Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım kalp en son tamamlanan organlardan kapanır ALLAHın izniyle..

İNŞALLAH canım en kısa zamanda sendende güzel haberler gelecek senin dr işleri ne alemde..

tedavi aşamasındayım hormon düzenleyiciler kullanıyorum hamdolsun şuan enfeksiyon yok bakalım Güzel bir haber vermeyi çok umut ediyorum Ki zaten bakalım olmazsa bi sonraki ay inş.

Kalbini ferah tut bi sıkıntı yoktur inşallah Allah sizinle olsun canım

yok cnm zaten sıkıntı yapmıyorum hersey Rabbimden kızım iyi buan eminim Sağol cnm benim Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin bizlerde seni merak edelim bebişini soralım tepikler atsın sana ohhh

tedavi aşamasındayım hormon düzenleyiciler kullanıyorum hamdolsun şuan enfeksiyon yok bakalım Güzel bir haber vermeyi çok umut ediyorum Ki zaten bakalım olmazsa bi sonraki ay inş.
hayırlısı olsun canımm..güzel haberlerle gelirsin İNŞALLAH..

evet gülüm öyel zaten benim durumumda olanların coğu düzelmiş haberlerini aldım içim rahat geçecekinşallah

kızlar bana müsade artık sizi gördüğüme çok çok sevindim RABBİM e emanet olun canlarım burada olmayıpta yüreğimde olan bütün arkadaşlara çok selam olsun unutulmamak dileği ile şimdilik RAHMANA emanet olun sağlıcakla kalın inşallah

İNŞALLAH Canım.. görüşmek üzere ALLAHA emanet ol canım..bende cıkıyorum..

:) nasılsınız kardeşlrim

Hayırlı olsun serap Rabbim hayırlı kılsın

mesude nasılsın gülüm uzuuun zamandr görüşemedik

Burcu sen nasılsın gülüm

ayy fana neelerdesin sen kızzz? gel bak sık sık , yazdıklarını okudum Rabbim inşallah sanada hayırlı ve sağlıklı bir bebeiş nesip eder. ben iyiyim tatlım, iş-ev uğraşıyorum, dua ediyorum gezip tozuyorum , çok uzak kalma tamam mı

küsmediğine sevindim canım

tatlım benim bildiğim kadarıyla bebekler anne karnındayken kalplerinde ufak bir delikle büyürlermiş doğuma yakın o delik tamamen kapanırmış, inşallah seninde kuzun sağlıkla dünyaya gelir, bide inan ki kalbimden ne geçiyordum yazayım, ddimki çiğdem ve gülün göbeğini gördük, keşke mesude de göbeğini koysada görsek, topikçe göbek severiz

Evet cnm bildigin dogru tesekkur ederim hatırlattığın icin inşallah dediğiniz gibi cok sağlıklı betüşüm teyzeleri
Profilinde resmim var ama gobiş gotunmuyo yarın burda ol o vakit çekip koyacak TATLIM inşallah nasip Okur'da sizlerinde göbişlerinizi biz severiz cok sagol burcucum)

Mesude canim biz arkadaş olmadigimiz icin fotolari göremiyorum, benim arkadaş olarak eklermisin, o zaman görürüm :)))))))

Ayy kızzzz mesude biz zaten arkadasmışız pardon :26: amma yinede foto falan görmedim heralde benim beceriksizligimden

Fanaa nerelerdesin kuzum yaa hiç uğramıyorsun bakıyoruum. Nasılsın nasıl gidiyorr
Bizim topikte göremiyorum seniii

zakkumx / ZEYNEP
hayatsultan / KÜBRA
gul1982 / B.GÜL 13.02.2013
tb_fb / TUBA 14.02.2013
bdroner / BEDRİYE

Kızlarr dualarını okumuştum bitirmiştim ama yazmamışım Bedriye akşamda okudum sana. Allah kabul etsin İnşallah..

Günaydın kızlar, yine işteyim 2 hafta önce bir dilekçe yazmıştım genel müdüre cumartesi günleri 12'de çıkıyoruz biz, gebelikten dolayı cumartesi günlerini idari izinli olarak talep ettim..
Tabii bu dilekçeyi kim götürdü benim uyuzzz müdirem artık gösterdi mi bilmiyorum ama şimdi haberini aldım, onaylanmamış...
bide diyor ki onaylanamyacağını sende biliyordun ama yazdın işte, dedim durumum ortada görüyorsunuz haftanın 6 günü çalışmak beni yoruyor, en azından 2 gün dinlenirsem hafta içi daha iyi bir performansım olurdu ama siz bilirsiniz dedim, zorlandığım yerde rapor alırım dedim ve çıktım..
Çok sinirim bozuldu, şirkette diğer 2 hamileye cumartesi günleri izin verdiler onlar idari işlere bağlı kendi müdrürleri izin veriyor. benimkide bana zülüm yapıyor işte..
ama ben yapacağımı biliyorum cuma'dan rapor alıcam her hafta cuma-c.tesi-pazar yatıcam görecekler!!!!

günaydın canım sabah sabah sinirlendim okuyunca kadın olacak bi de... ay bugünlerde isyanlardayım zaten üzmesinler benim dünürümü
Aslıcım canım duanı okudum tatlım inşallah bebişine kavuşursun en kısa zamanda ( tabi önce doktora gitmen gerekiyor )

bu müdürede seni çekemiyo kadının halden anladıgı yok inş. aynısını onada yapan olurda anlar kıyamam sana ben çok yorma kendini tatlım

selam kızlarrr nasılsınızzzzzzz..ben oğluşumu gördüm çok mutluyumm büyümüş bebeğim benimm herşey yolunda MAŞALLAH :))
SAĞOLASIN canım ALLAH razı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…