çizgiydi canım..ama hemen kan testine giidosun şimdi ve dr a tahlilini gösteriosun...tamam canım ilaç falan verir belki ihmal etme.. koş koş koşşşşş...

Hayırlı olsun bebegin Rabbim saglikla kucağına da almayı nasip etsin bizlerde seninle beraber cok mutlu olduk teorik ederim gözün Aydın canim

canım kan testi bugün yetişir mi bilmiyorum ki şimdi sıra falan almam lazım hem hemen çıkıyo mu sonuç acaba bilmiyorum saat 2 de giderim olmazsa hava da kötü eşim gelecek galiba o gelirse gideriz beraber bu arada ona nasıl söylicemi düşünüyorum canım benim yaa nasıl sevinecek

tatlım tebrikler... sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ağustos annesi çoğaldı topiğimizde maşallah
canlar evet topiğimizin bahtı açılmıştır çorap söküğü gibi ardarda güzel haberler gelecek inşallah...

canım ben özelde yaptırmıştım 45 dkda aldım acillerde yapıomuş galiba.. sağlık ocaklarıda yapıo ama ertesi gün verio :)çok sevincek emin ol canım idrarda cıktıysa kanda hayli hayli cıkar tatlım..RABBİM kucağına almayıda nasib eder İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…