- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.561
kızlar buaralar herkes benı ruyasında hamile göruyormuş öle dıyorlar.. annem gecen benım ıcın ıstıaraye yattı ve bırbebek kucağında 40 gunluk varyokmus anneme benı kımseye vermeyın ben sıze geldım demıs annem ınanmamıs bebeğin konustuğuna.. ardından bebek ınan ben konusuyom benım adım yusuf Allah öyle emrettı adım yusuf demıs devamlı ve annem uyanmıs.. ardından yengem gecenlerde normal bı ruya görmus ben mıdem bulanıo yenge hamıleyım galıba dıomustum bana test ypmamı sölüyomuştuu yengemın ruyalarıda cıkar anlayamadım gttı:)
niye kimsecikler yok yaa, dün bu saatler çenemiz düşüktü bu gün herkes konuşmama perhisinde miiiii,
Çok sıkıldım ya hasta numarası da yapamadım evime gitmek istiyoruuuuuuummmmmmmmmmmm
bayılıyorum bu dualarına, Allah razı olsun canım
tatlım bol bol dua oku sıkıntıların geçer Allahın izniyle, safer ayındayız mesude de yazmış “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” bu duayı günde 100 defa okumamız gerekiyor bu ayda, bende boş oldukça okuyorum Allah belaları sıkıntıları üzerimizden alsın inşallah
özlemcim benim hsgden sonra birkaç gün kanlı akıntım olmuştu. senin kaç gün gecti hsgnin üztünden . bide enfeksiyon kapmaman için ilaç verdi dimi.
canım ya tüylerim diken diken oldu, Rabbim hayra çıkarsın ne güzel bir rüya görmüş annen
kızlar benim eltimin 2 çocuğu var o da hamileliklerinde badem yağı kullanmış hiç çatlak yok hem zararıda yok
tatlım sağlık olsun hayırlısı böyleymiş demekki çok umutlanımştık hepimiz ama kısmet değilmiş, bak adetinde geliyor Rabbim imşallah mucizesini gönderecektir, bize güvenip tevekkül etmek düşüyor..
Günaydınn canım benim...iyi sayılır sen nasılsın_?
Mervecim hayırlısı olsun canım benim hepimiz çok ümitlenmiştik nese tezzz zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
Kızlar hayırlı cumalarrr bol bol dua edelim bugün birbirimize Allah inşallah dualarımızı kabul eder
işte seninki ilaçların etkisi canıkom..
sağlık olsun..üzülmeki gerçekten sağlık olsun..bacağını ve diğer rahatsızlıklarını düşün.nerelerden geldin..buraya..inşallah bu bir adımdır..sonu gelecek..:))
yaaaaaaaaaa kadertaşım..pişmanlık adama neler yaptırıyo..:))
çok beğendim..belkide ben de böyle düşündüğüm için dua etmeyi bilmiyorum..
bende aynı senin gibiyim..çatlaklar için bepanten in kremi var..sende benim gibiysen,,yağla mağla olacak gibi değil..:))
sormayın bende kavga ettim işteki arkadaşımla zaten dün sizin yüzünüzden:))bana tuttu dediki biraz az yazda şu işe bak..tabi bende verdim cevabı..oradaki bütün işleri ben yüklenince iyi tabi , bi gün rahat davrandım hemen çullandılar...verdim cevabı,,şimdide konuşmuyorum..
hepinize hayırlı cumalar kızlar..
bugün işe geldim kendimi biraz daha iyi hissediyorumm.. merve arkadaşımız için üzüldüm ALLAH tan herşeyin hayırlısı belki merveciğimiz için hayırlısı böyleymiş..
kızlar benimde adet tarihim ayın 6 sı 2 gün önce kan testi yaptırmam gerekiyor yaaa sizce ayın 3 ünde mi tahlil yaptırayım yoksa 4 ünde mi... 2 gün öncesi sizce hangisi
3 mü - 4 mü cevap veririmisiniz..
ayın 6.sını saymıyorum çünkü ogün olucam diye sizce saymam gerekiyormu...
GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESE BUGÜN CUMA DUASINI OKUMAYI UNUTMAYINN...
hoşgeldin tatlımm iyisin maşallah işler hafiflemiş idrar yolun enfeksiyonunda bitti sayılr tamamen gececek hayırlısı ile..öpüyorum senii..
ende
canım özeldende yazdım burdanda yazıyımm..çok üzüldüm ama hayırlısı sende kendini üzüp yıpratma..testlerde silik çizgi kahve lekelenme diyince olabilir dedik bizde ümitlendik çabamızın nedenini anlamışsındır bebk varsa tutunmaya calışıyodur adetle gitmesin die gitmeni istetedik RABBİM hayırlısını versin tez zamanda bebişini gönderir İNŞALLAH..
GÜNAYDIN TATLIMM iyim cok şükür sen nasılsın..
günaydın canım hayırlı cumalar 4ü yaptırman lazım canım..
canım 31i gitmen gerekiyor..
mervecım uzlume tatlım rabbım hayırlı zamanını beklıyo demekkı dua etmekten baska bıey gelmıyo elımızden herseyın hayırlısı
aman canım o uyduculardan bende hiç hoşlanmam ne olacak sanki hallediverseler bende olacak yolu varsa asla insanları uğraştırmam her şeyin bir yolu vardır hesap kitap para işinde sakatlık olur bir tek onun altından kalkamazsın hesabını vermen zor olur...ben varım ama asabım çok bozuk..bugün televizyonun uydu alıcısını(kutu) teslim etmeye malum yere gittim..benim asabımı bozdular. -25 derecede git otarafa gel butarafa diyorum iptal edecem yok eşinizin üstüne olduğu için o gelecek, diyorum eşim burada yok nasıl olacak ben bilmem diyo kadın eşinizin kimlik fotokopisi lazım siz onun yerine imza atamazsınız ki dedim eyvallahda bu adam benim kocam daaa..yok benim yetkim yok..yahu ne olacak peki diyorum ben alamam müdüre gidin o olur diyorsa alırım diyo kadın..yahu hisse senedimi devrediyorum, ben bankacıyım herşeyin bir oluru var sen olmazsan bi yolu bulunur imza atmaya, televizyonun uydu alıcısını geri vermek için adam bana noterden vekaletmi göndersin..:)))yok alamam..müdür nerede cumada,,iyide mesaiden izin almışım yok..neyse sinir harbi öğlen arasını gittim bi cafede geçirdim sinirlerim asabım bozulda 1,5 olsunda müdürün yanına gideyim diyorum..,1,5 oldu müdür yok nerede müdür şuan yok,, bekleyin , ne kadar bekleyecem bilmem..bekle bekle gelmez..en son müdürün odasının yanındaki bi adama sordum müdür ne zaman gelecek..oda bi meymenetsiz suratsız, kodaman bi tip..ben yardımcı olayım diyebildi..dedim ben bunu teslim edecem eşimin üstüne diye alamıyolar..adam diyoki evvvvvvvveettkimlik fotosu lazım diyorum eşim ankarada dilyoki oradan teslim etse olmaaaaaaaaazz cihaz burda..adamda kuraldan kaideden bi boşluk bulmaya çalışıyo ama yok..kimlik fotokopisini gönderebilirmisiniz..iyi fakslıyım diyorum..bu sefer kutuya bakıyo modem yok..modem olmadan alamam..eşimi arıyorum böyle böyle ..ben sana modemide al demiştim diyo:)))..ben hatırlamıyom modem felüan:))..neyse yarın açıkmısınız diyorum adam yok diyo dönüyorum eşime neyse pazartesi diyorum gülümsüyo:)) adam bu zaman çarşamba diyo..pazarteside tatil..la havle vela kuvvete:)))..sinirim asabım bozuldu..bi kahkaha attım..eşim telefonda diyoki ne oldu..ne olacak asabım bozuldu.. neyse tamam dedim çıktım..eşim dediki çıkınca ara..aradım dedim ya manyak bunlar bu nasıl prosedür maksat yormak para koparmak diye köpürüyorum(gerçi köpüremiyorumda -25 derecede köpükde ağzımda donuyo:))) eşim kaldırdı dediki ya buket niye adamın yanında öyle gülüyosun:))haydaaaaa yermisin yemezmisin..yahu asabım bozuldu, ortalığa bağırıp çağırıp fırça atacağıma güleceğim gelmiş bu daha iyi değilmi, ya ben sana dedim modemde bilmem nede benimde asabım bozuldu sen niye güldün..tamam dedim yine beni suçlayacak bişey buldun..evet diyo..:))
la havle vela kuvvete, -25 derecede burnumdaki sümüğün donduğuna, o kapıdan bu kapıyakoştuğuma inek şaban gibi koştuğuma, mesaiden olup bide zaten takıştığım mesai arkadaşlarıma ben gecikecem demek zorunda kaldığıma değilde adama güldüğüme asabı bozuluyo:)))..sanki o meymenetsiz suratsız adamın yüzüne gülüyorum, tevbe estağfirullah tövbe..:))..yahu bu erkekleri bazen anlamıyorum..:))bide onlar bizi anlamadıklarını söylüyolar..asıl ben anlamıyorum..:))9
Tesekkur ederım kızlar ıyı dıleklerınız dualarınız ıcın bıl mukabele ınsaallah. hep bana destek oldunuz. oluyorsunuz. yarın doktora gıdıcem fsh hormonumu olcturmek ıcın. bakalım hormonlar ne durumda hayırlısı olsun hakkımızdan bu mubarek cuma gunu hurmetıne Rabbım kalplerımıze ferahlık versi. Allah göbüşlerimizi feht etsin.
tatlım bol bol dua oku sıkıntıların geçer Allahın izniyle, safer ayındayız mesude de yazmış Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm bu duayı günde 100 defa okumamız gerekiyor bu ayda, bende boş oldukça okuyorum Allah belaları sıkıntıları üzerimizden alsın inşallah
özlemcim benim hsgden sonra birkaç gün kanlı akıntım olmuştu. senin kaç gün gecti hsgnin üztünden . bide enfeksiyon kapmaman için ilaç verdi dimi.
canım ya tüylerim diken diken oldu, Rabbim hayra çıkarsın ne güzel bir rüya görmüş annen
Ey cânıma cânânım, ey derdime dermânım.
Âlemlere sultanım, Medet Allah’ım medet.
Bu derdim onmaz gibi, Azrail gülmez gibi.
Umduğum olmaz gibi, Medet Allah’ım medet.
Dünyayı bâki sandım, gaflet içinde kaldım.
Ölüm var imiş bildim, Medet Allah’ım medet.
Teşekkür ederim canim begenmenize sevindim bı başka topikte de paylaşıyorum bazıları hoslanmiyormuş...
canım salı günü yapıldı,antibiyotik verdi 2 gün öncesinden başladım kullanmaya onu kullanıyorum, hiç olmadığı kadar akıntı olunca bide çok afedersiniz uzuuuuncane oluyo dedim, yoksa içimmi temizleniyo
inşallah canım Allahın hikmeti çok büyük elbet muradımızı verecektir. senin fsh genelde kaç çıkıyor
tatlım bol bol dua oku sıkıntıların geçer Allahın izniyle, safer ayındayız mesude de yazmış Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm bu duayı günde 100 defa okumamız gerekiyor bu ayda, bende boş oldukça okuyorum Allah belaları sıkıntıları üzerimizden alsın inşallah
allah hayırlara wesile etsin cnm inş çıkar rüyalarıı ... bu ay olmazsa öbür ay olur o olmazsa ondan sonraki ay sen ümidini kesme yeter :)
evet canım ya annemde uyanınca ırkılmıs bı snra bana anlattı benımde bıanda kanım ısındı yusuf ısmıne :)
annemde bana hep hz.yusuf gibi çocuğun olsun diye dua ediyor... her telefon konuşmamızda öyle diyor.. benim için sağolsun dua topluyormuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?