Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar kendinize iyi bakın moralim çok bozuktu sayenizde kendime geldim inş geceye kadar eşim degelir herşey için sağolun

canım benimmm eşin hayırlısıyla gelince sımsıkıı sarıl Allah sizi inşAllah için ayrı, gayrı bırakmasın.. Dert tasa vermesin.. en önemlisi sağlık . Allah size ve bu vesileyle tümm topikteki arkadaşlarıma,bizede sağlık huzur versin..

SELAMUN ALEYKÜM Hayırlı akşamlar kızlar geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun
nasılsınız ınşallah valla sağolsun çiğdem ve buket dışında kimse beni sormamış kimse beni özlememiş demekki((
neyse canınız sağolsun inşallah iyisinizdir

serap tebrik ederim cnm seni Rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözün aydın darısı diğer arkadaşlarımızın ve tüm isteyenlerin başına olsun..

kendinize iyi bakın RABBİMe emanetsiniz kızlar...

Kızlar değerim 1467 çıkmış heberiz olaaaa

maşallah inşallah ikizdir, içimden geldi

değişiklikleri kaydet dememişim şimdi tamamdır cnm burcu ekledim seni cnm

kuzum ben uğraştım seni ekleyemedim, sen eklemişsin sağol, ama göremedim sildin mi, çatlarım göreceeem , hem yasemin'de demiş bak sana da 'ağzını yirim' demem lazım, beklemedeyimmmmmmmmm

mesudecim valla hamilelikten böyle alıngansın, bak ÖZLEM'de küsmüş, valla bende size küsecem canım ikinizide merak ettim kalbimden geçirdim eminimki bizim kızlarda geçirmiştir, ama yazmadık, amaaaaa ben ikinizide yanaktan öpüyorum belki o zaman afferdersiniz
nasılsın canım? sohbetllere yine devam mı? kuzun nasıl?

siliyorum canlar yorumlarınız için tşkler :))

ya göremediim, silmeseniz olmaz mı zaten sadece arkadaş listesindekiler görebiliyor neyse beklerim bu sarışın hatun için beklenir

ohhh geçmişi doya doya okudummmm

TUBAcım çok çok geçmiş olsun Allah kocanı başından eksik etmesin, bebek dediğin gelir yeterki kocalarımız sağlıkla bir ömür yanımızda olsunlar

ASLIcım sende bütün işi kardeşine yıkmışsın, ohh maşallah yarın bir gün hamile olunca vahh kızın haline vay benim ablamda aynı öyle ama uzakta mersinde, burda hiç akrabamız yok, olmasını isterdim valla ama buna da şükür, hepsi sağlıklı sağ hamdolsun, Allah sizi ayırmasın

ÇİĞDEMcim sende kardeşine yolduracakmışsın, kolay gelsin tatlım

ben kaçtım

Son düzenleme:
serap tebrik ederim cnm seni Rabbim kucağına almayıda nasip etsin gözün aydın darısı diğer arkadaşlarımızın ve tüm isteyenlerin başına olsun..

kendinize iyi bakın RABBİMe emanetsiniz kızlar...
amin canım inşallah...

maşallah inşallah ikizdir, içimden geldi
herkes ikiz deedi bugün bakalım dr.de çıkar ortaya herşey..

:) nasılsınız kardeşlrim

Hayırlı olsun serap Rabbim hayırlı kılsın

mesude nasılsın gülüm uzuuun zamandr görüşemedik

Burcu sen nasılsın gülüm

valla özlem neden küstü bilmiyorum ama ben küsmedim üzüldüm sadece merak edilmemşim diye ama canınız sağolsun ben küsmem sizlere herkesin bi derdi sıkıntısı var tabi bişey demiyorum ama şuda gerçekki gözden uzak gönülden de uzak oluyormuş
sağolasın tatlım bi iyi bi kötü yuvarlanıyoruz işte sen nasılsın burcucum yok ya bi yere gittiğim yok evdeyim valla

:) nasılsınız kardeşlrim

Hayırlı olsun serap Rabbim hayırlı kılsın

mesude nasılsın gülüm uzuuun zamandr görüşemedik

Burcu sen nasılsın gülüm

FANAM kız nerelerdesin yada ben nerlerdeyim
seni gördüğüme sevindim evet uzun zaman oldu görüşmeyeli özlemişim valla ben aynı iyi beaa sen nasılsın bakim:

FANAM kız nerelerdesin yada ben nerlerdeyim
seni gördüğüme sevindim evet uzun zaman oldu görüşmeyeli özlemişim valla ben aynı iyi beaa sen nasılsın bakim:

ay bacım sorma sürekli dışarda sürekli dışarda olunca giremiyorum bide bilg. bozuldu ondan yokum Ya bende çok sevindim seni kızlrara soruyodum hep
:) Yaa bendede aynı ne olsun işte Ya bu serap silkelet yöntemiyle hamiş kalmış sanırım güldüm baya Yaa herkes bişeyler deniyo hamile kalınca o yöntem manşet oluyor Bende hamile kalırsam bangır bangır ilan edicem Allah büyük

hele sen hamile kal bende bangır bangır bağırım valla kk yetmez facede bile
boşver cnm iyi yapıyorsun gez gez eğlen teşekkür ederim cnm benim gördüğüme hakkaten çok sevindim hani eski bi dostun arkadaşın olurda yıllardır görmezsin de bigün karşına çıkar ya öyle oldum valla RABBİM sana hayırlı güzel evlatlar nasip etsin o mutluluğa sende kavuşursun nizde seni tebrik eder o mutluluğuna ortak oluruz cnm benim

hayırlı akşamlar kızlarrrr oooooooo fanaacımm ve mesudecimde burdaymış.. :) napıyosunuz kızlarrrr

fana bebişimin odasını gördünmüüü kuzummm...

Allah razı olsun canım inşallah o günler yakındır Amaan daha sana diycem ki sen doğurmadın mı ? O kadar uzun geldi yani düşün Rana nasıl? Sağlığı yerinde mi? hamilelik nasıl gidiyor çok tatlı bir hali vardır şi,mdi göbüşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…