Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anladım canım sonuçta adet görüyorsun demekki yumurta rezervin bitmiş değil , ama ihmal etme, git doktora mutlaka, Allah(c.c) hz. ademi yaratırken toprağı sebep kılmış, hz. havvayı yaratırken hz. ademi sebep kılmış, bizleri yaratırken anne babamızı sebep kılmış, demekki bizim çocuklarımız için de anne babalarının dışında tedaviyi sebep kılmış olmalı yani biz tedbirimizi alalım ,takdir Allahtan.

nasılsın benimle aynı tarihte yumurtlaman oluyordu yanlış hatırlamıyorsam yumurtalama testi falan yapıcaktın şimdiki durumun nedir.. varmı belirtin falan...
iyiym canım teşekkür ederim sen nasılsın, seninle aynı değilde senden bir kaç gün sonraydı benim yumrtlamam ama 12. günümde yan pazartesi doktora gittiğimde büyümeye başlamışlar cumartesi de gel bakalım dedi yarın gideceğim bakalım ne durumdalar. ben muhtemelen bu ay geç yumrtladım belirtim falan yok o yumurtlama akıntısı falan yok şimdilik.

Son düzenleme:
kızlar nasıl dıyım bılmıorum hepınızın işi gücü var bılıyorum ama ben 500 yasın-i şerif okutuyorum bebeğimin olması nıyetıyle ve sayıyı tamamlayamadım henuz okumak ısteyen olurmu aranızda her kısıye sadece 1 adet dusuo_?

ay canım ben okumak isterim ama kur'an bilmiyorum türkçesinden okuyunca da çok dilim sürçüyor içime sinmiyor türkçesinden kabul oluyorsa okurum

cnm gecmıs olsun boyun agrısı nedır cok ıyı bılırım ne saga ne sola oynatabılyorsunuz cok kotu bır durum sıcak tut hep boynunu

cnm suan adetlıyım eger zaman kısıtlaması yoksa adetım bıtınce okurum 1 yasın

cok guzel soylemıssın cnm yaa... gercektende oyle haklısında. ama ne bılıım 10 aydır gıdıyorum doktora daha bana 1 tane ılac bıle vermedıler. son snf ogrencılerıne muayane ettırıp gonderıyorlar. hep umutsuz knsuyorlar ılgılenmıyorlar. hep doktor degısıyor soyle tam anlamıyla tandık guvenılır samimi bir doktor bulsam onun takıbıne gırıcem ama yok.

Canım ya annemde bundan 6 ay öncemiydi belkşde daha fazla oldu okutmuştu 500 yasin Allah kabul eder inşallah :) Bende okurum canım hatta istersen dağıtırımda şöyle yapalım ben dağıtıyım sana adet söleyim olurmu?

olur canım benım çok mutlu olurum Allah razı olsun senden.. tamam sen bana sayıyı sj olarak atarsın olurmu_?

valla bende su an gittiğim doktoru bulana kadar alnımın damarı çatladı herkes çok övdü ama bana çok ukala geliyor belkide bana öyle geliyor bilmeiyorum ama başka çarem yok Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sende iyice bir araştır sonuçta büyük şehirdesin inşallah bulursun. ben cıkıyorum canlarım mesaim doldu:) iyi akşamlar

kaçamaz bitti:)))

canım bende arapçasını biliyorum ama unutmuşum arada karıştırabilirim..türkçesinden olur diyorsan okurum..zaten bi kısmını ezbere biliyorum ama unutmuşum ne yazıkki ..fakat bisiklet sürmek gibi bişey biraz okuyunca açılır insanın dili ama üstüne eğilemedim henüz..

Canım nie 15 ocağa kadar vakit var onu anlamadım?Bide bu 500 yasini bir kişi sadece 1 tane okuyabilir die biliyorum ayrıca ismin merveydi demi?ne çok soru sordum yawww

canım 15 ocakta eşim sperm testı vercek tekrar oyuzden demıstım :) evet ısmım merve evet herkes sadece 1 adet okuyor dedığın gıbı :)

evet dedığın gbı bıraz okuyunca kendılığınden acılır insanın dili sen turkçesındende okusan kabulumdur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…