- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.581
ayyy cnm allah korusun ya neysebirsey olmamış cnmof moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş
bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın
ayyy cnm allah korusun ya neysebirsey olmamış cnm
ayyy cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin tez vakitteselam kızlar uzun zamandır giremiyorum..nasılsınzzzzzzzzzzz
pc bozuk malum..
başımdan da baya şey geçti.
soğuk algınlığı diye defalarca hastaneye gittim..
her defasında aynı şekilde ağrılarım oldu meğersem sorun safra kesesındeymış..
taş ve iltihap varmış.. ağrılar ondanmış.
bu teşhis de bezm-i alem vakif uni. hastnesinde koyuldu.
3 gün hastnede kaldım. ameliyat oldum 4. gün eve geldim.
oğluma kaynanam baktı 4 gun mama yedi oğlum..
eve geldiğimde sütüm azaldı 1 hafta mama takviyeli besledik oğlumu.
çok şükür yavas yavas düzene giriyo her şey..
geçen pazartesi de dikişleri aldırdım..
iyiyim yani şimdi.
oğlum hala yaramazzzzzzzzzz.. ve bugün 2 aylık olduk bile :))
çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin allah yar ve yardımcın olsun inşallah dualarım seninle cnmkızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var
merakmı ettin acabaaaa :))) tamam şimdi yüklüyorum bakınca haber ver kaldırıyım az sonraaaa....
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tatlım çok güzelsinnnnn maşallah
bence kaldırma herkes görsün, kızlaaaaaar aslıyı görmelisiniz maşallah bir içim suuuuuuvalla sna bir kanım kaynadı benim böyle sarılıp öpesim geldi, yanaktan bir makas alasım
CANIMM Allah şifa versin yaa, bu sıra çok sık duyuyorum bu taş düşürme vakalarını yaaa, nedir bu yediklerimizin bize ettiği kötü tesirler yaa offfkızlar gunlerdır hastanedeyım bıturlu teshıs konamadı nson bugun tam teshısımı öğrendım böbreklerımde 2 adet tas armıs onları dusurmeye calısıyorum nolur dua edın bana sancım çok var
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tatlım çok güzelsinnnnn maşallah
bence kaldırma herkes görsün, kızlaaaaaar aslıyı görmelisiniz maşallah bir içim suuuuuuvalla sna bir kanım kaynadı benim böyle sarılıp öpesim geldi, yanaktan bir makas alasım
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum..nasılsınzzzzzzzzzzz
pc bozuk malum..
başımdan da baya şey geçti.
soğuk algınlığı diye defalarca hastaneye gittim..
her defasında aynı şekilde ağrılarım oldu meğersem sorun safra kesesındeymış..
taş ve iltihap varmış.. ağrılar ondanmış.
bu teşhis de bezm-i alem vakif uni. hastnesinde koyuldu.
3 gün hastnede kaldım. ameliyat oldum 4. gün eve geldim.
oğluma kaynanam baktı 4 gun mama yedi oğlum..
eve geldiğimde sütüm azaldı 1 hafta mama takviyeli besledik oğlumu.
çok şükür yavas yavas düzene giriyo her şey..
geçen pazartesi de dikişleri aldırdım..
iyiyim yani şimdi.
oğlum hala yaramazzzzzzzzzz.. ve bugün 2 aylık olduk bile :))
SEDAAAAA sen ne şekersin maşallah fütülarını gördüm tatlım, yemek oylamasını salıdan bize hatırlat mutlaka hatta o gün tekrar link paylaş hepimiz sana oy verelim
şimdi ben senin ve BUKET'in yazılarını okurken hep sizi hayal edeceğim süper bişeey , herkes yapsın yaaaa
Kızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa
Kızlar yaa akşama misafirim varrr ama akşama galatasarayımın da maçı var nasıl izliceksemm(((
ama sağolsun kız kardeşim aradı şimdi abla sana gidiyorum temizliğini yaparım, ütünü yaparım hattta yemeğide yaparım dedi ne şanslı biriyim ben yaaa Allahtan yedek anahtarımı verdim süper oluyo böyleeeeAllah herkese böyle kardeşler nasip etsinnn zaten bi hamile kalsam hemen doğurup ikinciyi yapıcam tek çocuk istemem ben yazık olur :)))
ne yaptım yahu ben silemedim, neyse işte incilerim ortalığa döküldü benim yüzümden
of moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş
bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın
kızlarrr bakabildiniz umarım resileri sildimmmm
Sağl canım benimmmabartma canım okadar da değilll
ben sarıldın öptün sayıyorum seni
ayyy varya ödüm koptu kıza "ağzından öpesim geldi seni" diycen diye ayyyy:18:
ben göremedim ya nerede bulamadım bitürlü
canım aslı'dan makas alırım, seninde ağzını yirim yirim
nası göremedin acaba benim sayfama gelirsen görücektin amaaaa kaldırdım bileee
ben göremedim ya nerede bulamadım bitürlü
kızcağızlar bende albüme bi foto ekledim ölesine gözüküyomu die bi bakın ona göre silmeye çalışacam sonra bende kendi fotomu koyim diyorum silmeyi öğrenmem için deneme yapıyorum .. bi bakar bilgi werirseniz sewinirim
ben göremedim resim acaba problem bende mi hiç resim göremiyoryum
kızcağızlar bende albüme bi foto ekledim ölesine gözüküyomu die bi bakın ona göre silmeye çalışacam sonra bende kendi fotomu koyim diyorum silmeyi öğrenmem için deneme yapıyorum .. bi bakar bilgi werirseniz sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?