- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.201
Kızlarrrrr günaydınnnnn
Çiğdem kızzz oğluşunu gördüm yerim ben onuuuu
Serapcım sen de keseyi görmüşsün canım sıra kalp atışnda inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Sedacım senin için de oyumu kullandım
Duaları okuyamıyorum hastalığm bitince artıkınnnn
Dün öğleden sonra gelemedim özledim sizleri birazda moralim bozuk dün sabah annemi aramaya başladım bi türlü ulaşamadım nese sonunda öğleden sonra ulaştım sabah işe giderken ayağı arabanın altında kalıyomuş hatta ayağını geç kendi kalıyomuş arabanın camına vurmuşta adam durmuş Allahtan sonra ayağı şişmeye ve morarmaya başlamış hemen hastaneye gitmiş neseki kırık çıkık yok ezilmiş doktor alçıya alıcam demiş ama aldırmamış 1 hafta yatıcak duyduğumda nasıl korktum anlatamam kızlar akşam olupta görene kadar içim rahat etmedi Allahım yinede beterinnden korumuş diyorum öle işte ekşınlı bi gün geçirrdimmmm(((
Selam arkadaşlaarr,
Aslıcım annene Allah şifa versin hakkaten ne ekşınlı gün olmuş yaa, ALlahım korusun hepimizi ve ailelerimizi inşallah kazalardan belalalrdan.
sedacım oyumu kullandım bende senin için, birincisin şuanda helal sana kuşum
Gül canım paylaştığın yazı çok güzelmiş
Bende yarın akşam saat 5 için randevu aldım, yarın 3.günüm, baksın bakalım ne diyecek...
ayy sorma seda biz bu konuyu her hafta konuşuruz bide eşimin dedesi hep bi çocuğunuz olsun artık benim ismimi taşıyabilecek tek kişi o der sinir olurum sanki ona neyse kimseye koydurmam çocuğumun isminiöle işte bide hamile kalsam düşünemiyorummm
ben yalnızıııımmm, ben yalnızııııımmm yalnızıııımmmmm....
bu şarkıyı kendime armağan ediyorum ve tüm kocası yanında olmayanlara gitsin...
Canlarim merhaba okulda internete giremedim ama hep aklımdaydınız,
Sedaaaa oylamanı yaptım 1. Sıradasın maşallah baby :)))
Ayseee bizim okulda da anasinifi ögrencileri var, buldugum yerde sıkıştırıp öpüyorum, cok tatlılar :)) cok şanslısın :)))
K. Gamzeeee duani okudum Rabbim evladının eli ayağı düzgün, organları yerinde, aklı başında hayırlı bir şekilde döğmasını nasıp etsin inşallah
Gecmişı okuyup geliyruuuuum :))
canımmmmm bende seni çok beğendimKuzular gecmişı okudum amma BEGEN tuşuma birsey oldu, basıyorum calışmıyor, buketimin maximum yaraticılığını, gülün o şeker günlügü, aslının hastaneye gitmekten vzgectigini, ebrunun bahar havasinda kahvalti yaptigini, yaseminin yarin doktora gidecegini ve diger herseyi coooook begendim :)))))))
aaa doğru dedin canım yaaa, bende değiştirim bat tarihimi senin sayende, ooo desene bu ay üçümüz aynı günlerde yumurtlayıp aynı günlerde....iyi akşamlar yasemincim.dün itibariyle ben de aslı ve sana katıldım.benim batı 20 mart olarak değiştirir misin?
canım gitti yaa bu hafta komple yoktu, yarın gelecek inşallah bu gece son gecemcanım yok mu kocann şehir dışına mı gitti kıyamam keşke yakın olsak bana gelirdin ne güzel olurduu
canımmmmm bende seni çok beğendim
nasılda güzel okumuşsun geçmişi kız valla maşallah hiçbişeyide atlamamış ee nede olsa ecnebice öğretmenisin kuşum, sende zeka kilo ile işte buda kanıtı maşşallah maşallah zeka küpüm benim
aaa doğru dedin canım yaaa, bende değiştirim bat tarihimi senin sayende, ooo desene bu ay üçümüz aynı günlerde yumurtlayıp aynı günlerde....
canım gitti yaa bu hafta komple yoktu, yarın gelecek inşallah bu gece son gecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?