Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sanırım iyiyim ben..
iki gündür akşamları saçma sapan şeylere ağlama krizim tutuyor ama gündüzleri iyiyim :)
sen nasılsın?
çok şükür iyiyim cnm hayırdır duygusallık neden birşeyemi takıyorsun kafanı
gülden(whitchgril01) ve ebru(ebebebruli) topiğimize hoşgeldiniz:))
ben bu topiğin delisi, psikolojik hamile buket:))

bu da müştak:))
hoşbulduk canımm çoook memnun oldummm
hayırlısı olsun kuzum her ay yeni bir umut inşallah yeni döngumuzde bebeklerimiz bizimledir bende dun oldum sağlık olsun kuşummm
hoş bulduk amin cnm Allah ım hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin cnm
allah ım şifasını versin ben çektim canım allah ım kabul etsin inşallah

canımmmçektim ve dua ettim Rabbim şifa versinnnn

kızlar çok sağolun ...inşallah Allah şifasını verir de bişey çıkmaz..aradım şimdi cevap vermedi..mesaj da attım..

Ebrucum duygusallığım hamileliğimden inşallah zaten başkada belirtim yok sayılır :)

Buketcim kafam çok karışık ilahi bir mesaj olur mu ne yazarlar dedim ama dediğin gibi çözüm bulamadık :)bekliyorum bakalım şimdilik..

sağol canmıcım..bu arada gülden e kafa kafaya zıt şeyler söylemişiz..kızda şaşırıp kalacak..:)

hakkaten yaa, ama gülden'in maşallah şuan bir sorunu sıkıntısı olmadığı için doktora erkenden gitmesinin çok gerekli olmadığını düşünerek öyle yazdım ben. hani lekelenme veya ağrı filan olsa senin dediğin doğru.
(oy oy oy biz ne tip birer doktor olmuşuz yahu, baksana yaptığım yoruma, durum değerlendirmesi bile yapıp ne gerekli ne değil, onu tespit ediyorum)

Günaydın hatunlar...
Buketcim bebeğimiz için 100 tane ya şafi çektim.Babannem daha iyi toparlandı biraz.Sen na tatlı dillisin "Ağzını yerim senin."Burcudan alıntı...

mrb kızlar nasılsıız bakalım

nartanesii / AYŞE 20.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / YASEMİN 22.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş.

dediğin gibi bi sıkıntısı yok..bekleyebilir...

bi ara magazinde bi haber çıkmıştı..tuba ünsal kızına hamileyken..hergün doktora gidip ultroson çekiliyomuş..magazinde görgüsüzlük diye çıkmıştı..tabi araştırmacı gazetecilikya peşine hemen haberi yapıştırmışlar ultrasonla görüntülemenin yapılan araştırmalara göre herhangi bir sakıncası bulunamamış..ama tabi çok eski teknoloji değil bunlarb..aynı lazerle göz çizdirme gibi..doktorlar lazer yapın lazer yapın diyolar bütün göz doktorları gözlüklü:)) ç ünkü bir on sene sonrasını bilmiyorllar..tamam bi sıkıntı yok ama..
tüp bebektede öyle..dünyanın ilk tüp bebeği,,şuan 33 yaşında sanırım ve ikinci normal doğmunu yaptı..:))kadını araştırıyolar tabi..henüz bir sıkıntısı yok..

canım yaa geçmiş olsun okudum inş. rabbim tez elden sifasını verir resimlerini gördügümüz bebeklerde birimi yoksa bukett

Ayşecim ve sonrasındaki bütün arkadaşlarım, bende bugünlerde adet olacağımı bildiğim için oturdum herkesin tesbihini çektim, çünkü 7 ila 10 gün sürüyor reglim, e zaten toplamda okadar kişi var nerdeyse dedim, herkesinkini çektim içim rahat olarak.
Okuduklarım;
Ayşe
K.Gamze
Kendim
Aylin
K.Burcu
Çiğdem
Serap
Merve
Merve
Gamze
Burcu
Ebru
Gülden

cnm ben çektim allah şafi ismiyle şifa nasip etsin amin

nartanesii / AYŞE 20.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik ve günahlarının affı için tesbih çektim allah kabul etsin amin

Günaydın kızlar, anca kahvaltımı yapabildim şimdi sofram önümde laptop karşımda bir yandan da tv ye bakıyorum yaniiii evimdeyiimmmm rapor aldım bu hafta komple evdeyim dinlenmem gerekiyormuş..
öncelikle şeker yükleme sonucum iyi çıkmış bir sorun yokmuş (şaşırdım ben kesin çıkar sanıyordum) allah'a şükür, DOktorum kan değerlerimi düşük buldu günde 2 defa kan ilacı alıyordum o da yeterli gelmiyormuş, ilacımı değiştirdi dün kullandım çok kötü yaptı beni yan etkisi varmış başım döndü midem bulandı kustum falan bütün gece ölü gibiydim, sabah hemen aradım gel dedi gittim,
serum taktılar hemen, kan iğnesi vurdular artık ilaç kullanmıcakmışım iğne vurulcakmışım delik deşik olucam yani anlayacağınız

bu hafta için rapor verdi iyim çok şükür...

Serap'cım hangi ayda hamile kaldığımı sormuş, Sat'ım 25 ağustos, Eylül'de hamile kaldım canım..
Annem için şifa dileyen arkadaşlar allah razı olsun şu an daha iyi, zaten o yatamaz hemen kalktı ayağa gelir birazdan yanıma dayanamaz canım benimm
Aslı'cım ve Yasemin'cimm ellerinizde öperimmmmmmmm hemde binbir kezz benim içinde yolun o kadını, sinirimi çok bozuyor kaç gündür gidemiyorum insan bir arar ne oldu neyin var diye insan değil bu yaa varsa yoksa işşşşş onun için, ondan evde kaldı zaten
aramıza yeni arkadaşlar katılmış Ebrucum ve Güldencim hoşgeldinizzzzz sizi karşılayamadım ama artık buralardayım muhabbetin dibine vurabiliriz

Buketcim küçük bebiş için 'ya şafi ' çektim inşallah hayırlı haberler gelir..

Veeeee bebişimin fotosunu yükleyeceğim birazdannn

cnm çok geçmiş olsun ohh ohhh evde dinlen cnm benım rahatına bak o cadolozdan kurtulmuş olursun

Çiğdemcim anneciğine çok geçmiş olsun rabbim korumuş ....Sanada geçmiş olsun pekmez al sabahları aç karnına iç siyah çekirdekli kuru üzüm ye...Bebişin çok şeker annesi ne kadar net o öyle

Çiğdemcim anneciğine çok geçmiş olsun rabbim korumuş ....Sanada geçmiş olsun pekmez al sabahları aç karnına iç siyah çekirdekli kuru üzüm ye...Bebişin çok şeker annesi ne kadar net o öyle

Allah razı olsun tümaycım evet daha kötüsü olabilirdi çok şükür ciddi bişey yok, ben pekmezde yiyorum o çekirdekli üzümden kuruyemiş gibi sürekli yiyorum ama vücudum yapmıyor canım kansızım malesef, annemde böyle..
evet canım çok net çıkmış sağolsun doktorum yakalamış, bu resimi çekerken dizini çenesine kadar çekmiş çok estetik duruyormuş ama onu çekemedi doktorum hemen dönmüş bunu yakaladı çokk tatlı ya bakıp bakıp duruyorum

Tıpkııı babasına benziyor ama şimdilikk

kız ben anlamadım ama..şöyle bi tarif yapabilirim..eğer oysa tabi..bak üstüme gülmeyin..

resmin sol dikdörtgeninin içindeki siyahlık sanki saçı..bizim bebişde gözleri kapalı başı ve gözleri aşağıya baıyo gibi..çenesi küçükcük çıkmış sanki..

ama bu durumda resmin sağ tarafı nedir çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…