Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canlar...
barisozlem / ÖZLEM 05.01.2013 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 06.01.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum fıstıklarım Allahım kabul etsin inşallah...

tünaydınnn şkrlerrr nasılsınız..hayırlı hafta sonları herkese...ÖZLEMCİM VE MERVE DUALARINIZI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH..

özlemcim duanı ettim rabbim sana sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik sonrasındada bebeğini kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin .

başladım cnm bakalım hayırlıısı weren allah alan allah ona emanetiz :))

iç tatlım ilaçlarını ihmal etme sen elinden geleni yap da... bu arada doğum tarihi ne zaman oluyor canım? başak olacak sanırım senin bebiş benimkini içerde 1 hafta fazladan tutarsam öyle başak oluyor anne babası başak ama benimki aslan olacak gibi...

tünaydınnn şkrlerrr nasılsınız..hayırlı hafta sonları herkese...ÖZLEMCİM VE MERVE DUALARINIZI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH..
tünaydın cnmm iiyiz sen nasılsın ??

cnm inan hesap etmedim bi eylülde doğacak galiba dedim ..şuan için en önenmli olan şey sağlıklı bi şekilde dewam etmesi ..2 hafta sonra keseyi görecez allahın izniyle kalğ atışınıda duyuyim sonra bütün hesaplamaları yapacam inş :)) dua et sende olur mu? :))

Can'lar Selamlar, Özleeemmm Duanı ettim.. Rabbim Hayırlısıyla inşAllah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip kısmet etsin Yarabbim..

Bu arada listeye bakarken bi farkettim ki büyük Gamze ile Küçük Gamzenin tam arasındayım, hemennn dileğimi tuttum.. Şimdi de inşAllah kabul olur hayırlısıyla diyorum.

tünaydın cnmm iiyiz sen nasılsın ??
çok şükür diyi cnm iyi değilim pek yaa... haftadır nfesim daralıo gögsüm daralıo gibi oluyorum..normalde düşük tansiyon var bende ama büyük 8-9 küçük 3-5 arası değişio bu ara... nabız yükseklğide vardı normalde oda 100 ve üstü değişio hamilelikte normal mi onu araştırıyorum ben nysede bebeğe bi zararı olmasın İNŞALLAH..

allah büyüktür cnm kafana takma tansiyonun hep düşükse normaldir herhalde.. ama sürekli dewam ederse git doktora cnm geçmiş olsun ...

allah büyüktür cnm kafana takma tansiyonun hep düşükse normaldir herhalde.. ama sürekli dewam ederse git doktora cnm geçmiş olsun ...
düşük canım noralde 10lardadır nefes darlığıda olunca biraz panikledim sordum şimdi diğer arkadaşlarada onladada oluyomuşş..neyse bunada şükür sonu güel olcak İNŞALLAH sabır ALLAHtan..

Sedacima cok gecmis olsun benimde basıma geldi olur öyle seyler kazen beyy yakalar

evet ben birini şilkayet ettim o arada ona cevapta verdiğim için o cevaptan ötürü gittim ama haketmişti napıyımm..

evet öyleyi geldim yineee

Geçmiş olsun tatlımm... Sen bize takıl boşuna germe kendini fıstıkım...

canım benim kimseye takıldığım yok bu kişi beni takip ediyor,geyik topiğinde yazıyorum kızlarla sohbet ediyoruz pat geliyor alıntı yapıyor bir söylediğimi laf sokuyor gidiyor, 3-5 gün sonra yne geliyor yine sadece ve sadece bana yazıyor gidiyor başka topiklerde de takip ediyordu dün yazdığı bir yerde bende patladım o da bana benimle muhatap olma demiş sanki ben muhatap oluyorum günlerdir onunla, birde git bebek odalarında gez sen diyor düşün artık. Onu bile biliyor. Neysee kapandı gitti bundna sonra takip etsin yazsın direk yönetime sölücem. senin minikinnn nasıl tatlımmm..

Kızlar dün okuyamamıştım bugün aslı ve özlemin duasnı bir arada okucam ayrıca Ecrinciğim bugün yasinde okucam okuyunca sana bildiririm tatlım..

Bnedne hala sulu sulu akıntılar geliyordu bugüne kadar hem de nasıl işyrinde regl falan olduğumu sanıyorum o derece yumurtlama akıntısı da görmedim o kadar dikkat etmeme rağmen neyse artık bugün daha azaldı yok gibi birşey bu regl habercisi aslında inşllah erken olurum bugün 31. günüm. Geç oluyorum nornalde ama geçen ayki iğnelerden dolayı erken olurum belki iyi de olur bir an önce başlasak bitse.

Kızlar geçmişi okudum ne ilk gece maceraları olmuş meğer. Bende eksik kalmıyım barii. Bizimde düğün oldu yemekli falandı ama ben heyecandna hiç yemedim ki. Eşimle ikiimiz masada yanyanayız bir yanımızda kaynanam, bir yanımızda annem var. İkisi de bana yesene kızım yesene deyip duruyorla bende açık halbuki gündüzde saç baş falan derken bir tost yemişim ama yok gitmiyor zeytinyağlılardan aldım et yemeğine tatlıya falan hiç dokunmadım. Ama hani o gece heyecanı değil evlendim heyecanı, ailemden ayrılacak olmanın hüznü falan. Neyse oynandı edildi annemlerle vedalaştık onlar Kütahya yakın teyzemin oğluyla oraya geçecekler sabah İstanbul'a gidecekler bir ağlama faslı eşimin eniştesi kulandı gelin arabasını ben susmuyorum ama ağla ağa eşim diyor 5 katı çıkarcam kucağımda enişte diyor olmaz belini sakatlarsın
Neyse asansörle çıktım tabi kapıda aldı kucağına girdik kaynanamda anneme sormuş annem snra söylüyo ben minyon tipliyim eşim 1.80 ya demiş nasıl olacak bunların iş annemde bilmem artık falan demiş yuhh dedim ben bunu sonra duyunca tabi neyse o tokaları saçımdan çıkarmak öçyle zor oldu ki bir ton tel toka çıkardım saçtan neyse gelinliği çıkardım ama önceden konuşmuştuk o gece olmaz sabah balayına çıkıcaz orada olsun diye biraz cilveleşmeler oldu o gece uyudk sabah yola çıktık. Gittk odaya girdik eşim hemen istiyor tabi ama iki gün birşey olamadı tam o noktaya geliyor ben kasılıyorum neyse işte iki günün sonunda oldu. Annemde arıyor gündüz oldu mu oldu mu bir sorun varmı deyip duruyor yok annee diyorum bir sorun yok herşey berkemal ohh iyi iyi diyor o da korkuyor napsın bana birşey olacak diyee balayındna döndük kaynanama gittik kaynanam süzüyor beni herşey normal tatil yaramış sana dedi ben böyleee

hey allahım ya ne tuhaf insanlar var sanal alemde bile huzur yok... neyse tatlım benim miniğim çok iyi teyzesi perşembe kalbini dinledik çok şükür gümbür gümbürdü doktor herşey yolunda gayet iyi dedi çok mutlu ayrıldım hastaneden hala aklıma geldikçe mutlu oluyorum o an 11 mm daha bebişim ama o kalp nasıl atıyordu görsen... Allahım herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu...

Ne güzel canımm çok şükür kalp atışları da duyulmuş. Allah sağlıkla lucağına almayı da nasip etsin İnşallah ben o anları düşündükçe yaşlar süzülüyor gözümden hayal edemiyorum ekranda onu gördüğümü imkansızmış gibi geliyor bazen herkesin olur benim olmaz diyorum ama öyle diyen nice kişiler aldı kucağına bize de nasip olur inşallah hele burada böyle güzel dualar edilirken yakındır diye düşünüyorum öyle ya da böyle.

yakın tabi tatlım sen hep güzel düşün herşey güzel olacak bak göreceksin... artık topiğimizin bahtı açıldı önümüzdeki ay güzel haberlerini alıcaz inşallah...

yakın tabi tatlım sen hep güzel düşün herşey güzel olacak bak göreceksin... artık topiğimizin bahtı açıldı önümüzdeki ay güzel haberlerini alıcaz inşallah...

İnşallah canımm benim aşlamadan hiç umudum yok öyle yaptırmış olmak için aklımda kalmasın diye yaptırıcam benim tek umudum tüp bebek ama o da tutmazsa diye düşünyor insan ama ben evde kalınca böyşe tek o zaman düşünüyorum normalde düşünmeye zamanım olmuyor işyerinde çalış evde çalış kafam dağolıyor bir şekilde zamana bırakıyorum o kadar olumsuzunu düşünürsem yandım yanii.

Gülcüm benim arkadasada oldu aynisi özellikle gece yatarken oluyormuş doktora gitti demir eksikliğinden kaynaklaniyormuş demir kullandi gecti, ayrica bende yaşamıştım buna benzer birsey, demir ilaci aldim gecti, dikkat et canim gecmis olsun

Seda yoksa seni tanıyan birimi acaba, işyerinden falan biri olmasin, burda adimiz belli çalıştigimiz iş yaşadigimiz il, ne bileyim kıllandım ????

nasilsiniz???
ben bugün cok neseliyim sebebinide bilmiyorum acikcasi ama neseliyim
Rabbim herkesi mutlu mesut etsin Insaallah

ben namazimi kilayim hemen dönüyorum arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…