- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.581
canım benım durumlar bıraz karışık. Benım fshmı gecen hazıran ayında adetlı degılken ölçtüler cunku ozaman adet olamıyordum zaten 108 cıktı. amh: 0.01 ( bu test kac tane yumurta oldgunu gosterıyormuş) 2 ay once falan bır daha fshm ölçüldü 60 cıktı. normalde bu sonuclara gore kendılıgımden duzenlı sekılde adet görmem imkansız. Rabbımın mucizesi işte. Doktorlar beyın emarı cektıler. genetık tahlıller yapıldı hepsı tertemiz cıktı. en son gıttgımde tup bebek yapamayız sana dedıler cunku yumurtalıkların sıfır. yaparsak ozel tup bebek merkezınde ucretlı olarak yaparsınız dedıler. bende daha gıtmedım. cunku moralımı bozuyorlar.
iyiym canım teşekkür ederim sen nasılsın, seninle aynı değilde senden bir kaç gün sonraydı benim yumrtlamam ama 12. günümde yan pazartesi doktora gittiğimde büyümeye başlamışlar cumartesi de gel bakalım dedi yarın gideceğim bakalım ne durumdalar. ben muhtemelen bu ay geç yumrtladım belirtim falan yok o yumurtlama akıntısı falan yok şimdilik.
nasılsın benimle aynı tarihte yumurtlaman oluyordu yanlış hatırlamıyorsam yumurtalama testi falan yapıcaktın şimdiki durumun nedir.. varmı belirtin falan...
kızlar nasıl dıyım bılmıorum hepınızın işi gücü var bılıyorum ama ben 500 yasın-i şerif okutuyorum bebeğimin olması nıyetıyle ve sayıyı tamamlayamadım henuz okumak ısteyen olurmu aranızda her kısıye sadece 1 adet dusuo_?
cnm gecmıs olsun boyun agrısı nedır cok ıyı bılırım ne saga ne sola oynatabılyorsunuz cok kotu bır durum sıcak tut hep boynunuKızlarrrr ben geldimmmm
Bu arada bugün burası ne kadar sessiz sakin hayırdır inşallah
Ya kızlar benim omzum ve boynum fena yine sabahtan beri ağrıdan duramıyorum Çiğdemmmmm bende gidemedim eve :) pzat günü hastaneye gidicem artık yani gitmeliyim artık 20 gün oldu geçemedi
kızlar nasıl dıyım bılmıorum hepınızın işi gücü var bılıyorum ama ben 500 yasın-i şerif okutuyorum bebeğimin olması nıyetıyle ve sayıyı tamamlayamadım henuz okumak ısteyen olurmu aranızda her kısıye sadece 1 adet dusuo_?
ay canım ben okumak isterim ama kur'an bilmiyorumtürkçesinden okuyunca da çok dilim sürçüyor içime sinmiyor türkçesinden kabul oluyorsa okurum
anladım canım sonuçta adet görüyorsun demekki yumurta rezervin bitmiş değil , ama ihmal etme, git doktora mutlaka, Allah(c.c) hz. ademi yaratırken toprağı sebep kılmış, hz. havvayı yaratırken hz. ademi sebep kılmış, bizleri yaratırken anne babamızı sebep kılmış, demekki bizim çocuklarımız için de anne babalarının dışında tedaviyi sebep kılmış olmalı yani biz tedbirimizi alalım ,takdir Allahtan.
önemli olan niyet edıp okumak ıstemen canm benım eğer okursan çok mutlu olurum gerçektenn
cnm gecmıs olsun boyun agrısı nedır cok ıyı bılırım ne saga ne sola oynatabılyorsunuz cok kotu bır durum sıcak tut hep boynunu
cnm suan adetlıyım eger zaman kısıtlaması yoksa adetım bıtınce okurum 1 yasın
Canım ya annemde bundan 6 ay öncemiydi belkşde daha fazla oldu okutmuştu 500 yasin Allah kabul eder inşallah :) Bende okurum canım hatta istersen dağıtırımda şöyle yapalım ben dağıtıyım sana adet söleyim olurmu?
tamam canım okurum ozaman
cok guzel soylemıssın cnm yaa... gercektende oyle haklısında. ama ne bılıım 10 aydır gıdıyorum doktora daha bana 1 tane ılac bıle vermedıler. son snf ogrencılerıne muayane ettırıp gonderıyorlar. hep umutsuz knsuyorlar ılgılenmıyorlar. hep doktor degısıyor soyle tam anlamıyla tandık guvenılır samimi bir doktor bulsam onun takıbıne gırıcem ama yok.
canım ocak 15e kadar zamanım var henuz Allah razı olsun hepınızdenn
olur canım benım çok mutlu olurum Allah razı olsun senden.. tamam sen bana sayıyı sj olarak atarsın olurmu_?
aman canım o uyduculardan bende hiç hoşlanmam ne olacak sanki hallediverseler bende olacak yolu varsa asla insanları uğraştırmam her şeyin bir yolu vardır hesap kitap para işinde sakatlık olur bir tek onun altından kalkamazsın hesabını vermen zor olur...
anacım benim eşimde öyle hele bir sesli güleyim dışarda hemen uyarır nevarmış yani bazen insan kendini tutamaz elbette öyle kahkaha atmak hoş olmaz belki ama arada kaçabilir yani...
Canım nie 15 ocağa kadar vakit var onu anlamadım?Bide bu 500 yasini bir kişi sadece 1 tane okuyabilir die biliyorum ayrıca ismin merveydi demi?ne çok soru sordum yawww
kaçamaz bitti:)))
canım bende arapçasını biliyorum ama unutmuşum arada karıştırabilirim..türkçesinden olur diyorsan okurum..zaten bi kısmını ezbere biliyorum ama unutmuşum ne yazıkki ..fakat bisiklet sürmek gibi bişey biraz okuyunca açılır insanın dili ama üstüne eğilemedim henüz..
o zamana kadar ben temızlenırım 1 yasın dıyorum cunku fazlasını soylerım musaıt olamam okuyamam hakka gırerım o yuzden. en az 1 yasın okrm ıns. ben sana sayısını bıldırrıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?