Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsun canım alla şifa versinn bol c vitamini al öptmm

Bircan tatlim ne olacak bizdeki pco lar bende bilmiyorum. Yani careside yok. Onlarla hayata devam etmek zorundayız.

Bedriyeeeeee oyyy masallah tatlim, artik hamilelik takvimini 4 gozle bekliyoruz

Buketimi gıcık etmişler yaa bende sinir oldum şimdi, ama helal olsun sana yine guzel sabirli davranmissin

Nazancim qyy göğsünde kötü huylu bisey cikmamis cok sevindim. Insallah ağrılarınin sebebini biran once bulurlar

geçmiş olsun canımcım..ama sen çok dirayetlisin anladığım kadarıyla..öyle kendini dinlemiyosun..önce kendin çözmeye çalışıyosun..dinlen bol bol.. şimdilik..

sabrın sonu hep selamettir yasemin..sabrettim sabrettim hepsi birden oldu şimdide..inşallah tayinimde çıkar..

GUL canım gecmiş olsun, tatlim tansiyonun falan yüksek olmasın, dikkat et, cok ciddi birsey degil tabiki, gebelikte olur hemen bir kere alınması gereken bir ilaç var, devam ederse mutlaka doktoru ara, bol bol yat

BEDRIYE hamile olduguna diya doya bi sevinemedin, bak bugünlar geri gelmaz tadını cikar, belirtilerin ne alemde??

BUKET kuzum ben hep taşınırken hamile kalan hikayeler okudum, demekki sır taşınmakta :)))) tam nakliyeciler evi toplarken,bir odaya girin anacım, degerlendirin :)))) canım inşallah ankara taşınınca senin ve onun ailesinden uzakta başbaşa kalinca bunlar hicbiri yaşanmayacak emin ol

SEDA senin regl başlangıcı aman zorlu geciyormuş, neyseki olmuşsun, hadi şimdiden bereketli aşılar :))

olabilir caımcım..demek ki olay nakliyede..yada tebdil i mekanda gerahlik var:))

geçmiş olsun canım alla şifa versinn bol c vitamini al öptmm
sağol canım..
sağolasın evet canım dirayetliyimdir .kolay kolay yorgan döşek yatmam..yatıym dedim cıktım ama yine yatamadım :) kolum bacağım kalkmıyo ama halsizlikten
geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişe de
Sağolasın cnm sende dikkkat et..
sağol canım benim normladede nabzımda sorun var canım yükselince hal kalmıyo bende tansiyonumda düşüktür hep yine ddüşük 10 a 5 fln ama halsizim bakalım gecer İNŞALLAH..

Son düzenleme:
yaa kızlar şu haberlerde erkek olan kadını okudunuzmu..nil miş adı rüzgar olmuş..ben o işe bi akıl sır erdiremedmi..askere bile gidebilirmiş..naıl olceko şimdi...

hemde kıza şey takmışlar:))şeyy

Ben hala inanamıyorum nasıl güzel bi kızdı o ya..
Röportaj vermiş ayşe armana ordan okudum şimdi ruhsal olarak zaten kendini erkek hissediyomuş.. Şimdi özgürlüğüme kavuştum falan diyo..
Herkesin kendi tercihi bişey diyemem ama beni düşündüren olayın dini boyutu.. Allah affetsin..

geçmiş olsun sedacım..hadi hayırlısı..

günaydın herkese, çiğdem duanı okudum..allah kabul etsin..

sağol canımm hayırlısı evett

canım aman dikkat et bak ben üşütmüşüm herhalde reglide olacakmışım dün akşam oldum ama bittim sancıdan olana kadar regl olacağımı da bilmiyordum geç olurum nornalde bittim ama sırtım, belimm.. Bacağına vuruyorsa özellikle dikkat et belini koru canımm bol bol dinlenn..

Tabii var tek ilişkiyle gebe kalan çok arkadaşım var benim hem de senelerce olmamışken, yumurta takiplerine giderken. Birden fazla yumurta olup farklı zamanlarda çatlayabilirler elbette. Ama genelde yumurtalama düzenliyse fazla yumurta olsa bile bir iki öne çıkıyor ve onlarda yakın zamanlarda çatlıyorlar.

canımm bilemedim ki baika bir yere yönlendirmediler mi şikayetlerini söyleyince bir de şuraya görün diye geçer inşallahh..

Kesinlikle canım Allah ol diyecek olacak doktorların bile açıklama getiremedği o kadar çok şey var ki.. Kim açıklayabilir ki bir sprem ve yumurtadan bir vücduun meydana gelişini. Kadına bebeğin olmaz diyorlar, menapoza giriyorsun diyorlar neler diyorlarda yine oluyor. Yeter ki Allah'ım ol demiş olsun olmaacak var mı zamanını beklemek lazım ama Allah bilir deyipte beklememekte lazım Allah kullarının kaderini kendi çabalarına bağlamıştır yoksa aşlamayla tüp bebekle çocuk sahibi olamzdı insanlar Rabbim izin vermezdi. O da Allah'ın bir mucizesi bunca tedaviler herşey. Canımm takma kafana tabi iki hafif duyacaksın öylee gümbür gümbür duymayı bekleme zaten canımm bir sorun olsa dr söylerdii.

G

SEDA senin regl başlangıcı aman zorlu geciyormuş, neyseki olmuşsun, hadi şimdiden bereketli aşılar :))

Güüm benim reglim hep sessiz sedasız gelirdi hiç ağrım olmaz benim çok rahat geçiririm ergennliğimden beri bazen çok üşütürsem yorulursam az bir bel ağrım olur o da çok az ama bu ay ne olduysa artık yoğundum yoruldum belki de üşüttüm regl de olacakmışım demekki daha da katlanarak artmış şimndi birşeyciğim yok iştee.. Yarın da sorun çıkmaz inşallah başlarız ama çıkmayacak gibi zaten c.tesi gittim ağrılarım için kist falan yoktu çatlamış demek ki yumurtalar. Ama yine de yarın bakar ona göre iğne dozajını söyler ayarlar vururum akşamları işte. Hayırlısı..

Yaa evet o kız zaten hep kısa saçlıymış bir ara postiş yapmış Ayşe Arman yapardı ancak zaten böyle bir röportajı. Çok enteresan yaa o bedene alışmak bir de erkeklik hormonu alıyormuş 6 aydır falan. Ama küçüklüğündne beri öyle hissediyormuş ben anlam veremiyorum yani o his nasıl oluyor günah diyoruz, Allah'ın yaratttığına karşıo gelmk diyoruz ama bir yandan da öyle bir his nasıl gelir insana surup dururken gelmez ki. Kız bedenin de ama ruhen erkek olarak dünyaya gelmişte olabilir yargılamamak lazmm ne oluırsa olsun. Kimse böyle olmayı istemez bence kolay şeyler değil yıllarca onu bastırmak rekam için yapılacak mkatlanılacak şeyler değil ününün tepesimdeyken böyle olmak. Çok zor çok.

yaaa bugün okuldaa da konuştular benim ilk merak ettiğim şeyi olmuştu, plastıkten mi ki?? nassıl acaba??

kızlar hangi duaları okuyorsunuz

canım 1. sayfaya bak orda var, send katılmak itersen graphicdesiner yasemin arkadaşımız topik sahibi ona yazarsn

SEDA iyi olmana sevindim, tam gaz aşı, moraller tavan

iyi akşamlar kızlar dicem ama kimsecikler yok.
hayatumuttur / K.GAMZE

21.02.2013 perşembe

sağlıklı hamişlik+kolay doğum

graphicdesigner / YASEMİN

22.02.2013 cuma

sağlıklı sorunsuz hamişlik

kevok08 / AYLİN
canlar dualarınızı okudum.Gamze ve aylin cim Allah hayırşlısı ile bebklerinizi kucağınıza almatıda nasip etsin inşallah.Yasemincim Allah tez zamanda seni de onlar gibi etsin inşallah

Günaydın kızlar, bayağıdır giremiyorum özledim sizleri..
Ben hala kötüyüm işe gidemiyorum son 3 aylık döneme girdim ama ben ilk 3 aylık dönemde olduğum gibi kusuyorum midem bulanıyo, bebeğim gelişemicek diye çok korkuyorum..
Dün benim dua günümdü okuyan herkesten Allah razı olsun, ne dileği varsa kabul olsun inşallah.
Ben bugüne kadarki tüm arkadaşların dualarını okudum ve okumaya devam edicem aksatmam merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi iyi günler..

öyle hissetmesi onun tercihi deil ama sabretseydi rabbim diger dünyada mükafatıı verirdi diye düşünüyorum rabbimin uygun gördügü bedeni degiştirmesin dogru olmadıgını düşünüyorum ben ama allah bilir en dogrusunu yanlışsada allah affetsin

yok canom plastik deil bacagında kemik alıp üstünede kasmı ne koymuşlar baya bildigin p....nis olmuş yane :)) gögüslerini kesmişler cık cık cık ne güzel kızdı halbuki hormon alıyormuş birde erkek oldu baya baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…