- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Gerçekten artık her şey üstüme gelmeye başladı.
Insanların bencil olmasi
Sadece kendi keyfini düşünmesi...
Yeni taşındım eşimin akrabaları yakında yatılı olarak geleceklermiş.
Daha gelip gireli bir ay olmadı.
Yine geleceklermiş .
Gelsinler misafir nimettir derdim hep.
Ama baktım ki karsidakiler bizi kullanıyor. Yiyip içip. Gezip evi kirletip gidiyor.
Ne yardım var ne bir sey?
Hamileyim anlarlar halimden dedim bur işin ucundan tutarlar sandım otel gibi kullanıp gittiler.
Esim bile sinirlendi.
Ama hiç sesini çıkaramaz onlara karşı.
Yine geleceklermiş. Yatılı kalıyorlar esimle aramdaki muhabbete devamlı karışıyorlar. Ufacık tartismamizi bile fırsat bilip beni suçluyorlar esim i dolduruşa getiriyorlar . Bizim zamanımızda kadınların hic sesi çıkmazdı. Biz ne dayaklar yedik de sustuk tarzinda konuşuyorlar.
Benim huzurumu kaçırıyorlar. 5 yıldır hep sevdim saydım sustum gelin dedim kapımız size hep açık dedim.
Kendi ailemden üstün tuttum.
Ama baktım ki ben onların gözünde el kiziyim. Kullanılacak bir peçete...
Her şeye sen kosturma biraz da onlar iş yapsın diyen arkadaşlarım var. Onları da dinledim.
Hamileyim çok yoruluyorum dedim uzandım yattım bir kaç defa.
Sonra dediler ki ne kadar çok hamileyim deyip duruyorsun biz hamileyken şunu bunu yaptık.
Ben anlamıyorum insanlara Ne olmuş böyle kadın dayansimasinda olmuştum Ben hep. Ama kadın kadını düşman bellemis.
Bu kişiler kendi oğlunu gelin den ayırmaya da çok çalıştılar ayrıl oğlum daha iyisini buluruz sana dediler.
Ben zaten bu günlerde Eşimle biraz sorunluyum . Başka kimseye tahammül edecek gücüm yok.
Ben böyle konularda konu sahibine kızarım, çünkü ev sizin eviniz kimse zorla gelemez! Ve sizin hayatınız kimseyi ilgilendrmez lütfen artık hayır demesini öğrenelim..Gerçekten artık her şey üstüme gelmeye başladı.
Insanların bencil olmasi
Sadece kendi keyfini düşünmesi...
Yeni taşındım eşimin akrabaları yakında yatılı olarak geleceklermiş.
Daha gelip gideli bir ay olmadı.
Yine geleceklermiş .
Gelsinler misafir nimettir derdim hep.
Ama baktım ki karsidakiler bizi kullanıyor. Yiyip içip Gezip evi kirletip gidiyor.
Ne yardım var ne bir sey?
Hamileyim anlarlar halimden dedim bur işin ucundan tutarlar sandım otel gibi kullanıp gittiler.
Esim bile sinirlendi.
Ama hiç sesini çıkaramaz onlara karşı.
Yine geleceklermiş. Yatılı kalıyorlar esimle aramdaki muhabbete devamlı karışıyorlar. Ufacık tartismamizi bile fırsat bilip beni suçluyorlar esimi dolduruşa getiriyorlar . Bizim zamanımızda kadınların hic sesi çıkmazdı. Biz ne dayaklar yedik de sustuk tarzinda konuşuyorlar.
Benim huzurumu kaçırıyorlar. 5 yıldır hep sevdim saydım sustum gelin dedim kapımız size hep açık dedim.
Kendi ailemden üstün tuttum.
Ama baktım ki ben onların gözünde el kiziyim. Kullanılacak bir peçete...
Her şeye sen kosturma biraz da onlar iş yapsın diyen arkadaşlarım var. Onları da dinledim.
Hamileyim çok yoruluyorum dedim uzandım yattım bir kaç defa.
Sonra dediler ki ne kadar çok hamileyim deyip duruyorsun biz hamileyken şunu bunu yaptık.
Ben anlamıyorum insanlara Ne olmuş böyle kadın dayanışmasında olmuştum Ben hep. Ama kadın kadını düşman bellemis.
Bu kişiler kendi oğlunu gelin den ayırmaya da çok çalıştılar ayrıl oğlum daha iyisini buluruz sana dediler.
Ben zaten bu günlerde Eşimle biraz sorunluyum . Başka kimseye tahammül edecek gücüm yok.
Iki kişiler. Biri teyze biri hala. Yaşları 45-70 yaşlarında esleri yok
Aynı kişiler.Daha once de mi ayni kisiler geldi otel gibi kullandi?? Bence esinizde rahatsiz ama dile getiremiyosa sen acik acik soyle musait degilim diye. Yok esin rahatsiz degilse sen baska bir yere git kendi hizmet etsin gelene. Ne ayip yaa hem hamile hem yeni tasinmis birinin evine tatile gidilir mi
Iki kişiler. Biri teyze biri hala. Yaşları 45-70 yaşlarında esleri yok
Yaglama politikasidir oAynı kişiler.
Bir de şunu diyorlar burası çok rahat oh mis...
Beni de arada bir övüyorlar sen ne iyi kadınsın bizim gelin boyle değil keske o da senin gibi Olsa.
Ama bu gidişle ben onların gelini gibi olucam
Gelelim mi diyen yok ki bana da kv dedi. Şu an kv yanımda.Iyide 1 ay önce gelip kaldılar diyorsunuz. Kusura bakmayın müsait değilim diyebilirsiniz pek ala. Hani ilk kez gelseler tamam da,neden ikinciye kabul ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?