Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah hayırlara wesile etsin cnm inş çıkar rüyalarıı ... bu ay olmazsa öbür ay olur o olmazsa ondan sonraki ay sen ümidini kesme yeter :)

gamzecim bende aynı senin gibi bi tuhafım walla afedeersini adetten 7 gün sonra başladı akıntım çok fena hemde üşüttüm dedim girp oldum sonra afedersiniz bide balgam falan sinüsde war içime akıyo bol su içiyorum çıkarıyorum balgamı ama dün akıntım hafif sarı geldi normalde olmaz üşütmeye bağladım kasıklarım sürekli ağrıyo akıntım yok bugün ..birde öksürürken sanki rahmimden bişe kooptu bianlık acı oldu kendimi dinlemeye başladım yinee :) başkasına akıl wermek güzelde bide bende tam anlamıyla uygulayabilsemm :)) doktora gidecem diyorum ayağım çekmiyo kaldım bölee şaşkın bi şekildee :)

niye kimsecikler yok yaa, dün bu saatler çenemiz düşüktü bu gün herkes konuşmama perhisinde miiiii,
Çok sıkıldım ya hasta numarası da yapamadım evime gitmek istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmm

niye kimsecikler yok yaa, dün bu saatler çenemiz düşüktü bu gün herkes konuşmama perhisinde miiiii,
Çok sıkıldım ya hasta numarası da yapamadım evime gitmek istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmm

ben varım ama asabım çok bozuk..bugün televizyonun uydu alıcısını(kutu) teslim etmeye malum yere gittim..benim asabımı bozdular. -25 derecede git otarafa gel butarafa diyorum iptal edecem yok eşinizin üstüne olduğu için o gelecek, diyorum eşim burada yok nasıl olacak ben bilmem diyo kadın eşinizin kimlik fotokopisi lazım siz onun yerine imza atamazsınız ki dedim eyvallahda bu adam benim kocam daaa..yok benim yetkim yok..yahu ne olacak peki diyorum ben alamam müdüre gidin o olur diyorsa alırım diyo kadın..yahu hisse senedimi devrediyorum, ben bankacıyım herşeyin bir oluru var sen olmazsan bi yolu bulunur imza atmaya, televizyonun uydu alıcısını geri vermek için adam bana noterden vekaletmi göndersin..:)))yok alamam..müdür nerede cumada,,iyide mesaiden izin almışım yok..neyse sinir harbi öğlen arasını gittim bi cafede geçirdim sinirlerim asabım bozulda 1,5 olsunda müdürün yanına gideyim diyorum..,1,5 oldu müdür yok nerede müdür şuan yok,, bekleyin , ne kadar bekleyecem bilmem..bekle bekle gelmez..en son müdürün odasının yanındaki bi adama sordum müdür ne zaman gelecek..oda bi meymenetsiz suratsız, kodaman bi tip..ben yardımcı olayım diyebildi..dedim ben bunu teslim edecem eşimin üstüne diye alamıyolar..adam diyoki evvvvvvvveettkimlik fotosu lazım diyorum eşim ankarada dilyoki oradan teslim etse olmaaaaaaaaazz cihaz burda..adamda kuraldan kaideden bi boşluk bulmaya çalışıyo ama yok..kimlik fotokopisini gönderebilirmisiniz..iyi fakslıyım diyorum..bu sefer kutuya bakıyo modem yok..modem olmadan alamam..eşimi arıyorum böyle böyle ..ben sana modemide al demiştim diyo:)))..ben hatırlamıyom modem felüan:))..neyse yarın açıkmısınız diyorum adam yok diyo dönüyorum eşime neyse pazartesi diyorum gülümsüyo:)) adam bu zaman çarşamba diyo..pazarteside tatil..la havle vela kuvvete:)))..sinirim asabım bozuldu..bi kahkaha attım..eşim telefonda diyoki ne oldu..ne olacak asabım bozuldu.. neyse tamam dedim çıktım..eşim dediki çıkınca ara..aradım dedim ya manyak bunlar bu nasıl prosedür maksat yormak para koparmak diye köpürüyorum(gerçi köpüremiyorumda -25 derecede köpükde ağzımda donuyo:))) eşim kaldırdı dediki ya buket niye adamın yanında öyle gülüyosun:))haydaaaaa yermisin yemezmisin..yahu asabım bozuldu, ortalığa bağırıp çağırıp fırça atacağıma güleceğim gelmiş bu daha iyi değilmi, ya ben sana dedim modemde bilmem nede benimde asabım bozuldu sen niye güldün..tamam dedim yine beni suçlayacak bişey buldun..evet diyo..:))

la havle vela kuvvete, -25 derecede burnumdaki sümüğün donduğuna, o kapıdan bu kapıyakoştuğuma inek şaban gibi koştuğuma, mesaiden olup bide zaten takıştığım mesai arkadaşlarıma ben gecikecem demek zorunda kaldığıma değilde adama güldüğüme asabı bozuluyo:)))..sanki o meymenetsiz suratsız adamın yüzüne gülüyorum, tevbe estağfirullah tövbe..:))..yahu bu erkekleri bazen anlamıyorum..:))bide onlar bizi anlamadıklarını söylüyolar..asıl ben anlamıyorum..:))9

Son düzenleme:

canım salı günü yapıldı,antibiyotik verdi 2 gün öncesinden başladım kullanmaya onu kullanıyorum, hiç olmadığı kadar akıntı olunca bide çok afedersiniz uzuuuunca ne oluyo dedim, yoksa içimmi temizleniyo

mervecım uzlume tatlım rabbım hayırlı zamanını beklıyo demekkı dua etmekten baska bıey gelmıyo elımızden herseyın hayırlısı

Tesekkur ederım kızlar ıyı dıleklerınız dualarınız ıcın bıl mukabele ınsaallah. hep bana destek oldunuz. oluyorsunuz. yarın doktora gıdıcem fsh hormonumu olcturmek ıcın. bakalım hormonlar ne durumda hayırlısı olsun hakkımızdan bu mubarek cuma gunu hurmetıne Rabbım kalplerımıze ferahlık versi. Allah göbüşlerimizi feht etsin.

aman canım o uyduculardan bende hiç hoşlanmam ne olacak sanki hallediverseler bende olacak yolu varsa asla insanları uğraştırmam her şeyin bir yolu vardır hesap kitap para işinde sakatlık olur bir tek onun altından kalkamazsın hesabını vermen zor olur...
anacım benim eşimde öyle hele bir sesli güleyim dışarda hemen uyarır nevarmış yani bazen insan kendini tutamaz elbette öyle kahkaha atmak hoş olmaz belki ama arada kaçabilir yani...

Son düzenleme:

inşallah canım Allahın hikmeti çok büyük elbet muradımızı verecektir. senin fsh genelde kaç çıkıyor

Ey cânıma cânânım, ey derdime dermânım.
Âlemlere sultanım, Medet Allah’ım medet.
Bu derdim onmaz gibi, Azrail gülmez gibi.
Umduğum olmaz gibi, Medet Allah’ım medet.
Dünyayı bâki sandım, gaflet içinde kaldım.
Ölüm var imiş bildim, Medet Allah’ım medet.
Teşekkür ederim canim begenmenize sevindim bı başka topikte de paylaşıyorum bazıları hoslanmiyormuş...

neden beğenmiyorlarmış canım, paylaştığın dualar hep iç açıcı beğenmiyorlarsa art niyet ararım amannn boşver biz begeniyozzzz:81:

canım belkide iltihap vardı antibiyotik kullanıca söktü
arada soğan kürü yapmanı öneririm, adeta için temizleniyor
hımm buarada soğan kürü demişken ablam benden 17 yaş büyük yani epey yaşı var 3 tane yetişkin çocuğu var 5-6 sene kadar önce bir gebelik gecirdi ama düştü o ara iltihap için soğan kürü yapmış gebe kalmış soğan kürü sayesinde diyor.

inşallah canım Allahın hikmeti çok büyük elbet muradımızı verecektir. senin fsh genelde kaç çıkıyor

canım benım durumlar bıraz karışık. Benım fshmı gecen hazıran ayında adetlı degılken ölçtüler cunku ozaman adet olamıyordum zaten 108 cıktı. amh: 0.01 ( bu test kac tane yumurta oldgunu gosterıyormuş) 2 ay once falan bır daha fshm ölçüldü 60 cıktı. normalde bu sonuclara gore kendılıgımden duzenlı sekılde adet görmem imkansız. Rabbımın mucizesi işte. Doktorlar beyın emarı cektıler. genetık tahlıller yapıldı hepsı tertemiz cıktı. en son gıttgımde tup bebek yapamayız sana dedıler cunku yumurtalıkların sıfır. yaparsak ozel tup bebek merkezınde ucretlı olarak yaparsınız dedıler. bende daha gıtmedım. cunku moralımı bozuyorlar.

evet canım ya annemde uyanınca ırkılmıs bı snra bana anlattı benımde bıanda kanım ısındı yusuf ısmıne :)

nasılsın benimle aynı tarihte yumurtlaman oluyordu yanlış hatırlamıyorsam yumurtalama testi falan yapıcaktın şimdiki durumun nedir.. varmı belirtin falan...

allah hayırlara wesile etsin cnm inş çıkar rüyalarıı ... bu ay olmazsa öbür ay olur o olmazsa ondan sonraki ay sen ümidini kesme yeter :)

ınsallah canım ümidimi kesmıorum canım topiğe katıldığımdan berı sızı tanıdığımdan berı hep bı umut var ıcımde.. :) duamı okuduğun ıcın Allah razı olsun canım

Kızlarrrr ben geldimmmm
Bu arada bugün burası ne kadar sessiz sakin hayırdır inşallah
Ya kızlar benim omzum ve boynum fena yine sabahtan beri ağrıdan duramıyorum Çiğdemmmmm bende gidemedim eve :) pzat günü hastaneye gidicem artık yani gitmeliyim artık 20 gün oldu geçemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…