- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.021
çok şükür iyiyim cnm hayırdır duygusallık neden birşeyemi takıyorsun kafanıSanırım iyiyim ben..
iki gündür akşamları saçma sapan şeylere ağlama krizim tutuyor ama gündüzleri iyiyim :)
sen nasılsın?
hoşbulduk canımm çoook memnun oldummmgülden(whitchgril01) ve ebru(ebebebruli) topiğimize hoşgeldiniz:))
ben bu topiğin delisi, psikolojik hamilebuket:))
bu da müştak:))
hayırlısı olsun kuzum her ay yeni bir umut inşallah yeni döngumuzde bebeklerimiz bizimledir bende dun oldum sağlık olsun kuşummmCANIMMM bu ne güzel bir rüya tabiri böyle ağzından bal damlıyor kuşum ohhhhhh sefam olsun ne güzel rüya görmüşüm ben öyle
canımmm günaydınn, çok şükür iyiyim bugün regl oldum çok sevinçliyim sanırım o yüzden, yeni bir umut dolu ay başlıyor hayırlısıyla, stresli de olsa yinede insan umut dolu oluyor işte
güldencim canımmm hamişlik belirtilerini yerim ben senin yaa, ayy ne güzel ağla ağla, at içindeki kötülükleri, miniğine yer açılsın
Buketim, sen yeterki taşın git kocanın yanına yaaa, gelip ben bile yardım ederim , sevenleri kavuşturmak sevaptır kuşum
hoş bulduk amin cnm Allah ım hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin cnmherkese günaydın kızlar
sabah ikili test için hastaneye gittim ultrason ve kan verdim geldim 1 hafta sonra sonuçları alıcam rabbimin izniyle güzel çıkar inş. bu arada bebişim el salladı bana ya kuzum nasıl hareket ediyodu maşallah. bu arada cinsiyetimiz hala belli deil ama dr kız olabilir dedi
hayırlısı olsun hakkımızda. benden şimdilik böyle canlar güne bebişimi görerek başladım çok mutluyum allahım olmayan kardeşlerimize
de versin inş.
hoş geldin canımmrabbim inşallah bi an önce bebişine kavuşturur seni de
sende hoş geldin canım
allah ım şifasını versin ben çektim canım allah ım kabul etsin inşallahkızlar sizden bir ricam olacak..
yakın bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı..evelsi gün bebek rahatsızlanmış..elleri ayaklarını kasıp korkmuş..hemen doktora götürmüşler..beyin tomografisi, ekg eeg felan filan derken epilepsi olabilir bi ihtimal demişler..bu gün sonuçları bekleniyor..
sizden ricam 10 ar tane( on tane) "ya şafi" zikrini çekmeniz..
çok değil on tane..burada amaç Allahı şafi adıyla anmak ve bunu yaparkende farklı farklı kişilerin ağızlarıyla istemek..
az sonra arayıp sonucu soracam..inşallah hayırlı haber alırız..
kızlar sizden bir ricam olacak..
yakın bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı..evelsi gün bebek rahatsızlanmış..elleri ayaklarını kasıp korkmuş..hemen doktora götürmüşler..beyin tomografisi, ekg eeg felan filan derken epilepsi olabilir bi ihtimal demişler..bu gün sonuçları bekleniyor..
çok değil on tane..burada amaç Allahı şafi adıyla anmak ve bunu yaparkende farklı farklı kişilerin ağızlarıyla istemek..
sağol canmıcım..bu arada gülden e kafa kafaya zıt şeyler söylemişiz..kızda şaşırıp kalacak..:)
hakkaten yaa, ama gülden'in maşallahşuan bir sorunu sıkıntısı olmadığı için doktora erkenden gitmesinin çok gerekli olmadığını düşünerek öyle yazdım ben. hani lekelenme veya ağrı filan olsa senin dediğin doğru.
(oy oy oy biz ne tip birer doktor olmuşuz yahu, baksana yaptığım yoruma, durum değerlendirmesi bile yapıp ne gerekli ne değil, onu tespit ediyorum)
kızlar sizden bir ricam olacak..
cnm ben çektim allah şafi ismiyle şifa nasip etsin aminkızlar sizden bir ricam olacak..
Günaydın kızlar, anca kahvaltımı yapabildim şimdi sofram önümde laptop karşımda bir yandan da tv ye bakıyorum yaniiii evimdeyiimmmmrapor aldım bu hafta komple evdeyim dinlenmem gerekiyormuş..
öncelikle şeker yükleme sonucum iyi çıkmış bir sorun yokmuş (şaşırdım ben kesin çıkar sanıyordum) allah'a şükür, DOktorum kan değerlerimi düşük buldu günde 2 defa kan ilacı alıyordum o da yeterli gelmiyormuş, ilacımı değiştirdi dün kullandım çok kötü yaptı beni yan etkisi varmış başım döndü midem bulandı kustum falan bütün gece ölü gibiydim, sabah hemen aradım gel dedi gittim,
serum taktılar hemen, kan iğnesi vurdular artık ilaç kullanmıcakmışım iğne vurulcakmışım delik deşik olucam yani anlayacağınız
bu hafta için rapor verdi iyim çok şükür...
Serap'cım hangi ayda hamile kaldığımı sormuş, Sat'ım 25 ağustos, Eylül'de hamile kaldım canım..
Annem için şifa dileyen arkadaşlar allah razı olsun şu an daha iyi, zaten o yatamaz hemen kalktı ayağagelir birazdan yanıma dayanamaz canım benimm
Aslı'cım ve Yasemin'cimm ellerinizde öperimmmmmmmm hemde binbir kezzbenim içinde yolun o kadını, sinirimi çok bozuyor kaç gündür gidemiyorum insan bir arar ne oldu neyin var diye insan değil bu yaa varsa yoksa işşşşş onun için, ondan evde kaldı zaten
aramıza yeni arkadaşlar katılmış Ebrucum ve Güldencim hoşgeldinizzzzzsizi karşılayamadım ama artık buralardayım muhabbetin dibine vurabiliriz
Buketcim küçük bebiş için 'ya şafi ' çektim inşallah hayırlı haberler gelir..
Veeeee bebişimin fotosunu yükleyeceğim birazdannn
Tıpkııı babasına benziyor ama şimdilikk
oyyy maşallah allla bağışlasın analı babalı ismiyle yaşasın yerim onun saçlarını ben
Çiğdemcim anneciğine çok geçmiş olsun rabbim korumuş ....Sanada geçmiş olsun pekmez al sabahları aç karnına iç siyah çekirdekli kuru üzüm ye...Bebişin çok şeker annesi ne kadar net o öyle
Tıpkııı babasına benziyor ama şimdilikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?