Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlemcim allah kabul etsin duanı okudum cnm

sağol canım Allah razı olsun

evet canım hem ağlarım hem giderim hesabı herşeye ağlamışız

yaseminciğim rahim duvarını kalınlaştırmak için ilaç vermedimi doktor bana progestan ve eustrofem diye bi ilaç vermişti benimkide inceydi öyle kalınlaştırmıştı, birde canım doktor bu ay olmaz demiş seni üzmüş ama üzülme canım hayırlısı olsun böyle söylemese iyiymiş ama olsun sen takılma.

Özlem'cim senin için duamı yaptım Rabbim kabul eylesin inşaAllah..

çok sağol canım Allah razı olsun

özlem duanı okudum Allah kabul eder inş şimdi okuduğumuz dua ayet ya adetken okuyabilir miyiz acaba dua niyetine ya ben bu ay hayıt tohumu içmedim diye hemen geçti kaç aydır ne güzel tam gününde oluyordum:-(

sağol canım Allah razı olsun, adetliyken okuyabiliyormuyuz bilmiyorum kızlar biliyordur sanırım.

özlemcım duanı okudum canım rabbım kabul etsın ınsallahh

sağol canım Allah razı olsun

Allah razı olsun canım çok sağol

özlem duanı okudum Allahım kabul etsin..sanada sağlıklı hamilelik turp gibi yuöak yumak bebişler versin

amin amin buketim,sanada nasip olsun öyle yumak yumak bebekler inşallah, Allah razı olsun.

aslıcığım senin duanı cuma günüokudum ama yazmayı unuttum,Allah sana sağlklı sıhhatli nurtopu gibi bir evlatnasip etsin,baban içinde fatiha okudum Allah rahmet eylesin.

Sanada günaydın büşracim Allah yardimcin olsun canim ya ama çocukla fazla ilgilenemiyorum diye kendini izme 40'dan sonra gecer normal bu uyku halleri sana özgü birsey değil yane

yaa bu dua adetliyken okunmuyo mu? bu sadece bir dua..tek farkı arapça olması..yani bende adetliyim şuan sıradakini okuyuorum ama??bilemedim şincik..

yaa bu dua adetliyken okunmuyo mu? bu sadece bir dua..tek farkı arapça olması..yani bende adetliyim şuan sıradakini okuyuorum ama??bilemedim şincik..

Günaydın hayirli pazarlar canim benim basıldın

Bana da okunur gibi geliyor hasta iken fatiha süresini bile dua niyetine okuyabiliyoruz Buda dua sonucta

Günaydın hayirli pazarlar canim benim basıldın

Bana da okunur gibi geliyor hasta iken fatiha süresini bile dua niyetine okuyabiliyoruz Buda dua sonucta

ya adetliyken namaz duası vb dualar okunur ama ayetler, sureler gibi kuran dan parçalar okunmaz diye biliyorum.bu nedenle okuyorum..allahım bana hayırlı bir nesil ver demek te ne var ayol

ecrinn07 / ASLI

04.01.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz hamilelik+rahmetli babasına fatiha

barisozlem / ÖZLEM

05.01.2013 c.tesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik

ecrin23 / MERVE

06.01.2013 pazar

sağlıklı sorunsuz hamişlik

rabbım kabul eglesın ınsallah

ya adetliyken namaz duası vb dualar okunur ama ayetler, sureler gibi kuran dan parçalar okunmaz diye biliyorum.bu nedenle okuyorum..allahım bana hayırlı bir nesil ver demek te ne var ayol

Yanlış hatırlamıyorsam bu Hz. İbrahimin duası ve Kur'an da peygamberlerin duaları geçiyor yani ayet tatlım gene de okumamak gerekir diye düşünüyorum

Günaydın kızlarr..

Aslı ve Özlem dualarınızı okudum Allah'ım kabul eder inşallah. Merve seninkini de bugün okucam geçmişe bakmadım daha nasılsınız iyisiniz İnşallahh.

Canı henüz loğusasın normal böyle olman adapte olmaya çalışıyordun bir de belki de güçsüz enerjisiz kaldın enerji verecek şeyler tüket kuruyemişler falan yemene içmene dikkat et bol bol meyve ye vücudun susuz kalmasın bol yu ve taze sıkılmış portakal suyu falan içmeye çalış vitamin olsun sana geçecek canım geçecek normale döneceksin kaynanandan da Allah razı olsun ilgileniyormuş ne güzell.

canim gecici birsey sanirim, demir ilacini içmeye devam ediyormusun? Emzirdiğin için ekstra demire ihtiyac duyarsin , kendini üzme sonra sütün azalır, aman dikkat et.

Bence içinden geldiği gibi davran buketim.

görümcem kaynanam ben oturuyoruz..görümce hanım bende kek istedi..ben kaçar..
Kekin her türlüsünü severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…