- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.561
cnm çok akıyormuş daha dün boyattım bilemiyorum ne kadar akıyor ama kullananlar çok aktığını söyledişahanede akıyomu acaba yıkandıkça havlu mavlu noluyo ya
cnm çok akıyormuş daha dün boyattım bilemiyorum ne kadar akıyor ama kullananlar çok aktığını söyledi
cnm çok akıyormuş daha dün boyattım bilemiyorum ne kadar akıyor ama kullananlar çok aktığını söyledi
aminnnn canım aminnn
indirmiş burnunu geldi yanasıyo bende daha beter diktim burnumu :))) gerekmedikçede konuşmadım ılımlı her dedigime dikkat kesilen bir adam olmuş yemezler hep aynı sey accık yüz verdinmi salıyo kendini napsamki :S yımırtlama dönemide yaklaşıyo yataga gir sonra gene küs olmaz demi :)))))))))
butekcim canim sabah duani okudum bir de üzerine cila olsuin diye 200 ya fettah, rabbim insallah tez zamanda bebek nasip eder ve eşinle aran hemen düzelir insallah,
Nazaaaan kız sanada 200 ya fettah cektim naz yapma düzelt arayı
Hepinizin mübarek mevlid kandili kutlu olsun Rabbim bu gece yapılan bütün dualri kabul etsin
verme sende..sabret azıcık..bu yumurtlama olmazda bidahaki olur...ahh işte sabredebilsek...bikaç gün başka şeylerle ilgilenki onla muhattap olmayasın..:))
verme derken bacımm
ben geldiiiim buketim çağrına dayanamadım
hoş geldin..dün sidik çubuğu yarışımız vardı..onun peşine ben bi konu açtım erkekler ne ister diye..sonra benim doğum günümdü..bi şiir yazdım günün anlam ve önemini anlatan.. geçmişe dönüp şşööölee bi bakabilirsen bunları görürsün..
bundan sonra dayanamayıp erkenden kan testi yapana bende kendi kan testimi gönderecem..
peki yarışı kim kazandı 2 çizgi gören yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?