Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese hayırlı kandiller... RABBİM dualarımızı kabul eder inşallahhh bu mübarek günde.

buketdemet duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallah...

canlarım kandiliniz mübarek olsun allah hayırlara vesile etsin bu mübarek günü dualarımız kabul olsun amin

Herkese günaydın .....Buketcim dün doğum gününmüş nice senelere eşinle inşallah bidahaki yaşını bebeğinle kutlarsın ......
Mevlit kandiliniz kutlu olsun .....

Kübra, "estağfırullahelazim"
btskn / BİRCAN 21.01.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / MERVE 22.01.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / BUKET 23.01.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

dualarınızı okudum çok şükür..
Buket in gününe kadar geldim.. bu mübarek günde ettiğimiz tümmm duaları Rabbim kabul etsin inşAllah.

Mevlid kanliniz mübarek olsun, bu akşam dua okuyup kuran okumaya çok formatladım kendimi inşAllah bir iş bi aksilik çıkmaz.. hepimizin duaları kabul olsun..

yine bir yumurtlama dönemi ve yine belim tutuk ne yapıcağımı bilemiyorum.. 2 büklüm dolaşıyorum..

cnm çok akıyormuş daha dün boyattım bilemiyorum ne kadar akıyor ama kullananlar çok aktığını söyledi

çok akıyor evet 15-20 günde bir cila attırırsan aynı rengi yakalıyorsun o cila da seni 15-20 gün idare ediyor.. boyadan çok daha ucuz (5-10 tl) bazen bedava ya yapıyorlar.. fön parasını alıyor sadece

verme sende..sabret azıcık..bu yumurtlama olmazda bidahaki olur...ahh işte sabredebilsek...bikaç gün başka şeylerle ilgilenki onla muhattap olmayasın..:))

butekcim canim sabah duani okudum bir de üzerine cila olsuin diye 200 ya fettah, rabbim insallah tez zamanda bebek nasip eder ve eşinle aran hemen düzelir insallah,

Nazaaaan kız sanada 200 ya fettah cektim naz yapma düzelt arayı

Hepinizin mübarek mevlid kandili kutlu olsun Rabbim bu gece yapılan bütün dualri kabul etsin

canımsın yaa allah razı olsun senden,seninde kandilin mübarek olsun tatlım

ben geldiiiim buketim çağrına dayanamadım

hoş geldin..dün sidik çubuğu yarışımız vardı..onun peşine ben bi konu açtım erkekler ne ister diye..sonra benim doğum günümdü..bi şiir yazdım günün anlam ve önemini anlatan.. geçmişe dönüp şşööölee bi bakabilirsen bunları görürsün..

bundan sonra dayanamayıp erkenden kan testi yapana bende kendi kan testimi gönderecem..

peki yarışı kim kazandı 2 çizgi gören yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…