Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu canımmmm ayyy hayırdır inşallah yaaa bismillah bak bende yumoşlarımı gördüm, onlardan birini gördü n heralde sen beşikte :)))

Gözün Aydın canim cok sevindim ohh masallAh yumoşlarina inşallah mutlu olacağın o sonucu getirirler sana tatlım hayırlısı olsun Rabbim ol desin senin için de

canım ev eşimin bahanesi korkuları var bizim daha önce düşüklerimiz var 36 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda .Benimde korkularım var bidaha aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum geçen hsg çektirmeye giderken fark ettim doktor hastane görmek istemiyorum bebek çok istiyorum inanılmaz derecede ama korkularımda çok fazla kararsızım yani

Allahım bugünleride gördük sana şükürler olsun ya rabbbim sonunda başladın yumurta takbine azminden dolayı seni tebrik ediyorum yaseminciğim canım benim hemencecik araştırmaya başlamışsın boşver yaaa ölçülerini, zaten 2 güne bir gidip bakacaksın beynini rahat bırak meşgul etme böyle şeylerlee ooo onlar daha çoook büyüyecekler 20 küsür rakamlara çıkacaklar, yanlız ben anlamadım ne iğnesi, neden şeker ilacı verdi iğneler ne işe yarıyor e vitamii neden verdi yumurtalarımı geliştiriyor? çok soru sordum galiba ama sorularıma cevap istiyorum

Cok zor bı olay yasamissin canim Rabbim bı daga yaşatmasın inşallah ama yine aynı şey olacak değil ya korku ile bir yere varamazsın cesaretini topla korkularnin üzerine gitmelisin Rabb'ime teslim ol Eabbim hakkında hayırlısını versin doğru bir anda doğru yer ve zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canim

Amin mesudecim ben rabbime koşulsuz şartsız sığındım o nederse o olucak ama eşim istemeyince zorlada olmuyor o çok uzak ve olumsuz bakıyor umudunu kesmiş

hadi hayırlısı canım, doktorun baya ilgili ki tek tek hepsinin boyunu söylemiş bence boyutları iyi 12. güne kadar büyüyecekler daha. bende bugün yumurta takibine gittim tam olmuşlar dedi. boyutunu söylemedi ama muayene ederken sekreterine 17 over falan dedi sanırım 17 mm oldular şaartlar uygun aşılama yapabiliriz dedi bende siz ne önerirsiniz dedim istersniz bu ay normal yolla deneyim önümüzdeki aylara bakalım dedi. Rabbime sığınıyorum inşallah olur hayırlısı ile, bide bana iğne vermedi. dedim çatlama şansı var mı tabi mutlaka çatlar dedi

dilbercim senin içinde 7 ayetel kürsi okudum inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

Aaaa neden yazmayalım tatlım bak yazdım ben nasilsin

sağol cnm geçmişte soru sordum ama cwp wermedi kimse demek kimsenin fikri yok :))))) ewde yalnızım eşim yok zaman geçmiyoo bende şaşırdım kendimi dinliyorum galiba ..canım da sıkılıyo ne bilim :)) öle iştee:)

yasemincim we bircancımm çok güzel bu söledikleriniz inşş hbu sefer uğraşmadann bebeklerinize kawuşursunuz allah yardımcınız olsun ... hepimizz kawuşuruzz inş:))

Gözün Aydın canim cok sevindim ohh masallAh yumoşlarina inşallah mutlu olacağın o sonucu getirirler sana tatlım hayırlısı olsun Rabbim ol desin senin için de
mesudecim çok sağol canım Allah razı olsun aminn
Özlemcim doğru diyosun vbak şimdi sen dyince kafama dank etti, dr dedi zaten stres olma sakın biliyorsun rahat olman çok önemli olumlu düşün olumlu olsun dedi, çok şükür olumluyum. ama kafama takıp araştırmasam iyi ederim heralde.
canım verdiği iğne ne için bende bilmiyorum şimdi sen sorunca merak ettim hemen araştırıcam :))) şeker ilacını adetim düzenlensin pco var ya onun için verdi .
Bircancım amin çok sağol tatlım. heh evet 17 over filan dediyse yumoşun boyudur. inşallah normal yolla olur da bidahaki aya gerek kalmaz canım benim.
yasemin hayırlı olsun canım o yumoşlar bebiş olsun inşallah kafaya takma ölçüleri falan relax ol. rabbim oldiyecek olucak inşallah.
evet tümayım inşallah canım valla heyecanla bekliyorum

belkıde yasemincim belli olmaz yumoşların büyümüş halini gördüm allah hayırlısıyla bu sevinci bebişini ultrasyonda gördüğündede yaşatsın inşallah cnm

Amin mesudecim ben rabbime koşulsuz şartsız sığındım o nederse o olucak ama eşim istemeyince zorlada olmuyor o çok uzak ve olumsuz bakıyor umudunu kesmiş

Tabi birazda eşinin tarafından bakmak lazım madem o öyle istiyor zamana bırakın hayırlısı olsun herseyin biraz unutulması lazım tabi böyle birsey unutulmaz ama cok sarsmış eşini belli ki ne desem boş tatlım hayırlısı diyorum

sag ol tatlım çok teşekkür ederim
ben çıkıyorum iyi geceler kızlar

Son düzenleme:

Tatlım okudum ama bilmediğimden cevap yasamadım bilgili arkadaslarımız cevap verirler Rabbim iyiliğini daimi eylesin canim siki can iyidir derler tatlım sıkılma baktın olmuyor yat aşağıya saat de 1'e geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…