Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy cnm allah korusun ya neysebirsey olmamış cnm

ayyy cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin tez vakitte

kızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var
çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin allah yar ve yardımcın olsun inşallah dualarım seninle cnm

merakmı ettin acabaaaa :))) tamam şimdi yüklüyorum bakınca haber ver kaldırıyım az sonraaaa....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tatlım çok güzelsinnnnn maşallah
bence kaldırma herkes görsün, kızlaaaaaar aslıyı görmelisiniz maşallah bir içim suuuuuu valla sna bir kanım kaynadı benim böyle sarılıp öpesim geldi, yanaktan bir makas alasım

Sağl canım benimmm abartma canım okadar da değilll
ben sarıldın öptün sayıyorum seni

kızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var
CANIMM Allah şifa versin yaa, bu sıra çok sık duyuyorum bu taş düşürme vakalarını yaaa, nedir bu yediklerimizin bize ettiği kötü tesirler yaa offf((

ayyy varya ödüm koptu kıza "ağzından öpesim geldi seni" diycen diye ayyyy:18:

canımcığımm çok çok geçmiler olsun yaa neyse sonunda farkedilmiş. İyi de olmuşsun maşallah biraz mama almasında sakınca yok ki bebeğinin. Olur o kadarr. Daha da iyi olacaksın inşallah canım benimm

tamam link paylaşırım ben zaten siz istedğinize oy verin canımm.. Maksat katılım olsunn.. Çok teşekkürler gülüm sen güzel görüyorsun beni de ondan. Evet herkesi görebilsek keşke.

Kızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa

Süperr canım maşallahhh Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

oh ne güzell ya canım çok şanslısın ben naparım bilmem yanımda ailem yok İstanbulda annem var sürekli gelir artık bana.

ne yaptım yahu ben silemedim, neyse işte incilerim ortalığa döküldü benim yüzümden

Canımm bitanem çok geçmişler olsun ama bak beterin beteri var eşin bak nasıl bir kaza atlatmış Allah onu başından eksik etmesin Allah'ım korusun. Bu ders olsun sana takma kafana çocuk falan Rabbim bağışlarsa olacak hayatımm aramayalım bugünlerimizi isyan etmeyelim olacak elbet önce eşler lazım birbirine çocuk doğar büyür el olur gider ama eşlerimiz her daim yanımızda.

kızcağızlar bende albüme bi foto ekledim ölesine gözüküyomu die bi bakın ona göre silmeye çalışacam sonra bende kendi fotomu koyim diyorum silmeyi öğrenmem için deneme yapıyorum .. bi bakar bilgi werirseniz sewinirim

ben göremedim resim acaba problem bende mi hiç resim göremiyoryum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…