- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.141
Hayırlı olsun bebegin Rabbim saglikla kucağına da almayı nasip etsin bizlerde seninle beraber cok mutlu olduk teorik ederim gözün Aydın canim
canım ben özelde yaptırmıştım 45 dkda aldım acillerde yapıomuş galiba.. sağlık ocaklarıda yapıo ama ertesi gün verio :)çok sevincek emin ol canım idrarda cıktıysa kanda hayli hayli cıkar tatlım..RABBİM kucağına almayıda nasib eder İNŞALLAH..
en iyisi canım gitmişken dr a da gösterirsin...amiinn inş canım o zaman bi koşu özele gitcem bugün hem emin olmak istiyorum
aminn canım allah razı olsun tüüümmmm kalbimle söylüyorum rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte hayırlısından inşallah allah'ım kimsenin emeklerini boşa vermesin
canım benimmmyaa öyle korkuyordum ki allah razı olsun desteğin için hala inanamıyorum ellerim titriyo yazarken şükürler olsun rabbime. canım ya ben şimdi 2. çizgiyi gördüm ya bu testler doğru söyler dimi eczacıya sordum kesin dedi ama inş. öyledir kanda da çıkar inş.
kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum
tatlım tebrikler...sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ağustos annesi çoğaldı topiğimizde maşallah
canlar evet topiğimizin bahtı açılmıştır çorap söküğü gibi ardarda güzel haberler gelecek inşallah...
eşinden ayrı gitsen keşke kan vermeye.. yada beraber git ama ona söyleme gebelik için olduğunu.. oda hiç merak etmez heralde :)) sonra eşine arattır oradaki adamıda tembihle eşine de ki şununla görüş diye adamda tebrikler baba oluyorsunuz desin şok olsun kalsın tlfda
allah razı olsun canım amin inş. inşallah diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız bi an önce rabbim isteyen herkese nasip etsingözün aydın olsun canımm allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.. hafta başı böyle güzel bir haber inş. devam ederrr
kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum
allah'ım hepinizden de razı olsun canım zaten hemen buraya koştum ilk sizlerle paylaştım allah hepinizin de gönlünün muradını nasip etsin burada herkes birbirine çok destek veriyo aranızda olmaktan çok mutluyum dualarımız bile bir en yakın arkadaştan da öte benim için en azından her an herşeyi iyi kötü paylaşıyo insan burada gerçekten hepinize çok teşekkür ediyorum
tebrik ederim bu ne güzel bir haber ya darısı hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşların başınaallah'ım hepinizden de razı olsun canım zaten hemen buraya koştum ilk sizlerle paylaştım allah hepinizin de gönlünün muradını nasip etsin burada herkes birbirine çok destek veriyo aranızda olmaktan çok mutluyum dualarımız bile bir en yakın arkadaştan da öte benim için en azından her an herşeyi iyi kötü paylaşıyo insan burada gerçekten hepinize çok teşekkür ediyorum
kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. Allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. Kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum
ebru test yaptırmaya gitti galiba hadi bakalım hayırlı haberlerle gelsin İNŞALLAH..
kızlar selamlar,
çok kötü ve zor bir durumdayım dün gece yattım bişeyim yoktu bu sabah kalktım belim tutmuyor.. şu an otururkende ağrım var,ayakta yürüyemiyorum zaten işe zor geldim ama yerimden kalkamıyorum zaten. sanırım belim açıkta kaldı bugun de yumurtlamamın 13. günüydü eşim yakı yapıştıralım dedi ama tam da yumurtlama günlerinde ters etki yapmasından korkuyorum.. ilaç bile içmiyorum. kas gevşetici falan.. kuru kuru çekiyorum öyle. gerçi bu ay da yumurtlamaya dair hiç belirti olmadı ya.. akıntı makıntı yok yani..
canım kan testi bugün yetişir mi bilmiyorum ki şimdi sıra falan almam lazım hem hemen çıkıyo mu sonuç acaba bilmiyorum saat 2 de giderim olmazsa hava da kötü eşim gelecek galiba o gelirse gideriz beraber bu arada ona nasıl söylicemi düşünüyorum canım benim yaa nasıl sevinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?