Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çatlatma ignesi kullandımı o çatlatamıyomu

buket senin yumurtalar çatlamıyorsa onlar hep kismi oluyor, peki kistler nasıl geçiyor

ozaman çiftmi yumurtluyoruz acaba kii

KIZLAR bence çift yumurtlamıyorsunuz bence tek ve erken yumurtluyorsunuz bakın ben 4+2ydi doktora gittiğimde bana dedi ki döngün ne zaman 26-28 -29 günlerde dedim oda 26 dan hesaplasak yine zor çok erken yumurtlaman gerek dedi o sırada düşünün keseyi gördü ve değerim 2400lerde çıktı ve biz adet bitti 8.günü mü ne ilişkiye başlamıştık..

çatlatma ignesi kullandımı o çatlatamıyomu

kullandım yok çatlatmıyo iğneler

buket senin yumurtalar çatlamıyorsa onlar hep kismi oluyor, peki kistler nasıl geçiyor

kisleşmiyo..kistler zaten var..kist sabit kalıyo..çatlamayan yumurta atılıyo..benimki polikistikoverdeğil..başka kist..:))

doğrudur sen tam 12-16 arası yumurtlamışsın..ama doktor önceki adetten hesaplıyo dikkat et..bilkide sen ilk geceden hamile kaldın??

Ben ankaradaki doktora aşılama yaptırırken iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştum..doktor baktı yok çatlamamış dedi ama yinede aşılamayı yaptı, bidahaki ay gel dedi..doktor anlamıştı zaten..

çok edepli benimkiler çatlaşamıyo:))

hımmm ben bu zamana kadar 6 doktora gittim sadece biri bana yumurtaların çatlamamış kistleşmiş dedi ve bana d.kontrol hapı verdi sonra ben hep çatlamadı çatlamadı diye düşünüyodum ama bazen olabiliyo çatlıyo çatlamıyo ama seninki hiç çatlamıyo

kızlar bu arada kendimden haber vereyim ben 2012 ilk ayında gögüsümde farkettigim bir kıtle yüzüden ameliyat olmuştum
alınanın dışıda diger gögüsümde ve aınan gögüsümde ufak ufak seyler vardı epeydfir gögüs agrısından şikayet ediyordum gögüs doktoruna gittim dahiliyeye gittim kalpmi diye bişe çıkmadı en son genel cerraha gittim ultrasona girdim geçen seneki yavrular aynen duruyor ama birisi buyumuş ama şükür zararsız seylermiş genç memelerde karşılaşılan seylermiş rahatladım ama halen gögüsümdeki agrının nedenini bulamadım geriye hangi doktor kaldı bilemicimmm

Günaydın,güzel haftalar:)

akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum..duanı okudum Allah kabul etsin inş.canım...

bugün öğleden sonra dr a gidiyoruz inşallah..dün kanda bhcg testi 10.190 çıktı..inşallah kalp sesini duyarız..dualarınızı bekliyorum :)

geçmiş olsun bilemedim şimdi bende..gidilebileceklerin hepsine gitmişsin..ama takipte ol..

oyy maşallah..on yüz bin milyoncuk baloncuk olmuş..

erkek beebek hamişler siz kendinizden bildinizmi sağ göğüs sol göğüs olayını..annemlerde derdiki sağına yat oğlun olsun..

zeynep senin kinincinsiyeti bellimi..bak hipokrat ne demiş hamilelik takviminde yazıyo..sağ göğsün mü dik sol mu?

canım ben ebru ya valla az önce aynanın karşısına gidip baktım hemen ama bilemedim ki canım ya ikisi de aynı geldi bana ama dr kıza benzer demişti bakalım hayırlısı artıkın en son gittiğimde belli olması gerekiyordu ama göstermedi teyzesi

kızlar ben kaçıyorum bi güzel kahvaltımı yapıcam hava çok güzel sonra dışarı çıkıp kendime kıyafet bakıcam artık olmuyo eskiler hamiş kıyafetlerine de bi göz atıcam öptüm herkesi görüşmek üzere

neyse ebru kızın olunca adını zeynep koyarsın:))

ben çok tuhaf düşünüyorum bu konuda yani belki fazla hayalperest gelebiirim size ama içeride aslında neler olup bittiğini kimse bilmiyor herşeyin tıp dilinde açıklanmaya çalıştığı halde öyle birşey olmadığına inanıyorum bir vakit var Allah tarafından kanaati verilen o vakit geldiğinde direk olan.. benim eşimde merfoloji bozukluğu vardı.. düşünün ilk geceden gebe kaldımsa 10 gün min.ilişki yok ee o spermlerin yavaşlığı falan.. ilahi takdir.. hesaba gerek bırakmadan birliktelik gerek bence

bu arada özlem bana demişsin ya sonraki gidişinde daha net duyucaksın kalbini inşAllahh dediğin gibi our çünkü içimde tuhaf bişey kaldı kalp atışı net değil miydi diye. Dün gecede rüyamda Allah korusun kalbiyle ilgili sıkıntı var diyordu doktor.. Allah herkese sağlık dirilik versin inşAllah.

ya bedriye tabiki ilahi takdir tecelli ediyor, milon tane sperm içinden yumurtayla karşılaşıp onu dölleyen yalnızca bir tane...yani bu birkez beraberliklede olabilir, birden çok beraberliğin herhangi birindede olabilir..yeterki ol desin rabbim..

canım o gün iyi duyamadığını biliyorum çünkü bende öyle olmuştum anlamamıştım doğru düzgün ve çok az dinletmişti doktor,sanki kalp sesi değildi ama sonraki gidişimde çok netti ve çok güzeldi hem doktorda demişti kalp atışları daha ritmik diye yani gün geçtikçe sesler daha güzel ve anlaşılır oluyor,bana bi daha dinlemek nasip olmadı

selam kızlarrrrr hayırlı haftalar herkese nasılsınız...ben çok halsiz hissediyorum kendimi dün geldik annemlerden dünden beri sersem gibiyim genzim yanıyo burnum tıklalı nabzım 125 yatıp duruyorum..öptüm sizi gelmeye calışırım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…