- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.641
slm kızlarr nasılsınız? bilgisayarım öktü gelemedim ay dün başıma daha önce hiç gelmeyen bişe geldi az miktarda kanamam oldu neyin nesi bu ya birde başıma bu çıkmasınn offf
Ve aleykum selam tatlın hosgeldin hamdolsun sen nasılsın merak etmeye başlamıştım bu kiz nerelerde diye canını sıkma ya önemli birsey değildir inşallah
slm kızlarr nasılsınız? bilgisayarım öktü gelemedim ay dün başıma daha önce hiç gelmeyen bişe geldi az miktarda kanamam oldu neyin nesi bu ya birde başıma bu çıkmasınn offf
Selam canım adetine kaç gün var acep?:44:
iyiyim canım ne olsun ya valla pc çöktü bütün verilerim gitti maillerim gitti napcaksam geçmişe dönük problem çıkmasa bari yedekte almadım kalakaldım inş. bişe yokturda aklıma ne geldi biliyomusun adetim 2 gün geçti başladıya dedim heralde üstüne gördüm şimdide düşük yapıyorum dedim böyle bi kanama yaşamamıştım hiç
Rabbim iyiliğini daimi etsin canim canim sagolsun ne yapacaksın inşallah bı sorun çıkmaz canim yani adet mı gördün sanırım cok yogun normal adetlerin gibi değil tabi öylede bir ihtimal olabilir canim ya hakkında hayırlısı
Allah kabul etsin canim cok sagol hayırlı yolculuklar güle güle git hersey gönlünde olsun selam ve dua ile Rabb'ime amanetsin
Bu arada dilbercim hakkında hayırlısı olsun inşallah seni mutlu eden haberler alırsın hersey yolunda gider canim dualarimizdasin...
İnşallah önemli birsey değildir bı doktora gitsen canim bu normal birsey değil daha regline de daha varmış inşallah seni mutlu eden seyler oluyorduriki gün geç geldi 2 gün az miktarda kanama devam ettin sonra kahverengiye döndü ve kesildi dünki kanamam çok deildi tuvalet kagıdına geldi öfff umut dünyası işte kasıklarımdada bişe var agrı deil gerilme gibi
iki gün geç geldi 2 gün az miktarda kanama devam ettin sonra kahverengiye döndü ve kesildi dünki kanamam çok deildi tuvalet kagıdına geldi öfff umut dünyası işte kasıklarımdada bişe var agrı deil gerilme gibi
GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI HAFTA SONLARII...
DİLBERCİM VE TUĞBACIM İKİNİZ İÇİNDE AYRI AYRI 7ŞER AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN...aşılamalarınız İNŞALLAH HAYIRLI GECER BEBİŞLERİNİZ TUTUNUR..
İnşallah önemli birsey değildir bı doktora gitsen canim bu normal birsey değil daha regline de daha varmış inşallah seni mutlu eden seyler oluyordur
canım benimm bi dur bakalım mesude nin dediği gibi inşAllah seni mutlu eden konular oluyordur..
Sen bencede bi doktora git mümkünse bugun
efendim sizin duyamıyorumm ayy pc karardı biri doktormu dedi :18::18::18::18:
yok kızlar sanmıyorum nadir olan seyler beni böyle süprizin bekledigini sanmıyorum ama tabi mevlamdan ümit kesilmez kanamam kesildi o sebepten beklicem araştırdım biraz yumurtlamam kanamsıda olabiliyormuş ona yoracam
sağolasın canım benim çorba yaptım karabiberli naneli içtim ..şimdide ıhlamur kaynattım limon sıktım birazcık onu içiyorum şifa niyetine eşim ilaç al iç dedi ama hiç içmek istemiorum içmem heralde..baş ağrısı bendede oluyo tatlımm arkadaşlarımdada oluyodu normal heralde ama sen yinede dışarı fln cıkarken şapka tak ve saçın ıslak durma mutlaka kurut canım..Günaydın canim cok gecmis olsun Rabbim şifalar versin dikkat et kendine dinlen bol bol benim de bugün yine basım ağrıyı bı tuttu mü bir hafta sürüyor bu gebelikte cok sık basın ağriyo normal mı acaba kizlar ya..
rica ederim tatlım benim elimizden gelen sadece bu malesef RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..olsun ondada vardır bir hayr 1tane bile olsa tutarmı tutar..güzel haberlerle gel inşallah tubada senden 2 saat sonra yaptırcaktı galiba ondan ahber yok daha oda hayırlı haberlerle gelsn İNŞALLAH..Tatlim sana cooook tesekkur ederim beni unutmamissin ALLAH senden razi olsun bitanem su an duaya cok ihtiyacim var son bir ayda esimin sperm sayisi nerdeyse 0-a dusmus bugun sokk olduk ikimizde nerdeyse iptal edicektik asilami ama dr bu da bi sans deneyelim dedi bizde denesik sonucta bize bir tane bile yeterli yeterki ALLAH OL desin suan hala hastenedeyim ve aglamaktan helak oldum islem acili bir islem degildi ama nebilim iste hormonlardan olsa gerek cok duygusalim
CANIM SEN NOLUR NOLMAZ Bİ DR A GİT İSTERSEN KORKULCAK BİŞİ YOK HAMİLE KALINCA HER ALLAHIN GÜNÜ GİDİCEN MECBUR ALIŞ ALIŞ..efendim sizin duyamıyorumm ayy pc karardı biri doktormu dedi :18::18::18::18:
yok kızlar sanmıyorum nadir olan seyler beni böyle süprizin bekledigini sanmıyorum ama tabi mevlamdan ümit kesilmez kanamam kesildi o sebepten beklicem araştırdım biraz yumurtlamam kanamsıda olabiliyormuş ona yoracam
ebrucum duanı okudum..alla kabul etsin inş..
superz / EBRU duanı okudum bitanemm..
kızlar selamlar, Çiğdem, Burcu, Merve, Ebru, İsimsiz Fanaa , Mesude arkadaşlar dualarınıızı okdum bitirdim. Rabbim kabul eder inşAllah. Ben bu hafta memlekete giceğim yol hali ne olur ne olmaz diye hepsini okudum duaların borçlu kalmayayım hiçbirnize. akşam dualarınızı da gündüzden okudum. Rabbim inşAllah kabul eder.
Yaseminin hayırlı haberlerini alırız inşAllah bugun doktordan..
Burcu misafirlerinle güzzeeell güzeeell muhabbetler diliyorum canımcım sana..
Merve herşey çok çok güzel olucak senin için inanıyorum çok..
Hamilelerimiz maşaAllah hepsi çok iyi..
Ben günlerimi değerlendiriyorum derkeeen bi baktım ki nasıl olduysa yanlış hesap yapmışım, napayım bu ayda çok özenmiştik kısmet diyorum artık..
Hepinizi çok çok seviyorum.. Her an sizleri merak ediyorum. Gönlüm sizinle.. Allah inşAllah güpgüzel bir hafta sonu kısmet etsin..
burcu , merve ve ebru arkdaşlarım akşamki duanızı okudum rabbim bu mübarek gün hürmetine duamıızı kabul etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?