- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.661
hayırlı akşamlar kızlarrrr oooooooo fanaacımm ve mesudecimde burdaymış.. :) napıyosunuz kızlarrrr
fana bebişimin odasını gördünmüüü kuzummm...
çok şükür canım iyiz bizde yarın kontrolümüz var görcem oğluşumuu..prensesin nasıl iyimii..sağol gülüm sanada hayırlı akşamlar iyi ne yapalım tatlım sen napıyon oğlumuz nasıllar bakalım
hayırlı akşamlar kızlarrrr oooooooo fanaacımm ve mesudecimde burdaymış.. :) napıyosunuz kızlarrrr
fana bebişimin odasını gördünmüüü kuzummm...
çok şükür canım iyiz bizde yarın kontrolümüz var görcem oğluşumuu..prensesin nasıl iyimii..
Allah razı olsun canım inşallah o günler yakındır Amaan daha sana diycem ki sen doğurmadın mı ? O kadar uzun geldi yani düşün Rana nasıl? Sağlığı yerinde mi? hamilelik nasıl gidiyor çok tatlı bir hali vardır şi,mdi göbüşünün
girmiyosunki kuzum görüşemiyoruz dur yükliyimm :)Eki Görüntüle 634188 Eki Görüntüle 634189 Eki Görüntüle 634190 Eki Görüntüle 634191
son halimiz....:)kıızz göbüşünüde göriym bakalım büyümüş mü
ne ara gördün kız yok başka bişi almadım daha :)evet bunu görmüştüm görmediğim bişeyler göster neler aldın
çok şükür canım iyiz bizde yarın kontrolümüz var görcem oğluşumuu..prensesin nasıl iyimii..
amin cümlemizden senden de olsun cnm yok daha doğurmadım bana kalsa çoktan doğururdum da zamanı var ranam iyi tepikleri hareketleri maşallah yani bu ayın sonunda kalbinde sorun olabilme ihtimali varmış eko yapacaklar sonuçlaımız iyi çıkarsa daha da iyi olacağız cnm evet ya bazen şişiyor sanki son ayımmış gibi oluyorum bi ara resmimi çeker paylaırım
MAŞALLAH canım sorun cıkmaz İNŞALLAH ekodada.. AMİN canım sağolasın :)ohh ne güzel ikinizede mAŞALLAHrabbim nazarlardan korusun betüşümde iyi bizde ayın 26 ve 27 sınde iki gün kontrolumüz var doktora gideceğiz işte bu arada çok güzel olmuş oğuşunun odası güle güle yatsın büyüsün koskocaman herif olsun inşallah
son halimiz....:)
ne ara gördün kız yok başka bişi almadım daha :)
maşallah inşallah ikizdir, içimden geldi
kuzum ben uğraştım seni ekleyemedim, sen eklemişsin sağol, ama göremedim sildin mi, çatlarım göreceeem , hem yasemin'de demiş bak sana da 'ağzını yirim' demem lazım, beklemedeyimmmmmmmmm
evet canım büyüdü paşamız MAŞAALLAH ::)) AMİN canım RABBİM nasib etsin en kısa zamanda üzül die koymadım sevin die koydum resmi ağlamaa...maşallah ya baya baya büuümüş Çok net artık göbeğinÇok güzel bu duyguyu banada nasib etsin Rabbim benim gibi isteyenlerede
MAŞALLAH canım sorun cıkmaz İNŞALLAH ekodada.. AMİN canım sağolasın :)
süper olur paylaş Kalbinde niye problem olma ihtimali var her çocuk için mi gecerli bu Yani rutin kontroller mi bunlar İnşallah
sıkıntı yoktur
evet canım büyüdü paşamız MAŞAALLAH ::)) AMİN canım RABBİM nasib etsin en kısa zamanda üzül die koymadım sevin die koydum resmi ağlamaa...
hamileliğin yüzde 3 de 4 de oluyormuş çoğu hamileliğin sonlarına doğru kayboluyormuş yanı kalbinde delik oluyor
canım kalp en son tamamlanan organlardan kapanır ALLAHın izniyle..hamileliğin yüzde 3 de 4 de oluyormuş çoğu hamileliğin sonlarına doğru kayboluyormuş yanı kalbinde delik oluyor
İNŞALLAH canım en kısa zamanda sendende güzel haberler gelecek senin dr işleri ne alemde..İnan çok seviniyorum sizin adınıza Rabbim hayırlı aile olmanızı nasib etsin Burdaki herkes adına çok seviniyorum Alınanlar yapılanlar kontroller alınan kilolar hepsine bende merakla bakıyorum bende sizinle aynı heycanı yaşamaya çalışıyorum Ama birgün olursa Bende o heycanı birebir tadıcam O günü dört gözle bekliycem Rabbim bekletmesin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?