- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.261
aslıcım geçmişler olsun inş ... çok şükür annen iyi inş hep güzel şeylerle karşılaşırsınız.. tümaycım çok kötü bişe ya bende istanbula gezmeye geldiğimde dolmuşta amca resmen ayaktaydı üstüme dayandı yaşlılıktan değil sapıklıığından yanımdaki kadına dayandım bende anladı kadın sen yabancısın herhalde bura hep böle dedi .aslında adama bi düzel dicektimde rezil olacaktı ama yapamadım ... çok tiksindim inan ..rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş ..
nartanesii / ayşe 20.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 22.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum rabbim inşallah kabul etsin.. Kızlarr yarın doktora gideceğim kısmetse dualarınızda yerim olsun lutfen.. Inanın ne tadım var ne tuzum korkuyla duruyorum allah ın verdiğini yaşayacağım elbetde yinede atamadım şu korkuyu.. Belirtilerimde malum pek olmadığından katlandı korkularım.. Hakkımızda hayırlısını olsun inşallah. çok gerginim..
inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin..
hemşooooo
iyiyim canım sen nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın?
iyidir..işteyim daha..5-10 dakkaya inşallah çıkarım:))
iyidir..işteyim daha..5-10 dakkaya inşallah çıkarım:))
slm vanım özel mesaj kutun dolu bi ara temizle ayool bu hamilelik sana yaramamışş pasaklı olmuşsuun
canım hamişmisiiin yaaa
gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı ewlat olsun inşallah çok sewindim yaaa
kendine dikkat et bu sefer öpüyoruuuuzz meleğimle sizi
serap, bukeeeeet ne yapıyorsunuz?
eşim ve kuzeni şimdi mutfakta saz çalıyorlar bende fırsattan istifade bir bakayım ne yapıorsunuz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?