- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.541
bende yemeğimi yiyip geldim canım afiyet olsun sanadaa :))
yok canım fazla tatlı istemio benim canım ne bilim böle lahmacun vs gibi şeyler istio genelde..ama bayadır yemediğimden bu ara pasta istio nedense :)
tatlımmmm nasılsın bugünn...bebişin nasıl canımcım...
senin canın genelde nasıl şeyler istiyo benim et tarzı şeyler istio nedense :))
ay ne bilim canım ben normaldede yemek secmem :)) hamileykende pek değişmedi..:))Çok ilginç yahuuaksine et yemesem aramam hee, yemek olarak bende dolma falan çok seviyorum, zeytinyağlı olsun... lahana olsun... şimdi de beyaz lahanaya taktım
bizde iyiz çok şükür canımm ..gecer canım İNŞALLAH benim gecti cok şükür ama anneme cekmişim onunda bulantısı olmamış rahat gecirmiş hamileliklerini..miden bulandıkca sert sulu elma yemiştim ben iyi geliodu :)
yap canım yap tabi bende evde oturuyorum annem ne zaman arasa oturuyorum diorum kızıyo oda yürüyüş yapman lazım topaç gibi olursun dio..:Kızlar bir karar aldım şirketteki öğle yemeklerinden sonra 15 dk. yürüyüş yapacağım, nefes alamıyorum resmen yemekten sonra ya..
kızlar sebepsiz yere içim sıkılıyor nedenini bilmiyorum ama ..
akıntım yok diyordum yaa çok az az başladı peçeteye silince beyaz bazende sarı ama çok az geliyor...
hiç keyfim yok burnum hala açılmadı ilaçta alamıyorum... offf eşimde ka belgesinden 2426 tl ceza yemiş((
inşallah seruma grek kalmaz canım gecer ALLAHın izniyle..Rabbim daimi kılsın iyiliğinizi inşallah gecer canim iyiki olmamış canim cok zor bulanti ben su icsem kusuyodum şimdi yanımda sise bulunduruyorum yudum yudum iciyorum su cok önemli çünkü gebelikte ama yemek yiyemiyorum bazen günde bir onuda çıkarıyorum bazense hiçbirşey yiyemiyorum mide bulantilarindan cok şükür 5 aya kadar cocuk annenin yediklerinden etkilenmiyormuş bebeğimin beslenmedi iyi 4. Aydan sonra gecer inşallah yoksa serumla beslenmek zorunda kalicam yeşil elma yiyorum başka meyvede yiyemiyorum hele mandalina ve portakaldan tiksindim
inşallah seruma grek kalmaz canım gecer ALLAHın izniyle..
Allahım! Ey Rabbim! Ben razıyım Senden. Sen de benden raZı oL!
*Ey Vedûd!
Ben Seni sevdim.
Sen de beni sev!
Ey Vekîl!
İşimi sana havale ettim!
Sende en güzeliyle cevap ver
yok canım hiç rüyamda görmedimm..Sagol canim inşallah birde kizlar benim canim birsey çektiği zaman rüyamda yiyorum gulcum sende de oluyor mü bı defasında yaprak sarma canim çekmişti rüyamda bir tencere sardım yedim acaba rüyamda yediklerimden de birsey almismiyimdir
yok canım hiç rüyamda görmedimm..
bak kayınvalidem dioki eğer canım bişi isterse bulamazsan avcunu yala diocidden bikaç yerdende duydum..
Allahh razı olsun canım benımm çok mutlu oldum yazdıklarına ınşllh rabbim kabul eder dualarımızı
kızlar ben az cıkıym uykulu gibiyim uzanıym biraz...öptüm sizi..
arkadaşlar bişey soracağım ben hsg çektirdiğimden beri sadece tuvalete gittiğimde uzayan kanlı akıntım oluyor,sizdede böyle oldumu?
Amin tez vakitte inşallah ayy canim ne demek senin mutlu olman beni daha mutlu etti daini olur bu mutluluğun inşallah..
kızlar buaralar herkes benı ruyasında hamile göruyormuş öle dıyorlar.. annem gecen benım ıcın ıstıaraye yattı ve bırbebek kucağında 40 gunluk varyokmus anneme benı kımseye vermeyın ben sıze geldım demıs annem ınanmamıs bebeğin konustuğuna.. ardından bebek ınan ben konusuyom benım adım yusuf Allah öyle emrettı adım yusuf demıs devamlı ve annem uyanmıs.. ardından yengem gecenlerde normal bı ruya görmus ben mıdem bulanıo yenge hamıleyım galıba dıomustum bana test ypmamı sölüyomuştuu yengemın ruyalarıda cıkar anlayamadım gttı:)
bayılıyorum bu dualarına, Allah razı olsun canımAllah’ım! Ey Rabbim! Ben razıyım Sen’den. Sen de benden raZı oL!
*Ey Vedûd!
Ben Seni sevdim.
Sen de beni sev!
Ey Vekîl!
İşimi sana havale ettim!
Sende en güzeliyle cevap ver…
tatlım bol bol dua oku sıkıntıların geçer Allahın izniyle, safer ayındayız mesude de yazmış “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” bu duayı günde 100 defa okumamız gerekiyor bu ayda, bende boş oldukça okuyorum Allah belaları sıkıntıları üzerimizden alsın inşallahkızlar sebepsiz yere içim sıkılıyor nedenini bilmiyorum ama ..
akıntım yok diyordum yaa çok az az başladı peçeteye silince beyaz bazende sarı ama çok az geliyor...
hiç keyfim yok burnum hala açılmadı ilaçta alamıyorum... offf eşimde ka belgesinden 2426 tl ceza yemiş((
özlemcim benim hsgden sonra birkaç gün kanlı akıntım olmuştu. senin kaç gün gecti hsgnin üztünden . bide enfeksiyon kapmaman için ilaç verdi dimi.arkadaşlar bişey soracağım ben hsg çektirdiğimden beri sadece tuvalete gittiğimde uzayan kanlı akıntım oluyor,sizdede böyle oldumu?
canım ya tüylerim diken diken oldu, Rabbim hayra çıkarsın ne güzel bir rüya görmüş annenkızlar buaralar herkes benı ruyasında hamile göruyormuş öle dıyorlar.. annem gecen benım ıcın ıstıaraye yattı ve bırbebek kucağında 40 gunluk varyokmus anneme benı kımseye vermeyın ben sıze geldım demıs annem ınanmamıs bebeğin konustuğuna.. ardından bebek ınan ben konusuyom benım adım yusuf Allah öyle emrettı adım yusuf demıs devamlı ve annem uyanmıs.. ardından yengem gecenlerde normal bı ruya görmus ben mıdem bulanıo yenge hamıleyım galıba dıomustum bana test ypmamı sölüyomuştuu yengemın ruyalarıda cıkar anlayamadım gttı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?