- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.621
tamamdır silecimm birazdan :)) haber werin de silim ok
bende göremedim bende
ayyy ne meraklı melahatiz bee
sağol cnm allah razı olsun ..bunalıma mı girsem ne ypasam acaba Allah nazarlardan saklasın sen de aslı da çooookk güzelsiniz
ben gördüm ben gördüm ilk yorumuda yazdım
tamamdır silecimm birazdan :)) haber werin de silim ok
herkes ben göremedim diye sıraya girmiş çok komik ya
sağol cnm eminim seninde öledirr.. senide merakla bekliyoruz :))ayyyyy gördüm yaa, bizim topik komple güzel kızlardan mı oluşmuş ne yahuuu
ayy canım hepinizin iyiliği varya yüzlerinizden okunuyor maşallah maşallah
maşallah canım benimmmm saçlarına bayıldmmmmmmAllah nazarlardan korusun
ayyy ben hemen çıkıp güzelik merkezine gidip geliyorum kızlar
bende hakkaten çıkıyorum herkesi çok öptüm, bu sarı saçlı matmazeli de ayrıca öpüyorum, burcu görmesin seni, o da öper
MaşaAllah bu ne güzelliktir ya.. Sarışınnn bombaa..
Valla harika fıstıklarla yazışıyorummm artık daha bakımlı gelicem topiğee..
sağol cnm eminim sende ölesindir :) senide bekliyoruz :))MaşaAllah bu ne güzelliktir ya.. Sarışınnn bombaa..
Valla harika fıstıklarla yazışıyorummm artık daha bakımlı gelicem topiğee..
haha allah iyiliğini wersin :))) bizde öptümm cnmm eminim her halin güzeldir seninde :)) ben şuan bakımsızım ama sarıyım ama dibim baya geldi boyatamıyorumda malum :)) inş tosunumu kucağıma alacağım günleride nasip eder rabbim eski bakımlı hallerime dönebilirim :))ayyy ben hemen çıkıp güzelik merkezine gidip geliyorum kızlar
bende hakkaten çıkıyorum herkesi çok öptüm, bu sarı saçlı matmazeli de ayrıca öpüyorum, burcu görmesin seni, o da öper
senden de foto bekliyoruz sayın ikizimmmmm
ilahi bedriyeeeee sende paylaşsana taze annemizzzzz
ne safım ya sadece bi tane paylaştı sanıyorum bi baktım daha varrrrr
Sen bana tazee anne mi dedinnn.. canımmm benimm, işyerindeki bilgisayarda gerçektende resmim yok.. ama yüklüyeceğim..doktora gidip geleyim de bi.. bildiğin takıntılıyım ben yaa.
aaa daha var mıymış.. bende öteki safım.. 3 üz müyüz neyizzzz
hoşgeldin canımmm benimde bi kaç gündür aklımdaydınnn çooookkkkk geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da herşey yoluna girerr
oğluşunda kocaman ağbi olmuş maşallah
Geçmiş olsun canım neler atlatmışsın bileydik dua ederdik sana ameliyat zamanı, çocuğundan ayrı kalmak çok zor olmuştur eminim neyse ki artık iyisiniz Allah bir daha ayırmasın sizi sağlık sıhhat versin hep inşallah, Ne çabuk büyüyorlar ya daha yeni aklımda valla sen bu çocuk gelmicek yerini çok sevdi diyordun şimdi 2 aylık olmuş ayyyy inşallah bende görürüm bu günleriii
Canııımmmmmm çok seviyoruuuummm seniiiiii bir daha şikayet etmem pekiii
oyyy maşallah canımmm çokk sevindim yaaa ohhh
oo sizin kocalarınızda şanslıymış şekerim ne güzel:13:
neyseki kocan bugün geliyormuş, yoksa yarın sabahtan kapıcaktım seni bak
ayyy canım yaaa neler atlatmışsın inanamıyorum, ALlahım birdaha hastalık yüzü göstermesin inşallah ne sana ne oğluna, yani hastalıktan öte ameliyat olmuşsun inanamadım okuyunca canım benim. Allah şifa versin inşallah, oyy kuzucuğunla 4 gün ayrı kalmak seni mahfetmiştir asıl
büşracım çok geçmiş olsun tatlım, kendine dikkat et ayakları sıcak tut bol su iç, kuzunada maşallah, büyüsün koca oğlan olsun inşallah sağlıkla hayırla
ayyy cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin tez vakitte
canımcığımm çok çok geçmiler olsun yaa neyse sonunda farkedilmiş. İyi de olmuşsun maşallah biraz mama almasında sakınca yok ki bebeğinin. Olur o kadarr. Daha da iyi olacaksın inşallah canım benimm
tamam link paylaşırım ben zaten siz istedğinize oy verin canımm.. Maksat katılım olsunn.. Çok teşekkürler gülüm sen güzel görüyorsun beni de ondan. Evet herkesi görebilsek keşke.
Süperr canım maşallahhh Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
oh ne güzell ya canım çok şanslısın ben naparım bilmem yanımda ailem yok İstanbulda annem var sürekli gelir artık bana.
Canımm bitanem çok geçmişler olsun ama bak beterin beteri var eşin bak nasıl bir kaza atlatmış Allah onu başından eksik etmesin Allah'ım korusun. Bu ders olsun sana takma kafana çocuk falan Rabbim bağışlarsa olacak hayatımm aramayalım bugünlerimizi isyan etmeyelim olacak elbet önce eşler lazım birbirine çocuk doğar büyür el olur gider ama eşlerimiz her daim yanımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?