Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dün sana başka etmemizi istediğin dua var mı diye sorduğumda tefriciye okuyalım mı diye sormak istedim ama 4444 tanenin sorumluluğunu nasıl üstlenesin diye bişey diyemedim.. Bugun bu duaya niyetlenmiş olmana çok sevindim.. Allah inşAllah hayırlı şifalar verir.. bende okurum ama ne zamana kadar kısmetse bitirelim istiyorsun..

Bedriyecim canımmm dün üzüntüden aklıma bişe gelmediki bak senin kalbindekini düşünmüşüm
Canım inşallah altından kalkarım haftaya cumaya kadar die niyet ettim inşallah tamamlanır bikaç dua topiğine de duyuru yaptım orda da arkadaşlar var saolsunlar yardımcı olucaklar şimdiden 1,100 oldu :)) Allaha şükürler olsun Alahın izniylede tamamlanır gerekirse uyumam geceleri okurum bitiririm canımmm

aslıcım o duayı hastayken okuyamam sanırım..cumaya kadarda anca biter zaten.:)
gerçi biteceeğindende pek umudum yok..dengem alt üst oldu ya..

haaa haftaya cumaymışş.ozaman bende okurum..bi ara kendimede başlamıştım ezberlemiştim ama unuttum sanırım..fekat okur sana saşısını bildiririm..

aslıcım o duayı hastayken okuyamam sanırım..cumaya kadarda anca biter zaten.:)
gerçi biteceeğindende pek umudum yok..dengem alt üst oldu ya..

haaa haftaya cumaymışş.ozaman bende okurum..bi ara kendimede başlamıştım ezberlemiştim ama unuttum sanırım..fekat okur sana saşısını bildiririm..
Canım benim Allah razı olsun haftaya cumaya kadar tamamlamaya çalışıcam inşallah
Senin düzen ewet iyice bozuldu biraz rahatlamaya çalış kafana takmamaya çalış

aleyküm selam canım

Kızlarrrr bana sayı vereblirseniz sevinirim çünkü sayı önemli fazla olmasın diee

Canlarımmmmm
Herkese hayırlı kandiller, bu gece eminmki hepimiz, hepimizin dualarında olacağız.
Bu güzel gün ve geceleri kaçırmayalım, transa geçip bol bol dua edelim inşallah.
Ben annemlerde kalıyorum, onun için foruma pek gelemiyorum bu günlerde.
Duaları okuyorum gün ve gün
Ayrıca birdaha test yapmadım henüz adet te olmadım, eşim gelsin, cumartesi sabah yapıcam, hem bişey çıkarsa tek başıma sevinmek istemiyorum, o da olsun yanımda
İşlerim yine çok yoğun kusura bakmayın henüz geçmişi okuyamadım toplu okuyacağım müsait olunca. öpüyorum herkesi ALlaha emanet olun, beni dualarınızda unutmayın kızlar hayırlısıyla cumartesi günü pozitifi göreyim inşallah

ben bunu bi türlü ezberleyemedim çıktı alıp evde fırsat bulursam okucam vebalde kalmak istemem okudugumda sayı bildiririm inş.

Canımmm sayıyı fazla olmasın diye istiyorum çünkü sayı önemliymiş sen yine de bana azda olsa bi sayı verirsen ona göre dağıtmalarım devam eder yanlışlık olmaz olurmu Nazancımmmmm
Kocayla aranız nasıl buzlar eridimi?

Yasoooooo özledik seniiii fırsat bulup gel ama özlüyoruz biz seni inşallahh cmt test 5 çizgi olurrr ben test falan yapmadım gerek yok olumsuz olacağı için inatla yapmıcamm

Arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller... Dualarınız en güzel şekliyle kabul olsun inşaAllah.. Ben Tümaydan sonraki arkadaşların duasını okuyamadım reglimden dolayı okuyunca yzacağım buraya..

Hüzün ki en çok yakışandır âşıklara.
Yandık, yakıldık; ama hüzünden yana asla yakınmadık.
Ne de olsa biz mahzun bir Peygamberin ümmeti değil miyiz?
Hüzün taze tutar aşk yarasını.
Yaramdan da hoşum, yârimden de…

~ Şemsi Tebrizi

şimdilik 50 yaz ozaman

kocammı o eriyoda ben buz kütlesi accık sürtçem burnunu bakalım ne kadar başarılı olabilirsem artıkın

bu demde aldıgım çakşırı itina ile yiyo :))))))

şimdilik 50 yaz ozaman

kocammı o eriyoda ben buz kütlesi accık sürtçem burnunu bakalım ne kadar başarılı olabilirsem artıkın

bu demde aldıgım çakşırı itina ile yiyo :))))))

Tmm canım not aldım Allah razı olsunnn Allah sizin evinize huzur mutluluk versin hayırlı evlatlar versin inşallahhhhh
Kocaya otu yedir yedir bide yüz verme anammmmm ne fenasın kızzzz bari otu yedirtmee

Aleyküm selam aslicim, ezbere bilmiyorum tefriciyeyi ama evde oldugum icin okuyabilirim sanirim 200 tane yazabilirsin bana da Allah sifa versin insallah..

Gül'cüm iyim tatlim sen nasilsin, kankamiz napiyo seninde kasiklarina agri veriyo mu bu aralar büyüyolar galiba :))
Biz odasini begendik ama nakliyesi ve mintaji icin fazla para istediler bugun gorusmus esim cumartesi gunu ümraniyede fabrikasi varmis oraya gidip nakit paraya anlasicaz nakliyat ve montaj dahil bi sekilde hayirlisiyla olur insallah yoruldum artik valla alalim da kurtulalim ) kendi alisverisimi ve bebek alisverisi iinde eminonune gidicez ama ona daha var dogum izninde gideriz heralde listesini yapiyorum smdi etrafimki tecrubeli annelere soruyorum en cok ne lazim oluyo diye oyle iste balim ugrasiyoruz gundemimiz hep bebek ama ))

kızlarrrr bana sayı vereblirseniz sevinirim çünkü sayı önemli fazla olmasın diee
bana 100 yaz

anaaaaaaaam hadi inşallah..seni en iyi be anlarım,,yaklaşmak bile güzel,

Canımmm Sedacım merak ettim seni kaç gündür yoksun?Herşey yolundamı?

Canım çok çok yoğunumm gelemiyorum fazla evde ayrı işte ayrı öyle işte..

Yok canım 49. gün bugün söktürücü içiyorum işte 2 kutu vermişti 2. kutudayım ama olucam sanırım çok sancım var. Okuyamadım be gülüm yaaa ama bu akşam regl olmazsam hem sana hem ölmüşlerimize hem hepimize okucam da gelecek gibi offf :26:

canımm inşallah vardırr da seviniriz nasıl moral olur bir bilsen Rabbim bilir hiç belli olmaz mübarek kandil günü dualarım seninle bitanemm.. Güzek haberler versen de şenlense topik dimi.. Hayırlara vesile olsun Rabbim açılan elleri geri çevirmesin..

Canım bende ezbere bilmyorum baka baka okuyorum :)
Allah razı olsun Çiğdemcim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...200 adet not aldım canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…