Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyy hadi yaaa lütfen sende resmini koysana sonra geri kaldırırsın çok merak ettimmm :))
canım içini ferah tuttttttttttt Allah herşeyin hayırlısını versin

Ayyy yaseminnn çok romantikk bir hediye olmuş, güle güle kullan tatlımm

Vayyy yanarlı dönerli hediyeee çookk tatlıymış, maşallah kocacığında pek marifetliii

merhaba kızlar,ben eylül annesiyim de buraya da katılsam olur mu acaba?
hangi anneler var burada.........
hepimize hayırlı doğumlar,sağlıklı bebişler diliyorum

hoşgeldin şekerimmmmm nasılsın acaba bugün ???
anam ne güzel iş yeri ne sohbetiymiş acaba?

İyiimmm şekerimmm küsmemişsin banaa
Daha bu hafta yeni başlatmışlar dışardan bi bayan gelmiş sohbet için, toplantı odasında toplandık kutlu doğumdan konuştu, şirkette 6 tane hamile olunca annelikten konuştu kimisi ağladı (ben hiç ağlayamam ya böyle konularda) eğitici bir dini sohbet oldu yaniii...

o dündü canım benim dünde kaldı bugün yepyeni bigün küslük olurmu hiççç ama bi ara yolucam unutmadım
ne güzel bi işyeriymiş maşallahhboşver ağlama ne güzelll ben çok sulu gözümdür herşeye ağlarımmmm

şamdana bayıldım çok güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu canımm

Allah seni anne etsin emi. herifi değil kendini düşündüğünden almışsın. olsun ama canım oda bir şeydir biz hiç kutlamadık benimki diğer özel günleri hiç atlamaz benden daha cok önem verir ama sevgililer gününden hoşlanmaz akşam sevgililer günün kutlu olsun diyip öptü beni sembolik olarak kutluyorum dedi

Hihihiii haftasonuna yetiş kardeşimden önce sen yol benii anammm
yaaa ne demezsin çok güzeldir şirketim, şu dinledikleri sohbetleri birde uygulasalar ne güzel olurdu..
Kız tv falan izlerken ağlarım duygusal bişi olsun fln, ama böyle dini konularda herkesin içinde moda girip ağlayamıyorum
mesela : şu an dünya çok kötü ağlıyorlar fln öyle işte, üzülüyorum tabii duyguduz değilim evsiz kalan, zulum görenlere ama ağlayamıyrum işte
Sende ağla canım daha çok ağlarsın bir doktora gitmedin yazdım bunu kızımmmm,,,,

merhaba kızlar,ben eylül annesiyim de buraya da katılsam olur mu acaba?
hangi anneler var burada.........
hepimize hayırlı doğumlar,sağlıklı bebişler diliyorum

merhaba hoşgeldin. istersen katılabilirsin tabi burda dua ediyoruz birbirimize. öyle belli bir ayın annesi yok bir çoğumuz hamile değiliz olmak için dua ediyoruz

amannn yine açtı konuyu ben şimdi yola çıkıyorum istanbula doğru seni yolmayaaaaa görürsün sen ordandaaaaa ikizime uğrarım belki bedriyecimide unutmammmm doktora da haftaya gidiceemmmmmmmmm hastalanıncaaaaaaaaaaa

ikizimmmmmm nerelerdesinnnnnn özledim seniiiii
Bukettttt sen nerdesin bakim yoksun bugün ortalardaaaa
ayyy canımmmm, seni gördüm topikte ama kendim zannetim o yüzden laf atmadım ayy senmiydin o, aynıda bana benziyorsun kuşum yaa, bukadar ikizlik olurmu hiç. Hele bedriyeye bak sen, kendisini sana benzetmiş resimde, sanırım üçüz olmak istiyor bizle, kabul edelimmi ne dersin onuda
Ayyy yaseminnn çok romantikk bir hediye olmuş, güle güle kullan tatlımm
canım benim çok teşekkür ederim sağol

canım varya aynen öyle kendimi düşündüm, onuda almayacaktım ama, Allahtan önceden söyledi sana bir süpriz aldım diye, rezil olmiyim diye almıştım, ama genede oldum tabi o da ayrı
bende aslına bakarsan sevgililer gününü çok anlamsız buluyorum ama benimki işyerindeki arkadaşlarına uymuş, almış, bende seve seve kabul ettim

ne yaptım yahu ben silemedim, neyse işte incilerim ortalığa döküldü benim yüzümden

Eklentiler

• $inci (1).webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $inci (2).webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $inci (3).webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $inci (4).webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
of moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş

bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın

Canım ikizim benimmmmm Bedriyeye gelince olabilir neden olmasın üçüz olalım hem belki hamilelik neyim bulaşır senle bana da fenamı olur

belki ne demek direk ikizini kapıp bana gel ne oluuurrr..

önce gidip Çiğdemi yolcammm sonra ikizmi alır sana geliriz veee üçüz oluruzzzz

yasemiiin güle güle kullan hediyeni
ooooooo kimler gelmiş anacımm, sen gel diye yollarına incilerimi döktüm bak

canımmm ayy çok geçmiş olsun çok şükürki bişey olmamış ayy seninde bütün olumsuzluklar üst üste gelmiş, böyle bir zamanda kendi evinde olamamakta çok daraltıcı bişey, rahat rahat üzülemiyorsun ağlayamıyorsun bişey yapamıyorsun, sabır sabır....

tubacığım geçmiş olsun canım çok şükür eşine bişey olmamış,bununla geçmiş olsun,yaptığınız bi iyilik karşı gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…