- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.661
İyi gecele kizlar
daha once anlatmistim ya esim suan icin benim hamile kalmami istemiyor kotu seyler yasadigimiz icin karsilikli oturup konustuk ben onu ikna etmege calisirken o beni ikna etti .Bizim evimiz var var ama kendi evimiz deil kayinvalidemin once kendimize ev alalim sen ise basla dedi ben tam olarak ne istedigimi bilmiyorum bebekte istiyorum ama kendimize ait evimizde olsun istiyorum esim kafami allak bullak etti ya offfff.
kızlar pazartesi- salı aranıza katılmadım maşallah bi sohbet bi muhabbet coştunuz sayfalar aldı başını gitti her gün okumama rağmen bir türlü yetişemedim size, artık eşim bile kızıyordu dalıyorsun oraya hiç bakmıyorsun diye, gelip gidip bitirdinmi yetiştinmi diye soruyorduvee sonunda bitirdim çok şükür artık daha yakından takip edebileceğim
nasılsın özlem doktor sana hsg den sonra kaç gün ilişki yasak dedi?
kızlaaar biz geçengün eşimle genetik sonuçlarına bakarken bişey farkettik bizim 2.bebeğimiz kızmışgenetik doktoru son iki kromozom cinsiyeti belirtir demişti benimki xx eşiminki xy bebeğin genetik sonucuda xx burdan anladık merak ediyordum, merakımı gidermiş oldum
iyiyim canım sen nasılsın, kimse bişey demedi sadece bankoda görevli hemşire hsg için randevu alırken adet bittikten sonra hsg çekilene kadar ilişki yok dedi, ogün söylediyse bile ben hatırlamıyorum beni uyuz etmişti ters ters cevap veriyordu kadın
kızlar nerdesiniz yaa 4 kişi yazımı beğenmiş beğenenler yok ortada Allah Allah ben geldim hepiniz firari
cnm ben hsg çektiğimde doktor bana 3 gün ilişki yok sonra normal olarak ilişkiye girebilirsiniz dedibenim kafam çok karışık ya eşim kafamı allak bullak etti canım banada histereskopiden önce ilişki yok sonrada 15 gün dediler 15 gün çok uzun geldi bana da ondan sordum.
benim kafam çok karışık ya eşim kafamı allak bullak etti canım banada histereskopiden önce ilişki yok sonrada 15 gün dediler 15 gün çok uzun geldi bana da ondan sordum.
cnm ya bence hiç geçmişi araştırma boşver bende 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim senin gibi çok bakıyordum baktım olan bana oluyor kapattım o defteri bebeğim cennette köşkte annesini bekliyor onu da rahatsız etmek istemiyorum
CaNim kafanı karıştıracak birsey yok aslında en kötu karar dahi karasizliktan daha iyidir istiyorsan evi falan bekleme yap ama diyorsan hazır değilim zamanı var o zamana bırak ama ev ısı uzun is benimde evim yok ama birşeylerin olması için bazı isteklerimi ertelemem tabimi bu cocuk meselesi çift tarafında istemesi gerekiyor ya esın seni ikna edecek yada sen onu hayırlısı olsun hakkındabenim kafam çok karışık ya eşim kafamı allak bullak etti canım banada histereskopiden önce ilişki yok sonrada 15 gün dediler 15 gün çok uzun geldi bana da ondan sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?