Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslı kuzum cok gecmiş olsun, aman Allah korumuş, birine sadaka falan verin bari, aman anne bi tanedir melektir candır, Allah başımızdan eksik etmesin

Kuzular gecmişı okudum amma BEGEN tuşuma birsey oldu, basıyorum calışmıyor, buketimin maximum yaraticılığını, gülün o şeker günlügü, aslının hastaneye gitmekten vzgectigini, ebrunun bahar havasinda kahvalti yaptigini, yaseminin yarin doktora gidecegini ve diger herseyi coooook begendim :)))))))

iyi akşamlar yasemincim.dün itibariyle ben de aslı ve sana katıldım.benim batı 20 mart olarak değiştirir misin?

ne karılıyorlarsa hiç sormak yok ne koymak istiyorlar diyee. Bizde öyle bir baskı yok valla kayınpeder birşey demiyor da kaynana baya bir önce belki 2 sene önce daha da fazla olabilir, rüyasında görmüş ikize hamileymişim kaynanamda menekşe ve Ilgaz olsun diyormuş bende çok beğeniyormuşum hm güzelmiş dedim ama hayatta koymam eşimde beğenmedi kaynanamın söyleceği şeyi dolaylı yoldan söyleme huyu vardır da. Bek olayını da sordu olmsın diye şu arkadşaım sordu, kardeşin aradı sordu der ki kendisi yurt dışında konuşuyoruz sorsa bize sorar annesine asla sormaz işte bu da bir yöntem neyse eşim sonunda kapadı ağzını benden olan nedenlerden aşılama yaptırık tüpte yaptırcaz ama bu kız hiç size bunları demedi yüzünüze vurmadı hep beni sustırdı tam tersine artık onu bunu araya sokup çocuk lafı yapma demiş ohhh

ben yalnızıııımmm, ben yalnızııııımmm yalnızıııımmmmm....
bu şarkıyı kendime armağan ediyorum ve tüm kocası yanında olmayanlara gitsin...

canım yok mu kocann şehir dışına mı gitti kıyamam keşke yakın olsak bana gelirdin ne güzel olurduu

burcuım teşekkürler tatlımm beğenmeme sevindimmm

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]graphicdesigner / YASEMİN[/TD]
[TD]22.02.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08 / AYLİN[/TD]
[TD]23.02.2013 cumartesi[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur / K.BURCU[/TD]
[TD]24.02.2013 pazar[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / ÇİĞDEM[/TD]
[TD]25.02.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualrınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

canımmmmm bende seni çok beğendim
nasılda güzel okumuşsun geçmişi kız valla maşallah hiçbişeyide atlamamış ee nede olsa ecnebice öğretmenisin kuşum, sende zeka kilo ile işte buda kanıtı maşşallah maşallah zeka küpüm benim
iyi akşamlar yasemincim.dün itibariyle ben de aslı ve sana katıldım.benim batı 20 mart olarak değiştirir misin?
aaa doğru dedin canım yaaa, bende değiştirim bat tarihimi senin sayende, ooo desene bu ay üçümüz aynı günlerde yumurtlayıp aynı günlerde....
canım yok mu kocann şehir dışına mı gitti kıyamam keşke yakın olsak bana gelirdin ne güzel olurduu
canım gitti yaa bu hafta komple yoktu, yarın gelecek inşallah bu gece son gecem

Son düzenleme:
güüül o ne güzel günlükmüş çok hoş çok güldüm özellikle hortum olayına , buketinde maşallahı var oda devamını çok güzel getirmiş.
aslıcığım annene çok geçmiş olsun canım

siz aslıyla devam edin ben size katılamıcam malesef bizimkinin bel fıtığı var.bu ay bizde alışma malışma yoktu yani.herhalde bu ayda olmaz

ZEYNEP canım akşam seni görmedem cıkmışım, kusura bakma ben iyiyimde seni biraz halvet konusunda ümitsiz gördüm, Allah'ın bir bildigi vardir süphesiz, dün haberlerde 8 günlük bir bebeğın yatagına katalatik soba devrilmiş cocuk yanarak ölmüş babasını gösterdiler adam perişam, ben haberi izlerken mahvoldum, dedim ki bebeğın kaderi bu, kadinin hic cocugu olmasaydi daha iyiyiydi simdi bu acıya nasil katlanacak, Rabbim vermiyorsa bir zamani bir nedeni vardir dedim, iste böyle kuzum, üzme kendini prezarvatifle hamile kaldi benim arkadasim, sonrada gitti aldırdı bebegi, hayatta neler var, öptüm seni yanaktan

Bu arada günaydın cicikuşlar :)

Günaydın canlarr belim fena dün gece uandırdı uykumdan ayrıca da midem yarına dr gidicem bakalım ne diyecek bier de dün de kitap geldi bugün acil yapmam lazım p.tesi alacak hocalar. Dönem başlıyor. 3 gündür duaları okuyamadım bu akşam Allah'ın izniyle okucamm ayrıca topiğimize nazar duasıda okucamm artıkın güzel güzel haberler gelsinnn..

Günaydınnnnn kızlarrrr ,hayırlı cumalarrrr Allahım edilen duaları boş çevirmesin inşallahhhhhh
Yaseminnnnn '' ya evvel '' 1.000 tane çekmeyi unutma
Nazannnnn canımmmm naberrr karşılaşamıyoruz uzun zamandır?herşey yolunda mı?

günaydın herkese..yaseminciğim duanı okudum.Allah kabul etsin..inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın.

bu arada bugün ayın 22 si... 24 ü de bizim tanışma yıldönümümüz..gerçi hiç bi zaman eşim hatırlamamıştır ama olsun..ben bu sefer ona hatırlatacam..:))tamm14 sene olmuş..an ne çok ya..bi çocuğumuz olsaymış o zaman şimdi liseye gidiyor olurmuş..gerçi o zaman bizde çocuktuk..daha17 17 17 onyediydik.:))

anaamm bak şimdi duygusallaştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…