- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.541
ooooooo kimler gelmiş anacımm, sen gel diye yollarına incilerimi döktüm bak
canımmm ayy çok geçmiş olsun çok şükürki bişey olmamış ayy seninde bütün olumsuzluklar üst üste gelmiş, böyle bir zamanda kendi evinde olamamakta çok daraltıcı bişey, rahat rahat üzülemiyorsun ağlayamıyorsun bişey yapamıyorsun, sabır sabır....
tubacığım geçmiş olsun canım çok şükür eşine bişey olmamış,bununla geçmiş olsun,yaptığınız bi iyilik karşı gelmiştir.
of moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş
bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın
amannn yine açtı konuyu ben şimdi yola çıkıyorum istanbula doğru seni yolmayaaaaa görürsün sen ordandaaaaa ikizime uğrarım belki bedriyecimide unutmammmmdoktora da haftaya gidiceemmmmmmmmm hastalanıncaaaaaaaaaaa
of moralim çok bozuk eşim kaza yapmış bana söylememiş ben annemdeyim çok şükür o na bişey olmamış ama bütün sıkıntıyı yalnız başına çekmiş dün öğrendim çok üzüldüm araba pert olmuş kaç gündür hastayım diyordu gelim diyodum ama gelme diyodu bugün o gelcek inş kazasız belasız gelir inş
bedriye tesbihini okudum Rabb im kabul etsn inş
dün benim dua günümdü herkesten Allah razı olsun hepimizin gönlüne göre versin
gamzecim senin adına çok üzüldüm gereçekten inş en kısa zamanda atlatırsın tekrar hamile kalır ve bu sefer meleğine kavuşursun
ben adet oldum yine ona ayrı üzüldüm zaten dünden beri ağlaya ağlaya bi hal oldum bide gizli gizli ağlıyorum annem ablam falan görmesin diye artık hiç bi teselliyi kaldıramıyorum moralim çok bozuk kendinize çok iyi bakın
bende bende gelirim hemencecik Çiğdemi yolarım yanınıza gelirimBedriye kuşum yarın bizim evin orda pazar var gelmek istermisin
amaannn sakın daha erken gitmee bitarafına çimdik atarlar sonragelseneeee gelseneeee Yaseminin pazarına giderizz hatta yarın bakırköy'de cumartei pazarı oraya giderizz
Canım Allah korumuş, cana geleceğine mala gelsin napalım, sende üzme kendini kocacın senin üzülmeni istememiş, bişi olsa zaten duyardın bak iyimiş şükret..
bende bende gelirim hemencecik Çiğdemi yolarım yanınıza gelirim
canımmm ben önce seni yolcam sonra da Yaseminlerin ordaki pazara giderizzz
amaannn sakın daha erken gitmee bitarafına çimdik atarlar sonragelseneeee gelseneeee Yaseminin pazarına giderizz hatta yarın bakırköy'de cumartei pazarı oraya giderizz
oooooooooooooooo çiğdem varya 1 numaralı kankamsın şuanda:13:
bakırköy pazarına ölürüm ben yaa daha geçen hafta ordaydım varya, hayatımın en güzel yeri orası benim
10 liraya bi tüller aldım, görenin aklı yerinden çıkıyor.
kız sen nerde oturuyordun ki biliyorsun orayı???
ikizimsiz olurmu, grup olup gidelim, ajdarın şarkısı gibi "grup olalım grup"
oooooooooooooooo çiğdem varya 1 numaralı kankamsın şuanda:13:
bakırköy pazarına ölürüm ben yaa daha geçen hafta ordaydım varya, hayatımın en güzel yeri orası benim
10 liraya bi tüller aldım, görenin aklı yerinden çıkıyor.
kız sen nerde oturuyordun ki biliyorsun orayı???
ikizimsiz olurmu, grup olup gidelim, ajdarın şarkısı gibi "grup olalım grup"
beni neden götürmedin uzaktakileri çağıracağına dibindekileri götür
Şu an tırsmaya başladım :18: taktı bu kızzz yolacak beniiii illa anaaaammmmm nerelere gidem, nerelere kaçam beeeennnnn :18::18::18:
anammmmmm sen burdamısın kızzz hemen buluşalım nerdesin????? yarın sabah 7 de kahvaltıya buluşalım
Aslıcım valla öyle kardeşim olsun bende 2 tane doğururum hakkaten be, maşallahsüper şanslısın ohhhhhh fanatiğim benim, şuna bak erkek gibi maçkolik yaa
anammmmmm sen burdamısın kızzz hemen buluşalım nerdesin????? yarın sabah 7 de kahvaltıya buluşalım
Aslıcım valla öyle kardeşim olsun bende 2 tane doğururum hakkaten be, maşallahsüper şanslısın ohhhhhh fanatiğim benim, şuna bak erkek gibi maçkolik yaa
Kızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa
dene canım dene...zararı yok faydası var...hızlı teslimat sağlıyor...maşallahhhhhhne güzellll senin yöntemi gelecek ay kocayı bulursammmm (inşallah) bende denicemmmmm
Kızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa
Kızlar yaa akşama misafirim varrr ama akşama galatasarayımın da maçı var nasıl izliceksemm(((
ama sağolsun kız kardeşim aradı şimdi abla sana gidiyorum temizliğini yaparım, ütünü yaparım hattta yemeğide yaparım dedi ne şanslı biriyim ben yaaa Allahtan yedek anahtarımı verdim süper oluyo böyleeeeAllah herkese böyle kardeşler nasip etsinnn zaten bi hamile kalsam hemen doğurup ikinciyi yapıcam tek çocuk istemem ben yazık olur :)))
yolacam tabiiiii sen habire Bukete şikayet ediyon ya beniii dün yaptıklarını unutmadımmm daha aklıma gelip duruyohem senin yolunmaya ihtiyacın yokmu ha kardeşin ha ben ne farkeder bende kardeşin sayılırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?