Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyiyim iyiyim canım bir de işyerinde yoğunluğu atlatsam çok kitap var daha kayda alınacak ben bitiririm diyordum aşılamaya kadar ama erken regl oldum bir de başka işler çıkıyor mesela dönem başladı dün tüm gün kitap dağıttım bugğn yarım gün daha dağıtırım heralde öğrenci işçiler ben yukardayken de maşallah hiç birşey yapmamışlar bugün uyarıcam ama. Bacaklarım ağrıyor dün tüm gün ayakta hocalara kitap vermekten. Bugün öğlen dr gidicem ve akşam ilk iğnemi de vururum bir sorun yoksa ama yoktu yani c.tesi gittiğimde kist falan hiçbirşey tertemizdi. Reglimde iyi geliyor hayırlısı bakalım ama gerçekten Allah biliyor ya umudum yok aşılama da benim sırf aklımda kalmasın diye yaptırıyorum 2. defa tabii belli de olmaz.

kevok08 / AYLİN 23.02.2013 cumartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
serap_serap / SERAP 26.02.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum

günaydıınnnnnn,
kızlar duaları okudum.. Rabbim inşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul eder..

Ya çok üşütmüşüm kızlar akşam camı açık unutmuş kayınvalide bende farketmemişimm.. belim melim her yanım ağrıyor da bu arada yazdığımı farkettiniz de mi kayınvalidem bende kalıyor

Burcccuuu, özlleemimmm, bircan ımmmm ben yazmaya başladığımda siz vardınız aşağıda ne habersiniz iyi misiiniz hatunlar

Kesinlikle canım Allah ol diyecek olacak doktorların bile açıklama getiremedği o kadar çok şey var ki.. Kim açıklayabilir ki bir sprem ve yumurtadan bir vücduun meydana gelişini. Kadına bebeğin olmaz diyorlar, menapoza giriyorsun diyorlar neler diyorlarda yine oluyor. Yeter ki Allah'ım ol demiş olsun olmaacak var mı zamanını beklemek lazım ama Allah bilir deyipte beklememekte lazım Allah kullarının kaderini kendi çabalarına bağlamıştır yoksa aşlamayla tüp bebekle çocuk sahibi olamzdı insanlar Rabbim izin vermezdi. O da Allah'ın bir mucizesi bunca tedaviler herşey. Canımm takma kafana tabi iki hafif duyacaksın öylee gümbür gümbür duymayı bekleme zaten canımm bir sorun olsa dr söylerdii.

Canımm benimm evet derler ya tıpta her zaman 2+2 =4 değildir diye aynen o misal..
Sedaamm kafama takıyorum inan belirtim yok ya o yüzden üzülüyorum belkide ama göğüslerim şiş işte biraz onu da belirtiden sayıroum... Allah inşAllah en yakın zamanda hepimize kısmet edicek çok inanıyorum..

geçmiş olsun gelir gelmez hasta etmis seni hoşnutmusun ya sende kalmasından

geçmiş olsun gelir gelmez hasta etmis seni hoşnutmusun ya sende kalmasından

değilimmmmmmm çünkü normal bööle kendi halinde biri değil her yeri temizlemeye karışıyor kullandığım tabaklarımı kaldırmış onları kullanma daha küçük olanları kullan diyor karşı komşuyu çağırmış mutfağı dolapları indirmeye ne alaka yani ama sınandığımı düşünüyorum ve sessiz kalıyorum sabah dedim ki eşime çok üşüdüm bu geceşu cama bi bakacam bi baktım açık inanmıyorum bu soğukta cam açık kalmış dedim kurduğum cümle bu aldığım cevap iftira atıyorsunuz cam açık değildir bizde dedik yoo açık o zaman ben açmadım dedi bende sen açmamışsındır tamam bişey yok dedim.. ama belim falan ağrıyor.. eşimde diyor ki o kokrtu sen belim ağrıyor diye kalkınca o yüzden ben açmadım diye konuştu etti dedi..ammaaann diyorm ki enim ki çok girişken kendi halinde değill..

hımm allah yardımcın olsun bak ne dicem bırak temizlesin sende uzat ayaklarını yatı ver yada yürüyüşe çık ç-komşua çık temizlesi dursun ne kadar devam edicek bu durum peki

hımm allah yardımcın olsun bak ne dicem bırak temizlesin sende uzat ayaklarını yatı ver yada yürüyüşe çık ç-komşua çık temizlesi dursun ne kadar devam edicek bu durum peki

ŞU AN bilemiyorum belki bugun gider diye umut ediyorum ama gitmeyebilirde net bişey de demedi sonra yine gelicem falan dedi evin tlfnu çalıyor kendini koltuklara falan çarpıyor tlf çalıyor diye ne oluuyor anlamıyorum nasıll diyimmmm otoriter kişilik sanırım.. ayy sabah sabah içimi döktüm inan sağol.. neyse Allah yardımcımız olsun bakalım.. ama dediğin gibi hiiçç karışmıcamm temizliğe sanki 5 yıldır o temizliyor ne saçma..

buket can bu iki etti.duamı okurkende beni hamile zannedip okumuştun.ağzın dualıdır inşallah.inşallah Allah söyletmiştir

yaa karıştırıyorum ben seni ebruyla..yada hakkaten seni hamile sanıyorum yafff..

herkese günaydın..serap hanımcım duanı okudum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

çiğdem hanımcım miden bulanıyomuş..bazı hamileler 9 ay kusarmış..dart etme..bebeğin alıyodur alacağını...sen kendine dikkat et..x

bedriye ..bizim buralarda bi laf var ama onu sana özelden yazarım..dikkat et be kızım yaff..

pisikolojisimi bozuk ne çarpıyo kedini :))) benim kaynana gelince hiç kıpramaz yerinden mutfaga bile gelmez zaten kırk yılda bir gelir oturdugu yerden kalkar gider çekiir benden seninkine bakarak nur alem nur ozaman benimki

Yazsana o lafı çok merak ettim.. dikkat edeyim de buket düşün yıllardır duymak istediğimiz haberi almışız siz biliyorsunuz normalde ne kadar stres yüklü olduğumu ctesi haberi aldım pazar sabahı bizdeydi daha hiç evde tek kalmadık ya sabah sabah amma dedikodu yaptımm haa..

iyiyim tatlım ben. sende kendine iyi bak ilaç da kullanamazsın. bitki çayları da çok önerilmiyor ıhlamur düşüğe neden oluyormuş. dikkat et kendine canım

pisikolojisimi bozuk ne çarpıyo kedini :))) benim kaynana gelince hiç kıpramaz yerinden mutfaga bile gelmez zaten kırk yılda bir gelir oturdugu yerden kalkar gider çekiir benden seninkine bakarak nur alem nur ozaman benimki

yaa başının üstünde taşı inan bende benimkini başımın üzerinde taşımaya çalışıyorum benimkini de çok isterdim kendi halinde olsun bizimki herşey heryerde benden sorulsun modunda.. tam liderlik ruhu taşıyor.. koltuklara çarpma sebebide maraton sanki o koşup o baksın diye..

iyiyim tatlım ben. sende kendine iyi bak ilaç da kullanamazsın. bitki çayları da çok önerilmiyor ıhlamur düşüğe neden oluyormuş. dikkat et kendine canım

çok sağol canım benimm çok çok afedersiniz bugun ishaldim aslında inan karnımın içi dökülüyordu korktum bayağı ama şu an sıcaktayım bayağı bir rahatladım bide sabah sabah strese girmiştim o sıkıntımda geçti rahatladım bayağı

kız belki iyi niyetlidir sen hamilesin diye seni yormak istemiyordur

Günaydınnnnnnnn şekerlerrrr
hastaydım dualarınızı okuyamıyordum hepsini bitirdim
Buket,Ayşe,Gamze,Yasemin,Aylin,Burcu,Çiğdem ve Serap canlarım dualarınızı tamamladım hakkınızı helal edin biraz gecikmeli oldu ama :))

kız ne güzel işte...sana eğlence çıkıyo..madem öyle biri, tavırları ve hareketleri önceden tahmin edilebilir....sanada buradan eğelence çıkar...gül geç boşver..

O lafıda yazıyorum..ama darılmaca yok..dalgasına yazıyorum güldürmek için

zaten g..ötü eğri bide teneke bağlıyooo...:)))

Zaten stresliin hastasın bide camı açmış..sen açıtn demiyorumda dikkat et yani....kadına da iftira atma..cam mam açmaz kaynanalar

kız belki iyi niyetlidir sen hamilesin diye seni yormak istemiyordur

bende senin gibi düşünmek istediğim zaman çok oluyor ve bazen inanıyorum da hani bana diyor ya evi hiçbir zaman böyle temizlememişsindir ben mukemmel temizliyorum ama sana da öğretmedik, sende haklısın vs konuşmaları olunca iyi niyetim gidiyor..gören zanneder ki 15 yaşında evli bir insanımm.. neyse herkese gönlünün ekmeğini yedirsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…