Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tubacığım geçmiş olsun canım çok şükür eşine bişey olmamış,bununla geçmiş olsun,yaptığınız bi iyilik karşı gelmiştir.

çok sağolun eşime bişey olmamış çok şükür tek başına bütün sıkıntıyı çekmiş diye çok üzüldüm vicdan azabı çekiyorum

canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın üzme kendini şükret yine de beterin beteri var canımmmm Allah sabır versin

amaannn sakın daha erken gitmee bitarafına çimdik atarlar sonra gelseneeee gelseneeee Yaseminin pazarına giderizz hatta yarın bakırköy'de cumartei pazarı oraya giderizz

Canım Allah korumuş, cana geleceğine mala gelsin napalım, sende üzme kendini kocacın senin üzülmeni istememiş, bişi olsa zaten duyardın bak iyimiş şükret..

Bedriye kuşum yarın bizim evin orda pazar var gelmek istermisin
bende bende gelirim hemencecik Çiğdemi yolarım yanınıza gelirim

canımmm ben önce seni yolcam sonra da Yaseminlerin ordaki pazara giderizzz

amaannn sakın daha erken gitmee bitarafına çimdik atarlar sonra gelseneeee gelseneeee Yaseminin pazarına giderizz hatta yarın bakırköy'de cumartei pazarı oraya giderizz

oooooooooooooooo çiğdem varya 1 numaralı kankamsın şuanda :13:
bakırköy pazarına ölürüm ben yaa daha geçen hafta ordaydım varya, hayatımın en güzel yeri orası benim
10 liraya bi tüller aldım, görenin aklı yerinden çıkıyor.
kız sen nerde oturuyordun ki biliyorsun orayı???

ikizimsiz olurmu, grup olup gidelim, ajdarın şarkısı gibi "grup olalım grup"

Son düzenleme:
Kızlar yaa akşama misafirim varrr ama akşama galatasarayımın da maçı var nasıl izliceksemm (((
ama sağolsun kız kardeşim aradı şimdi abla sana gidiyorum temizliğini yaparım, ütünü yaparım hattta yemeğide yaparım dedi ne şanslı biriyim ben yaaa Allahtan yedek anahtarımı verdim süper oluyo böyleeee Allah herkese böyle kardeşler nasip etsinnn zaten bi hamile kalsam hemen doğurup ikinciyi yapıcam tek çocuk istemem ben yazık olur :)))

beni neden götürmedin uzaktakileri çağıracağına dibindekileri götür

heeeyyyyyttttttttttttt topik sahibesiiii beni 1 numaralı adamı seçtiiiiiiii kimse bana yanaşamaz artık arkamı sağlama aldıımmmmm açılııınnnnn üllleeeeeeyyyyyynnnnnnnn
bende 5 liraya çok şık bir elbise almıştı benimde kocamı dibi düşmüştü ona (artık giyemiyorum tabii o başka)
bende yenibosna'da oturuyorum canım hani e-5 den geçerken koçtaşın olduğu yer bildin miii

beni neden götürmedin uzaktakileri çağıracağına dibindekileri götür

anammmmmm sen burdamısın kızzz hemen buluşalım nerdesin????? yarın sabah 7 de kahvaltıya buluşalım

Aslıcım valla öyle kardeşim olsun bende 2 tane doğururum hakkaten be, maşallah süper şanslısın ohhhhhh fanatiğim benim, şuna bak erkek gibi maçkolik yaa

Şu an tırsmaya başladım :18: taktı bu kızzz yolacak beniiii illa anaaaammmmm nerelere gidem, nerelere kaçam beeeennnnn :18::18::18:

yolacam tabiiiii sen habire Bukete şikayet ediyon ya beniii dün yaptıklarını unutmadımmm daha aklıma gelip duruyo hem senin yolunmaya ihtiyacın yokmu ha kardeşin ha ben ne farkeder bende kardeşin sayılırım :)

canım inşallah Allahım önce ilkini yollasın hemen ikinciye geçerim
aaaa ne alakası var erkeklikle bizim evde maç günleri kutsaldır annem dahil oturur maç izleriz o kadar yani misafir falan da gelemez ailecek kaçığız bizzzz

nerde olacam anamdayım 2 haftadır burdym güya pazartesi gidecektm ama kocam geliyor bugün 1 hafta daha uzattık bizde gelince gitmek bilmiyruz

Ohhh senin kardeşinde benimkinden aşağı kalır yanı yokmuşş valla maşallah ben de bizimkine yaptırıyorum eğilemiyorum sil, ayakta duramıyorum ütüle

Onun cumartesi pazar - tatil benim sadece pazar tatil, o yüzden yaptırıyorum benimde eşimde sevmez bende sevmem maçı izlemeyiz bizzz

yolacam tabiiiii sen habire Bukete şikayet ediyon ya beniii dün yaptıklarını unutmadımmm daha aklıma gelip duruyo hem senin yolunmaya ihtiyacın yokmu ha kardeşin ha ben ne farkeder bende kardeşin sayılırım :)

pooooofffffff kendimi nasıl affettirebilirm pekii ben korkuyprum sendennn anneciiiiiimmmmmmm:18: :18: :18:

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum..nasılsınzzzzzzzzzzz
pc bozuk malum..
başımdan da baya şey geçti.
soğuk algınlığı diye defalarca hastaneye gittim..
her defasında aynı şekilde ağrılarım oldu meğersem sorun safra kesesındeymış..
taş ve iltihap varmış.. ağrılar ondanmış.
bu teşhis de bezm-i alem vakif uni. hastnesinde koyuldu.
3 gün hastnede kaldım. ameliyat oldum 4. gün eve geldim.
oğluma kaynanam baktı 4 gun mama yedi oğlum..
eve geldiğimde sütüm azaldı 1 hafta mama takviyeli besledik oğlumu.
çok şükür yavas yavas düzene giriyo her şey..
geçen pazartesi de dikişleri aldırdım..
iyiyim yani şimdi.
oğlum hala yaramazzzzzzzzzz.. ve bugün 2 aylık olduk bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…