- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #17.681
canım kalp en son tamamlanan organlardan kapanır ALLAHın izniyle..
İNŞALLAH canım en kısa zamanda sendende güzel haberler gelecek senin dr işleri ne alemde..
Kalbini ferah tut bi sıkıntı yoktur inşallah Allah sizinle olsun canım
hayırlısı olsun canımm..güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH..tedavi aşamasındayım hormon düzenleyiciler kullanıyorum hamdolsun şuan enfeksiyon yok bakalım Güzel bir haber vermeyi çok umut ediyorum Ki zaten bakalım olmazsa bi sonraki ay inş.
görüşmek üzere canım dikkat et kendine ALLAH a emanet ol..ben kaçayım birazdan gelebilirsem gelirim yine hepinizi öptüm Yiğenlerimide...
İNŞALLAH Canım.. görüşmek üzere ALLAHA emanet ol canım..bende cıkıyorum..evet gülüm öyel zaten benim durumumda olanların coğu düzelmiş haberlerini aldım içim rahat geçecekinşallah
kızlar bana müsade artık sizi gördüğüme çok çok sevindim RABBİM e emanet olun canlarım burada olmayıpta yüreğimde olan bütün arkadaşlara çok selam olsun unutulmamak dileği ile şimdilik RAHMANA emanet olun sağlıcakla kalın inşallah
:) nasılsınız kardeşlrim
Hayırlı olsun serap Rabbim hayırlı kılsın
mesude nasılsın gülüm uzuuun zamandr görüşemedik
Burcu sen nasılsın gülüm
valla özlem neden küstü bilmiyorum ama ben küsmedim üzüldüm sadece merak edilmemşim diye ama canınız sağolsun ben küsmem sizlere herkesin bi derdi sıkıntısı var tabi bişey demiyorum ama şuda gerçekki gözden uzak gönülden de uzak oluyormuş
sağolasın tatlım bi iyi bi kötü yuvarlanıyoruz işte sen nasılsın burcucum yok ya bi yere gittiğim yok evdeyim valla
ayy fana neelerdesin sen kızzz? gel bak sık sık , yazdıklarını okudum Rabbim inşallah sanada hayırlı ve sağlıklı bir bebeiş nesip eder. ben iyiyim tatlım, iş-ev uğraşıyorum, dua ediyorum gezip tozuyorum , çok uzak kalma tamam mı
küsmediğine sevindim canım
tatlım benim bildiğim kadarıyla bebekler anne karnındayken kalplerinde ufak bir delikle büyürlermiş doğuma yakın o delik tamamen kapanırmış, inşallah seninde kuzun sağlıkla dünyaya gelir, bide inan ki kalbimden ne geçiyordum yazayım, ddimki çiğdem ve gülün göbeğini gördük, keşke mesude de göbeğini koysada görsek, topikçe göbek severiz
tedavi aşamasındayım hormon düzenleyiciler kullanıyorum hamdolsun şuan enfeksiyon yok bakalım Güzel bir haber vermeyi çok umut ediyorum Ki zaten bakalım olmazsa bi sonraki ay inş.
Günaydın kızlar, yine işteyim2 hafta önce bir dilekçe yazmıştım genel müdüre cumartesi günleri 12'de çıkıyoruz biz, gebelikten dolayı cumartesi günlerini idari izinli olarak talep ettim..
Tabii bu dilekçeyi kim götürdü benim uyuzzz müdirem artık gösterdi mi bilmiyorum ama şimdi haberini aldım, onaylanmamış...
bide diyor ki onaylanamyacağını sende biliyordun ama yazdın işte, dedim durumum ortada görüyorsunuz haftanın 6 günü çalışmak beni yoruyor, en azından 2 gün dinlenirsem hafta içi daha iyi bir performansım olurdu ama siz bilirsiniz dedim, zorlandığım yerde rapor alırım dedim ve çıktım..
Çok sinirim bozuldu, şirkette diğer 2 hamileye cumartesi günleri izin verdiler onlar idari işlere bağlı kendi müdrürleri izin veriyor. benimkide bana zülüm yapıyor işte..
ama ben yapacağımı biliyorum cuma'dan rapor alıcam her hafta cuma-c.tesi-pazar yatıcam görecekler!!!!
Günaydın kızlar, yine işteyim2 hafta önce bir dilekçe yazmıştım genel müdüre cumartesi günleri 12'de çıkıyoruz biz, gebelikten dolayı cumartesi günlerini idari izinli olarak talep ettim..
Tabii bu dilekçeyi kim götürdü benim uyuzzz müdirem artık gösterdi mi bilmiyorum ama şimdi haberini aldım, onaylanmamış...
bide diyor ki onaylanamyacağını sende biliyordun ama yazdın işte, dedim durumum ortada görüyorsunuz haftanın 6 günü çalışmak beni yoruyor, en azından 2 gün dinlenirsem hafta içi daha iyi bir performansım olurdu ama siz bilirsiniz dedim, zorlandığım yerde rapor alırım dedim ve çıktım..
Çok sinirim bozuldu, şirkette diğer 2 hamileye cumartesi günleri izin verdiler onlar idari işlere bağlı kendi müdrürleri izin veriyor. benimkide bana zülüm yapıyor işte..
ama ben yapacağımı biliyorum cuma'dan rapor alıcam her hafta cuma-c.tesi-pazar yatıcam görecekler!!!!
SAĞOLASIN canım ALLAH razı olsun :)zakkumx / ZEYNEP
hayatsultan / KÜBRA
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013
tb_fb / TUBA 14.02.2013
bdroner / BEDRİYE
Kızlarr dualarını okumuştum bitirmiştim ama yazmamışım Bedriye akşamda okudum sana. Allah kabul etsin İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?