Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

D uykum olsaa iyi :) neyse çıkıyim yinede ben tw ye bakar uyurum herhalde.ii geceler kızlarr yrn yeni umutlarla yeni haberlerle her şeyin hayırlısıyla görüşmek üzere allaha emanet olunn..

D uykum olsaa iyi :) neyse çıkıyim yinede ben tw ye bakar uyurum herhalde.ii geceler kızlarr yrn yeni umutlarla yeni haberlerle her şeyin hayırlısıyla görüşmek üzere allaha emanet olunn..

Smin canim benim hayırlı geceler kendine cici bak benimde badim cok ağrıyor bende çıkıyorum kizlar herkese hayırlı NURLU geceler kendinize cok iyi bakın Yarın görüşmek üzere öptüm

Ebru fana Mesude sabah dualarınızı okudum.dilberim 7ayetel kursi okudum.kuzlar telden yaziyom.unutmamak istedim.dilberim Allah hayırlı etsin.korkma:)

Günaydın canlarım, yarın adetimin 5. günü o çok kıymetli iğnelere başlıycam , klomene başlıycam... bakalım neler olacak 2013 yılının ilk ayında, kayınvalideme şuana kadar hiç dr a gittiğimi söylememiştim ama bugün söylemeyi düşünüyorum, çünkü kadıncağız hiç sorupta üzmek bunaltmak istemiyor beni sanırım ama %100 merak edyordur, onun için o sormadan ben söyleyeceim takibe başladığımı. hemde dua eder bana hiç olmazsa rabbim kabul eder belkide Onun dualarını. şimdi 1 haftalık yemeklerimi yapıcam, yerleri süpürücem, tuvalati çamaşrsuyu ile temizliycem, yatağı toplıycam, gardolabımı düzene sokmayı düşünüyorum. sonra tozları alırım, sonra ararım kayınvalidemi bakim napıyormuş, çağırırım akşam çayına, hem anlatırım durumu. işte böyle, ayy böyle hamarat hamarat yazınca birden Sedacığımı özledim yaaa, sedaaaaa nerdesin canım arkadaşım
bu arada mesudeciğimi görüyorum topikte günaydn tatlım benim, okuduğuma göre maaşallah eşinde çok güzel değişimler olmuş, besmelelerin faydası diyebilirmiyiz kuşum, Allah nazardan korusun inşallah, ömür boyu ana bu güzel duyguları hep yaşatsın inşallah

gumaydın cnm hadı hayırlısı yumoşların hayırlı olsun cnm ınsallah bu aybekletmeden gelır mınıgın:)

kızlar ya benım yıne kafam karıstı:)benım sımdı adetım basladıya 3 gundur 1 ped dolmuyo afedersınız sol kasıgım cekıyo sureklı orkuyorum yıne kıst falna olabılırmıkı dıye çarsamba gunu smear sonucu gelıcek hemde muayene olucam o fbı normale donsemya ben

Ebru fana Mesude sabah dualarınızı okudum.dilberim 7ayetel kursi okudum.kuzlar telden yaziyom.unutmamak istedim.dilberim Allah hayırlı etsin.korkma:)

Kizlar size ne kadar tesekkur etsem azdir bu zor zamanimda dualarinizi benden esirgemediniz ALLAH sizlerden razi olsun bu aciz kulunu dualarla yalniz birakmadiniz ALLAH duaya acilan ellerini bos birakmasin INSALLAH

Ayyy canim benim evet topige baktım ama kimse yoktu basımda cok ağrıyordu çıktım amin duaların guzel dileklerin için Allah razı olsun tatlın inşallah iğneler sana şifa olur umudun seni hiç burakmaz ve dunyanın en guzel varlığını getirir sana Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana Rabbime emanetsin

FANAA / isimsiz duanı okudum canımm Allahım kabul eder İnşallah..

Kızlarr çok işim var dün evi temizledim dip bucak bugün markete gittik yılbaşı için. Bugünden yemekleri hazırlıcam yarın mesaim var sıcak olacakları yarın gelince yapıcam. Mutfakta olucam bugün yanii akşama da kaynanama gideriz yeni yıllarını kutlarız yarın gitmicez. Öyle işte görüşürüzz..

günaydın kızlarrrrrrrrrr bugün biraz daha iyim eşim eğitime gitti bende yemek fln yapcam temizlik flnda yapıym birazcık öpüyorum hepinizi....
canımm benim hayırlısı olsun MAŞALLAH ne güzel yumoşlarına İNŞALLAH tedavin iyiyle sonuclanıp tutunur yumoşların..

Gece çökmüş tüm yollarıma.karanlıklar yumruk vurur duygularıma,
Ey Rabbi Rahimim,yol göster bana,
Yürek yaralı,yürek aciz,yürek virane…

Bu gönül ancak Senin dergahında biçare..

Ey Rabbi Rahimim !
İmdat eyle inleyen benliğime..

Gaflet el uzatır oldu bana..
Yusuf misali imanım kör kuyularda…

Ben kendime zulmeden,
Senden başka yok ki gidem…

Ey Rabbi Rahimim yolları aç ,Sana gelem,
Kapı bilmiyorum ,Senin kapından başka…

Ey Rabbi Rahimim !
lütfeyle bir gülümse bu mecnun olana,

Ey Rabbi Rahimim !

Yardım eyle ,kendime gelem,
Yardım eyle ,benliği Sana teslim eyleyem..

.AMİN

ebrucum sabah ve aksam duanı okudum..allah kabul etsin inşallahh..

allah razı olsun canım rabbim senin de gönlündekini versin inşallah

ebrucum sabah ve akşam duanı okudum cnm allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin
canım benim allah razı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

canım benim sen hiç kafana takma biraz zaman ver kendini dinle bence rabbim büyük inşallah herşey yoluna girer ama hiçbirşey çocuk için engel değil bana göre o minicik melekler kısmetiyle geliyo rabbim hayırlısından nasip etsin inşallah hakkında hayırlısı canım

canımmmm ne güzel bi haber böyle çok sevindim inşallah sonucunda bebişin de gelecek rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım dualarım seninle bu arada kendini birşeylerle oyala canım elinden geldiği kadar aklına getirme çünkü ne zaman oluruna bırakırsan o zaman geliyo bebişin hayırlısı olur inşallah.

canım benim allah razı olsun rabbim senin de gönlündekini nasip etsin inşallah. canım ayetel kürsi niçin okunuyo ben tam takip edemiyorum eğer benim de okumam gerekiyorsa haber verin canım kaç tane ise okurum bende.

Canlarim hepinizi özledim insallah hepiniz cok iyisinizdir, Rabbim evinize saglık ve bereket versin, eşinizle aranizdaki muhabbeti arttirsin yasemincim yeni dua listesi için önerini destekliyorum, yeni bir öneri olursada onuda şimdiden onayliyorum, dua güzel birsey herseye varim.

Ebru ve fanaa dualarinizi gününde okudum rabbim sağlikli hayirli evlat nasip etsin insallah, hepiniz Allaha emanet olun

selam kızlar nasılsınız kaç gündür görüşemedik ben iiyim dün yine akıntım geldi bugün yok 5 gündür kayınvalidemler bana geliolar yemek yapıolar gece 12 ye kadar oturuyorlar uma akşamıda görümcem geldi bu gece gidecek evimi sildi süpürdü mis gibi oldu her yer ama ben bi dinlenemdim ya kyınpederimin yanında yatamıyorum ama dün mecburen yattım hastayamı geliolar oturmayamı anlamadım benmi ince düşünüyorum ya yemek yedik diyelim tamam gidin evinize ben dinleneyim yok gecen ocakta bel fıtığı oldum yürüyemiorum yine aynı ozaman kendi annmde var ne gerek var saatlerce oturmaya httaa misafir bile çağırmıştı kayınvalidem gıcıklığınamı yapıo anlamadıım acayip sinir oldum hiçö dinlenemiorum

ebru ve fanaa dularınızı okudum allah kabul etsin

sündüzcüm canım boşver ya saygı maygı bi yere kadar bebişin daha önemli yat tatlım olmadı geç odana çok uykum var diye orda yat uyu kitap oku falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…