- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.281
vay beee tuhaf oldum canım ya...dursaymış benimki de 25.haftada mı olacaktı şimdi...ne günlerdi..evet hamişim canım kesemizi gördük 15 gün sonra kalp atımına sesledi doktorumuz bakalım beklemedeyiz..inşallah bu hamilelikte bir sıkıntı çıkmaz.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamişlik...
evet oldu ya gerisi öenmli değil canım...7. ay ay ben görecek miyim acaba o 7.ayı...inşallah pıtpıtlarını da duyarım c,nsyetini de öğrenirim...hayırlısı olsun önemli değil geç olsunda yeterki olsun
ewet 7. aya adım attık nasıl geldik bu günlere hala inanamıyorum şaka gibi çok çabuk geçti darısı sizlere inşallah
hayırlısıyla pıt pıtlarıda duyarsın sonra cinsiyet heyecanı
sonra alışveriş heyecanı sarar derken bi bakmışsın vakit geçmiş
bende iyim şükür kızçem olacak nasipse bi sıkıntımız yok
Kuşlarımmmm ben geldim
Bugün işe gitmedim, annem geldi, sabahtan akşama kadar dışardaydık çok yoruldum yürümedik yer bırakmadık...
Akşam doktora gittim baktı, polikistik overlerimin maşallahı var yine, sağda solda heryerde varmış.
Ama adetini düzene soktuk bu iyi bir gelişme, adet düzenli olmadan gebelik ummak zor olurdu dedi.
Yine folbiol, evicap, balık yağı hapı, klomen verdi yolladı.
birde geçen aydan kalan 1 tane yumurta geliştirici iğnem vardı menagon diye, onu yaptır bugün dedi. yaptırdım. geçen ay 5. günü başlamıştık klomene ve iğneye, bu ay 3. günü başlattı, 1 hafta sonra yine gidecem bakalım
bu gece eşim geliyor, onun için hazırlıklarım var şimdi çıkıyorum sevgilerr
slm kızlar bende geldim meleğimle topiğinize:)
evet oldu ya gerisi öenmli değil canım...7. ay ay ben görecek miyim acaba o 7.ayı...inşallah pıtpıtlarını da duyarım c,nsyetini de öğrenirim...
kızın mı olacak canım.. ayyyyy Mevlam analı babalı büyütsün canım...
görürsün inşallah niye görmeyesin allahım herkesin bebişlerini korusun
inşallah ben meleğimi kucağıma aldığımda girip bakıcam buraya serap teyzesi 9 aylık olmuş gün sayıyooor
senide kızçen olacakmış gibime geliyoor birden içime öyle doğdu bakalım hayırlısı
rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
cnm benım yakında doğuma gidecen sen halen mutsuzsun sevin bugünlerin tadını çıkar ohhh ne güzel benım gibi sende sorunsuz hamilelik yaşıyorsun kusma yok baş dönmesi yok rahatla ki pıtırçıkta rahatlasınkızlar selamlar dün giremedim çok özür dilerim haber de veremedim dün hastaneden kv gittim gecede geç döndük neyse dün doktora gittik alttan muayene etti yine tam muayene edicek ellerini tuttum doktorun tutmuşum daha doğrusu ben dedim sakin olmaya çalışıyorum ama olamıyorum kalbim fırlayacak gibi oda ellerin buz gibi ve seni muayene edebilmem için ellerimi bırakman gerek :)) dedi ve kalp atışını dinletti ben çok heyecanlı olduğumdan kalp atışınıbiraz zor dinletti yanlız 3 4 kez nefesini tut dedi benim heyecanımdan sürekli ekranı hareket ettiriyormuşum kalp ritmini pıt pıt diye 2 kez falan duyduk sanırım duyduk heralde aslında çok net değil miydi neydi bilemedim doktora sordum siz görüp duyuyorsanız tamamdır dedim o da seninde duymanı istiyorum ki biraz rahatla dedi eşimi çağırdı baba gel bak kimi göstericez sana dedi eşimle ikimiz taş gibiydik hiç bir tepki gösteremedik ama doktora sordm herkesin ki gibi mi dedim bu bebek evet dedi herkesin ki gibi korkma dedi şu an anlatırken duygulanıyorum.. ultrason resmini verdi, normalde ayda bir çağırıyorum dedi ama seni 15 de bir 12. haftaya kadar görmek istiyorum dedi önceki yaşadıklarından dolayı dedi, yani 15 gün sonra yine gerilmeye devam.. dün hepiniz için çok dua ettim isim isim saydım sizleri Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün bu arada progestan verdi sabah 1 tane akşam peşpeşe 2 tane.. bunların hepsi önlem diye elimizden geleni yapıp deneyeceğiz dedi.. umarım benimle kalır, hayırlısıyla, sağlığıyla.. aslında dünden beri çok donuğum herkes çok öocuk moduna girdi bende öyle bir tuhaf hal oldu üzerimde şimdiden 15 gün sonrayı düşünür oldum.. panik bir anneye sahip olucak kısmetse.. hepinizi çok çok seviyorum ve inanıyorum ki hepimiz bu güze günleri yaşayacağız... ama herşeyin zamanı var bu da bir gerçek ve o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım beklemede olucağız.. yer gök dua ile ben inanıyorum dualarla bu zamana geldiğime hepinizden Allah razı olsun..
kızlar selamlar dün giremedim çok özür dilerim haber de veremedim dün hastaneden kv gittim gecede geç döndük neyse dün doktora gittik alttan muayene etti yine tam muayene edicek ellerini tuttum doktorun tutmuşum daha doğrusu ben dedim sakin olmaya çalışıyorum ama olamıyorum kalbim fırlayacak gibi oda ellerin buz gibi ve seni muayene edebilmem için ellerimi bırakman gerek :)) dedi ve kalp atışını dinletti ben çok heyecanlı olduğumdan kalp atışınıbiraz zor dinletti yanlız 3 4 kez nefesini tut dedi benim heyecanımdan sürekli ekranı hareket ettiriyormuşum kalp ritmini pıt pıt diye 2 kez falan duyduk sanırım duyduk heralde aslında çok net değil miydi neydi bilemedim doktora sordum siz görüp duyuyorsanız tamamdır dedim o da seninde duymanı istiyorum ki biraz rahatla dedi eşimi çağırdı baba gel bak kimi göstericez sana dedi eşimle ikimiz taş gibiydik hiç bir tepki gösteremedik ama doktora sordm herkesin ki gibi mi dedim bu bebek evet dedi herkesin ki gibi korkma dedi şu an anlatırken duygulanıyorum.. ultrason resmini verdi, normalde ayda bir çağırıyorum dedi ama seni 15 de bir 12. haftaya kadar görmek istiyorum dedi önceki yaşadıklarından dolayı dedi, yani 15 gün sonra yine gerilmeye devam.. dün hepiniz için çok dua ettim isim isim saydım sizleri Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün bu arada progestan verdi sabah 1 tane akşam peşpeşe 2 tane.. bunların hepsi önlem diye elimizden geleni yapıp deneyeceğiz dedi.. umarım benimle kalır, hayırlısıyla, sağlığıyla.. aslında dünden beri çok donuğum herkes çok öocuk moduna girdi bende öyle bir tuhaf hal oldu üzerimde şimdiden 15 gün sonrayı düşünür oldum.. panik bir anneye sahip olucak kısmetse.. hepinizi çok çok seviyorum ve inanıyorum ki hepimiz bu güze günleri yaşayacağız... ama herşeyin zamanı var bu da bir gerçek ve o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım beklemede olucağız.. yer gök dua ile ben inanıyorum dualarla bu zamana geldiğime hepinizden Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?