- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.701
Tatlım okudum ama bilmediğimden cevap yasamadım bilgili arkadaslarımız cevap verirler Rabbim iyiliğini daimi eylesin canim siki can iyidir derler tatlım sıkılma baktın olmuyor yat aşağıya saat de 1'e geliyor zaten
D uykum olsaa iyi :) neyse çıkıyim yinede ben tw ye bakar uyurum herhalde.ii geceler kızlarr yrn yeni umutlarla yeni haberlerle her şeyin hayırlısıyla görüşmek üzere allaha emanet olunn..
Ebru fana Mesude sabah dualarınızı okudum.dilberim 7ayetel kursi okudum.kuzlar telden yaziyom.unutmamak istedim.dilberim Allah hayırlı etsin.korkma:)
Günaydın canlarım, yarın adetimin 5. günü o çok kıymetli iğnelere başlıycam , klomene başlıycam... bakalım neler olacak 2013 yılının ilk ayında, kayınvalideme şuana kadar hiç dr a gittiğimi söylememiştim ama bugün söylemeyi düşünüyorum, çünkü kadıncağız hiç sorupta üzmek bunaltmak istemiyor beni sanırım ama %100 merak edyordur, onun için o sormadan ben söyleyeceim takibe başladığımı. hemde dua eder bana hiç olmazsa rabbim kabul eder belkide Onun dualarını. şimdi 1 haftalık yemeklerimi yapıcam, yerleri süpürücem, tuvalati çamaşrsuyu ile temizliycem, yatağı toplıycam, gardolabımı düzene sokmayı düşünüyorum. sonra tozları alırım, sonra ararım kayınvalidemi bakim napıyormuş, çağırırım akşam çayına, hem anlatırım durumu. işte böyle, ayy böyle hamarat hamarat yazınca birden Sedacığımı özledim yaaa, sedaaaaa nerdesin canım arkadaşım
bu arada mesudeciğimi görüyorum topikte günaydn tatlım benim, okuduğuma göre maaşallah eşinde çok güzel değişimler olmuş, besmelelerin faydası diyebilirmiyiz kuşum, Allah nazardan korusun inşallah, ömür boyu ana bu güzel duyguları hep yaşatsın inşallah
hadi hayırlısı canım, doktorun baya ilgili ki tek tek hepsinin boyunu söylemiş bence boyutları iyi 12. güne kadar büyüyecekler daha. bende bugün yumurta takibine gittim tam olmuşlar dedi. boyutunu söylemedi ama muayene ederken sekreterine 17 over falan dedi sanırım 17 mm oldular şaartlar uygun aşılama yapabiliriz dedi bende siz ne önerirsiniz dedim istersniz bu ay normal yolla deneyim önümüzdeki aylara bakalım dedi. Rabbime sığınıyorum inşallah olur hayırlısı ile, bide bana iğne vermedi. dedim çatlama şansı var mı tabi mutlaka çatlar dedi
dilbercim senin içinde 7 ayetel kürsi okudum inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
Ebru fana Mesude sabah dualarınızı okudum.dilberim 7ayetel kursi okudum.kuzlar telden yaziyom.unutmamak istedim.dilberim Allah hayırlı etsin.korkma:)
Günaydın canlarım, yarın adetimin 5. günü o çok kıymetli iğnelere başlıycam , klomene başlıycam... bakalım neler olacak 2013 yılının ilk ayında, kayınvalideme şuana kadar hiç dr a gittiğimi söylememiştim ama bugün söylemeyi düşünüyorum, çünkü kadıncağız hiç sorupta üzmek bunaltmak istemiyor beni sanırım ama %100 merak edyordur, onun için o sormadan ben söyleyeceim takibe başladığımı. hemde dua eder bana hiç olmazsa rabbim kabul eder belkide Onun dualarını. şimdi 1 haftalık yemeklerimi yapıcam, yerleri süpürücem, tuvalati çamaşrsuyu ile temizliycem, yatağı toplıycam, gardolabımı düzene sokmayı düşünüyorum. sonra tozları alırım, sonra ararım kayınvalidemi bakim napıyormuş, çağırırım akşam çayına, hem anlatırım durumu. işte böyle, ayy böyle hamarat hamarat yazınca birden Sedacığımı özledim yaaa, sedaaaaa nerdesin canım arkadaşım
bu arada mesudeciğimi görüyorum topikte günaydn tatlım benim, okuduğuma göre maaşallah eşinde çok güzel değişimler olmuş, besmelelerin faydası diyebilirmiyiz kuşum, Allah nazardan korusun inşallah, ömür boyu ana bu güzel duyguları hep yaşatsın inşallah
canımm benim hayırlısı olsun MAŞALLAH ne güzel yumoşlarına İNŞALLAH tedavin iyiyle sonuclanıp tutunur yumoşların..selaaaam ben geldim, yahu bugün dr dan çıkar çıkmaz açtım telden yazacaktım, uyuz telefon kafayı yedi bi türlü yazamadım sinir oldum kapadım.
Bugünden itibaren hayırlısı ile yumoş takibine girdim, 2 günde bir gidicem ölçücek biçicek. Şuan itibari ile solda 4, sağda 3 yumoşum var gördüm ekranda ayy inanamadım. Allahıma binlerce şükür ne mucizeler yaratıyor, hayatımda ilk defa yumurtalarımı gördüm yaa inanılmaz bişey, sanki bir kese içindeler böyle yan yana kardeş kardeş duruyorlar.
bugün reglimin 3. günü. ölçtü hepsini tek tek, ölçüler şöyle 4mm den başlayarak 4-5-6-7-8-9 mm çaplarındalar hepsi ayrı boy yaa çok ilginç, biri birine benzemiyor yani :)) çok free takılıyorlar. e vitamini hapı verdi, klomen verdi, iğne verdi, adetlerimi düzenleyebilmek için şeker ilacı verdi anammm bir torba ilaç :) iğneyi sigorta karşılamıyor 135 tl. yumoş takibi de 150 tl. ne bileyim umutluyum tabiki Allah büyük, Allahım ne hayırlısı ise onu nasibeder inşallah, Ona teslim vaziyetteyim, elimden geleni yapıp, sonucu rabbimin takdirine bırakıyorum. ayy yumoşlarımın ölçüsü 3. güne göre iyi mi acaba, şimdi topiklerden onu araştırıcam. bide annem vardı bütün gün bende, netten bakamadım çatladım
ebrucum sabah ve aksam duanı okudum..allah kabul etsin inşallahh..
canım benim allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahebrucum sabah ve akşam duanı okudum cnm allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin
İyi gecele kizlar
daha once anlatmistim ya esim suan icin benim hamile kalmami istemiyor kotu seyler yasadigimiz icin karsilikli oturup konustuk ben onu ikna etmege calisirken o beni ikna etti .Bizim evimiz var var ama kendi evimiz deil kayinvalidemin once kendimize ev alalim sen ise basla dedi ben tam olarak ne istedigimi bilmiyorum bebekte istiyorum ama kendimize ait evimizde olsun istiyorum esim kafami allak bullak etti ya offfff.
selaaaam ben geldim, yahu bugün dr dan çıkar çıkmaz açtım telden yazacaktım, uyuz telefon kafayı yedi bi türlü yazamadım sinir oldum kapadım.
Bugünden itibaren hayırlısı ile yumoş takibine girdim, 2 günde bir gidicem ölçücek biçicek. Şuan itibari ile solda 4, sağda 3 yumoşum var gördüm ekranda ayy inanamadım. Allahıma binlerce şükür ne mucizeler yaratıyor, hayatımda ilk defa yumurtalarımı gördüm yaa inanılmaz bişey, sanki bir kese içindeler böyle yan yana kardeş kardeş duruyorlar.
bugün reglimin 3. günü. ölçtü hepsini tek tek, ölçüler şöyle 4mm den başlayarak 4-5-6-7-8-9 mm çaplarındalar hepsi ayrı boy yaa çok ilginç, biri birine benzemiyor yani :)) çok free takılıyorlar. e vitamini hapı verdi, klomen verdi, iğne verdi, adetlerimi düzenleyebilmek için şeker ilacı verdi anammm bir torba ilaç :) iğneyi sigorta karşılamıyor 135 tl. yumoş takibi de 150 tl. ne bileyim umutluyum tabiki Allah büyük, Allahım ne hayırlısı ise onu nasibeder inşallah, Ona teslim vaziyetteyim, elimden geleni yapıp, sonucu rabbimin takdirine bırakıyorum. ayy yumoşlarımın ölçüsü 3. güne göre iyi mi acaba, şimdi topiklerden onu araştırıcam. bide annem vardı bütün gün bende, netten bakamadım çatladım
selam kızlar nasılsınız kaç gündür görüşemedik ben iiyim dün yine akıntım geldi bugün yok 5 gündür kayınvalidemler bana geliolar yemek yapıolar gece 12 ye kadar oturuyorlar uma akşamıda görümcem geldi bu gece gidecek evimi sildi süpürdü mis gibi oldu her yer ama ben bi dinlenemdim ya kyınpederimin yanında yatamıyorum ama dün mecburen yattım hastayamı geliolar oturmayamı anlamadım benmi ince düşünüyorum ya yemek yedik diyelim tamam gidin evinize ben dinleneyim yok gecen ocakta bel fıtığı oldum yürüyemiorum yine aynı ozaman kendi annmde var ne gerek var saatlerce oturmaya httaa misafir bile çağırmıştı kayınvalidem gıcıklığınamı yapıo anlamadıım acayip sinir oldum hiçö dinlenemiorum
ebru ve fanaa dularınızı okudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?