- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.421
Sedacım canım benim hoşgeldin tekrardan, nedir bu senle alıp veremeyen kişi yaa, bikere bizim topiğede gelmişti sanırım açma sapan bişeyler yazıp gitmişti, topikten kimse ona yüz vermeyip cevap vermeyince birdahada görmedim. sanalda bile rahatlık yok yaaa Allah kurtarsın canım seni bu gibilerden.
adetin gecikiyor bk ben senden şüpheleniyorum kuşum haberin olsun.
bedriye valla çok güzel bir bakış açısı hakkaten yaaben diyorum bu liste çok mucizeli bir liste, herkes kendisiyle ilgili bişey düşüse mutlaka çıkacak.
Bende bugün dr a gittim, önce sabahtan eşimi halkalıya sınava bıraktım, ordan tekrar geri döndüm dr a. . Bugün 10. günüm, ölçtü biçti yine, 2 şer mm daha büyümüş ortalama hepsi, ama bana iğneye ara verelim fazla büyüyecekler galiba demişti, bugün de dediki iğneleri ard arda yaptır bugün ve yarın , sonra pazartesi sabahtan gel bakalım dedi, belki çatlatma iğnesi öneririm ozaman duruma göre dedi, endometrium denen rahim duvarı 6.5 çıktı, bu biraz ince görünüyor şuan için ama kalınlaşabilir bakalım dedi. zaten bu ay olmasa bile hiç olmazsa adetlerini düzene sokmuş oluruz dedi. tabi benim bütün umutlarım yerlere düştü, morallerim sıfırlandı. yani öyle hissettimki dr bu ay için ümidini biraz kaybetti gibime geldi, yada geçen gittiğim günlerdeki gibi pozitif bir gününde değildi bilmiyorum. ama neşem yok bugün. zaten bana şeker ilacı vermişti ya adetim düzenlensin diye, sanırım o bana dokunuyor, hergün midem bulanıyor, geçen gün kustum hatta, iştahım kesildi, kokulardan midem bulanıyor, karnım acıkıyor yemek yiyorum, yemek daha bitmeden yemeğin kokusundan midem kalkıyor yarım bırakıp mutfağın kapısını sıkı sıkı kapatıp kaçıyorum, 3 gündür bulaşıklar birikti o derece yni giremiyorum. başka zaman olsa kesin hamilelik belirtisi sanardım ama daha yumoşlarım çatlayıp patlamadı ekranda görüyorum. bugün 10. günüm yumoşların en büyükleri 12-15-17 mm civarı acaba iyimi anlamıyorumda öyle işte salak gibi dolanıyorum. azarteside istanbulda kar yağışı olacakmış, nasıl gidicem doktora bilmiyorum o da ayrı stres. ayy içim karanlık sizinkinide karartmıyim. benden durumlar böyle
Allah yardimcin olsun.Acil sifa versin Mevlam. bebisin saglikli oldugunu biliyorsun ya bu bile agrilarini bulantilarini dindirir bi nevi. Masaallah bebisine 16 haftaya girmis. hissediyormusun peki ??
cinsiyeti bellimiydi hatirlamiyorumda söyledigini:26:
kizlar ben yemegimi hazirlayayim ve camasirimida asayim gelirim Insaallah
Kocacımla yatakodasinda film izleyip patlamis misir keyfi paha biçilemez :)))
Herkese selamlaaarrrr
sğol canım valla ne bilim anlamadım demir hapı kullanıyorum ben tatlım ama 19u randevum var dra soruyım bi yinede..Gülcüm benim arkadasada oldu aynisi özellikle gece yatarken oluyormuş doktora gitti demir eksikliğinden kaynaklaniyormuş demir kullandi gecti, ayrica bende yaşamıştım buna benzer birsey, demir ilaci aldim gecti, dikkat et canim gecmis olsun
canım ileriki aylarda gecer İNŞALLAH ben sulu elmayla bastırmaya calışıyodum 14.haftadan sonra kalmadı çok şükr gecer korkma..uzun bir aradan sonra herkese merhabalar
nasılsınız kızlar nete pek giremiyorum kaç gündür. halamın kocası vefat etti memleketteydim o yüzden. şimdi de sınavlarım başladı gidip geliyorum işte herşe üst üste geldi yine ya benim hayatım hep böle işte. bu arada bebişim iyi şimdilik şükürler olsun rabbime ama mide bulantılarım başladı çok kötü birşe yiyemiyorum ya inş uzun sürmez ağzımın içi zehir gibi. yarın da sınavlarım var bütün gün doluyum başım ağrıdı valla. sınavlardan sonra yine giderim cenaze evine bi kaç gün daha böle işte. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın canlar bu arada bi kaç gün duaları okuyamayacağım... ama döndükten sonra sırayla tüm arkadaşların okurum inşallah
Ve aleykum selam ohh keyfinize diyecek yok masallah
Bende bugün dr a gittim, önce sabahtan eşimi halkalıya sınava bıraktım, ordan tekrar geri döndüm dr a. . Bugün 10. günüm, ölçtü biçti yine, 2 şer mm daha büyümüş ortalama hepsi, ama bana iğneye ara verelim fazla büyüyecekler galiba demişti, bugün de dediki iğneleri ard arda yaptır bugün ve yarın , sonra pazartesi sabahtan gel bakalım dedi, belki çatlatma iğnesi öneririm ozaman duruma göre dedi, endometrium denen rahim duvarı 6.5 çıktı, bu biraz ince görünüyor şuan için ama kalınlaşabilir bakalım dedi. zaten bu ay olmasa bile hiç olmazsa adetlerini düzene sokmuş oluruz dedi. tabi benim bütün umutlarım yerlere düştü, morallerim sıfırlandı. yani öyle hissettimki dr bu ay için ümidini biraz kaybetti gibime geldi, yada geçen gittiğim günlerdeki gibi pozitif bir gününde değildi bilmiyorum. ama neşem yok bugün. zaten bana şeker ilacı vermişti ya adetim düzenlensin diye, sanırım o bana dokunuyor, hergün midem bulanıyor, geçen gün kustum hatta, iştahım kesildi, kokulardan midem bulanıyor, karnım acıkıyor yemek yiyorum, yemek daha bitmeden yemeğin kokusundan midem kalkıyor yarım bırakıp mutfağın kapısını sıkı sıkı kapatıp kaçıyorum, 3 gündür bulaşıklar birikti o derece yni giremiyorum. başka zaman olsa kesin hamilelik belirtisi sanardım ama daha yumoşlarım çatlayıp patlamadı ekranda görüyorum. bugün 10. günüm yumoşların en büyükleri 12-15-17 mm civarı acaba iyimi anlamıyorumda öyle işte salak gibi dolanıyorum. azarteside istanbulda kar yağışı olacakmış, nasıl gidicem doktora bilmiyorum o da ayrı stres. ayy içim karanlık sizinkinide karartmıyim. benden durumlar böyle
bak canim senin icin ne buldum sayfaya bi bak oku istersen Dr. Ateş Karateke
mesudecim haklısın dün gece eşimlede konuştuk sebepsiz yere durgunlaştım üzüldüm filan ama bugün iyiyim hamdolsun.Yasemincim canim benim hemen kötu düşünme gün dogmadan neler doğar sen umudunu ve morelini kaybetme hayırlısı ile o bebek bu topiğe gelecek sen yumoşlarina iyi bak cok gecmis olsun mide bulantilari cok kötu oluyor benimki daha da beter yemek yemeyi bırak kokusundan bile iğreniyorum komşuların yemekleri bile burnuma geliyor sanki mıknatıs çekiyor ya suan nerdeyse cikaracam zor duruyorum midem de bos
canim öyle hemen moralini bozma bence kadin fazla beklentiye girmemen icin öyle söylemistir hani ozaman olmayinca insan bi yikiliyor ya o yüzden bu sekil konusmustur. daha 10.günündeymisin zaten kadin nerden bilsin döllenip döllenmeyecegin. ben bi keresinde yumurtlama günü gecmisti doktora gittim mantardan dolayi kadin iyi hersey güzel mantar gecmis dedi ve ben mantardan dolayi imkansiz oldugu halde kadindan gebesiniz demesini bekliyordumki bana önümüzdeki aylar calismaya devam dedi
sonra düsündüm cokmu sabirsizim acaba diye. daha vajinalmantari yeni atlatmissin hemen hamile haberi duymak istiyorsun diye düsündüm
senin tedavi sürecini herzaman severek okuyorum canim cünkü cok icten ve sevincli gene anlatiyorsun. buda beni bizleri motive ediyor.
moralini yüksek tut cünkü yumislerin buna ihtiyyaci var
evet kuşum evet çok haklısın dün Allah beni affetsin bi ümitsizliğe düşer gibi oldum ama herşey Allahtan yaa, her attığımız adım Allahın izin vermesiyle oluyor, beni dr a gönderen de Allah yani, kimi kime şikayet edip üzülüyorum, daha ortada bişey yok, kendi kendime gelin güvey oluyorum kızın bana yaaama yasemincim böle olmaz cnm hemen pes ümitsizlik belli olmaz sende biliyosun her şey allahtan du bakalım yani inş tez zamanda kalırsın içini rahat tut lütfen )
nasıl bir düşünce yapısına sahipsem artk, hem ekranda görüyorum yumoşları oo baya büyümüşler diyorum, dr evet baya büyümüşler güzel görünüyor diyor, küçük diye bir kelime bile çıkmadı ağzından kadının yani, ben kadının ses tonundan hareketlerinden filan olmusuz bişey arıyorum heralde, söylemediği şeyler hakkında ima ettiğini varsayıp moralimi bozuyorum. hem zaten drun demesiyle mi olacak, nice hamişlikler varki, dr lar hiç sansın yok dediği vakitte tecelli ediyor ve tıp dünyasını hayret ettiriyor, veya hamişken dr a gidiyorsun dr bile farketmiyor, oooo bütün mucizeler bizi bekliyor, daha neler görücez bakalım. moral bozmak yok evet evet.ya işte bilmiyorum neyin nesi başka yerde yazdıkları da hiç mantıklı değil hani aman naparsa yapsın bana bulaşmasında.
canımm doktor çok umutlanma diye demiştr bu sadece bir adm daha kolaylaştırıyor ayrıca yumurta takibine gidince tarihi de bildiğinden şans fazla oluyor ama illa lacak diye birşey yok hiçbir tedavi de yok aşılamada da tüp bebekte de. Bence yumurtaların iyi büyüklükte benim de iki iğne öncesi o büyüklükteydi iki iğneyi de vurıulunca yeterli büyüklüğe gelirler merak etme Rabbime sığın hakkımızda hayırlısı olsun asla bozma moralini bende birşey yok canım yumurtlama günlerimde birşey yapamadık ancak geçen reglim üstüne görmeyse olur ilk aşılamam tuttuysa o da çok zor çünkü normal regl gördüm ben lekelenme falan değildi yanii hayırlısı olsamda tekrar başlasam.
vaoovvvKocacımla yatakodasinda film izleyip patlamis misir keyfi paha biçilemez :)))
Herkese selamlaaarrrr
hehehehyasemincim bende mi bir mallık var bilemedim, yazdıklarından hiç negatif birşey anlamadım, hatta yumoşların olması çok iyi bir gelişme, lütfen kalbini ferah tut ve aşılama günün söyle mutlaka , topiğimizin annesine toplu çoşkulu dua günü ayarlayayım
Nasilsiniz bende araniza yeni katuldim acaba beni de alir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?