- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.581
selam canımm cuma günü eşimin babanesi vefat etti tatlımm o yüzden..tatlım gunaydın hayırdır basın saolsun yazmış herkez gecmıste bıseymı kacırdım cnm
özlem sendeki pıhtılaşma sorununun adı trombofili denilen pıhtılaşma sorunu mı?
özlem sendeki pıhtılaşma sorununun adı trombofili denilen pıhtılaşma sorunu mı?
bilmem kimse trombofili demedi heterozigot mutasyon diyorlar kendi aralarında
Günaydınlar herkesee;
nasılsınız bakalım bu gün?
Ben erkenden kalktım kendime sandiviç yaptım yedim evimi topladım şimdi ikinci kahvaltımı kapıyorum
Bugün kendimi yalnızca ibadete vermeyi düşünüyorum akşama güzel bir yemek yapmak istiyorum...
3 gündür duaları okuyamıyorum bugün hepsini halledicem inşallah
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..
herkesin Mevlid Kandili mübarek olsun, Allah herekesin dualarını kabul ve makbul eylesin, bugün birbirimize daha çok dua edelim senenin ilk kandili Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin.. (Amin)
Sağolasın canım AMİN..ALLAH razı olsunn...Allah rahmet eylesin. Rabbim kalanlara sabir versin. Mekani cennet olsun Insaallah
Basiniz sagolsun canim
aslıcım meryem ablan için 200 tane ya şafi cektim rabbim kapılar açsın işlerini kolaylaştırsın, insallah hayirlisiyla şifa bulur
nazancım senin içinde 200 tane ya fettah cektim insallah eşin daha anlayışlı, saygılı ve mehametli olur insallah hayirlisiyla aranız düzelir
selam kızlarr nasılsınız...KANDİLİNİZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...
selam canımm cuma günü eşimin babanesi vefat etti tatlımm o yüzden..
Selamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum
''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''
Selamün aleyküm Yasemin....
Selamün aleyküm Buket....
Selamün aleyküm Bedriye.......
Selamün aleyküm Merve......
Selamün aleykümMesude........
Selamün aleyküm Çiğdem.....
Selamün aleyküm Tümay......
Selam.dün aleyküm Aylin......
Selamün aleyküm Tuba.....
Selamün aleyküm Gül...
Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....
Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....
Selamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum
''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''
Selamün aleyküm Yasemin....
Selamün aleyküm Buket....
Selamün aleyküm Bedriye.......
Selamün aleyküm Merve......
Selamün aleykümMesude........
Selamün aleyküm Çiğdem.....
Selamün aleyküm Tümay......
Selamün aleyküm Aylin......
Selamün aleyküm Tuba.....
Selamün aleyküm Gül...
Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....
Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....
Canımm Allah razı olsunn.. Kandilin mübarek olsunn nice nice kandillere erişmeyi nasip etsin rabbim..
Kızlar dün sizinle paylaşmıştım kuzenim hasta pankreas kanseri teşhisi koyuldu ve yayılmış olabilir.Onun için dua etmekten başka yapabilecek bişeyimiz yok bizim... Sizden de yardım istiyorum ben Meltem ablam için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye çalışıcam yardımlarınızı bekliyorum.Biliyorum hepiniz çok yoğunsunuz hepinizin derdi var...Yardım edebilecek olanlar bana yazarsa sevinirim.Kaç adet çekebilirseniz...Haftaya cumaya kadar tamamlamaya çalışıcam.
Allah hepinizden razı olsu.Allah hepinizin gönlünüzdeki muradı versin.
Allah razı olsun canımmm Allah sana da kolaylık versin bende bi kaç gündür görmeyince merak etmiştim seni ama işlerin yoğunmuş.Bu arada hastalanabildinmi?canımm vakit buldukça yapmaya çalışırım çok yoğunum bende haftasonu da annem gelecek hazırlık yapıyorum ama elimden geldğince yardım ederim gece eder yine ederim canımm benim.Son günlerde kafamı koyduğum yeri bilmiyorum. Rabbim bu mübarek günde acill şifalar versin İnşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?