- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #18.401
bende senin gibi düşünmek istediğim zaman çok oluyor ve bazen inanıyorum da hani bana diyor ya evi hiçbir zaman böyle temizlememişsindir ben mukemmel temizliyorum ama sana da öğretmedik, sende haklısın vs konuşmaları olunca iyi niyetim gidiyor..gören zanneder ki 15 yaşında evli bir insanımm.. neyse herkese gönlünün ekmeğini yedirsin Allah.
herkes anasının evinde öğrendiği kadar öğreniyor başkasının öğretmesine gerek yok. ben bir de bukadar titiz insanların çok da titiz olduklarını düşünmüyorum halamda kalmıştım bir buçuk ay kadar mecburen kaldım ilk istanbula atandığımda ev bulamamıştım. neyse bu halam nasıl titiz nasıl temiz kılı kırk yarıyor ama bir gördümki öyle değil mutfak tezgahının üstünde kullandığı bezleri bir şey dökülünce yerde de kullanıyor.yani göründükleri kadar temiz değiller
kız ne güzel işte...sana eğlence çıkıyo..madem öyle biri, tavırları ve hareketleri önceden tahmin edilebilir....sanada buradan eğelence çıkar...gül geç boşver..
O lafıda yazıyorum..ama darılmaca yok..dalgasına yazıyorum güldürmek için
zaten g..ötü eğri bide teneke bağlıyooo...:)))
Zaten stresliin hastasın bide camı açmış..sen açıtn demiyorumda dikkat et yani....kadına da iftira atma..cam mam açmaz kaynanalar
kevok08 / AYLİN 23.02.2013 cumartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
duamnur / K.BURCU 24.02.2013 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 25.02.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
serap_serap / SERAP 26.02.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
günaydıınnnnnn,
kızlar duaları okudum.. Rabbim inşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul eder..
Ya çok üşütmüşüm kızlar akşam camı açık unutmuş kayınvalide bende farketmemişimm.. belim melim her yanım ağrıyor da bu arada yazdığımı farkettiniz de mi kayınvalidem bende kalıyor
Burcccuuu, özlleemimmm, bircan ımmmm ben yazmaya başladığımda siz vardınız aşağıda ne habersiniz iyi misiiniz hatunlar
Kesinlikle canım Allah ol diyecek olacak doktorların bile açıklama getiremedği o kadar çok şey var ki.. Kim açıklayabilir ki bir sprem ve yumurtadan bir vücduun meydana gelişini. Kadına bebeğin olmaz diyorlar, menapoza giriyorsun diyorlar neler diyorlarda yine oluyor. Yeter ki Allah'ım ol demiş olsun olmaacak var mı zamanını beklemek lazım ama Allah bilir deyipte beklememekte lazım Allah kullarının kaderini kendi çabalarına bağlamıştır yoksa aşlamayla tüp bebekle çocuk sahibi olamzdı insanlar Rabbim izin vermezdi. O da Allah'ın bir mucizesi bunca tedaviler herşey. Canımm takma kafana tabi iki hafif duyacaksın öylee gümbür gümbür duymayı bekleme zaten canımm bir sorun olsa dr söylerdii.
Canımm benimm evet derler ya tıpta her zaman 2+2 =4 değildir diye aynen o misal..
Sedaamm kafama takıyorum inan belirtim yok ya o yüzden üzülüyorum belkide ama göğüslerim şiş işte biraz onu da belirtiden sayıroum... Allah inşAllah en yakın zamanda hepimize kısmet edicek çok inanıyorum..
aslıııı sana pazar günü sanırım mesaj attım görmedin galiba
iyiym canım sen nasılsın, dikkat et kendine biraz sıcak tut kendini düzelirsin inşallah kısa sürede
bedriyeciğim belirti olsada olmasada sen hamilesin canım düşünme bu kadar belirti meselesini hem bence böylesi daha iyi demekki hiç zorlanmadan rahat bi hamilelik geçireceksin,çoğu insanın isteyipte bulamadığı bi durum
görmedim canımm eminmisin acaba?o zaman bida yolla :)
ÖZLEM doktora gittim ya ctesi günü adam nasılsa heryerimi görüyor diye rahatımdedim ki göğüslerimi sıkmaktan bi hal oldum neden sıkıyorsun onları dedi gülerek belirtim var mı diye kontrol ediyorum dedim bırak onları sıkıp durma sonra bişeşerler önlerine geçemeyiz bak dedi..
katılıyorum canım ben çok temizim ayağı yapıyolar ama fosss çıkıyo :)))
inan çok güldümm kaynanalar evet cam mam açmazlar, açtın dersen iftira atmış oluyorsun,, iftirada çok kötü Allah korusun.. ve yaşasınnn bilinçli kaynanalar..
yaa başının üstünde taşı inan bende benimkini başımın üzerinde taşımaya çalışıyorum benimkini de çok isterdim kendi halinde olsun bizimki herşey heryerde benden sorulsun modunda.. tam liderlik ruhu taşıyor.. koltuklara çarpma sebebide maraton sanki o koşup o baksın diye..
yaa haklısınız..temizlik titizlik olayı bir onlarda var sanki..bide iş öğretme olayı..
aslında detaylara girersek çooooooooookk fazla mevzu çıkıyor..ve ne yazıkki erkek milletinin kafası detayları basmadığı için, gelin kaynana arasındaki bu ikili çekişmeyi anlayamışyor..for egzampıl:) geçen mutfakta oturuyoruz..eşimin çok sevdiği bi abisi var.bekar..epey uzun zamandır bekar yaşıyor..oturduk yedik içtik çay içtik ..benimde lavaboyla ilgili sorunum var ..problem olmasın diye çayı, normal süt süzgecinden süzdüm demliği yıkdım süzgecin içindekileride çöpe döktüm. ordaki abi dediki ya buket ne güzel iş yaptın bende lavaboya döküyorum ondan sonra lavabo tıanıyo:) erkek tabi nereden aklına gelecek böyle şeyler..o öyle diyince bende gülümsedim, kayinvaledemde hemen lafa girdi dediki, hayırben demliği normal çay döker gibi süzerim ,,(ee dedi sonra) sonrada demliği çöpe dökerim.. :))yani benim yöntemim daha iyi ben daha iyisini biliyorum gibi..:))güldüm..
bi olay daha anlatıyım..eşim yok biz bunla beraber kalıyoruz..yemek yedik bulaşıklar makinede..bende yemekleri boşaltmadım, öylece dolaba koydum..çünkü küçük zaten tencereler sığıyor..aslında boşaltılada bilirdimakinede yerde vardı ama kızartma tenceresi koymuştum..düşündümki ferah ferah yıkansın temizlensin..:))
neyse ertesi gün gittimki tencereleri boşaltmış elinde yıkamış dediki makinede yer var mış boş çallıştırmışsın tenceleride alırmış(zaten boşaltma işinidehiç anlamam, tenceren eksikse boşaltta, boşattığın kabıda sonra yıkamıyacanmı, bi mevcut tencere yıkanacak, bide sonra boşalttığım tencere yıkanacak:))
neyse dedimki yağlı diye koymadım..o günde yedik,,,tavada tavuk kızartmıştık..sofrayı kaldırdım iki tane tavuk göğüs kalmış busefer dedim boşaltıyim gönlü olsun, bu kezde geldi niye boşalttın ki dibine ekmek banardık:))oayyy
yermisin yemezmisin:=)))
yaa haklısınız..temizlik titizlik olayı bir onlarda var sanki..bide iş öğretme olayı..
aslında detaylara girersek çooooooooookk fazla mevzu çıkıyor..ve ne yazıkki erkek milletinin kafası detayları basmadığı için, gelin kaynana arasındaki bu ikili çekişmeyi anlayamışyor..for egzampıl:) geçen mutfakta oturuyoruz..eşimin çok sevdiği bi abisi var.bekar..epey uzun zamandır bekar yaşıyor..oturduk yedik içtik çay içtik ..benimde lavaboyla ilgili sorunum var ..problem olmasın diye çayı, normal süt süzgecinden süzdüm demliği yıkdım süzgecin içindekileride çöpe döktüm. ordaki abi dediki ya buket ne güzel iş yaptın bende lavaboya döküyorum ondan sonra lavabo tıanıyo:) erkek tabi nereden aklına gelecek böyle şeyler..o öyle diyince bende gülümsedim, kayinvaledemde hemen lafa girdi dediki, hayırben demliği normal çay döker gibi süzerim ,,(ee dedi sonra) sonrada demliği çöpe dökerim.. :))yani benim yöntemim daha iyi ben daha iyisini biliyorum gibi..:))güldüm..
bi olay daha anlatıyım..eşim yok biz bunla beraber kalıyoruz..yemek yedik bulaşıklar makinede..bende yemekleri boşaltmadım, öylece dolaba koydum..çünkü küçük zaten tencereler sığıyor..aslında boşaltılada bilirdimakinede yerde vardı ama kızartma tenceresi koymuştum..düşündümki ferah ferah yıkansın temizlensin..:))
neyse ertesi gün gittimki tencereleri boşaltmış elinde yıkamış dediki makinede yer var mış boş çallıştırmışsın tenceleride alırmış(zaten boşaltma işinidehiç anlamam, tenceren eksikse boşaltta, boşattığın kabıda sonra yıkamıyacanmı, bi mevcut tencere yıkanacak, bide sonra boşalttığım tencere yıkanacak:))
neyse dedimki yağlı diye koymadım..o günde yedik,,,tavada tavuk kızartmıştık..sofrayı kaldırdım iki tane tavuk göğüs kalmış busefer dedim boşaltıyim gönlü olsun, bu kezde geldi niye boşalttın ki dibine ekmek banardık:))oayyy
:)))yaa haklısınız..temizlik titizlik olayı bir onlarda var sanki..bide iş öğretme olayı..
kesinlikle anlıyorum ki bitmezz böyle basit meseleler büyür büyürde gider gönüller kırılır ama söz söylenmez.. benim eşimde herşeyin bilincinde hatta bana hemen tek kalalım sabrıma hayran kaldığını söyler teşekkürler eder ama iyide minicik bir tepkide vereyim demez.. belkide diyemez.. bende eşime de demem.. demek ki içinden gelmiyor bişey demek.. ayrıca akşam akşam camı açmış beni üşütmüş tööbe tööbee..
hahaha kız yarışıyomusunuz evde telefona bakcam diye hiç gülecegim yoktuu allah yardımcın olsun gitsin biran evvel evine
:)))
canım biz eşimle konuşuruz bu konuları gelin kaynana olayı ço ilginç bir olay ne yapsan olmuyor :)))
bizimki çok gelmez bize gelse de karışmaz öyle bi samimiyet yok aramızda çok problemli yıllar geçirdik bir yıl falan oldu daha adam akıllı konuşalı ondan önce 3 ay görüşmedim hiçbiriyle bitirmiştim sonra dayanamadım aradım bizimki de eşimin evlendikten sonra çokkk değiştiğine inanıyo bir demiyo sen böyke değildin,sen bunu severdin yani demek istiyoki evlendikten sonra değiştinnn olabilir değişebilir bide çok kıskanç bizimkisi sinir oluyorum sadece o değilki görmcem de çok kıskanç çocuk gibi eşimden 5 yaşküçük 4 yaşında çocuğu varr ama hala abisi gezmeye götürsün istiyoooöle işte amannnnn ne sinir olaylar yawwww
kız yok biz maratona dahil olmuyoruz biz şaşkın bakışlarla onu izliyoruz o koşucaz sanıyorayy inanın günaha giriyorum amma gözünün önüne getirsene bi bir koltukta oturuyoruz telefon çalıyor biz kalkıcak gibi yapıp oturuyoruz o çarpa çarpa koşuyor.. ayy inanın şu an kahkahalarla gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?