- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.381
yaaa bugün okuldaa da konuştular benim ilk merak ettiğim şeyi olmuştu, plastıkten mi ki?? nassıl acaba??
canım 1. sayfaya bak orda var, send katılmak itersen graphicdesiner yasemin arkadaşımız topik sahibi ona yazarsn
SEDA iyi olmana sevindim, tam gaz aşı, moraller tavan
kevok08 / AYLİN 23.02.2013 cumartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
serap_serap / SERAP 26.02.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
günaydıınnnnnn,
kızlar duaları okudum.. Rabbim inşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul eder..
Ya çok üşütmüşüm kızlar akşam camı açık unutmuş kayınvalide bende farketmemişimm.. belim melim her yanım ağrıyor da bu arada yazdığımı farkettiniz de mi kayınvalidem bende kalıyor
Burcccuuu, özlleemimmm, bircan ımmmm ben yazmaya başladığımda siz vardınız aşağıda ne habersiniz iyi misiiniz hatunlar
geçmiş olsun gelir gelmez hasta etmis seni hoşnutmusun ya sende kalmasından
değilimmmmmmmçünkü normal bööle kendi halinde biri değil her yeri temizlemeye karışıyor kullandığım tabaklarımı kaldırmış onları kullanma daha küçük olanları kullan diyor karşı komşuyu çağırmış mutfağı dolapları indirmeye ne alaka yani ama sınandığımı düşünüyorum ve sessiz kalıyorum sabah dedim ki eşime çok üşüdüm bu geceşu cama bi bakacam bi baktım açık inanmıyorum bu soğukta cam açık kalmış dedim kurduğum cümle bu aldığım cevap iftira atıyorsunuz cam açık değildir bizde dedik yoo açık o zaman ben açmadım dedi bende sen açmamışsındır tamam bişey yok dedim.. ama belim falan ağrıyor.. eşimde diyor ki o kokrtu sen belim ağrıyor diye kalkınca o yüzden ben açmadım diye konuştu etti dedi..ammaaann diyorm ki enim ki çok girişken kendi halinde değill..
hımm allah yardımcın olsun bak ne dicem bırak temizlesin sende uzat ayaklarını yatı ver yada yürüyüşe çık ç-komşua çık temizlesi dursun ne kadar devam edicek bu durum peki
buket can bu iki etti.duamı okurkende beni hamile zannedip okumuştun.ağzın dualıdır inşallah.inşallah Allah söyletmiştir
ŞU AN bilemiyorum belki bugun gider diye umut ediyorum ama gitmeyebilirde net bişey de demedi sonra yine gelicem falan dedi evin tlfnu çalıyor kendini koltuklara falan çarpıyor tlf çalıyor diye ne oluuyor anlamıyorum nasıll diyimmmm otoriter kişilik sanırım.. ayy sabah sabah içimi döktüm inan sağol.. neyse Allah yardımcımız olsun bakalım.. ama dediğin gibi hiiçç karışmıcamm temizliğe sanki 5 yıldır o temizliyor ne saçma..
yaa karıştırıyorum ben seni ebruyla..yada hakkaten seni hamile sanıyorum yafff..
herkese günaydın..serap hanımcım duanı okudum.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
çiğdem hanımcım miden bulanıyomuş..bazı hamileler 9 ay kusarmış..dart etme..bebeğin alıyodur alacağını...sen kendine dikkat et..x
bedriye ..bizim buralarda bi laf var ama onu sana özelden yazarım..dikkat et be kızım yaff..
iyiyim tatlım ben. sende kendine iyi bak ilaç da kullanamazsın. bitki çayları da çok önerilmiyor ıhlamur düşüğe neden oluyormuş. dikkat et kendine canımkevok08 / AYLİN 23.02.2013 cumartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
serap_serap / SERAP 26.02.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
günaydıınnnnnn,
kızlar duaları okudum.. Rabbim inşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul eder..
Ya çok üşütmüşüm kızlar akşam camı açık unutmuş kayınvalide bende farketmemişimm.. belim melim her yanım ağrıyor da bu arada yazdığımı farkettiniz de mi kayınvalidem bende kalıyor
Burcccuuu, özlleemimmm, bircan ımmmm ben yazmaya başladığımda siz vardınız aşağıda ne habersiniz iyi misiiniz hatunlar
pisikolojisimi bozuk ne çarpıyo kedini :))) benim kaynana gelince hiç kıpramaz yerinden mutfaga bile gelmez zaten kırk yılda bir gelir oturdugu yerden kalkar gider çekiir bendenseninkine bakarak nur alem nur ozaman benimki
iyiyim tatlım ben. sende kendine iyi bak ilaç da kullanamazsın. bitki çayları da çok önerilmiyor ıhlamur düşüğe neden oluyormuş. dikkat et kendine canım
yaa başının üstünde taşı inan bende benimkini başımın üzerinde taşımaya çalışıyorum benimkini de çok isterdim kendi halinde olsun bizimki herşey heryerde benden sorulsun modunda.. tam liderlik ruhu taşıyor.. koltuklara çarpma sebebide maraton sanki o koşup o baksın diye..
yazsana o lafı çok merak ettim.. Dikkat edeyim de buket düşün yıllardır duymak istediğimiz haberi almışız siz biliyorsunuz normalde ne kadar stres yüklü olduğumu ctesi haberi aldım pazar sabahı bizdeydi daha hiç evde tek kalmadık ya sabah sabah amma dedikodu yaptımm haa..
yaa başının üstünde taşı inan bende benimkini başımın üzerinde taşımaya çalışıyorum benimkini de çok isterdim kendi halinde olsun bizimki herşey heryerde benden sorulsun modunda.. Tam liderlik ruhu taşıyor.. Koltuklara çarpma sebebide maraton sanki o koşup o baksın diye..
kız belki iyi niyetlidir sen hamilesin diye seni yormak istemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?