- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.361
selam kızlarrrrr hayırlı haftalar herkese nasılsınız...ben çok halsiz hissediyorum kendimi dün geldik annemlerden dünden beri sersem gibiyim genzim yanıyo burnum tıklalı nabzım 125 yatıp duruyorum..öptüm sizi gelmeye calışırım yine..
selam kızlarrrrr hayırlı haftalar herkese nasılsınız...ben çok halsiz hissediyorum kendimi dün geldik annemlerden dünden beri sersem gibiyim genzim yanıyo burnum tıklalı nabzım 125 yatıp duruyorum..öptüm sizi gelmeye calışırım yine..
Bircan tatlim ne olacak bizdeki pco lar bende bilmiyorum. Yani careside yok. Onlarla hayata devam etmek zorundayız.
Bedriyeeeeee oyyy masallah tatlim, artik hamilelik takvimini 4 gozle bekliyoruz
Buketimi gıcık etmişler yaa bende sinir oldum şimdi, ama helal olsun sana yine guzel sabirli davranmissin
Nazancim qyy göğsünde kötü huylu bisey cikmamis cok sevindim. Insallah ağrılarınin sebebini biran once bulurlar
GUL canım gecmiş olsun, tatlim tansiyonun falan yüksek olmasın, dikkat et, cok ciddi birsey degil tabiki, gebelikte olur hemen bir kere alınması gereken bir ilaç var, devam ederse mutlaka doktoru ara, bol bol yat
BEDRIYE hamile olduguna diya doya bi sevinemedin, bak bugünlar geri gelmaz tadını cikar, belirtilerin ne alemde??
BUKET kuzum ben hep taşınırken hamile kalan hikayeler okudum, demekki sır taşınmakta :)))) tam nakliyeciler evi toplarken,bir odaya girin anacım, degerlendirin :))))
SEDA senin regl başlangıcı aman zorlu geciyormuş, neyseki olmuşsun, hadi şimdiden bereketli aşılar :))
sağol canım..geçmiş olsun canım alla şifa versinn bol c vitamini al öptmm
sağolasın evet canım dirayetliyimdir .kolay kolay yorgan döşek yatmam..yatıym dedim cıktım ama yine yatamadım :) kolum bacağım kalkmıyo ama halsizliktengeçmiş olsun canımcım..ama sen çok dirayetlisin anladığım kadarıyla..öyle kendini dinlemiyosun..önce kendin çözmeye çalışıyosun..dinlen bol bol.. şimdilik..
sabrın sonu hep selamettir yasemin..sabrettim sabrettim hepsi birden oldu şimdide..inşallah tayinimde çıkar..
Sağolasın cnm sende dikkkat et..geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişe de
sağol canım benim normladede nabzımda sorun var canım yükselince hal kalmıyo bende tansiyonumda düşüktür hep yine ddüşük 10 a 5 fln ama halsizim bakalım gecer İNŞALLAH..GUL canım gecmiş olsun, tatlim tansiyonun falan yüksek olmasın, dikkat et, cok ciddi birsey degil tabiki, gebelikte olur hemen bir kere alınması gereken bir ilaç var, devam ederse mutlaka doktoru ara, bol bol yat
BEDRIYE hamile olduguna diya doya bi sevinemedin, bak bugünlar geri gelmaz tadını cikar, belirtilerin ne alemde??
BUKET kuzum ben hep taşınırken hamile kalan hikayeler okudum, demekki sır taşınmakta :)))) tam nakliyeciler evi toplarken,bir odaya girin anacım, degerlendirin :)))) canım inşallah ankara taşınınca senin ve onun ailesinden uzakta başbaşa kalinca bunlar hicbiri yaşanmayacak emin ol
SEDA senin regl başlangıcı aman zorlu geciyormuş, neyseki olmuşsun, hadi şimdiden bereketli aşılar :))
yaa kızlar şu haberlerde erkek olan kadını okudunuzmu..nil miş adı rüzgar olmuş..ben o işe bi akıl sır erdiremedmi..askere bile gidebilirmiş..naıl olceko şimdi...
hemde kıza şey takmışlar:))şeyy
geçmiş olsun sedacım..hadi hayırlısı..
günaydın herkese, çiğdem duanı okudum..allah kabul etsin..
Kızlarrr günaydınnnn, iyi haftalarrr
Bedriyecimmm canımmm bebişimizin kalp atışları da duyulmuş maşallahhAllahım hayırlısıyla ve sağlıkı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin canımmmm
Bukettt kızzz yine sinirlendinmi sennn canım benimm boşver sıkma kendini bu arada taşınma falan demişsin kesin geliyomusun yanıbaşıma
Yaseminnnnn ilaçlara başlamışsın hadi bakalım bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallahhh
Bana gelinceeeee çooooooooookkkkkkkkkkkkk yorgunum hiçbiyerim tutmuyo hafta sonu arı gibi çalıştım kendime inanamadım cumartesi günü annemin evini ( hasta ya) baştan aşşa(halılar,camlar,perdeler dahil) pazar günü de kendi evimi temizledim ve ölüyorummmmmm sol tarafımda çok şiddetli bi ağrı var bacağıma vuruyo kızlar bu hafta bana geçmezzzzz((((
olabilir olmayacak bişey değilki..bir seferde bir tane yumurta olmuyoki..birden fazla olabilir ve ne zaman çatlayacakları blli odeğil..geçen biri anlatmışytı kimdi hatırlayamadım..kadıın birinin babası vefat etmiş..malum zor hüzünlü günler..aradan 40 gün geçmiş..kadın adetine 2-3 kala yalnızca bir kez berabber olmuş eşiyle ve hamile kalmış..yani olamaz diye bişey yokk..ben yumurtluyomda çatlamıyo..gıdgıd gıdaaaaaakk
kızlar bu arada kendimden haber vereyim ben 2012 ilk ayında gögüsümde farkettigim bir kıtle yüzüden ameliyat olmuştum
alınanın dışıda diger gögüsümde ve aınan gögüsümde ufak ufak seyler vardı epeydfir gögüs agrısından şikayet ediyordum gögüs doktoruna gittim dahiliyeye gittim kalpmi diye bişe çıkmadı en son genel cerraha gittim ultrasona girdim geçen seneki yavrular aynen duruyor ama birisi buyumuş ama şükür zararsız seylermiş genç memelerde karşılaşılan seylermiş rahatladım ama halen gögüsümdeki agrının nedenini bulamadım geriye hangi doktor kaldı bilemicimmm
ben çok tuhaf düşünüyorum bu konuda yani belki fazla hayalperest gelebiirim size ama içeride aslında neler olup bittiğini kimse bilmiyor herşeyin tıp dilinde açıklanmaya çalıştığı halde öyle birşey olmadığına inanıyorum bir vakit var Allah tarafından kanaati verilen o vakit geldiğinde direk olan.. benim eşimde merfoloji bozukluğu vardı.. düşünün ilk geceden gebe kaldımsa 10 gün min.ilişki yok ee o spermlerin yavaşlığı falan.. ilahi takdir.. hesaba gerek bırakmadan birliktelik gerek bence
bu arada özlem bana demişsin ya sonraki gidişinde daha net duyucaksın kalbini inşAllahh dediğin gibi our çünkü içimde tuhaf bişey kaldı kalp atışı net değil miydi diye. Dün gecede rüyamda Allah korusun kalbiyle ilgili sıkıntı var diyordu doktor.. Allah herkese sağlık dirilik versin inşAllah.
G
yaa kızlar şu haberlerde erkek olan kadını okudunuzmu..nil miş adı rüzgar olmuş..ben o işe bi akıl sır erdiremedmi..askere bile gidebilirmiş..naıl olceko şimdi...
kızlar hangi duaları okuyorsunuz
zeynep senin kinincinsiyeti bellimi..bak hipokrat ne demiş hamilelik takviminde yazıyo..sağ göğsün mü dik sol mu?
Ben hala inanamıyorum nasıl güzel bi kızdı o ya..
Röportaj vermiş ayşe armana ordan okudum şimdi ruhsal olarak zaten kendini erkek hissediyomuş.. Şimdi özgürlüğüme kavuştum falan diyo..
Herkesin kendi tercihi bişey diyemem ama beni düşündüren olayın dini boyutu.. Allah affetsin..
yaaa bugün okuldaa da konuştular benim ilk merak ettiğim şeyi olmuştu, plastıkten mi ki?? nassıl acaba??
canım 1. sayfaya bak orda var, send katılmak itersen graphicdesiner yasemin arkadaşımız topik sahibi ona yazarsn
SEDA iyi olmana sevindim, tam gaz aşı, moraller tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?