- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.561
dene canım dene...zararı yok faydası var...hızlı teslimat sağlıyor...
çıkar canım çıkar ne değerler görürsün merak etme sen....tebrik ederim ne güzel keşke benim değerim 6 çıksa
Ohhh senin kardeşinde benimkinden aşağı kalır yanı yokmuşş valla maşallahben de bizimkine yaptırıyorum eğilemiyorum sil, ayakta duramıyorum ütüle
Onun cumartesi pazar - tatil benim sadece pazar tatil, o yüzden yaptırıyorumbenimde eşimde sevmez bende sevmem maçı izlemeyiz bizzz
pooooofffffff kendimi nasıl affettirebilirm pekii ben korkuyprum sendennn anneciiiiiimmmmmmm:18: :18: :18:
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum..nasılsınzzzzzzzzzzz
pc bozuk malum..
başımdan da baya şey geçti.
soğuk algınlığı diye defalarca hastaneye gittim..
her defasında aynı şekilde ağrılarım oldu meğersem sorun safra kesesındeymış..
taş ve iltihap varmış.. ağrılar ondanmış.
bu teşhis de bezm-i alem vakif uni. hastnesinde koyuldu.
3 gün hastnede kaldım. ameliyat oldum 4. gün eve geldim.
oğluma kaynanam baktı 4 gun mama yedi oğlum..
eve geldiğimde sütüm azaldı 1 hafta mama takviyeli besledik oğlumu.
çok şükür yavas yavas düzene giriyo her şey..
geçen pazartesi de dikişleri aldırdım..
iyiyim yani şimdi.
oğlum hala yaramazzzzzzzzzz.. ve bugün 2 aylık olduk bile :))
benim kız kardeşim ünv. okuyo bol bol vakti oluyo biraz asidir ama hiç dayanamaz bana sınav zamanları yapamaz ama onun harici haftalık temizliğimi yaparşanslıymış canımmm
biz çok severiz maç izlemeyiailecekkkk
tamam tamam affettim korkma hamile hamileee kıyamam ben sana
biz de çok severiz maç izlemeyi ailce eşim pek sevmiyordu önceden ama artık o da seviyo tabi biz fenerbahçeliyiz ailecek
pc bozuk malum..
iyiyim yani şimdi.
benim kız kardeşim ünv. okuyo bol bol vakti oluyo biraz asidir ama hiç dayanamaz bana sınav zamanları yapamaz ama onun harici haftalık temizliğimi yaparşanslıymış canımmm
biz çok severiz maç izlemeyiailecekkkk
tamam tamam affettim korkma hamile hamileee kıyamam ben sana
ohhhhh ne güzel çok keyifli olurrrr demek fenerlisiniz :))) iyi bakalımmmmmm bizde ailecek cimbomluyuzzz
oyyy maşallah canımmm çokk sevindim yaaa ohhhKızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa
oo sizin kocalarınızda şanslıymış şekerim ne güzel:13:canım inşallah Allahım önce ilkini yollasın hemen ikinciye geçerim
aaaa ne alakası var erkeklikle bizim evde maç günleri kutsaldır annem dahil oturur maç izleriz o kadar yani misafir falan da gelemezailecek kaçığız bizzzz
neyseki kocan bugün geliyormuş, yoksa yarın sabahtan kapıcaktım seni baknerde olacam anamdayım 2 haftadır burdym güya pazartesi gidecektm ama kocam geliyor bugün 1 hafta daha uzattık bizde gelince gitmek bilmiyruz
ayyy canım yaaa neler atlatmışsın inanamıyorum, ALlahım birdaha hastalık yüzü göstermesin inşallah ne sana ne oğluna, yani hastalıktan öte ameliyat olmuşsun inanamadım okuyunca canım benim. Allah şifa versin inşallah, oyy kuzucuğunla 4 gün ayrı kalmak seni mahfetmiştir asılselam kızlar uzun zamandır giremiyorum..nasılsınzzzzzzzzzzz
pc bozuk malum..
iyiyim yani şimdi.
pc bozuk malum..
iyiyim yani şimdi.
YASEMİn çok romantikkkkkk yaa, maşallah Allah munabbetinizi arttırsın, bi resmini çekip koyaydın kolyenin, güle güle kullan canım
AYLİN seninkide çok romantikkkkkk, anacım sizin heriflerde ne yaratıcılık varmış, pastana bayıldım hatta şimdi olsa yerim
BEDRİYE duanı okudum canım, kuzum sımsıkı tutunsun sağlıkl abüyüsün, söz verdiğim duayıda en kısa zamanda okuyacağım tatlım yazarım sana, evde kendini kötü hissetöişsin, aman diyim kuzumuzu üzme
SEDAAAAA sen ne şekersin maşallah fütülarını gördüm tatlım, yemek oylamasını salıdan bize hatırlat mutlaka hatta o gün tekrar link paylaş hepimiz sana oy verelim
şimdi ben senin ve BUKET'in yazılarını okurken hep sizi hayal edeceğim süper bişeey , herkes yapsın yaaaa
ASLI senin de fotonu görmek istiyorum, bak sana da küserim ha
GAMZE canım umarım daha iyisindir, rabbim sabır versin :26:
kızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var
merakmı ettin acabaaaa :))) tamam şimdi yüklüyorum bakınca haber ver kaldırıyım az sonraaaa....
kızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var
nben de bakm lütfeennn:2::2:
of moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş
bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın
tubacım geçmiş olsun. Allah esirgemiş sana bağışlasın, üzme kendini canım inşallah bir daha ki ay mutlu haberler alırsın. her şeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?