- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #15.601
Kızlar dün sizinle paylaşmıştım kuzenim hasta pankreas kanseri teşhisi koyuldu ve yayılmış olabilir.Onun için dua etmekten başka yapabilecek bişeyimiz yok bizim... Sizden de yardım istiyorum ben Meltem ablam için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye çalışıcam yardımlarınızı bekliyorum.Biliyorum hepiniz çok yoğunsunuz hepinizin derdi var...Yardım edebilecek olanlar bana yazarsa sevinirim.Kaç adet çekebilirseniz...Haftaya cumaya kadar tamamlamaya çalışıcam.
Allah hepinizden razı olsu.Allah hepinizin gönlünüzdeki muradı versin.
Dün sana başka etmemizi istediğin dua var mı diye sorduğumda tefriciye okuyalım mı diye sormak istedim ama 4444 tanenin sorumluluğunu nasıl üstlenesin diye bişey diyemedim.. Bugun bu duaya niyetlenmiş olmana çok sevindim.. Allah inşAllah hayırlı şifalar verir.. bende okurum ama ne zamana kadar kısmetse bitirelim istiyorsun..
aslıcım o duayı hastayken okuyamam sanırım..cumaya kadarda anca biter zaten.:)
gerçi biteceeğindende pek umudum yok..dengem alt üst oldu ya..
Canım benim Allah razı olsun haftaya cumaya kadar tamamlamaya çalışıcam inşallahhaaa haftaya cumaymışş.ozaman bende okurum..bi ara kendimede başlamıştım ezberlemiştim ama unuttum sanırım..fekat okur sana saşısını bildiririm..
Artık senin aklına ne geldiyse:)))ben yüz verme demek istedim:))
aleyküm selam canımSelamün aleyküm canlarım....Bugün bir mesaj geldi,aynen paylaşıyorum
''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''
Selamün aleyküm Yasemin....
Selamün aleyküm Buket....
Selamün aleyküm Bedriye.......
Selamün aleyküm Merve......
Selamün aleykümMesude........
Selamün aleyküm Çiğdem.....
Selamün aleyküm Tümay......
Selamün aleyküm Aylin......
Selamün aleyküm Tuba.....
Selamün aleyküm Gül...
Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....
Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....
Kızlarrrr bana sayı vereblirseniz sevinirim çünkü sayı önemli fazla olmasın dieeKızlar dün sizinle paylaşmıştım kuzenim hasta pankreas kanseri teşhisi koyuldu ve yayılmış olabilir.Onun için dua etmekten başka yapabilecek bişeyimiz yok bizim... Sizden de yardım istiyorum ben Meltem ablam için onun acilen şifa bulması için sağlığına kavuşması için 4444 adet salavatı tefriciyye çekmeye çalışıcam yardımlarınızı bekliyorum.Biliyorum hepiniz çok yoğunsunuz hepinizin derdi var...Yardım edebilecek olanlar bana yazarsa sevinirim.Kaç adet çekebilirseniz...Haftaya cumaya kadar tamamlamaya çalışıcam.
Allah hepinizden razı olsu.Allah hepinizin gönlünüzdeki muradı versin.
Kızlarrrr bana sayı vereblirseniz sevinirim çünkü sayı önemli fazla olmasın diee
ben bunu bi türlü ezberleyemedim çıktı alıp evde fırsat bulursam okucam vebalde kalmak istemem okudugumda sayı bildiririm inş.
Canlarımmmmm
Herkese hayırlı kandiller, bu gece eminmki hepimiz, hepimizin dualarında olacağız.
Bu güzel gün ve geceleri kaçırmayalım, transa geçip bol bol dua edelim inşallah.
Ben annemlerde kalıyorum, onun için foruma pek gelemiyorum bu günlerde.
Duaları okuyorum gün ve gün
Ayrıca birdaha test yapmadım henüz adet te olmadım, eşim gelsin, cumartesi sabah yapıcam, hem bişey çıkarsa tek başıma sevinmek istemiyorum, o da olsun yanımda
İşlerim yine çok yoğun kusura bakmayın henüz geçmişi okuyamadım toplu okuyacağım müsait olunca. öpüyorum herkesi ALlaha emanet olun, beni dualarınızda unutmayın kızlar hayırlısıyla cumartesi günü pozitifi göreyim inşallah
Canımmm sayıyı fazla olmasın diye istiyorum çünkü sayı önemliymiş sen yine de bana azda olsa bi sayı verirsen ona göre dağıtmalarım devam eder yanlışlık olmaz olurmu Nazancımmmmm
Kocayla aranız nasıl buzlar eridimi?
şimdilik 50 yaz ozaman
kocammı o eriyoda ben buz kütlesi accık sürtçem burnunu bakalım ne kadar başarılı olabilirsem artıkın
bu demde aldıgım çakşırı itina ile yiyo :))))))
bana 100 yazkızlarrrr bana sayı vereblirseniz sevinirim çünkü sayı önemli fazla olmasın diee
canlarımmmmm
Herkese hayırlı kandiller, bu gece eminmki hepimiz, hepimizin dualarında olacağız.
Bu güzel gün ve geceleri kaçırmayalım, transa geçip bol bol dua edelim inşallah.
Ayrıca birdaha test yapmadım henüz adet te olmadım, eşim gelsin, cumartesi sabah yapıcam, hem bişey çıkarsa tek başıma sevinmek istemiyorum, o da olsun yanımda
Işlerim yine çok yoğun kusura bakmayın henüz geçmişi okuyamadım toplu okuyacağım müsait olunca. öpüyorum herkesi allaha emanet olun, beni dualarınızda unutmayın kızlar hayırlısıyla cumartesi günü pozitifi göreyim inşallah
Canımmm Sedacım merak ettim seni kaç gündür yoksun?Herşey yolundamı?
Allah razı olsun canımmm Allah sana da kolaylık versin bende bi kaç gündür görmeyince merak etmiştim seni ama işlerin yoğunmuş.Bu arada hastalanabildinmi?
Bide sedacım hatırlıyomusun yasin okurum demiştin şu tanıdığımın oğlu için annesine haber vericem de
Canlarımmmmm
İşlerim yine çok yoğun kusura bakmayın henüz geçmişi okuyamadım toplu okuyacağım müsait olunca. öpüyorum herkesi ALlaha emanet olun, beni dualarınızda unutmayın kızlar hayırlısıyla cumartesi günü pozitifi göreyim inşallah
Aleyküm selam aslicim, ezbere bilmiyorum tefriciyeyi ama evde oldugum icin okuyabilirim sanirim 200 tane yazabilirsin bana da Allah sifa versin insallah..
Gül'cüm iyim tatlim sen nasilsin, kankamiz napiyo seninde kasiklarina agri veriyo mu bu aralar büyüyolar galiba :))
Biz odasini begendik ama nakliyesi ve mintaji icin fazla para istediler bugun gorusmus esim cumartesi gunu ümraniyede fabrikasi varmis oraya gidip nakit paraya anlasicaz nakliyat ve montaj dahil bi sekilde hayirlisiyla olur insallah yoruldum artik valla alalim da kurtulalim) kendi alisverisimi ve bebek alisverisi iinde eminonune gidicez ama ona daha var dogum izninde gideriz heralde listesini yapiyorum smdi etrafimki tecrubeli annelere soruyorum en cok ne lazim oluyo diye oyle iste balim ugrasiyoruz gundemimiz hep bebek ama ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?