Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

slm kızlarr nasılsınız? bilgisayarım öktü gelemedim ay dün başıma daha önce hiç gelmeyen bişe geldi az miktarda kanamam oldu neyin nesi bu ya birde başıma bu çıkmasınn offf

Ve aleykum selam tatlın hosgeldin hamdolsun sen nasılsın merak etmeye başlamıştım bu kiz nerelerde diye canını sıkma ya önemli birsey değildir inşallah

Ve aleykum selam tatlın hosgeldin hamdolsun sen nasılsın merak etmeye başlamıştım bu kiz nerelerde diye canını sıkma ya önemli birsey değildir inşallah

iyiyim canım ne olsun ya valla pc çöktü bütün verilerim gitti maillerim gitti napcaksam geçmişe dönük problem çıkmasa bari yedekte almadım kalakaldım inş. bişe yokturda aklıma ne geldi biliyomusun adetim 2 gün geçti başladıya dedim heralde üstüne gördüm şimdide düşük yapıyorum dedim böyle bi kanama yaşamamıştım hiç

Rabbim iyiliğini daimi etsin canim canim sagolsun ne yapacaksın inşallah bı sorun çıkmaz canim yani adet mı gördün sanırım cok yogun normal adetlerin gibi değil tabi öylede bir ihtimal olabilir canim ya hakkında hayırlısı

iki gün geç geldi 2 gün az miktarda kanama devam ettin sonra kahverengiye döndü ve kesildi dünki kanamam çok deildi tuvalet kagıdına geldi öfff umut dünyası işte kasıklarımdada bişe var agrı deil gerilme gibi

Çok sağol canım benimm.. Dilber e dua okuyormuşuz Gül de bir önceki sayfada yazmıştı tuğba ve dilbere aşılamaları için dua okumuş diye. ben bu arkadaşların dua taleplerini görmemiştim.. Allah dualarımızı inşAllah Yarabbim kabul eder, bende okudum şimdi arkadaşlar duaları,
Allah inşAllah bebek sahibi olmaları için son tedavileridir.

İnşallah önemli birsey değildir bı doktora gitsen canim bu normal birsey değil daha regline de daha varmış inşallah seni mutlu eden seyler oluyordur

canım benimm bi dur bakalım mesude nin dediği gibi inşAllah seni mutlu eden konular oluyordur..
Sen bencede bi doktora git mümkünse bugun

Tatlim sana cooook tesekkur ederim beni unutmamissin ALLAH senden razi olsun bitanem su an duaya cok ihtiyacim var son bir ayda esimin sperm sayisi nerdeyse 0-a dusmus bugun sokk olduk ikimizde nerdeyse iptal edicektik asilami ama dr bu da bi sans deneyelim dedi bizde denesik sonucta bize bir tane bile yeterli yeterki ALLAH OL desin suan hala hastenedeyim ve aglamaktan helak oldum islem acili bir islem degildi ama nebilim iste hormonlardan olsa gerek cok duygusalim

İnşallah önemli birsey değildir bı doktora gitsen canim bu normal birsey değil daha regline de daha varmış inşallah seni mutlu eden seyler oluyordur

canım benimm bi dur bakalım mesude nin dediği gibi inşAllah seni mutlu eden konular oluyordur..
Sen bencede bi doktora git mümkünse bugun

efendim sizin duyamıyorumm ayy pc karardı biri doktormu dedi :18::18::18::18:

yok kızlar sanmıyorum nadir olan seyler beni böyle süprizin bekledigini sanmıyorum ama tabi mevlamdan ümit kesilmez kanamam kesildi o sebepten beklicem araştırdım biraz yumurtlamam kanamsıda olabiliyormuş ona yoracam

yumurtlama dönemindeyyseeenn onun işaretidir. Adetin yakınlardaysa inşAllah yerleşme kanamasıdır..
Bakalım "mevlam neyler, neylerse güzel eyler"

sağolasın canım benim çorba yaptım karabiberli naneli içtim ..şimdide ıhlamur kaynattım limon sıktım birazcık onu içiyorum şifa niyetine eşim ilaç al iç dedi ama hiç içmek istemiorum içmem heralde..baş ağrısı bendede oluyo tatlımm arkadaşlarımdada oluyodu normal heralde ama sen yinede dışarı fln cıkarken şapka tak ve saçın ıslak durma mutlaka kurut canım..
rica ederim tatlım benim elimizden gelen sadece bu malesef RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..olsun ondada vardır bir hayr 1tane bile olsa tutarmı tutar..güzel haberlerle gel inşallah tubada senden 2 saat sonra yaptırcaktı galiba ondan ahber yok daha oda hayırlı haberlerle gelsn İNŞALLAH..

CANIM SEN NOLUR NOLMAZ Bİ DR A GİT İSTERSEN KORKULCAK BİŞİ YOK HAMİLE KALINCA HER ALLAHIN GÜNÜ GİDİCEN MECBUR ALIŞ ALIŞ..

hep umudum war tabiki ama şimdi daha çok umutlandım inş hayal kırıklığı olmazz... loğusa arkadaşım war rüyasında görmüş beni ikimizde bebeklerle ilgileniyoruz erkek çocuğun war gördüm dedii... kendiside hamile kalmadan önce rüyasında erkek çocuk görmüştüü arkasından efe diye bağırıyodu rüyasından 1 ay sonra hamile kaldı oğlu oldu adınıda efe koydu:))) .. şimdi benide görünce belki malum olmuştur inşş ..:) allah hayırlara wesile etsin inş
:123:

herkese merhabalar canlar nasılsınız özledim sizleri

ebrucum duanı okudum..alla kabul etsin inş..

superz / EBRU duanı okudum bitanemm..

burcu , merve ve ebru arkdaşlarım akşamki duanızı okudum rabbim bu mübarek gün hürmetine duamıızı kabul etsin inşallahhhh

dualarınız için allah hepinizden tek tek razı olsun canlarım rabbim sizlerinde gönlündekini versin dualarınızı kabul etsin inşallah

yasemincim dün gece seni rüyamda gördüm kız sözde bebeğin olmuş beşikte ağlıyor bende diyorum yasemin coçuğa bak nasıl ağlıyor sende diyorsun dur topice birini daha ekliyeyim öyle bakacam cnm ama bebek beşikteydi tam bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…