Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim kız kardeşim ünv. okuyo bol bol vakti oluyo biraz asidir ama hiç dayanamaz bana sınav zamanları yapamaz ama onun harici haftalık temizliğimi yapar şanslıymış canımmm
biz çok severiz maç izlemeyi ailecekkkk
tamam tamam affettim korkma hamile hamileee kıyamam ben sana

hoşgeldin canımmm benimde bi kaç gündür aklımdaydınnn çooookkkkk geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da herşey yoluna girerr
oğluşunda kocaman ağbi olmuş maşallah

biz de çok severiz maç izlemeyi ailce eşim pek sevmiyordu önceden ama artık o da seviyo tabi biz fenerbahçeliyiz ailecek

Geçmiş olsun canım neler atlatmışsın bileydik dua ederdik sana ameliyat zamanı, çocuğundan ayrı kalmak çok zor olmuştur eminim neyse ki artık iyisiniz Allah bir daha ayırmasın sizi sağlık sıhhat versin hep inşallah, Ne çabuk büyüyorlar ya daha yeni aklımda valla sen bu çocuk gelmicek yerini çok sevdi diyordun şimdi 2 aylık olmuş ayyyy inşallah bende görürüm bu günleriii

Canııımmmmmm çok seviyoruuuummm seniiiiii bir daha şikayet etmem pekiii

YASEMİn çok romantikkkkkk yaa, maşallah Allah munabbetinizi arttırsın, bi resmini çekip koyaydın kolyenin, güle güle kullan canım

AYLİN seninkide çok romantikkkkkk, anacım sizin heriflerde ne yaratıcılık varmış, pastana bayıldım hatta şimdi olsa yerim

BEDRİYE duanı okudum canım, kuzum sımsıkı tutunsun sağlıkl abüyüsün, söz verdiğim duayıda en kısa zamanda okuyacağım tatlım yazarım sana, evde kendini kötü hissetöişsin, aman diyim kuzumuzu üzme

SEDAAAAA sen ne şekersin maşallah fütülarını gördüm tatlım, yemek oylamasını salıdan bize hatırlat mutlaka hatta o gün tekrar link paylaş hepimiz sana oy verelim
şimdi ben senin ve BUKET'in yazılarını okurken hep sizi hayal edeceğim süper bişeey , herkes yapsın yaaaa

ASLI senin de fotonu görmek istiyorum, bak sana da küserim ha

GAMZE canım umarım daha iyisindir, rabbim sabır versin :26:

Kızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa
oyyy maşallah canımmm çokk sevindim yaaa ohhh
oo sizin kocalarınızda şanslıymış şekerim ne güzel:13:
nerde olacam anamdayım 2 haftadır burdym güya pazartesi gidecektm ama kocam geliyor bugün 1 hafta daha uzattık bizde gelince gitmek bilmiyruz
neyseki kocan bugün geliyormuş, yoksa yarın sabahtan kapıcaktım seni bak
ayyy canım yaaa neler atlatmışsın inanamıyorum, ALlahım birdaha hastalık yüzü göstermesin inşallah ne sana ne oğluna, yani hastalıktan öte ameliyat olmuşsun inanamadım okuyunca canım benim. Allah şifa versin inşallah, oyy kuzucuğunla 4 gün ayrı kalmak seni mahfetmiştir asıl

büşracım çok geçmiş olsun tatlım, kendine dikkat et ayakları sıcak tut bol su iç, kuzunada maşallah, büyüsün koca oğlan olsun inşallah sağlıkla hayırla

merakmı ettin acabaaaa :))) tamam şimdi yüklüyorum bakınca haber ver kaldırıyım az sonraaaa....

kızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var

tubacım geçmiş olsun. Allah esirgemiş sana bağışlasın, üzme kendini canım inşallah bir daha ki ay mutlu haberler alırsın. her şeyin hayırlısı...

kızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. evt çok sancılı olurmuş taş düşürmek inşallah kolayca atlatırsın

tubacım geçmiş olsun. Allah esirgemiş sana bağışlasın, üzme kendini canım inşallah bir daha ki ay mutlu haberler alırsın. her şeyin hayırlısı...

çok sağol Allah razı olsun evet bana bağışladı Allah artık üzülmüyorum bugün hayırlısıyla bi kaavuşsak çok özledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…