Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya işte bilmiyorum neyin nesi başka yerde yazdıkları da hiç mantıklı değil hani aman naparsa yapsın bana bulaşmasında.

canımm doktor çok umutlanma diye demiştr bu sadece bir adm daha kolaylaştırıyor ayrıca yumurta takibine gidince tarihi de bildiğinden şans fazla oluyor ama illa lacak diye birşey yok hiçbir tedavi de yok aşılamada da tüp bebekte de. Bence yumurtaların iyi büyüklükte benim de iki iğne öncesi o büyüklükteydi iki iğneyi de vurıulunca yeterli büyüklüğe gelirler merak etme Rabbime sığın hakkımızda hayırlısı olsun asla bozma moralini bende birşey yok canım yumurtlama günlerimde birşey yapamadık ancak geçen reglim üstüne görmeyse olur ilk aşılamam tuttuysa o da çok zor çünkü normal regl gördüm ben lekelenme falan değildi yanii hayırlısı olsamda tekrar başlasam.

Amin canim cok sagol Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun darısı sizlerin basına olsun inşallah cok şükür iyi bebişim ama böyle giderse bulantılar besinsiz kalacak bende seruma bağlı kalacam prensesim oluyor canim hareketlerini hissediyorum ama kıpırdamasını yer değiştirmesini daha tekmelerini hissedemedim o haraket edince daha iyi oluyorum anlıyorum ki iyi bizimki cok hareketli masallAh ben cok erken hissettim ama cogu geç hissettiği için pek dile getirmedim

özlem duanı okudum Allah kabul eder inş şimdi okuduğumuz dua ayet ya adetken okuyabilir miyiz acaba dua niyetine ya ben bu ay hayıt tohumu içmedim diye hemen geçti kaç aydır ne güzel tam gününde oluyordum:-(

duani okudum Rabbim kabul etsin Insaallah

kizlar ben bi önceki dua listesindeki herkes icin sabah aksam okumustum yanliz kk giripte haber etmedim.
benim icinde okuyan okuyamayan tüm arkadaslarimdan Allah razi olsun gönlünüzdekini hayirli kilsin Insaallah

sğol canım valla ne bilim anlamadım demir hapı kullanıyorum ben tatlım ama 19u randevum var dra soruyım bi yinede..
canım ileriki aylarda gecer İNŞALLAH ben sulu elmayla bastırmaya calışıyodum 14.haftadan sonra kalmadı çok şükr gecer korkma..

özlem duanı okudum Allahım kabul etsin..sanada sağlıklı hamilelik turp gibi yuöak yumak bebişler versin

yasemincim bende mi bir mallık var bilemedim, yazdıklarından hiç negatif birşey anlamadım, hatta yumoşların olması çok iyi bir gelişme, lütfen kalbini ferah tut ve aşılama günün söyle mutlaka , topiğimizin annesine toplu çoşkulu dua günü ayarlayayım

mesudecim haklısın dün gece eşimlede konuştuk sebepsiz yere durgunlaştım üzüldüm filan ama bugün iyiyim hamdolsun.
o mide bulantısı bende de aynıydı yahu 4 gündür, burnuma her türlü koku geldi, sanki ben bir aspiratörüüm ve etrafımdaki tüm koku vasfında ne varsa hepsini çekiyorum gibiydi, süzüldüm zayıfladım ayy çok kötü birşey ya, ama bugün iyiyim şimdilik hamdolsun. sana rennie diye bir şurup var, hamilelere veriyorlar hep dr sana vermedimi??? olmazsa dr una danış ve kullan, o 1 numaradır mide bulantısına, ama dersenki "akılsız yasemincim 4 gündür miden bulanmış madem niye içmedin?" işte ben böyle bir kıt zekayım aklımın ucuna bile gelmedi dün akşam eşim hatırlattı da ayy dedim sen nekadar süper zekalısın yaa dedim sevindim. içtim hemen geçti çok şükür.

hee yaa sanki makinayız yani, hemen arızamız giderilince full tempo hertarafımız çalışacak zannediyoruz şimdi dr beni kontrole aldı ya, sanki hiç olmama şansı yokmuş gibi saçma bir psikolojiye bürünmüşüm demekki, millete teseli verirken Allaha tesslim olun takmayın kafanıza derken, kendi başına gelince yine insan şeytana uyup üzülüyor... ama iyiyim. yumoşlarım ara bi sinyal gönderiyor böyle batma hissi gibi bişeyler yapıyorlar, o an anlıyorum ki büyüyüyorlar, büyüdükçe de heralde içeriye dar gelmeye başladılr

ama yasemincim böle olmaz cnm hemen pes ümitsizlik belli olmaz sende biliyosun her şey allahtan du bakalım yani inş tez zamanda kalırsın içini rahat tut lütfen )
evet kuşum evet çok haklısın dün Allah beni affetsin bi ümitsizliğe düşer gibi oldum ama herşey Allahtan yaa, her attığımız adım Allahın izin vermesiyle oluyor, beni dr a gönderen de Allah yani, kimi kime şikayet edip üzülüyorum, daha ortada bişey yok, kendi kendime gelin güvey oluyorum kızın bana yaa
nasıl bir düşünce yapısına sahipsem artk, hem ekranda görüyorum yumoşları oo baya büyümüşler diyorum, dr evet baya büyümüşler güzel görünüyor diyor, küçük diye bir kelime bile çıkmadı ağzından kadının yani, ben kadının ses tonundan hareketlerinden filan olmusuz bişey arıyorum heralde, söylemediği şeyler hakkında ima ettiğini varsayıp moralimi bozuyorum. hem zaten drun demesiyle mi olacak, nice hamişlikler varki, dr lar hiç sansın yok dediği vakitte tecelli ediyor ve tıp dünyasını hayret ettiriyor, veya hamişken dr a gidiyorsun dr bile farketmiyor, oooo bütün mucizeler bizi bekliyor, daha neler görücez bakalım. moral bozmak yok evet evet.
Kocacımla yatakodasinda film izleyip patlamis misir keyfi paha biçilemez :)))
Herkese selamlaaarrrr
vaoovvv romantizm kokulrı alıyorum ohh sarmaş dolaş
heheheh yerim seni yaa, sende hiç mallık olurmu, o şeref bana ait burcu'cum ben olmayan şeyleri hayal ederek moralimi bozan bir şizofrenim sanıyorum ki
bu ay aşılama olmayacak sanırım kuşum dr hiç öyle bişey demedi, takibe alacak ve pazartesi günü yani yarınki kontrolünden sonra gerekirse çatlatma iğnesi önerecekmiş bakalım dananın kuruğu yarın kopmaya hazırlanacak yani
Nasilsiniz bende araniza yeni katuldim acaba beni de alir misiniz

canım merhaba hoşgeldin, ilk sayfadaki tablolarımıza bakarsan orda hepimizin bilgileri var, o bilgileri sende buraya yazarsan seni arkadaş listemize eklerim.

Özlemcim dualarını okudum Allah kabul etsin.
Mervecim dualarını okudum Allah kabul etsin.

ecrinn07 / ASLI

04.01.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz hamilelik+rahmetli babasına fatiha

tatlım yenı okuyabıldım kusura bakma yenı temızlendım bıras gerıden gıdıyorum ama akşama kadar bıtırırım ınsalalh iş yerındeyım kendımı vererek okumak ıstıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim. Hep bi uyuşukluk baş ağrısı uyku hali var. Oğlumu zor emzirıyorum. Kaynanam olmasa bakamazdim gerçekten. Kendimi de kötü hissediyorum aslında oğlumla çok ilgilenemiyorum diye ama elimde değil akşamları bile sekiz de uykum geliyo. Ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…