Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlısı olsun önemli değil geç olsunda yeterki olsun
ewet 7. aya adım attık nasıl geldik bu günlere hala inanamıyorum şaka gibi çok çabuk geçti darısı sizlere inşallah
hayırlısıyla pıt pıtlarıda duyarsın sonra cinsiyet heyecanı
sonra alışveriş heyecanı sarar derken bi bakmışsın vakit geçmiş
bende iyim şükür kızçem olacak nasipse bi sıkıntımız yok

günaydın kızlarrrrrr hayırlı hafta sonları ben anneme gidicem bugün yarın döncez öpüyorum hepiniziii...

kızlar listeyi bitirdim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]serap_serap / SERAP[/TD]
[TD]26.02.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera49 / MERVE[/TD]
[TD]27.02.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrin23 / MERVE[/TD]
[TD]28.02.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tüm topik için[/TD]
[TD]01.03.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / BURCU[/TD]
[TD]02.03.2013 cumartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superz/ EBRU[/TD]
[TD]03.03.2013 pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]witchgirl01 / GÜLDEN[/TD]
[TD]04.03.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aylincim gunaydin canim duani okudum rabbim saglikla sagsalim dogmasini naasip etsin cok kolay bir dogum olsun insallah

Son düzenleme:
evet oldu ya gerisi öenmli değil canım...7. ay ay ben görecek miyim acaba o 7.ayı...inşallah pıtpıtlarını da duyarım c,nsyetini de öğrenirim...
kızın mı olacak canım.. ayyyyy Mevlam analı babalı büyütsün canım...

kevok08 / AYLİNcim duanı okudum allah kabul etsin hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin günahlarını affetsin cnm

canımm çok sevidim düzene girmesine seninki de benimki gibi aslında ileride deecede polikistik değil yanii bende de var ama dr önemsenecek birşey değil reglin de o yüzden düzensiz ama çok daha fazla süre regl olamayanlar var bu hastalıktan ve onlar daha zor dedi. Canım klomene 3. ile 5. gün arası başlatılyor zaten değişebiliyor. Tedaviye başlaman, kendin için birşeyler yapman çok güzel canım mücadeleyi bırakma pes etme o bebek buraya gelecek o kadarrr

Kızlar nerdesiniz bakıyım demiştim sanırım çok bel sırt ağrılarım vardı randevu almuştık ama gece belimin yanı sanculandı taştan fallan şüphelendik acile gittik acilde ultrason yokmuş ürolog soluymuş kadın doğum dr yçnlendirdiler kendi dr çıktım baktı rahime baktı enfeksiyon yok, yumurtalıklarda kist falan yok gayet iyi testler istedi kan idrar tüm değerlere bakıldı üroloğun yapması gereken testlerdi aslında 2 sayfa değer çktısı vardı hepsi normal. Fizik bölümüne gitmemi önerdi taş kum yok dedi. Biraz beklicme olmadı fiziğe gidicem bakılsın gerçi eşim hemen p.tesi gidelim diyor hala ağrım sancılarım var üşüttüm diye düşünüyorum ben. Akşamları hep kötüydüm dualarıda geciktirdim bugünn okucam ama kızlarrr.. Dedim dr yine görüşeceğiz yakında regl olunca 2. aşılama başlayacak çünkü. Çok seviyorum dr yaa adımı söyleyince sekreter hemen gelsin dedi görevi olmadığı halde baktı sağolsunn..

Kızlarr nasılsınızz. Kötüydüm ben belim fenaydı yaa dr gittik acile ultrason yokmuş. Üroloji dolymuş kadın doğuma ynlendirdiler bende kendi dr gözüktüm orada rahime baktı temiz enfeksiyon yok dedi, yumurtalar iyi kist yok dedi. Ürolojinin yapacağı testleri yaptı kan idrar biz taştan şüphelendik sancı olunca ama birşey yok iki sayfa şeyde hepsi normal. Geçmezse fizik tedaviye git dedi. Sonra akşama doğru yine çok sanculandım ama kıvranıyorum öncekilere benzemiyordu eh dr yok c.tesi öğleden sonra. Eşim muscoril sürdü güzel ovdu defalarca elektirikli ısıtıcı önünde havlu ısıttı ısıttı koydu sonra küveti doldurdu sıcak suyla yattım öyle ama baya da terlerdim sıcak suda. Çok iyi geldi kesildi üşüttüm ben galibe ev sıcacık kalorifer güzel yanıyor ama ben üşüyordum. İşyerinde üşüttüm sanırım ama p.tesi fizik tedaviye gidicez muayeneye yine de. Dualarıda birkaç gündür okyamadım şimdi okucam kızlarr kusura bakmayınn.. sizi seviyorumm.. İşyerinde bu hafta yoğun olucam dönem başlıyor kitap dağıtıcam hocalara ve öğrenciler gelir çok gündüz nadir gelirim haberiniz olsun ama akşam takip ederim belim izin verirse.

SEDA canim cok gecmiş olsun bel agrisi cok zor bilirim, yapan gereken her seyi yapmişsin, aman dikkat et

BEDRIYE nerelerdesin, bir gir bisey yaz cok merak ettim

SERAP nasilsin tatlim?

kızlar selamlar dün giremedim çok özür dilerim haber de veremedim dün hastaneden kv gittim gecede geç döndük neyse dün doktora gittik alttan muayene etti yine tam muayene edicek ellerini tuttum doktorun tutmuşum daha doğrusu ben dedim sakin olmaya çalışıyorum ama olamıyorum kalbim fırlayacak gibi oda ellerin buz gibi ve seni muayene edebilmem için ellerimi bırakman gerek :)) dedi ve kalp atışını dinletti ben çok heyecanlı olduğumdan kalp atışınıbiraz zor dinletti yanlız 3 4 kez nefesini tut dedi benim heyecanımdan sürekli ekranı hareket ettiriyormuşum kalp ritmini pıt pıt diye 2 kez falan duyduk sanırım duyduk heralde aslında çok net değil miydi neydi bilemedim doktora sordum siz görüp duyuyorsanız tamamdır dedim o da seninde duymanı istiyorum ki biraz rahatla dedi eşimi çağırdı baba gel bak kimi göstericez sana dedi eşimle ikimiz taş gibiydik hiç bir tepki gösteremedik ama doktora sordm herkesin ki gibi mi dedim bu bebek evet dedi herkesin ki gibi korkma dedi şu an anlatırken duygulanıyorum.. ultrason resmini verdi, normalde ayda bir çağırıyorum dedi ama seni 15 de bir 12. haftaya kadar görmek istiyorum dedi önceki yaşadıklarından dolayı dedi, yani 15 gün sonra yine gerilmeye devam.. dün hepiniz için çok dua ettim isim isim saydım sizleri Allah inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün bu arada progestan verdi sabah 1 tane akşam peşpeşe 2 tane.. bunların hepsi önlem diye elimizden geleni yapıp deneyeceğiz dedi.. umarım benimle kalır, hayırlısıyla, sağlığıyla.. aslında dünden beri çok donuğum herkes çok öocuk moduna girdi bende öyle bir tuhaf hal oldu üzerimde şimdiden 15 gün sonrayı düşünür oldum.. panik bir anneye sahip olucak kısmetse.. hepinizi çok çok seviyorum ve inanıyorum ki hepimiz bu güze günleri yaşayacağız... ama herşeyin zamanı var bu da bir gerçek ve o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım beklemede olucağız.. yer gök dua ile ben inanıyorum dualarla bu zamana geldiğime hepinizden Allah razı olsun..

Bedriye canim masallah Rabbim sana cok guzel bir hadiye verdi, kiymetini bildigine eminim ama cok stres bebegide uzer elinden geldigince sakin ol, guven, bak herkes sana dua etti, o kuizu allahin izniyle seninle kalacak. Ama seninde yapman gereken seyler var, bizim icinde dua etmissin allah razi olsuncanim, haberler cok cok iyi masallah, 9 ay boyunca saglikla tutunur annesine insallah, allah'a emanet olun

görürsün inşallah niye görmeyesin allahım herkesin bebişlerini korusun
inşallah ben meleğimi kucağıma aldığımda girip bakıcam buraya serap teyzesi 9 aylık olmuş gün sayıyooor
senide kızçen olacakmış gibime geliyoor birden içime öyle doğdu bakalım hayırlısı
rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

bende kızım olacakmış gibi hiisseediyorum bazen de oğlum olacak gibi hissediyorum...ay bilmem ki bak yine heyecanlandım...

cnm benım yakında doğuma gidecen sen halen mutsuzsun sevin bugünlerin tadını çıkar ohhh ne güzel benım gibi sende sorunsuz hamilelik yaşıyorsun kusma yok baş dönmesi yok rahatla ki pıtırçıkta rahatlasın

artık rahatla canım...pıtptıları da duymuşsun....oh yerim ben onu...sen sakin ol ki bebeğinde sakin olsun sana daha iyi tutunsun...sen duydun hadi sıra bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…