Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketcim bana genetik ve kromozom tahlilleri yapıldı.. kromozomlarımız temiz çıktı..

genetik testim de ;
FAKTÖR V LIEDEN MUTASYONU YANİ KAN PIHTILAŞMASI
HETERİZİGOT TAŞIYICISI
PROTEİN S DÜŞÜKLÜĞÜ
ANTİ ANTİKOR POZİTİFLİĞİ

2008 yılında rahim filmi çekilmiştim canım..

testlerim yapıldı ama tekrardan rahim filmi isterlermi bilmiyorum..

GENART İLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜM. SANA PGT YAPILMASI GEREKİR DEDİ.. SARP BEYDİ SANIRIM..

1 ay sonra falan ankaraya gitmeyi düşünüyorum... nasip tabi RABBİM yazmadıysa anlımıza olmucaksa ANKARADA DA OLMAZ NASİP KISMET HERŞEY.. ben sadece aklımda kalmasım keşke demek istemediğim için yaptırıcam bide böyle denicem şansımı..

kızlar düşük yaparken bacağımda morluklar oluştu 5 yerinde.. acaba kan pıhtılşaması olduğu için mi böyle oldu anlam veremedim.. bu cuma mübarek günde herkesin gönlüne göre versin..

Yar'dan gelen, yar'adandan gelen başım gözüm üstünedir..
Sus gönlüm! Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus...

Hz Mevlana

düşük yaptığın için rahim filmini büyük bi ihtimalle isterler..sen bu pıhtılaşma problemi için ilaç kullanıyomuydun..??

Kromozomlar temizse pgt yi niye istiyo anlamadım..ama tabi tutunmayı sağlıyor o işlem .. Imkanın varsa denemekte fayda var..bende ankara hş klinikte bi kere aşılama bi kere tüp bebek yaptırdım..aslında doktorlar bile benden ümitli olduklarını söylediler..burada yapılacak şey genetik test ve histeraskopi.. Dolayısıyla bende onları deneyecem..
Sanada allah kolaylık versin..denemekte fayda var..ama izmirde büyük şehir..orada yokmu o imkanlar..biliyorsun bende zaten ankaraya o nedenle tayin istedim..çünkü gitgelle olacak iş değil..

canımm daha da iyi olacaksın sen hamile kalabiliyorsun yne kalacaksın ama dediğin yöntem tüp bebekte geçerli canım labaratıuar ortamında bakıyorlar inceliyorlar emvriyoları genetii iyi kalites çıkıyor hatta böylece 2 li testlere falan da gerek kalmıyoruş genetiği temiz embriyo seçilince ancak senin için daha erken bence. Düşüğün nedenleri daha az maliyetli ve tüp bebeğe gerek olmadan da araştırılır şu aşamda hemen bu aşamaları düşünme sen.

Üzülme! Dert etme can! Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan Ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana. Elinde olanlardan bahset can! Üzülme! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? Gidenler dönmeyecek mi? Yi...tirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? “Hüzün olgunlaştırır” , “Kaybetmek sabrı öğretir” (Hz. Mevlana)

graphicdesigner / YASEMİNcim duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sıhhatli evlatlar nasip etsin günahların aff olsun

hayırlısı cumarlar kıslar rabbım hepımız guahlarını affetsın ınsallah hamılelere bır afaz da hayırlısıyla yavrularını kucaklarına almayı nasıp etsın, anne adaylarına da hayırlısıyla yavrularını gormeyı nasıp etsın cıft cızgı gormeyı tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın hayırlı evlarlar nasıp etsın rabbım amiiiiiiiiinn

off be üstad ne güzel demişsin..

ay ne güzel dua bu böyle..allah razı olsun..

şu öğretmenler odasında ki kanepenin üzerinde kıvrılıp uyusam ne olur ki zaten seminer varmış yukarı çıkan olmaz herhalde...

izmir de yapıldığını rastlamadım araştırdım ama bulamadım.. PGT sadece kromozom bozuk olanlarda değil tekrarlıyan düşüklerde de kullanıyor muş canım dediğiniz gibi ben hamile kalabiliyorum ama sağlıklı gebelik elde edemiyorum hep düşüyorlar yada karnımda gelişmiyorlar kan pıhtılaşması için 2 gebeliğimde de clexan 0,4 lük iğne kullandım ama olmadı malasef.. son çarem bu yöntemi buldum RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAHH.. HEPİMİZ İÇİN

HERKESE MERHABA...
Ben babanneciğimi ziyarete gittim bir gece orda kaldım çok mutlu oldu ama yolda giderken taciz olayına maruz kaldım çok canım sıkıldı babam yaşında adam bu insanların hiç Allah korkusu yok Allah ıslah etsin...
dualarınızı okuyorum günü olanları günüde geride kalanlarıda tamamlıyorum hakkınızı helal edin...

mübarek Cuma günü Allah sılah etsin ne diyim hiç Allah korkuları kalmamış pislikler işteee

Yasemin duani okudum canim rabbim taz zamanda sağlıkla bebegine kavuştursun ,bugün doktora gidecektin ne oldu, ne dedi doc??

Gamzecim allah yardımcın olsun

Kızlae eşimin kuzeni yatılı geliyor işım çok kaciyorum Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…