- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #13.501
canım bende dusunuom test yapmayı dedığın gbı yasınlerım bıtsın öle yapayım testımı dedım acayıp derecede bulantım var ama üşütüyorumdamı var bılemıyorumm
Mervecim insallah hamilsindir,bulantinin dışında başka bir belirtin varmı? Bide eşin için keçiboynuzu kürünü denedin mi sanirim eşine iyi gelebilir, hayırlı haberlerin olsun insallahinşllh canım benımm rabbım OL dedımı Olmaz denılen hersey olur :) benım eşimde sperm uretımı yoktu canım bıtkısel ılç kullandık burda ıstanbulda 1 kadın varmış maltepede gecen aykı testte yuvarlk hucre cıkışı gözlenmış ama bu ıyı bışımı bılmıoruz ılaçları bu ayda kullanıo belkıde o an 1 tane cıkış sağlndı o da gereken görevı yptı
nezamandir soracam unutuyorum herseferinde
söyle birsey duydum ben
benim anneannemin eltisi bana cocugun yokmu daha sordugunda ben rahat bir sekilde yok Rabbim nezaman isterse ozaman verecek Insaallah dedim
canim ya oda yanima yanasti bak kizim hamama gittinmi hic dedi. yok gitmedim dedim. sen hamama gir bi güzel ovdur kendini belini falan yumusasin oralarin sonra yine dene olur Allahin izniyle dedi.
simdi ben düsündüm bu kadin anneannemin yasinda e yani ne cok seyler gördü ve biliyor örneklerde verdi sunun olmuyordu söyle yapti oldu bunun olmuyordu yapti oldu dedi.
kafama biraz yatti. sonra aradan 1 hafta gecmedi benim kendi teyzem bana sana tavsiyem termal hotele git sifali suya gir hamama gir ondan sonra bakalim Allahin izniyle olur Insaallah. teyze anneannemin eltiside aynisini dedi dedim. bana dediki teyzem benim ilki hemen oldu 2.hemen olmadi nezaman hamama girmistim oda yani planlamamistim baktim hamile kaldim. taa nezaman sonra evet ben hamama girmistim ve onun faydasini gördüm kesin diye düsündüm. etrafimda cogu kisi böyle hamile kalabildiler dedi.
asli varmi diye soracam ama bunlar yasanmis seyler ben teyzeme güvenirim cokta severim kendisini
bendemi gitsem hamama? hayatimda hic gitmedim. belki hamam böcügüüüm gelir nedersiniz??
nezamandir soracam unutuyorum herseferinde
söyle birsey duydum ben
benim anneannemin eltisi bana cocugun yokmu daha sordugunda ben rahat bir sekilde yok Rabbim nezaman isterse ozaman verecek Insaallah dedim
canim ya oda yanima yanasti bak kizim hamama gittinmi hic dedi. yok gitmedim dedim. sen hamama gir bi güzel ovdur kendini belini falan yumusasin oralarin sonra yine dene olur Allahin izniyle dedi.
simdi ben düsündüm bu kadin anneannemin yasinda e yani ne cok seyler gördü ve biliyor örneklerde verdi sunun olmuyordu söyle yapti oldu bunun olmuyordu yapti oldu dedi.
kafama biraz yatti. sonra aradan 1 hafta gecmedi benim kendi teyzem bana sana tavsiyem termal hotele git sifali suya gir hamama gir ondan sonra bakalim Allahin izniyle olur Insaallah. teyze anneannemin eltiside aynisini dedi dedim. bana dediki teyzem benim ilki hemen oldu 2.hemen olmadi nezaman hamama girmistim oda yani planlamamistim baktim hamile kaldim. taa nezaman sonra evet ben hamama girmistim ve onun faydasini gördüm kesin diye düsündüm. etrafimda cogu kisi böyle hamile kalabildiler dedi.
asli varmi diye soracam ama bunlar yasanmis seyler ben teyzeme güvenirim cokta severim kendisini
bendemi gitsem hamama? hayatimda hic gitmedim. belki hamam böcügüüüm gelir nedersiniz??
aynen buket ya yüzüm gözüm heryerim kar oldu, zor attım kendimi...günaydın kızlar..bu günki duamı henüz okuyamadım..bu gün öyle bir tipiyle işe geldimki anlatamam..hala var..
Herkesee iyi mutlu huzurlu stressiz bir hafta diliyorum..
Haftasonunu evde yatarak geçirdim grip oluyorum demiştim ya, o iyice tuttu beni heryerim ağrıyo ama cumartesi yaşadığım bir tatsızlık yüzünden işe gelmek zorunda kaldım.. Çalışıyorum malesef...
Özlem ve Merve'cim dualarınızı bugün okudum serviste gelirken Allah kabul etsin, hakkınızı helal edin anca okuyabildim. Derya'cım seninkini de akşam dönüşte serviste okuyacağım inşallah
Göbüşüm iyice büyüdü henüz çatlak yok allaha şükür ama yanlarım ağrıyo hep yanlara yatmaktan kocacıma bile sıkı sıkı sarılamıyorum ezilir diye şimdiden aramıza girdi sıpam
Gül'cüm geçmiş olsun canım, Allah sağlık sıhhat versin inşallah, bebişlerimize bişi olmasında biz çekelim napalım anne olcaz katlanıcaz bu da..
Bana da son 1 haftadır kalp çarpıntısı başladı, birden bir fenalık basıyo kalbim pır pır yapıyor sonra geçiyor, acaba kilo aldığım için olabilir mi bilmiyorum, yada birden tansiyonum mu yükseliyor acaba baktırmak takip ettirmek lazım.. Neyse Hakkımızda hayırlısı olsun..
aynen buket ya yüzüm gözüm heryerim kar oldu, zor attım kendimi...
Herkesee iyi mutlu huzurlu stressiz bir hafta diliyorum..
Haftasonunu evde yatarak geçirdim grip oluyorum demiştim ya, o iyice tuttu beni heryerim ağrıyo ama cumartesi yaşadığım bir tatsızlık yüzünden işe gelmek zorunda kaldım.. Çalışıyorum malesef...
Özlem ve Merve'cim dualarınızı bugün okudum serviste gelirken Allah kabul etsin, hakkınızı helal edin anca okuyabildim. Derya'cım seninkini de akşam dönüşte serviste okuyacağım inşallah
Göbüşüm iyice büyüdü henüz çatlak yok allaha şükür ama yanlarım ağrıyo hep yanlara yatmaktan kocacıma bile sıkı sıkı sarılamıyorum ezilir diye şimdiden aramıza girdi sıpam
Gül'cüm geçmiş olsun canım, Allah sağlık sıhhat versin inşallah, bebişlerimize bişi olmasında biz çekelim napalım anne olcaz katlanıcaz bu da..
Bana da son 1 haftadır kalp çarpıntısı başladı, birden bir fenalık basıyo kalbim pır pır yapıyor sonra geçiyor, acaba kilo aldığım için olabilir mi bilmiyorum, yada birden tansiyonum mu yükseliyor acaba baktırmak takip ettirmek lazım.. Neyse Hakkımızda hayırlısı olsun..
günaydı kızlar hayırlı haftalar herskese....DERYACIM DUANI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH...
gecmiş olsun tatlım grip gibi bişi bendede var ama ne olduğunu anlayamadım burnum akmıyo arada tıkanıyo ama sürekli hapşuruyorum hamileliğik başından beri nerdeyse hergün doğal ıhlamur kaynatım içiorum ama değişen bişi yok...
dün yine kötüyüm canım bende çarpıntı zaten vardı druma söledim şah damarıa hafif bastır yada ıkın yada bogazına parmak at istifra et dedi ama bi işe yaramıyo..nefesim daralmasa iyi de işte bunada şükür dioruz yinede bebiş etkilenmesinde bişi istemom..bu arada şubat başı odayı alıyoruz dün gittik beğendik şubatta glcez dedik...bana kalsa hemen alcaktım :))))
gunaydın kıslar nasılsınız kar yagıyo burda oralarda havalar nasıl
sende yıldızkentteydirn demi?/
anam kurtlar bile yolunu şaşırıp şehre iner..bu nasıl memleket anacım..evliya demişya bu memleketten vergi alınmasın diye..bizki buraları bekliyoruz ya yeter..
sen kaçta gidiyozsun işe?
hoşgeldin canım iyiz sen nasılsın bakalım, burda da çok fena yağıyorrr ben istanbul bağcılardayım öyle bir bastırdı ki offf diyorum galiba bizi erkenden eve gönderceklerrrr hihihhihii
bende cuma olcam tetenozu canımm...git bak sende ben spotculara baktım tatlımm..ama bayıldım yniboznada bakmıştım 800 demişti grdrop ve büyüyen beşik beylikdüzündede baktım ordada aynı ben beylik düzüden alcam yenibosna biraz uzak bana..Havanın nemsiz kalmasında da burun tıkanıyormuş benimde öyle işyerinde klima sürekli açık arada bir camları yukardan açıp havalndırıyorum ama yinede tıkanıyor.. Bende hergün ıhlamur içerim nerdeyse eşim sağolsun öyle şeylere çok dikkat eder, içine ayva limon atar getirir ama yinede hastalıktan kurtulamıyorum bünye zayıf anacım ne kadar dikkat edersek edelim
Doktora gideyim bende dicem kalbim çarpıyo diye 17 ocak'ta renkli ultrason randevum var aynı gün sağlık ocağında da tetanoz aşım hayırlısı bakalım..
amaaa ben kıskandım şimdiiiiiiiiiiiiii baaaaaakkkkkkk banane bananee bende istiyorum almakGidip bakamadık bilke biliyomusun anca bilgisayardan şu güzel bu güzel diyip duruyoruz. off havalar az iyi olsa gidip bakicizzz inşallah Çok sevindimm hayırlı olsun canım oğluşunun odasııı kıskandım dediğime bakma gidip bakamadığım için kendime kızıyrum aslında
Nerden aldınız canım fiyatı nedir biraz bilgi verebilirmisin 3 milyarı gözden çıkardık hele de bakalım işte..
bende cuma olcam tetenozu canımm...git bak sende ben spotculara baktım tatlımm..ama bayıldım yniboznada bakmıştım 800 demişti grdrop ve büyüyen beşik beylikdüzündede baktım ordada aynı ben beylik düzüden alcam yenibosna biraz uzak bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?