- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.521
Canımm benim laf aramızda kendimi sana benzettim ilk gördüğümde bakalım sende beni gördüğünde benzeticek misin? Ayyy dua edelim mi demişsin Allah razı olsun canımsınnn.. ya var ya eşime de üzülüyorum inanın ben hep kötüyü düşünüyorumm ama içim bir tuhaf.. üzgünüm yani.. Allah beterinden korusun Yarabbim.. İNşaAllah bu sefer korkarken seviniriz..
Günaydın, Hayırlı Cumalar arkadaşlar, bu haftayıda bitiriyoruz çok şükür.
Öncelikle Gamzeciğimin haberini okudum, Allah sana sabır, metanet, ve bunu kaldırma gücü versin canım benim. Yaşadığın durum eminimki çok acı ve zor bir durum, ne desem ne söylesem bunun yanında anlamsız kifayetsiz kalır. ağzından duayı hiç düşürme, Allahtan süğrekli sabır dile canım benim
bebeğim sen benle hahahaha diye alay edersen olacağı buydu, dua etki dinazorlar kovalamamış seni
dün akşam hediyemi aldım kızlarrr, ayyy nasıl ilginç egzantrik bişey, daha açılmamış istiridye kutusunun içinden, o kabuğu kırarak inciyi çıkarttık, sonra kırmızı istiridye şeklindeki kutunun içinden çıkan bir adet kolya ve inci küpeler vardı, o istiridyeden çıkarttığımız inciyi, o kolyenin içine taktık filan, çok ekşınlı bir hediyeydi, ama ev nasıl ölü balık koktu bi bilseniz
Kızlar yemeğimi yedim, şirkette yeni bir şey başlatmışlar her cuma sohbet olacakmış bugün başladı ona da katıldım
ve geldimmm..
hoşgeldin şekerimmmmm nasılsın acaba bugün ???
anam ne güzel iş yeri ne sohbetiymiş acaba?
İyiimmm şekerimmm küsmemişsin banaa
Daha bu hafta yeni başlatmışlar dışardan bi bayan gelmiş sohbet için, toplantı odasında toplandık kutlu doğumdan konuştu, şirkette 6 tane hamile olunca annelikten konuştukimisi ağladı (ben hiç ağlayamam ya böyle konularda) eğitici bir dini sohbet oldu yaniii...
şamdana bayıldım çok güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu canımm
CANIM BEN ona karşılık ne ruhsuz bir hediye almışım gör ki, pantolon almıştım, pantolonları bitti her seferinde sık sık yıkamak zorunda kalıyorum diye ayy utandım valla
aaaa benimkinin çikolatası yoktu yaaa, yemişmi yoksa bak ben sorarım ona :)))
oooo kuşum yaaa maşallah senin eşin pek becerikliymiş, portakalı soymuş, başucuna koymuşharika bişey olmuş valla helal olsun.
o dündü canım benim dünde kaldı bugün yepyeni bigün küslük olurmu hiççç ama bi ara yolucam unutmadım
ne güzel bi işyeriymiş maşallahhboşver ağlama ne güzelll ben çok sulu gözümdür herşeye ağlarımmmm
merhaba kızlar,ben eylül annesiyim de buraya da katılsam olur mu acaba?
hangi anneler var burada.........
hepimize hayırlı doğumlar,sağlıklı bebişler diliyorum
Hihihiii haftasonuna yetiş kardeşimden önce sen yol benii anammm
yaaa ne demezsin çok güzeldir şirketim, şu dinledikleri sohbetleri birde uygulasalar ne güzel olurdu..
Kız tv falan izlerken ağlarım duygusal bişi olsun fln, ama böyle dini konularda herkesin içinde moda girip ağlayamıyorum
mesela : şu an dünya çok kötü ağlıyorlar fln öyle işte, üzülüyorum tabii duyguduz değilim evsiz kalan, zulum görenlere ama ağlayamıyrum işte
Sende ağla canım daha çok ağlarsın bir doktora gitmedin yazdım bunu kızımmmm,,,,
ayyy canımmmm, seni gördüm topikte ama kendim zannetim o yüzden laf atmadım ayy senmiydin o, aynıda bana benziyorsun kuşum yaa, bukadar ikizlik olurmu hiç. Hele bedriyeye bak sen, kendisini sana benzetmiş resimde, sanırım üçüz olmak istiyor bizle, kabul edelimmi ne dersin onudaikizimmmmmm nerelerdesinnnnnn özledim seniiiii
Bukettttt sen nerdesin bakim yoksun bugün ortalardaaaa
canım benim çok teşekkür ederim sağolAyyy yaseminnn çok romantikk bir hediye olmuş, güle güle kullan tatlımm
Allah seni anne etsin emi. herifi değil kendini düşündüğünden almışsın.olsun ama canım oda bir şeydir biz hiç kutlamadık benimki diğer özel günleri hiç atlamaz benden daha cok önem verir ama sevgililer gününden hoşlanmaz akşam sevgililer günün kutlu olsun diyip öptü beni sembolik olarak kutluyorum dedi
amannn yine açtı konuyu ben şimdi yola çıkıyorum istanbula doğru seni yolmayaaaaa görürsün sen ordandaaaaa ikizime uğrarım belki bedriyecimide unutmammmmdoktora da haftaya gidiceemmmmmmmmm hastalanıncaaaaaaaaaaa
Canım ikizim benimmmmmayyy canımmmm, seni gördüm topikte ama kendim zannetim o yüzden laf atmadım ayy senmiydin o, aynıda bana benziyorsun kuşum yaa, bukadar ikizlik olurmu hiç. Hele bedriyeye bak sen, kendisini sana benzetmiş resimde, sanırım üçüz olmak istiyor bizle, kabul edelimmi ne dersin onuda
canım benim çok teşekkür ederim sağol
canım varya aynen öyle kendimi düşündüm, onuda almayacaktım ama, Allahtan önceden söyledi sana bir süpriz aldım diye, rezil olmiyim diye almıştım, ama genede oldum tabi o da ayrı
bende aslına bakarsan sevgililer gününü çok anlamsız buluyorum ama benimki işyerindeki arkadaşlarına uymuş, almış, bende seve seve kabul ettim
belki ne demek direk ikizini kapıp bana gel ne oluuurrr..
ooooooo kimler gelmiş anacımm, sen gel diye yollarına incilerimi döktüm bakyasemiiin güle güle kullan hediyeni
of moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş
bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın
of moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş
bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?