- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.341
olabilir olmayacak bişey değilki..bir seferde bir tane yumurta olmuyoki..birden fazla olabilir ve ne zaman çatlayacakları blli odeğil..geçen biri anlatmışytı kimdi hatırlayamadım..kadıın birinin babası vefat etmiş..malum zor hüzünlü günler..aradan 40 gün geçmiş..kadın adetine 2-3 kala yalnızca bir kez berabber olmuş eşiyle ve hamile kalmış..yani olamaz diye bişey yokk..ben yumurtluyomda çatlamıyo..gıdgıd gıdaaaaaakk
olabilir olmayacak bişey değilki..bir seferde bir tane yumurta olmuyoki..birden fazla olabilir ve ne zaman çatlayacakları blli odeğil..geçen biri anlatmışytı kimdi hatırlayamadım..kadıın birinin babası vefat etmiş..malum zor hüzünlü günler..aradan 40 gün geçmiş..kadın adetine 2-3 kala yalnızca bir kez berabber olmuş eşiyle ve hamile kalmış..yani olamaz diye bişey yokk..ben yumurtluyomda çatlamıyo..gıdgıd gıdaaaaaakk
ozaman çiftmi yumurtluyoruz acaba kii
çatlatma ignesi kullandımı o çatlatamıyomu
buket senin yumurtalar çatlamıyorsa onlar hep kismi oluyor, peki kistler nasıl geçiyor
doğrudur sen tam 12-16 arası yumurtlamışsın..ama doktor önceki adetten hesaplıyo dikkat et..bilkide sen ilk geceden hamile kaldın??kızlar bence çift yumurtlamıyorsunuz bence tek ve erken yumurtluyorsunuz bakın ben 4+2ydi doktora gittiğimde bana dedi ki döngün ne zaman 26-28 -29 günlerde dedim oda 26 dan hesaplasak yine zor çok erken yumurtlaman gerek dedi o sırada düşünün keseyi gördü ve değerim 2400lerde çıktı ve biz adet bitti 8.günü mü ne ilişkiye başlamıştık..
kullandım yok çatlatmıyo iğneler
kisleşmiyo..kistler zaten var..kist sabit kalıyo..çatlamayan yumurta atılıyo..benimki polikistikoverdeğil..başka kist..:))
doğrudur sen tam 12-16 arası yumurtlamışsın..ama doktor önceki adetten hesaplıyo dikkat et..bilkide sen ilk geceden hamile kaldın??
Ben ankaradaki doktora aşılama yaptırırken iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştum..doktor baktı yok çatlamamış dedi ama yinede aşılamayı yaptı, bidahaki ay gel dedi..doktor anlamıştı zaten..
çok edepli benimkiler çatlaşamıyo:))
kızlar bu arada kendimden haber vereyim ben 2012 ilk ayında gögüsümde farkettigim bir kıtle yüzüden ameliyat olmuştum
alınanın dışıda diger gögüsümde ve aınan gögüsümde ufak ufak seyler vardı epeydfir gögüs agrısından şikayet ediyordum gögüs doktoruna gittim dahiliyeye gittim kalpmi diye bişe çıkmadı en son genel cerraha gittim ultrasona girdim geçen seneki yavrular aynen duruyor ama birisi buyumuş ama şükür zararsız seylermiş genç memelerde karşılaşılan seylermiş rahatladım ama halen gögüsümdeki agrının nedenini bulamadım geriye hangi doktor kaldı bilemicimmm
Günaydın,güzel haftalar:)
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum..duanı okudum Allah kabul etsin inş.canım...
bugün öğleden sonra dr a gidiyoruz inşallah..dün kanda bhcg testi 10.190 çıktı..inşallah kalp sesini duyarız..dualarınızı bekliyorum :)
herkese günaydın hayırlı sabahlar
Aylin, K.Burcu ve Çiğdem dualarınızı okudum canlar rabbim tez vakitte kabul etsin inşallah amin.
zeynep senin kinincinsiyeti bellimi..bak hipokrat ne demiş hamilelik takviminde yazıyo..sağ göğsün mü dik sol mu?
canım ben ebruya valla az önce aynanın karşısına gidip baktım hemen ama bilemedim ki canım ya ikisi de aynı geldi bana ama dr kıza benzer demişti bakalım hayırlısı artıkın en son gittiğimde belli olması gerekiyordu ama göstermedi teyzesi
ben çok tuhaf düşünüyorum bu konuda yani belki fazla hayalperest gelebiirim size ama içeride aslında neler olup bittiğini kimse bilmiyor herşeyin tıp dilinde açıklanmaya çalıştığı halde öyle birşey olmadığına inanıyorum bir vakit var allah tarafından kanaati verilen o vakit geldiğinde direk olan.. Benim eşimde merfoloji bozukluğu vardı.. Düşünün ilk geceden gebe kaldımsa 10 gün min.ilişki yok ee o spermlerin yavaşlığı falan.. Ilahi takdir.. Hesaba gerek bırakmadan birliktelik gerek bence
Bu arada özlem bana demişsin ya sonraki gidişinde daha net duyucaksın kalbini inşallahh dediğin gibi our çünkü içimde tuhaf bişey kaldı kalp atışı net değil miydi diye. Dün gecede rüyamda allah korusun kalbiyle ilgili sıkıntı var diyordu doktor.. Allah herkese sağlık dirilik versin inşallah.
ben çok tuhaf düşünüyorum bu konuda yani belki fazla hayalperest gelebiirim size ama içeride aslında neler olup bittiğini kimse bilmiyor herşeyin tıp dilinde açıklanmaya çalıştığı halde öyle birşey olmadığına inanıyorum bir vakit var Allah tarafından kanaati verilen o vakit geldiğinde direk olan.. benim eşimde merfoloji bozukluğu vardı.. düşünün ilk geceden gebe kaldımsa 10 gün min.ilişki yok ee o spermlerin yavaşlığı falan.. ilahi takdir.. hesaba gerek bırakmadan birliktelik gerek bence
bu arada özlem bana demişsin ya sonraki gidişinde daha net duyucaksın kalbini inşAllahh dediğin gibi our çünkü içimde tuhaf bişey kaldı kalp atışı net değil miydi diye. Dün gecede rüyamda Allah korusun kalbiyle ilgili sıkıntı var diyordu doktor.. Allah herkese sağlık dirilik versin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?