- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.641
ewet öyle dedim kızdınmı???:18::18::18:
kızlar kendinize iyi bakın moralim çok bozuktu sayenizde kendime geldim inş geceye kadar eşim degelir herşey için sağolun
canım benimmm eşin hayırlısıyla gelince sımsıkıı sarıl Allah sizi inşAllah için ayrı, gayrı bırakmasın.. Dert tasa vermesin.. en önemlisi sağlık . Allah size ve bu vesileyle tümm topikteki arkadaşlarıma,bizede sağlık huzur versin..[/QUOTE
amin canım çok sağol Rabb im bize ve hiçkimseye bi daha böyle şeyler göstermesin kendinize çook iyi bakın ben gidiyorum
Kızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa
kızcağızlar bende albüme bi foto ekledim ölesine gözüküyomu die bi bakın ona göre silmeye çalışacam sonra bende kendi fotomu koyim diyorum silmeyi öğrenmem için deneme yapıyorum .. bi bakar bilgi werirseniz sewinirim
değişiklikleri kaydet dememişim şimdi tamamdır cnm burcu ekledim seni cnm
SELAMUN ALEYKÜM Hayırlı akşamlar kızlar geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun
nasılsınız ınşallah valla sağolsun çiğdem ve buket dışında kimse beni sormamış kimse beni özlememiş demekki((
neyse canınız sağolsun inşallah iyisinizdir
serap tebrik ederim cnm seni Rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözün aydın darısı diğer arkadaşlarımızın ve tüm isteyenlerin başına olsun..
kendinize iyi bakın RABBİMe emanetsiniz kızlar...
siliyorum canlar yorumlarınız için tşkler :))
amin canım inşallah...serap tebrik ederim cnm seni Rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözün aydın darısı diğer arkadaşlarımızın ve tüm isteyenlerin başına olsun..
kendinize iyi bakın RABBİMe emanetsiniz kızlar...
herkes ikiz deedi bugün bakalım dr.de çıkar ortaya herşey..maşallah inşallah ikizdir, içimden geldi
mesudecim valla hamilelikten böyle alıngansın, bak ÖZLEM'de küsmüş, valla bende size küsecemcanım ikinizide merak ettim kalbimden geçirdim eminimki bizim kızlarda geçirmiştir, ama yazmadık, amaaaaa ben ikinizide yanaktan öpüyorum belki o zaman afferdersiniz
nasılsın canım? sohbetllere yine devam mı? kuzun nasıl?
ya göremediim, silmeseniz olmaz mı zaten sadece arkadaş listesindekiler görebiliyorneyse beklerim bu sarışın hatun için beklenir
:) nasılsınız kardeşlrim
Hayırlı olsun serap Rabbim hayırlı kılsın
mesude nasılsın gülüm uzuuun zamandr görüşemedik
Burcu sen nasılsın gülüm
FANAM kız nerelerdesin yada ben nerlerdeyim
seni gördüğüme sevindim evet uzun zaman oldu görüşmeyeli özlemişim valla ben aynı iyi beaa sen nasılsın bakim:
ay bacım sorma sürekli dışarda sürekli dışarda olunca giremiyorum bide bilg. bozuldu ondan yokum Ya bende çok sevindim seni kızlrara soruyodum hep
:) Yaa bendede aynı ne olsun işte Ya bu serap silkelet yöntemiyle hamiş kalmış sanırım güldüm bayaYaa herkes bişeyler deniyo hamile kalınca o yöntem manşet oluyor Bende hamile kalırsam bangır bangır ilan edicem Allah büyük
amin canım inşallah...
herkes ikiz deedi bugün bakalım dr.de çıkar ortaya herşey..
hele sen hamile kal bende bangır bangır bağırım valla kk yetmez facede bile
boşver cnm iyi yapıyorsun gez gez eğlen teşekkür ederim cnm benim gördüğüme hakkaten çok sevindim hani eski bi dostun arkadaşın olurda yıllardır görmezsin de bigün karşına çıkar ya öyle oldum valla RABBİM sana hayırlı güzel evlatlar nasip etsin o mutluluğa sende kavuşursun nizde seni tebrik eder o mutluluğuna ortak oluruz cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?