Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bediryeceim canım çok sevindim..inşallah Allah tamamına erdirecek..de sen bi sakin olabilsen biraz..:))

bu arada aylin ve burcu dualarınızı okudum...

bugünde bizim tanışma yıl dönümümüz..geçen haftada söylemiştim..ben hatırlatırım demiştim..hatırlattım ama başka bi sebepten kavga ettik..neyse unutmaya çalışıyorum toparlamaya çalışıyorum ama olmuyo..bir sürü plan yapmıştım aklımda, ama hepsi suya düştü bi takım faktörler nedeniyle..:))karar verdim artık hiç bişey kurmayacam aklımda..hep kursağımda kalmıştır, kalmayada devamediyo..yaşadıklarım dan çok kursağımda kalıp yaşamadıklarım daha çok..:))
no plan no cry:))))))))))))))

Merhaba arkadaşlar, bedriyeye kadar olan arkadaşlarımın dualarını okudum. Fakat 1 haftadır dualara bakamıyorum. Hakkınızı helal edin. Bugün okuyup tamamlamaya çalışıcam inşallah.

Burcuuu adaşım duanı okudum Rabbim hayirli sağlıklık evlatlar nasip etsin, evine huzur ve bereket versin her zaman

Cigdeeeeem ve seraaaaap sizinde tespihlerinizi cektim, yarin regl olabilirim o yüzden peşin peşin cektim, rabbim ikinize de hayirli sağlikli, aklı yerinde, fiziklsel özellikleri tam, organları sağlıklı evlatlar nasip etsin ve kolay doğum nasip etsin, yuvaniza huzur ve bereket versin insallah

canımm çok sevindim ne güzell biraz olsun kaygılardan uzak durmaya çalış zaten zaöan geçtikçe büyüdükçe kaygıların birecek ama rahat ol Allah'a sığın dua et tatlım bak dr 15 gün sonra çağırmış anlamış seni. Allah'ım sağlıkla kucağında görmeyi de nasip etsin İnşallahh.. Herkese dua etmişsin Allah razı olsun canım benim.. Hepimiz öyle ya da böyle evlat sahibi olucaz yeter ki tevekkül edelim ve sabredelim..

canım benim çok sevindim , Allah kucağına aldığın günleride gösterecek hayırlısı ile, stres yapma rahatla tadını çıkar 15 gün sonra kalp atışlarını tekrar dinleyeceksin bunu düşün hemde bir dahaki sefere daha anlaşılır olacak o pıt pıtlar, ne olur tadını çıkar,seni okurken gözlerim doldu bende istiyoruuuuuuuum

buketciğim bende ne zaman plan yapsam kafamda bişeyler kursam herseferinde mutlaka bi engel çıkıyor en iyisi hayatı plansız programsız yaşamak o an içinden ne geliyorsa onu yapmak gerek

hayatumuttur
graphicdesigner
kevok08 / AYLİN
duamnur / K.BURCU

Kızlar duanızı okuyabildim sonunda. Çok kötüyüm belim hep ağrıyor eşim dün akşamüzeri krem sürdü ovdu, havlular ısıttı koydu, küveti doldurdu sıcak suyla girdim iyi geldi geceye kadar tuttu o beni gece yine başlayınca yine krem havlu falan. Gündüzde devam ettik hem midem hem belim fenayım yanii ve bu hafta işyerinde de yoğunum dönem başlıyor hocalara kitap dağıtıcam falan rapor alamam yardımcı çıcuklar ellerinze yüzlerine bulaştırır alınanler verilenler işin içinden çıkamam sonra dayanmaya çalışıcam zaten öğlende randevu aldık fizik bölümüne görünücem. c.tesi gittik bakıldı taş falan yk değerler gayet iyi ama bir de fiziğe gidicem işte bu hafta hep böyleydim hafta sonumdan da birşey anlamadım hep yattım.

sedaa geçmiş olsun nasılsın, ağrıların geçtimi

Yok be gülüm yazdım aşağıda kötüyüm çok eşim ovuyor, sıcak havlular koyuyor o an iyi birkaç saat sonra yine aynı midem de ağrıyor. C.tesi gittik acilde ultrason yokmuş, üroloji doluymuş taştan şüphelendik önce biz kadın doğuma yönlendirdiler orada kendi dr var ona gözüktüm rahime baktı enfeksiyon yok, kist yok ürolojinin yapması gereken testleri yaptı iyi çıktı taş kum yok geldik yine aynı işte yarın fiziğe gidicem belime bakılsın ona göre ilaç verilsin yeter ki teşhis koyulsun ne olduğu belli olsun..

geçmiş olsun ihmal etme, iş yerindede dikkat et fazla yüklenme kendine,boşver işleri olduğu yere kadar

ya valla öyle bundan sonra plan milan yok...ya güya yemek yapacaktım yiyecektik ama herşey öyle gittiki yemeği kayınvalidem görümcemle birlikte yiyebildikççneyse ona şikayetim yok kayınvalidem bizde kaldı onada şikayetim yok kocam içerde maç izliyo bense bilgisayardan televizyon izlemeye çalışıyorum çünkü kayın validem televizyonluy oda da:)))ya onlarda bi şikayetim yok aslında ama plan yaptığım için böyle..çok güzel bi lf umma ki küsmeyesin..ummayacam bundan sonra hiç bişey..niye umuyorumkii

buketcim seni cok iyi anliyorum bende sinir olurum, catlarım, normal bi günde olsa bunlar neyse dersin, bide yıl dönümü plani yapmışsın, cok haklisin, hikayedeki kimseye kızamıyorum, inşallah eşin telafi edecek bir seyler yaparrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…