- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.401
canim ben senin yerinde olsam kesinlikle icerdim, cünkü bu haplar bırak zarari faydali, progestan rahim duvarini kalınlaştirır ve bebeğin daha iyi tutunmasini sağlar, coraspirinde bebegin kordonuna Allah esirgesin pıhtı oluşmasini engeller, progestan en fazla 3 ay iciliyor ama coraspirin nekadar iciliyor bilmiyorum canim, ama sen hic aksatma ilaclari, Rabbim insallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunmasini nasip eder
Ayy özleem na kadar nazlisin 15 gün sonra :))) adam fenalik gecirmiştir :))))
neyseki 1 günlükmüş, sedacim sen nasilsin canim?
öZLEEEEEEEM DUANİ OKUDUM CANIM,. Allah sana sağlıklı hayırli evlatlar vesrin, gecmişte yaşadığın kötü tecrubelerini unuttursun insallah, evine huzur ve bereket versin
özlemcim duanı okudum rabbim kabul buyursunlar inş.
günaydın canlar...
barisozlem / ÖZLEM 05.01.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 06.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum fıstıklarım Allahım kabul etsin inşallah...
tünaydınnn şkrlerrr nasılsınız..hayırlı hafta sonları herkese...ÖZLEMCİM VE MERVE DUALARINIZI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH..
özlemcim duanı ettim rabbim sana sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik sonrasındada bebeğini kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin .
Can'lar Selamlar, Özleeemmm Duanı ettim.. Rabbim Hayırlısıyla inşAllah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip kısmet etsin Yarabbim..
Bu arada listeye bakarken bi farkettim ki büyük Gamze ile Küçük Gamzenin tam arasındayım, hemennn dileğimi tuttum.. Şimdi de inşAllah kabul olur hayırlısıyla diyorum.
özlemcim duanı okudum allah kabul etsin hayırlı evlat nasip etsin
nasilsiniz???
ben bugün cok neseliyim sebebinide bilmiyorum acikcasi ama neseliyim
Rabbim herkesi mutlu mesut etsin Insaallah
ben namazimi kilayim hemen dönüyorum arkadaslar
Gülcüm benim arkadasada oldu aynisi özellikle gece yatarken oluyormuş doktora gitti demir eksikliğinden kaynaklaniyormuş demir kullandi gecti, ayrica bende yaşamıştım buna benzer birsey, demir ilaci aldim gecti, dikkat et canim gecmis olsun
Seda yoksa seni tanıyan birimi acaba, işyerinden falan biri olmasin, burda adimiz belli çalıştigimiz iş yaşadigimiz il, ne bileyim kıllandım ????
nasilsiniz???
ben bugün cok neseliyim sebebinide bilmiyorum acikcasi ama neseliyim
Rabbim herkesi mutlu mesut etsin Insaallah
ben namazimi kilayim hemen dönüyorum arkadaslar
Iyi geceler kizlar. Uzun zamandr yazamyrm .Kizlar size br sey sormak istiyorum 10 gndur adet oluyorum :*(( anlamadm gtti neden bu ay boyle oldu acaba ? Temizlendm sandm bi baktim camasirim batms kahve rengi pembemsi br aknti sasirdimnkaldm.
uzun bir aradan sonra herkese merhabalar
nasılsınız kızlar nete pek giremiyorum kaç gündür. halamın kocası vefat etti memleketteydim o yüzden. şimdi de sınavlarım başladı gidip geliyorum işte herşe üst üste geldi yine ya benim hayatım hep böle işte. bu arada bebişim iyi şimdilik şükürler olsun rabbime ama mide bulantılarım başladı çok kötü birşe yiyemiyorum ya inş uzun sürmez ağzımın içi zehir gibi. yarın da sınavlarım var bütün gün doluyum başım ağrıdı valla. sınavlardan sonra yine giderim cenaze evine bi kaç gün daha böle işte. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın canlar bu arada bi kaç gün duaları okuyamayacağım... ama döndükten sonra sırayla tüm arkadaşların okurum inşallah
Ayyy tubacım çok güldürdün kız beniya kızlar gülmekten geberdim ya hepiniz bi alemsiniz valla sabahki testimde çizgi çıkmamıştı ya şimdi tekrar yaptım artık kapı gibi bi tek çizgim var eşime test bozuk galiba diyorum senin ç.şin bozuktur kesin diyor yaa bende ilk geceyi anlatmak isterdim ama benim ilk gecem değil ilk gecelerim var hangi birini anlatayım çok komik ya ablam diyoki olsun siz taksitle yapıyorsunuz böylede olurresmen milletin ağzına sakız oldum bide beni düşünmeyin düğün günü erkenden yatın demiştim :) :):)
Sedacım canım benim hoşgeldin tekrardan, nedir bu senle alıp veremeyen kişi yaa, bikere bizim topiğede gelmişti sanırım açma sapan bişeyler yazıp gitmişti, topikten kimse ona yüz vermeyip cevap vermeyince birdahada görmedim. sanalda bile rahatlık yok yaaa Allah kurtarsın canım seni bu gibilerden.Kızlar ben bugün banlıydım bir tartışma nedeniyle daha yeni bitti cezam.. Nasılsınız ne var ne yokk..
Can'lar Selamlar, Özleeemmm Duanı ettim.. Rabbim Hayırlısıyla inşAllah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip kısmet etsin Yarabbim..
Bu arada listeye bakarken bi farkettim ki büyük Gamze ile Küçük Gamzenin tam arasındayım, hemennn dileğimi tuttum.. Şimdi de inşAllah kabul olur hayırlısıyla diyorum.
sagolun kizlar Rabbim sizleride herzaman güldürsün Insaallah
namazdan sonra gelirim dedim ama hazir nesem yerindeyken etrafi süpüreyim dedim süpürdüm geldim. firinimi banyomu ilacladim, camasirlarimida attim makinaya oh rahatladim
kac günden beri ha bugün ha yarin yaparim dedim yaptim kurtuldum be
bazen insanin yapasi gelmiyor ev isi kizlar sizede öyle oluyormu? ama ev piril piril oldumuda insanin ic ruhu bile ferahliyor yani ben öyle oluyorum
Ohh ne guzel cok seviyorum temizliği benimde süpürge ortada yarısını silirsin yarısı dürüyor oturdum koltuğa kk ya bakıyorum ben bu aralar hep oyleyim şu bulanti ve bas ağrılarımdan tadım tuzum yok hüznlerde yapasim yok valla
Yasemincim canim benim hemen kötu düşünme gün dogmadan neler doğar sen umudunu ve morelini kaybetme hayırlısı ile o bebek bu topiğe gelecek sen yumoşlarina iyi bak cok gecmis olsun mide bulantilari cok kötu oluyor benimki daha da beter yemek yemeyi bırak kokusundan bile iğreniyorum komşuların yemekleri bile burnuma geliyor sanki mıknatıs çekiyor ya suan nerdeyse cikaracam zor duruyorum midem de bosBende bugün dr a gittim, önce sabahtan eşimi halkalıya sınava bıraktım, ordan tekrar geri döndüm dr a. . Bugün 10. günüm, ölçtü biçti yine, 2 şer mm daha büyümüş ortalama hepsi, ama bana iğneye ara verelim fazla büyüyecekler galiba demişti, bugün de dediki iğneleri ard arda yaptır bugün ve yarın , sonra pazartesi sabahtan gel bakalım dedi, belki çatlatma iğnesi öneririm ozaman duruma göre dedi, endometrium denen rahim duvarı 6.5 çıktı, bu biraz ince görünüyor şuan için ama kalınlaşabilir bakalım dedi. zaten bu ay olmasa bile hiç olmazsa adetlerini düzene sokmuş oluruz dedi. tabi benim bütün umutlarım yerlere düştü, morallerim sıfırlandı. yani öyle hissettimki dr bu ay için ümidini biraz kaybetti gibime geldi, yada geçen gittiğim günlerdeki gibi pozitif bir gününde değildi bilmiyorum. ama neşem yok bugün. zaten bana şeker ilacı vermişti ya adetim düzenlensin diye, sanırım o bana dokunuyor, hergün midem bulanıyor, geçen gün kustum hatta, iştahım kesildi, kokulardan midem bulanıyor, karnım acıkıyor yemek yiyorum, yemek daha bitmeden yemeğin kokusundan midem kalkıyor yarım bırakıp mutfağın kapısını sıkı sıkı kapatıp kaçıyorum, 3 gündür bulaşıklar birikti o derece yni giremiyorum. başka zaman olsa kesin hamilelik belirtisi sanardım ama daha yumoşlarım çatlayıp patlamadı ekranda görüyorum. bugün 10. günüm yumoşların en büyükleri 12-15-17 mm civarı acaba iyimi anlamıyorumda öyle işte salak gibi dolanıyorum. azarteside istanbulda kar yağışı olacakmış, nasıl gidicem doktora bilmiyorum o da ayrı stres. ayy içim karanlık sizinkinide karartmıyim. benden durumlar böyle
Bende bugün dr a gittim, önce sabahtan eşimi halkalıya sınava bıraktım, ordan tekrar geri döndüm dr a. . Bugün 10. günüm, ölçtü biçti yine, 2 şer mm daha büyümüş ortalama hepsi, ama bana iğneye ara verelim fazla büyüyecekler galiba demişti, bugün de dediki iğneleri ard arda yaptır bugün ve yarın , sonra pazartesi sabahtan gel bakalım dedi, belki çatlatma iğnesi öneririm ozaman duruma göre dedi, endometrium denen rahim duvarı 6.5 çıktı, bu biraz ince görünüyor şuan için ama kalınlaşabilir bakalım dedi. zaten bu ay olmasa bile hiç olmazsa adetlerini düzene sokmuş oluruz dedi. tabi benim bütün umutlarım yerlere düştü, morallerim sıfırlandı. yani öyle hissettimki dr bu ay için ümidini biraz kaybetti gibime geldi, yada geçen gittiğim günlerdeki gibi pozitif bir gününde değildi bilmiyorum. ama neşem yok bugün. zaten bana şeker ilacı vermişti ya adetim düzenlensin diye, sanırım o bana dokunuyor, hergün midem bulanıyor, geçen gün kustum hatta, iştahım kesildi, kokulardan midem bulanıyor, karnım acıkıyor yemek yiyorum, yemek daha bitmeden yemeğin kokusundan midem kalkıyor yarım bırakıp mutfağın kapısını sıkı sıkı kapatıp kaçıyorum, 3 gündür bulaşıklar birikti o derece yni giremiyorum. başka zaman olsa kesin hamilelik belirtisi sanardım ama daha yumoşlarım çatlayıp patlamadı ekranda görüyorum. bugün 10. günüm yumoşların en büyükleri 12-15-17 mm civarı acaba iyimi anlamıyorumda öyle işte salak gibi dolanıyorum. azarteside istanbulda kar yağışı olacakmış, nasıl gidicem doktora bilmiyorum o da ayrı stres. ayy içim karanlık sizinkinide karartmıyim. benden durumlar böyle
sen iki canlisin canim benim sen dinlene dinlene yap sizden önemlimi sanki bosveeer
doktoruna danistinmi bulanti ve bas agri icin biseyler verir sana belki.
Bende bugün dr a gittim, önce sabahtan eşimi halkalıya sınava bıraktım, ordan tekrar geri döndüm dr a. . Bugün 10. günüm, ölçtü biçti yine, 2 şer mm daha büyümüş ortalama hepsi, ama bana iğneye ara verelim fazla büyüyecekler galiba demişti, bugün de dediki iğneleri ard arda yaptır bugün ve yarın , sonra pazartesi sabahtan gel bakalım dedi, belki çatlatma iğnesi öneririm ozaman duruma göre dedi, endometrium denen rahim duvarı 6.5 çıktı, bu biraz ince görünüyor şuan için ama kalınlaşabilir bakalım dedi. zaten bu ay olmasa bile hiç olmazsa adetlerini düzene sokmuş oluruz dedi. tabi benim bütün umutlarım yerlere düştü, morallerim sıfırlandı. yani öyle hissettimki dr bu ay için ümidini biraz kaybetti gibime geldi, yada geçen gittiğim günlerdeki gibi pozitif bir gününde değildi bilmiyorum. ama neşem yok bugün. zaten bana şeker ilacı vermişti ya adetim düzenlensin diye, sanırım o bana dokunuyor, hergün midem bulanıyor, geçen gün kustum hatta, iştahım kesildi, kokulardan midem bulanıyor, karnım acıkıyor yemek yiyorum, yemek daha bitmeden yemeğin kokusundan midem kalkıyor yarım bırakıp mutfağın kapısını sıkı sıkı kapatıp kaçıyorum, 3 gündür bulaşıklar birikti o derece yni giremiyorum. başka zaman olsa kesin hamilelik belirtisi sanardım ama daha yumoşlarım çatlayıp patlamadı ekranda görüyorum. bugün 10. günüm yumoşların en büyükleri 12-15-17 mm civarı acaba iyimi anlamıyorumda öyle işte salak gibi dolanıyorum. azarteside istanbulda kar yağışı olacakmış, nasıl gidicem doktora bilmiyorum o da ayrı stres. ayy içim karanlık sizinkinide karartmıyim. benden durumlar böyle
Sagol canim bulantiya care yok her turku ilac kullandım fayda etmedi bas ağrısını unuttum bu gidiste soyliyecem inşallah unutmam bebişimin heyecanından herseyi unutuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?