Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hayırlı olsun bebegin Rabbim saglikla kucağına da almayı nasip etsin bizlerde seninle beraber cok mutlu olduk teorik ederim gözün Aydın canim

allah'ım hepinizden de razı olsun canım zaten hemen buraya koştum ilk sizlerle paylaştım allah hepinizin de gönlünün muradını nasip etsin burada herkes birbirine çok destek veriyo aranızda olmaktan çok mutluyum dualarımız bile bir en yakın arkadaştan da öte benim için en azından her an herşeyi iyi kötü paylaşıyo insan burada gerçekten hepinize çok teşekkür ediyorum

amiinn inş canım o zaman bi koşu özele gitcem bugün hem emin olmak istiyorum

eşinden ayrı gitsen keşke kan vermeye.. yada beraber git ama ona söyleme gebelik için olduğunu.. oda hiç merak etmez heralde :)) sonra eşine arattır oradaki adamıda tembihle eşine de ki şununla görüş diye adamda tebrikler baba oluyorsunuz desin şok olsun kalsın tlfda

kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum

gözün aydın olsun canımm allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.. hafta başı böyle güzel bir haber inş. devam ederrr

evet canım hayırlısıyla inşallah çokk teşekkür ederim tatlım çok saol

ayyy güzel fikir canım valla ama ben dayanamam valla çatlarım nasıl tutcam kendimi

gözün aydın olsun canımm allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.. hafta başı böyle güzel bir haber inş. devam ederrr
allah razı olsun canım amin inş. inşallah diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız bi an önce rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum

Canım tebrik ederimmmm çok sevindimmm ama ihmal etme hemen kan testi yaptır ve doktora git ayyy ne güzel sürekli hamiş haberleri almak

Çünkü hepimiz aynı seyleri yasadık ve yasıyoruz birbirimizi anlamamız bu yüzden duanın önemi iste birbirimiz için yaptığımız dualar günahsız agizla yapılmış dualardir Rabbim olmayan evlat hasreti çeken diğer arkadaslarımıza da nasip etsin biz teşekkür ederiz bu guzel haberi bizlerle paylaştığın için hersey gönlünde olur tatlım bu arada benim test yaptığımda silik çıktı cok net degildi kan testi yaptırdım gebe çıktı ve aynı şey arkadasımda da oldu Allah'ın izni ile kesin hamilesin tabi bı kan testi yaptir icinde acaba olmasın hayırlı olsun bebişin ayyy cok kucuktur şimdi annesi kiyamam ilk 3 ay dikkat et bol bol dinlen

tebrik ederim bu ne güzel bir haber ya darısı hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşların başına ayağını sürüde herkes peşinden gelsin

kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. Allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. Kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum

cnm cok sevındım rabbım hayuyırlısıyla kucagına almayı nasip etsın ınsallah

ay çok sevindim ya ne güzel bir haber bu her hafta 1-2 hamiş çıkartıyoruz, devamı gelir inşallah bizlerede nasip olur. gözün aydın tatlım, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh:119:

ebru test yaptırmaya gitti galiba hadi bakalım hayırlı haberlerle gelsin İNŞALLAH..

İnşallah hamişlerin çoğalıyor cok şükür

“DUA” sevgiliye yazılmış bir mektup gibidir..
Zarfın içerisine yüreğini koyanın, duası kabul edilir..

kıslar doktora gıdıcem 16:15 te randevum var dua edın kotu bışey cıkmasın kurtlayım su lekelenmelerden duzensızlıklerden

bedriye senlen daha öncede konuşmuştuk sanırım bu yakı durumun..bak bel çok önemli..korkma yapıştır..vesile olsun inşallah..

anaaaaaaaaaaaaaaam..bayram oldu haaaaaaaaaaa..peşpeşe haberler gelmeye başladı.sıradakiiii?

gözün aydın, gönlün ferah olsun, yuvanız neşe mutluluk sevinç dolsun..
eşininde ağzı kulaklarına varacak heralde:))

---ayyyy çokk sevindimm canım benim ya hayırlı olsun.. Kısmetiyle gelir inşallah..
Allahım olmayanlara da nasip et bu duyguyu yaşamayı.. ayy ağlıcam şimdi gerçekten çok sevindim bebeşin sıkı sıkı sarılsın sana sonra kucağına yerleşsin bir güzel inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…