- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.441
özlemcim allah kabul etsin duanı okudum cnm
sağol canım Allah razı olsun
ayyy özlemcim senin maceranıda okudum da, senle ben ağlamaya doyamamışız yaa, herşeyden bahane bulmuşuz, vede aynı şeylere ağlamışız
Ayyy tubacım çok güldürdün kız benidemek senin çişin bozuktur diyor siz çok yaşayın emi
Sedacım canım benim hoşgeldin tekrardan, nedir bu senle alıp veremeyen kişi yaa, bikere bizim topiğede gelmişti sanırım açma sapan bişeyler yazıp gitmişti, topikten kimse ona yüz vermeyip cevap vermeyince birdahada görmedim. sanalda bile rahatlık yok yaaa Allah kurtarsın canım seni bu gibilerden.
adetin gecikiyor bk ben senden şüpheleniyorum kuşum haberin olsun.
bedriye valla çok güzel bir bakış açısı hakkaten yaaben diyorum bu liste çok mucizeli bir liste, herkes kendisiyle ilgili bişey düşüse mutlaka çıkacak.
evet canım hem ağlarım hem giderim hesabı herşeye ağlamışız
Bende bugün dr a gittim, önce sabahtan eşimi halkalıya sınava bıraktım, ordan tekrar geri döndüm dr a. . Bugün 10. günüm, ölçtü biçti yine, 2 şer mm daha büyümüş ortalama hepsi, ama bana iğneye ara verelim fazla büyüyecekler galiba demişti, bugün de dediki iğneleri ard arda yaptır bugün ve yarın , sonra pazartesi sabahtan gel bakalım dedi, belki çatlatma iğnesi öneririm ozaman duruma göre dedi, endometrium denen rahim duvarı 6.5 çıktı, bu biraz ince görünüyor şuan için ama kalınlaşabilir bakalım dedi. zaten bu ay olmasa bile hiç olmazsa adetlerini düzene sokmuş oluruz dedi. tabi benim bütün umutlarım yerlere düştü, morallerim sıfırlandı. yani öyle hissettimki dr bu ay için ümidini biraz kaybetti gibime geldi, yada geçen gittiğim günlerdeki gibi pozitif bir gününde değildi bilmiyorum. ama neşem yok bugün. zaten bana şeker ilacı vermişti ya adetim düzenlensin diye, sanırım o bana dokunuyor, hergün midem bulanıyor, geçen gün kustum hatta, iştahım kesildi, kokulardan midem bulanıyor, karnım acıkıyor yemek yiyorum, yemek daha bitmeden yemeğin kokusundan midem kalkıyor yarım bırakıp mutfağın kapısını sıkı sıkı kapatıp kaçıyorum, 3 gündür bulaşıklar birikti o derece yni giremiyorum. başka zaman olsa kesin hamilelik belirtisi sanardım ama daha yumoşlarım çatlayıp patlamadı ekranda görüyorum. bugün 10. günüm yumoşların en büyükleri 12-15-17 mm civarı acaba iyimi anlamıyorumda öyle işte salak gibi dolanıyorum. azarteside istanbulda kar yağışı olacakmış, nasıl gidicem doktora bilmiyorum o da ayrı stres. ayy içim karanlık sizinkinide karartmıyim. benden durumlar böyle
yaseminciğim rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaç vermedimi doktor bana progestan ve eustrofem diye bi ilaç vermişti benimkide inceydi öyle kalınlaştırmıştı, birde canım doktor bu ay olmaz demiş seni üzmüş ama üzülme canım hayırlısı olsun böyle söylemese iyiymiş ama olsun sen takılma.
Özlem'cim senin için duamı yaptım Rabbim kabul eylesin inşaAllah..
çok sağol canım Allah razı olsun
özlem duanı okudum Allah kabul eder inş şimdi okuduğumuz dua ayet ya adetken okuyabilir miyiz acaba dua niyetine ya ben bu ay hayıt tohumu içmedim diye hemen geçti kaç aydır ne güzel tam gününde oluyordum:-(
sağol canım Allah razı olsun, adetliyken okuyabiliyormuyuz bilmiyorum kızlar biliyordur sanırım.
özlemcım duanı okudum canım rabbım kabul etsın ınsallahh
sağol canım Allah razı olsun
duani okudum Rabbim kabul etsin Insaallah
kizlar ben bi önceki dua listesindeki herkes icin sabah aksam okumustum yanliz kk giripte haber etmedim.
benim icinde okuyan okuyamayan tüm arkadaslarimdan Allah razi olsun gönlünüzdekini hayirli kilsin Insaallah
Allah razı olsun canım çok sağol
özlem duanı okudum Allahım kabul etsin..sanada sağlıklı hamilelik turp gibi yuöak yumak bebişler versin
amin amin buketim,sanada nasip olsun öyle yumak yumak bebekler inşallah, Allah razı olsun.