Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canım azaldı artık ınsallah rabbım kabul eyler.. canım benım bat ocak 2ydı ama geçti hala beklemedeyım

Selam kizlar nasilsiniz canim ben senin yasinini okudum ama haber vermeyi unuttum ceza alınca Rabbim kab etsin niyetini

mervecimm heyecanlandım gerçekten hadi inşş allah büyüktürr :))

inşllh canım benımm rabbım OL dedımı Olmaz denılen hersey olur :) benım eşimde sperm uretımı yoktu canım bıtkısel ılç kullandık burda ıstanbulda 1 kadın varmış maltepede gecen aykı testte yuvarlk hucre cıkışı gözlenmış ama bu ıyı bışımı bılmıoruz ılaçları bu ayda kullanıo belkıde o an 1 tane cıkış sağlndı o da gereken görevı yptı

evde gebelik testin varmi? varsa uzaga gizli yere koy yoksa dayanamayabilirsin benden söylemesi
ben simdiye kadar yapmistim
nezamandan beri istiyorsun cocuk?

test alamıyorum canım ınat ettım yasinlermın btmesını bklıyorum bırde ben 41 meryem suresı okuyorum ben 1 senedır ıstıyorum meleğimi canımm

nezamandir soracam unutuyorum herseferinde

söyle birsey duydum ben
benim anneannemin eltisi bana cocugun yokmu daha sordugunda ben rahat bir sekilde yok Rabbim nezaman isterse ozaman verecek Insaallah dedim
canim ya oda yanima yanasti bak kizim hamama gittinmi hic dedi. yok gitmedim dedim. sen hamama gir bi güzel ovdur kendini belini falan yumusasin oralarin sonra yine dene olur Allahin izniyle dedi.
simdi ben düsündüm bu kadin anneannemin yasinda e yani ne cok seyler gördü ve biliyor örneklerde verdi sunun olmuyordu söyle yapti oldu bunun olmuyordu yapti oldu dedi.
kafama biraz yatti. sonra aradan 1 hafta gecmedi benim kendi teyzem bana sana tavsiyem termal hotele git sifali suya gir hamama gir ondan sonra bakalim Allahin izniyle olur Insaallah. teyze anneannemin eltiside aynisini dedi dedim. bana dediki teyzem benim ilki hemen oldu 2.hemen olmadi nezaman hamama girmistim oda yani planlamamistim baktim hamile kaldim. taa nezaman sonra evet ben hamama girmistim ve onun faydasini gördüm kesin diye düsündüm. etrafimda cogu kisi böyle hamile kalabildiler dedi.

asli varmi diye soracam ama bunlar yasanmis seyler ben teyzeme güvenirim cokta severim kendisini

bendemi gitsem hamama? hayatimda hic gitmedim. belki hamam böcügüüüm gelir nedersiniz??

test alamıyorum canım ınat ettım yasinlermın btmesını bklıyorum bırde ben 41 meryem suresı okuyorum ben 1 senedır ıstıyorum meleğimi canımm

iyi yapiyorsun canim sabrin sonu selamet olsun Insaallah. 41meryem nezaman bitiyor? kac gün daha beklicez güzel haberini duymak icin???:26::26:

bide cuma günü. cuma günü sabahi testi yaparsin ve cuma günü hürmetine cift cizgiyi görürsün gebelik testinde Insaallah

inşallahh canım benım hepınızın duaları var üzerımde hepınızden defalarca ALLAH razı olsunn.. ınsallah bende ve tum bekleyen arkadaslarımda bebişlerının haberını en yakın zamanda alır rabbım hepımıze nasıp eylerr

inşallah cnm allahın izniyle inş rabbim ol demiştir bebişinde sana sıkı sıkı tutunmuştr.. hayırlısıı olsun

Canim hamami hiç duymadım ama bende sana birsey söyleyeyim benim ablaminda bir sene cocuğu olmadı belini çektirdi ve hamile kaldı demekki is belde bitiyor elinize dilinize ve belinize dikkat edin

gamze sen hamilyedin degilmi canim??
en son durum ne???
kacirdim herhalde?

Bizde ikindi bitmiyor canim biri biter biri baslar bas ağrısı gecti şimdilik bügünde belim cok ağrıyor misafirim vardı azıcık temizlik yaptik şimdi de yerimden kalkamiyorum

Canim hamami hiç duymadım ama bende sana birsey söyleyeyim benim ablaminda bir sene cocuğu olmadı belini çektirdi ve hamile kaldı demekki is belde bitiyor elinize dilinize ve belinize dikkat edin

vay be süpermis zaten anneannemin eltiside belini ovdur demekle belini cektir dedi ayni zamanda

ama bilen birine yaptirmak lazim iste onu

ben bi anneme sorayim belki o biliyordur birini

Hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…