Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyyy gördüm yaa, bizim topik komple güzel kızlardan mı oluşmuş ne yahuuu
ayy canım hepinizin iyiliği varya yüzlerinizden okunuyor maşallah maşallah

ayyy ben hemen çıkıp güzelik merkezine gidip geliyorum kızlar
bende hakkaten çıkıyorum herkesi çok öptüm, bu sarı saçlı matmazeli de ayrıca öpüyorum, burcu görmesin seni, o da öper

ayyyyy gördüm yaa, bizim topik komple güzel kızlardan mı oluşmuş ne yahuuu
ayy canım hepinizin iyiliği varya yüzlerinizden okunuyor maşallah maşallah
sağol cnm eminim seninde öledirr.. senide merakla bekliyoruz :))
maşallah canım benimmmm saçlarına bayıldmmmmmm Allah nazarlardan korusun

sağol cnm onları uzatana kadar :) eskiden hep erkek saçı gibiydi kısacık .. artık kıyamıyorum :)) biraz uçlardan uçlardan arada :))

bende hakkaten çıkıyorum herkesi çok öptüm, bu sarı saçlı matmazeli de ayrıca öpüyorum, burcu görmesin seni, o da öper
senden de foto bekliyoruz sayın ikizimmmmm

MaşaAllah bu ne güzelliktir ya.. Sarışınnn bombaa..

Valla harika fıstıklarla yazışıyorummm artık daha bakımlı gelicem topiğee..

ilahi bedriyeeeee sende paylaşsana taze annemizzzzz

MaşaAllah bu ne güzelliktir ya.. Sarışınnn bombaa..

Valla harika fıstıklarla yazışıyorummm artık daha bakımlı gelicem topiğee..
sağol cnm eminim sende ölesindir :) senide bekliyoruz :))
haha allah iyiliğini wersin :))) bizde öptümm cnmm eminim her halin güzeldir seninde :)) ben şuan bakımsızım ama sarıyım ama dibim baya geldi boyatamıyorumda malum :)) inş tosunumu kucağıma alacağım günleride nasip eder rabbim eski bakımlı hallerime dönebilirim :))

Kızlarrrr bende kaçıyorum artık ufaktan toplanıyım bennnn... pazartesi görüşürüz inşallahhh yarın benim dua günümmmm dualarınızı unutmayın haaaaa hafta sonu yokum buralarda özlücemmmm sizleriiiii hepinizi öpüyorummmmmmm

hoşgeldin canımmm benimde bi kaç gündür aklımdaydınnn çooookkkkk geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da herşey yoluna girerr
oğluşunda kocaman ağbi olmuş maşallah

büşracım çok geçmiş olsun tatlım, kendine dikkat et ayakları sıcak tut bol su iç, kuzunada maşallah, büyüsün koca oğlan olsun inşallah sağlıkla hayırla

ayyy cnm çok geçmiş olsun allah şifa versin tez vakitte

sağolun kızlar.. ALLAH RAZI OLSUN sizlerden..
evet ameliyat falan umrumda değildi..
riskli bi ameliayttı benim için ama sonu ıyı bıttı çok şükür..
oğlumdan ayrı kaldıgım 4 gun hep ağladım resimlerine baktım kokusu burnumdaydı ama onu hastane koselerıne surukleyemezdim..
şuan her şey iyi hamd olsun

kızlar kendinize iyi bakın moralim çok bozuktu sayenizde kendime geldim inş geceye kadar eşim degelir herşey için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…