Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlı akşamlar kızlarrrr oooooooo fanaacımm ve mesudecimde burdaymış.. :) napıyosunuz kızlarrrr

fana bebişimin odasını gördünmüüü kuzummm...

sağol gülüm sanada hayırlı akşamlar iyi ne yapalım tatlım sen napıyon oğlumuz nasıllar bakalım

amin cümlemizden senden de olsun cnm yok daha doğurmadım bana kalsa çoktan doğururdum da zamanı var ranam iyi tepikleri hareketleri maşallah yani bu ayın sonunda kalbinde sorun olabilme ihtimali varmış eko yapacaklar sonuçlaımız iyi çıkarsa daha da iyi olacağız cnm evet ya bazen şişiyor sanki son ayımmış gibi oluyorum bi ara resmimi çeker paylaırım

çok şükür canım iyiz bizde yarın kontrolümüz var görcem oğluşumuu..prensesin nasıl iyimii..

ohh ne güzel ikinizede mAŞALLAH rabbim nazarlardan korusun betüşümde iyi bizde ayın 26 ve 27 sınde iki gün kontrolumüz var doktora gideceğiz işte bu arada çok güzel olmuş oğuşunun odası güle güle yatsın büyüsün koskocaman herif olsun inşallah

süper olur paylaş Kalbinde niye problem olma ihtimali var her çocuk için mi gecerli bu Yani rutin kontroller mi bunlar İnşallah
sıkıntı yoktur

MAŞALLAH canım sorun cıkmaz İNŞALLAH ekodada.. AMİN canım sağolasın :)

cnm atarım yine senin burda olduğun zaman şimdi çıkmam lazım .. mesudecim gönlünü ferah tut inş güzel olacak her şey .. inan cnm buraya yazmadık die düşünmüyoruz anlamına gelmiyo diye düşünüyorum ben burdaki herkesin her şeyini şahsen kendi adıma çok merak ediyorum .. şimdilik çıkmam lazım öptümm sizi kendinize iyi bakın ..

maşallah ya baya baya büuümüş Çok net artık göbeğinÇok güzel bu duyguyu banada nasib etsin Rabbim benim gibi isteyenlerede
evet canım büyüdü paşamız MAŞAALLAH ::)) AMİN canım RABBİM nasib etsin en kısa zamanda üzül die koymadım sevin die koydum resmi ağlamaa...

süper olur paylaş Kalbinde niye problem olma ihtimali var her çocuk için mi gecerli bu Yani rutin kontroller mi bunlar İnşallah
sıkıntı yoktur

hamileliğin yüzde 3 de 4 de oluyormuş çoğu hamileliğin sonlarına doğru kayboluyormuş yanı kalbinde delik oluyor

evet canım büyüdü paşamız MAŞAALLAH ::)) AMİN canım RABBİM nasib etsin en kısa zamanda üzül die koymadım sevin die koydum resmi ağlamaa...

İnan çok seviniyorum sizin adınıza Rabbim hayırlı aile olmanızı nasib etsin Burdaki herkes adına çok seviniyorum Alınanlar yapılanlar kontroller alınan kilolar hepsine bende merakla bakıyorum bende sizinle aynı heycanı yaşamaya çalışıyorum Ama birgün olursa Bende o heycanı birebir tadıcam O günü dört gözle bekliycem Rabbim bekletmesin hayırlısıyla

hamileliğin yüzde 3 de 4 de oluyormuş çoğu hamileliğin sonlarına doğru kayboluyormuş yanı kalbinde delik oluyor
canım kalp en son tamamlanan organlardan kapanır ALLAHın izniyle..

İNŞALLAH canım en kısa zamanda sendende güzel haberler gelecek senin dr işleri ne alemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…