- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.601
inşallah cnm...:) canım benım ıstersen bende okuyabılırım sana dua ıkımızınde oğlu olursa yusuflarımız gelcek demekkı :)
anladım cnm hakkında hayırlısı olsun....iyiym canım teşekkür ederim sen nasılsın, seninle aynı değilde senden bir kaç gün sonraydı benim yumrtlamam ama 12. günümde yan pazartesi doktora gittiğimde büyümeye başlamışlar cumartesi de gel bakalım dedi yarın gideceğim bakalım ne durumdalar. ben muhtemelen bu ay geç yumrtladım belirtim falan yok o yumurtlama akıntısı falan yok şimdilik.
kızlar nasıl dıyım bılmıorum hepınızın işi gücü var bılıyorum ama ben 500 yasın-i şerif okutuyorum bebeğimin olması nıyetıyle ve sayıyı tamamlayamadım henuz okumak ısteyen olurmu aranızda her kısıye sadece 1 adet dusuo_?
Bukettt canım kuran işini ihmal etme iyice unutursun sonra ara ara fırsat buldukça al eline oku :)
Kızlar ben kaçarrr hepinizi öpüyorummm
Merve dağıttığım yasin sayısını yarın bildiririm canım Allah kabul eder ve en kısa zamanda hayırlı evlatların olur inşallah
inşallah cnm...
anladım cnm hakkında hayırlısı olsun....
ben 1 tane okuyabilirimmm
tamam canım haberını beklıcem Allah razı olsun hepınızden
selamlar kızlaarr...
canım ayın 15'ine kadar madem al benden de 1 tane.. Allah kabul etsin inşAllah...
burcu , merve ve ebru arkdaşlarım akşamki duanızı okudum rabbim bu mübarek gün hürmetine duamıızı kabul etsin inşallahhhh
Allah razı olsun canım okuyunca haber veırsın dıme adını listeme yazıyorum ozaman canım rabbım senınde gönlune göre versın ınsallah
Allah razı olsun canım okuyunca haber veırsın dıme adını listeme yazıyorum ozaman canım rabbım senınde gönlune göre versın ınsallah
Aminn Yarabbim.. Hepimizin gönlüne göre versin inşAllah.
Ve haberdar ederim seni elbet.. Hatta şöyle yapalım anneciğimde okur sana sen benden 2 tane al..
merve bitanede benden olsun pazartesi okurum.
tamam canım okuyunca bana msj atarmısın peki:)
Ecrin23 mervecim ben 7tane yasin dağıtım canım allah kabul eder inşallah allahım en kısa zaman da hayirli evlatlar nasip eder inşallah seninle birlikte isteyen herkese nasip etsin allahım inşallah
kızlar nasıl dıyım bılmıorum hepınızın işi gücü var bılıyorum ama ben 500 yasın-i şerif okutuyorum bebeğimin olması nıyetıyle ve sayıyı tamamlayamadım henuz okumak ısteyen olurmu aranızda her kısıye sadece 1 adet dusuo_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?