- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.381
Kızlar ben bugün banlıydım bir tartışma nedeniyle daha yeni bitti cezam.. Nasılsınız ne var ne yokk..
başladım cnm bakalım hayırlıısı weren allah alan allah ona emanetiz :))
tünaydın cnmm iiyiz sen nasılsın ??tünaydınnn şkrlerrr nasılsınız..hayırlı hafta sonları herkese...ÖZLEMCİM VE MERVE DUALARINIZI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH..
iç tatlım ilaçlarını ihmal etme sen elinden geleni yap da... bu arada doğum tarihi ne zaman oluyor canım? başak olacak sanırım senin bebiş benimkini içerde 1 hafta fazladan tutarsam öyle başak oluyoranne babası başak ama benimki aslan olacak gibi...
çok şükür diyi cnm iyi değilim pek yaa... haftadır nfesim daralıo gögsüm daralıo gibi oluyorum..normalde düşük tansiyon var bende ama büyük 8-9 küçük 3-5 arası değişio bu ara... nabız yükseklğide vardı normalde oda 100 ve üstü değişio hamilelikte normal mi onu araştırıyorum ben nysede bebeğe bi zararı olmasın İNŞALLAH..tünaydın cnmm iiyiz sen nasılsın ??
çok şükür diyi cnm iyi değilim pek yaa... haftadır nfesim daralıo gögsüm daralıo gibi oluyorum..normalde düşük tansiyon var bende ama büyük 8-9 küçük 3-5 arası değişio bu ara... nabız yükseklğide vardı normalde oda 100 ve üstü değişio hamilelikte normal mi onu araştırıyorum ben nysede bebeğe bi zararı olmasın İNŞALLAH..
düşük canım noralde 10lardadır nefes darlığıda olunca biraz panikledim sordum şimdi diğer arkadaşlarada onladada oluyomuşş..neyse bunada şükür sonu güel olcak İNŞALLAH sabır ALLAHtan..allah büyüktür cnm kafana takma tansiyonun hep düşükse normaldir herhalde.. ama sürekli dewam ederse git doktora cnm geçmiş olsun ...
Sedacima cok gecmis olsun benimde basıma geldi olur öyle seyler kazen beyy yakalar
canim ben senin yerinde olsam kesinlikle icerdim, cünkü bu haplar bırak zarari faydali, progestan rahim duvarini kalınlaştirır ve bebeğin daha iyi tutunmasini sağlar, coraspirinde bebegin kordonuna Allah esirgesin pıhtı oluşmasini engeller, progestan en fazla 3 ay iciliyor ama coraspirin nekadar iciliyor bilmiyorum canim, ama sen hic aksatma ilaclari, Rabbim insallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunmasini nasip eder
Ayy özleem na kadar nazlisin 15 gün sonra :))) adam fenalik gecirmiştir :))))
neyseki 1 günlükmüş, sedacim sen nasilsin canim?
Geçmiş olsun tatlımm... Sen bize takıl boşuna germe kendini fıstıkım...
hey allahım ya ne tuhaf insanlar var sanal alemde bile huzur yok... neyse tatlım benim miniğim çok iyi teyzesi perşembe kalbini dinledik çok şükür gümbür gümbürdüevet ben birini şilkayet ettim o arada ona cevapta verdiğim için o cevaptan ötürü gittim ama haketmişti napıyımm..
evet öyleyi geldim yineee
canım benim kimseye takıldığım yok bu kişi beni takip ediyor,geyik topiğinde yazıyorum kızlarla sohbet ediyoruz pat geliyor alıntı yapıyor bir söylediğimi laf sokuyor gidiyor, 3-5 gün sonra yne geliyor yine sadece ve sadece bana yazıyor gidiyor başka topiklerde de takip ediyordu dün yazdığı bir yerde bende patladım o da bana benimle muhatap olma demiş sanki ben muhatap oluyorum günlerdir onunla, birde git bebek odalarında gez sen diyor düşün artık. Onu bile biliyor. Neysee kapandı gitti bundna sonra takip etsin yazsın direk yönetime sölücem. senin minikinnn nasıl tatlımmm..
hey allahım ya ne tuhaf insanlar var sanal alemde bile huzur yok... neyse tatlım benim miniğim çok iyi teyzesi perşembe kalbini dinledik çok şükür gümbür gümbürdüdoktor herşey yolunda gayet iyi dedi çok mutlu ayrıldım hastaneden hala aklıma geldikçe mutlu oluyorum o an 11 mm daha bebişim ama o kalp nasıl atıyordu görsen... Allahım herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu...
Ne güzel canımm çok şükür kalp atışları da duyulmuş. Allah sağlıkla lucağına almayı da nasip etsin İnşallah ben o anları düşündükçe yaşlar süzülüyor gözümden hayal edemiyorum ekranda onu gördüğümü imkansızmış gibi geliyor bazen herkesin olur benim olmaz diyorum ama öyle diyen nice kişiler aldı kucağına bize de nasip olur inşallah hele burada böyle güzel dualar edilirken yakındır diye düşünüyorum öyle ya da böyle.
yakın tabi tatlım sen hep güzel düşün herşey güzel olacak bak göreceksin... artık topiğimizin bahtı açıldı önümüzdeki ay güzel haberlerini alıcaz inşallah...
çok şükür diyi cnm iyi değilim pek yaa... haftadır nfesim daralıo gögsüm daralıo gibi oluyorum..normalde düşük tansiyon var bende ama büyük 8-9 küçük 3-5 arası değişio bu ara... nabız yükseklğide vardı normalde oda 100 ve üstü değişio hamilelikte normal mi onu araştırıyorum ben nysede bebeğe bi zararı olmasın İNŞALLAH..
evet ben birini şilkayet ettim o arada ona cevapta verdiğim için o cevaptan ötürü gittim ama haketmişti napıyımm..
evet öyleyi geldim yineee
canım benim kimseye takıldığım yok bu kişi beni takip ediyor,geyik topiğinde yazıyorum kızlarla sohbet ediyoruz pat geliyor alıntı yapıyor bir söylediğimi laf sokuyor gidiyor, 3-5 gün sonra yne geliyor yine sadece ve sadece bana yazıyor gidiyor başka topiklerde de takip ediyordu dün yazdığı bir yerde bende patladım o da bana benimle muhatap olma demiş sanki ben muhatap oluyorum günlerdir onunla, birde git bebek odalarında gez sen diyor düşün artık. Onu bile biliyor. Neysee kapandı gitti bundna sonra takip etsin yazsın direk yönetime sölücem. senin minikinnn nasıl tatlımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?