Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

nartanesii / AYŞE 20.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
graphicdesigner / YASEMİN 22.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 23.02.2013 cumartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum canlar allah kabul etsin inş .. tez wakitte evlat isteyen ewlatlarına bebeğini bekleyen bebeklerine sağ salim kawuşsun inş.. kendi duamıda okudum rabbm kabul etsin inş :))))

aslıcım geçmişler olsun inş ... çok şükür annen iyi inş hep güzel şeylerle karşılaşırsınız.. tümaycım çok kötü bişe ya bende istanbula gezmeye geldiğimde dolmuşta amca resmen ayaktaydı üstüme dayandı yaşlılıktan değil sapıklıığından yanımdaki kadına dayandım bende anladı kadın sen yabancısın herhalde bura hep böle dedi .aslında adama bi düzel dicektimde rezil olacaktı ama yapamadım ... çok tiksindim inan ..rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inş ..

canim dondum dedim bey amca senin karin kizin yokmu pis pis siritiyor hic umrunda degil ne gunlere kaldik ya....

nartanesii / AYŞE 20.02.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / K.GAMZE 21.02.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / YASEMİN 22.02.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

DUALARINIZı okudum Rabbim inşAllah kabul etsin.. kızlarr yarın doktora gideceğim kısmetse dualarınızda yerim olsun lutfen.. inanın ne tadım var ne tuzum korkuyla duruyorum Allah ın verdiğini yaşayacağım elbetde yinede atamadım şu korkuyu.. belirtilerimde malum pek olmadığından katlandı korkularım.. Hakkımızda hayırlısını olsun inşAllah. çok gerginim..

inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin..

iyiyim canım sen nasılsın?

slm vanım özel mesaj kutun dolu bi ara temizle ayool bu hamilelik sana yaramamışş pasaklı olmuşsuun
canım hamişmisiiin yaaa
gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı ewlat olsun inşallah çok sewindim yaaa
kendine dikkat et bu sefer öpüyoruuuuzz meleğimle sizi

iyidir..işteyim daha..5-10 dakkaya inşallah çıkarım:))

vay beee tuhaf oldum canım ya...dursaymış benimki de 25.haftada mı olacaktı şimdi...ne günlerdi..evet hamişim canım kesemizi gördük 15 gün sonra kalp atımına sesledi doktorumuz bakalım beklemedeyiz..inşallah bu hamilelikte bir sıkıntı çıkmaz.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamişlik...

serap, bukeeeeet ne yapıyorsunuz?
eşim ve kuzeni şimdi mutfakta saz çalıyorlar bende fırsattan istifade bir bakayım ne yapıorsunuz diye :)

Kuşlarımmmm ben geldim
Bugün işe gitmedim, annem geldi, sabahtan akşama kadar dışardaydık çok yoruldum yürümedik yer bırakmadık...
Akşam doktora gittim baktı, polikistik overlerimin maşallahı var yine, sağda solda heryerde varmış.
Ama adetini düzene soktuk bu iyi bir gelişme, adet düzenli olmadan gebelik ummak zor olurdu dedi.
Yine folbiol, evicap, balık yağı hapı, klomen verdi yolladı.
birde geçen aydan kalan 1 tane yumurta geliştirici iğnem vardı menagon diye, onu yaptır bugün dedi. yaptırdım. geçen ay 5. günü başlamıştık klomene ve iğneye, bu ay 3. günü başlattı, 1 hafta sonra yine gidecem bakalım

bu gece eşim geliyor, onun için hazırlıklarım var şimdi çıkıyorum sevgilerr

YASEMIN canım doktordan iyi haberler almışsın maşallah, demek ki soğan kürüne tam gaz devam, lütfeeeen, biliyorum çok disiplinli yaptın ama biraz daha yap, Allah'ın izniyne şifa olacak inanıyorum onun dışında, silkelen beek :)))

kızlar bugün bir arkadaşım dedi, vajinal iltihaplı akıntı için her sabah aç karnına bir çay kaşığı çörek otu yağı içilmeliymiş, 3 ay boyunca, denenmiş ve sonuç alınmış Allah'ın izniyle :) duyrulur, ben başlayacağım inşallah,, bu arada benim hem akıntım hem yanmam vardı bu ay ,3. ayım soğan küründe, çok şükür yanna hissim tamamen geçti, akıntım tam geçmedi ama azaldı, 3 aylık soğandan sonra bide çörek otu çakarsam bomba olur inşallah :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…