- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.241
günaydın şekerler.
ya evvel çekmek istiyorum hangi saatte çekiliyor. sela ile ezan arasındamı
canım benim ben ade ankadrada bir tüp bebek merkeçzinde tedavi oluyorum..genartıda biliyorum..ben tüp bebek merkezi için araştırma yaparken öğrenmiştim.. iyi biyer evet pgt yapıyolar..ama senin geçmişini bi araştırmaları gerek önce..bu senin kaçıncı düşüğün..sen genetik testi yaptırdın mı, histeraskopi yaptırdınmı?? onlardan sonra tüp bebek ve pgt düşün..inan bana tüp bebek süreci daha zor:))inan bana..
buketcim bana genetik ve kromozom tahlilleri yapıldı.. Kromozomlarımız temiz çıktı..
Genetik testim de ;
faktör v lıeden mutasyonu yani kan pıhtılaşması
heterizigot taşıyıcısı
protein s düşüklüğü
anti antikor pozitifliği
2008 yılında rahim filmi çekilmiştim canım..
Testlerim yapıldı ama tekrardan rahim filmi isterlermi bilmiyorum..
Genart ile telefonla görüştüm. Sana pgt yapılması gerekir dedi.. Sarp beydi sanırım..
1 ay sonra falan ankaraya gitmeyi düşünüyorum... Nasip tabi rabbim yazmadıysa anlımıza olmucaksa ankarada da olmaz nasip kısmet herşey.. Ben sadece aklımda kalmasım keşke demek istemediğim için yaptırıcam bide böyle denicem şansımı..
Kızlar düşük yaparken bacağımda morluklar oluştu 5 yerinde.. Acaba kan pıhtılşaması olduğu için mi böyle oldu anlam veremedim.. Bu cuma mübarek günde herkesin gönlüne göre versin..
merhaba arkadaşlar düşük yaptığımdan beri girmiyordum siteye...
umarım hepiniz iyisinizdir.. beni sorarsanız toparlanmaya çalışıyorum..
araştırma yaparken bişey buldum.. PGT testi diye bir şey varmış.. ve bunu ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİ VOLKAN BALTACI veya İSTANBUL MEMORİAL TÜP BEBEK MERKEZİNDE yapıyorlarmış... tekrarlayan düşüklerde bu test uygulanıyormuş..
PGT TESTİ.. tüp bebekte oluşam embriyodan hücre alıp biyopsi yapıyorlarmış ve böylece embriyonun genetiğine cinsiyetine kadar tespit ediyorlarmış.. sağlıklı olup olmadığını görüyorlarmış.. genetik bir rahatsızlığı varmı vs... ben bunu denicem arkadaşlar ANKARA ya gidicem büyük ihtimal ..
aranızda bu testi duyan veya yaptıran varmı.. birde ANKARADA GENART TÜP BEBEK MERKEZİNİ bilen varmı..
kızlar birde bu yöntemi denicem...
üzülme! Dert etme can! Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana. Elinde olanlardan bahset can! üzülme! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? Gidenler dönmeyecek mi? Yi...tirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış bil ki! Güzellikler de var bu hayatta gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? “hüzün olgunlaştırır” , “kaybetmek sabrı öğretir” (hz. Mevlana)
hayırlısı cumarlar kıslar rabbım hepımız guahlarını affetsın ınsallah hamılelere bır afaz da hayırlısıyla yavrularını kucaklarına almayı nasıp etsın, anne adaylarına da hayırlısıyla yavrularını gormeyı nasıp etsın cıft cızgı gormeyı tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın hayırlı evlarlar nasıp etsın rabbım amiiiiiiiiinn
canımm daha da iyi olacaksın sen hamile kalabiliyorsun yne kalacaksın ama dediğin yöntem tüp bebekte geçerli canım labaratıuar ortamında bakıyorlar inceliyorlar emvriyoları genetii iyi kalites çıkıyor hatta böylece 2 li testlere falan da gerek kalmıyoruş genetiği temiz embriyo seçilince ancak senin için daha erken bence. Düşüğün nedenleri daha az maliyetli ve tüp bebeğe gerek olmadan da araştırılır şu aşamda hemen bu aşamaları düşünme sen.
düşük yaptığın için rahim filmini büyük bi ihtimalle isterler..sen bu pıhtılaşma problemi için ilaç kullanıyomuydun..??
Kromozomlar temizse pgt yi niye istiyo anlamadım..ama tabi tutunmayı sağlıyor o işlem .. Imkanın varsa denemekte fayda var..bende ankara hş klinikte bi kere aşılama bi kere tüp bebek yaptırdım..aslında doktorlar bile benden ümitli olduklarını söylediler..burada yapılacak şey genetik test ve histeraskopi.. Dolayısıyla bende onları deneyecem..
Sanada allah kolaylık versin..denemekte fayda var..ama izmirde büyük şehir..orada yokmu o imkanlar..biliyorsun bende zaten ankaraya o nedenle tayin istedim..çünkü gitgelle olacak iş değil..
HERKESE MERHABA...
Ben babanneciğimi ziyarete gittim bir gece orda kaldım çok mutlu oldu ama yolda giderken taciz olayına maruz kaldım çok canım sıkıldı babam yaşında adam bu insanların hiç Allah korkusu yok Allah ıslah etsin...
dualarınızı okuyorum günü olanları günüde geride kalanlarıda tamamlıyorum hakkınızı helal edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?