Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İyi gecele kizlar
daha once anlatmistim ya esim suan icin benim hamile kalmami istemiyor kotu seyler yasadigimiz icin karsilikli oturup konustuk ben onu ikna etmege calisirken o beni ikna etti .Bizim evimiz var var ama kendi evimiz deil kayinvalidemin once kendimize ev alalim sen ise basla dedi ben tam olarak ne istedigimi bilmiyorum bebekte istiyorum ama kendimize ait evimizde olsun istiyorum esim kafami allak bullak etti ya offfff.

kızlar ya 1 saattir böle nasıl anlatacam tam rahmimin sağ tarafına ortaya yakın biyerine bir sancı giriyo ay diyorum bi anlık çünkü geçiyo sonra bidaha giriyo aklım orda başka şeylerle dağıtmaya çalışıyorum ama yine oluyo aca ne olabilir ilk defa böle oldu çünkü..

ew almanız tahminen ne kadar sürerki eğer baya uzun sürecekse beklemenin bi anlamı yok bence..hem ew aldığınız zaman muhtemelen borcu olacak o zamanda borç war yine erteliyelim diyebilir eşin eğer sen hazırsan tekrardan çocuğa bence beklemenin bi mantığı yok gibi...

kızlar pazartesi- salı aranıza katılmadım maşallah bi sohbet bi muhabbet coştunuz sayfalar aldı başını gitti her gün okumama rağmen bir türlü yetişemedim size, artık eşim bile kızıyordu dalıyorsun oraya hiç bakmıyorsun diye, gelip gidip bitirdinmi yetiştinmi diye soruyordu vee sonunda bitirdim çok şükür artık daha yakından takip edebileceğim

nasılsın özlem doktor sana hsg den sonra kaç gün ilişki yasak dedi?

kızlaaar biz geçengün eşimle genetik sonuçlarına bakarken bişey farkettik bizim 2.bebeğimiz kızmış genetik doktoru son iki kromozom cinsiyeti belirtir demişti benimki xx eşiminki xy bebeğin genetik sonucuda xx burdan anladık merak ediyordum, merakımı gidermiş oldum

nasılsın özlem doktor sana hsg den sonra kaç gün ilişki yasak dedi?

iyiyim canım sen nasılsın, kimse bişey demedi sadece bankoda görevli hemşire hsg için randevu alırken adet bittikten sonra hsg çekilene kadar ilişki yok dedi, ogün söylediyse bile ben hatırlamıyorum beni uyuz etmişti ters ters cevap veriyordu kadın

canım ya demekki cennette bi kızın var seni bekliyor

benim kafam çok karışık ya eşim kafamı allak bullak etti canım banada histereskopiden önce ilişki yok sonrada 15 gün dediler 15 gün çok uzun geldi bana da ondan sordum.

kızlar nerdesiniz yaa 4 kişi yazımı beğenmiş beğenenler yok ortada Allah Allah ben geldim hepiniz firari

cnm ya bence hiç geçmişi araştırma boşver bende 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim senin gibi çok bakıyordum baktım olan bana oluyor kapattım o defteri bebeğim cennette köşkte annesini bekliyor onu da rahatsız etmek istemiyorum

benim kafam çok karışık ya eşim kafamı allak bullak etti canım banada histereskopiden önce ilişki yok sonrada 15 gün dediler 15 gün çok uzun geldi bana da ondan sordum.
cnm ben hsg çektiğimde doktor bana 3 gün ilişki yok sonra normal olarak ilişkiye girebilirsiniz dedi

yasemincim dün gece seni rüyamda gördüm kız sözde bebeğin olmuş beşikte ağlıyor bende diyorum yasemin coçuğa bak nasıl ağlıyor sende diyorsun dur topice birini daha ekliyeyim öyle bakacam cnm ama bebek beşikteydi tam bakamadım

yok canım yaa 15 gün çok fazla bence, ben internette bakmıştım 1hafta yazıyordu bi araştır istersen

canım araştırmak değilde merak diyelim öğrenemediğim için hep merak ettim, ilk bebeğimide öğrenmeyi isterdim çünkü onu hep erkek diye düşünüyordum

selaaaam ben geldim, yahu bugün dr dan çıkar çıkmaz açtım telden yazacaktım, uyuz telefon kafayı yedi bi türlü yazamadım sinir oldum kapadım.
Bugünden itibaren hayırlısı ile yumoş takibine girdim, 2 günde bir gidicem ölçücek biçicek. Şuan itibari ile solda 4, sağda 3 yumoşum var gördüm ekranda ayy inanamadım. Allahıma binlerce şükür ne mucizeler yaratıyor, hayatımda ilk defa yumurtalarımı gördüm yaa inanılmaz bişey, sanki bir kese içindeler böyle yan yana kardeş kardeş duruyorlar.
bugün reglimin 3. günü. ölçtü hepsini tek tek, ölçüler şöyle 4mm den başlayarak 4-5-6-7-8-9 mm çaplarındalar hepsi ayrı boy yaa çok ilginç, biri birine benzemiyor yani :)) çok free takılıyorlar. e vitamini hapı verdi, klomen verdi, iğne verdi, adetlerimi düzenleyebilmek için şeker ilacı verdi anammm bir torba ilaç :) iğneyi sigorta karşılamıyor 135 tl. yumoş takibi de 150 tl. ne bileyim umutluyum tabiki Allah büyük, Allahım ne hayırlısı ise onu nasibeder inşallah, Ona teslim vaziyetteyim, elimden geleni yapıp, sonucu rabbimin takdirine bırakıyorum. ayy yumoşlarımın ölçüsü 3. güne göre iyi mi acaba, şimdi topiklerden onu araştırıcam. bide annem vardı bütün gün bende, netten bakamadım çatladım

CaNim kafanı karıştıracak birsey yok aslında en kötu karar dahi karasizliktan daha iyidir istiyorsan evi falan bekleme yap ama diyorsan hazır değilim zamanı var o zamana bırak ama ev ısı uzun is benimde evim yok ama birşeylerin olması için bazı isteklerimi ertelemem tabimi bu cocuk meselesi çift tarafında istemesi gerekiyor ya esın seni ikna edecek yada sen onu hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…