Bizim ev bes yildizli otel mi?

Belli ki onceki gelislerinde cok rahat etmisler. Esin de ses cikarmayinca yuz bulmuslar. Bu gelislerinde onlar gelince sen annene git. Rahat edemeyince ya da is basa dusunce cekip giderler

E iyi de sen arayıp de o zaman birdaha geleceğiniz zaman bana haber verin de.
Uygun değilim annemlere gideceğim vs.soyle böyle bir şey uydur yani.
Kusura bakma ama suç senin burada fazla yüz vermişsin.

Her şeye rağmen gelirlerse de iyi ağırlama yemek vs.kendini yorma yani eşin dışarda yemeğe götürsün sen de yat evde.
Yapamayacağım yemek midem bulanıyor de .
Eşin 3 öğün yemek masrafı ödesin akli başına gelsin.

Bence adam akıllı konuş rahatsızlıklarını bildir. bunu yapamam dersen de sinip oturacaksın yerli yerinde sinirlerin yerle bir olacak.

Aileniz nerde yaşıyor? Arayın ve onların yanına gidicem deyin. Onlar varken size kötü davranan eşinize de iyi bir ders şart olmuş!

Eşine dr iş yapma dedi de git annene yatarsın.
Eşin çok istiyorsa kendi ilgilensin

Kanamam oldu doktor tuvalet harici ayakta durmamı yasakladı
O yüzden misafir kabul edemiyorum diyeceksiniz
Ha hizmetçilik yapmak millete yaranmak hoşunuza gidiyorsa
Tek derdiniz “Aman bana iyi gelin desinler” se
Hamile halinizle ağırlayabilirsiniz tabiii

Biz hamileyken sunu bunu yaptik diyolar ya emin ol yalan soyluyolar yada yaptilarsa dusun ne kadar zorlanmislardr hamilelik zor bi surec.esine soyle anlat yoruldgunu sonucta sadece senin canin degil bebekte var.kim bu misafrler kv kp mi yoksa daha uzak akrabami?ayol ayda 1 gelinmezki ne sacma

Bu yaştaki insanlar size ne diye geliyor ki?
Hani gezmeye tozmaya, yazdır denize girmeye diyecem de 70 yaş bunun için çok değil mi ya

Ne demek sana gelelim diyen yok. Hem senin evine gelecekler hemde kaynanaya söyleyip gelecekler emrivakiye bak sen !!!
Valla ben yeni evliyim simdiden önlemi aldım.
Kaynana benim evimde kendi komsusunu agirlamak istedi
Esim döneklik yapıp e gelsinler o zaman cay icsinler dedi( bu konuyu aramizda daha evel konusmustuk)
Kaynana da Ne cayi?mangal yaparsin onlara dedi
Oturdugum odayi terk ettim
Arkasindan da gelmelerini istemedigimi söyledim.
Simdi sustu.
Neden tavrınizi basta koymazsiniz hic anlamam
Yazik degilmi canina
Hamile insan oyle ugrasmaz hamile insan hizmet etmez
Aksine çevresindekiler ona yardimci olur.
Eşinde herhalde etki altinda kalan ve baskasinin sözünü dinleyen bir insan.
Olgunlasamamis malesef

Iki kişiler. Biri teyze biri hala. Yaşları 45-70 yaşlarında esleri yok
onunu almazsaniz koca omrunuz boyle sinir olarak gecer. Belli ki teyzelerin bos vakti çok. Kendilerini agirlatacak yer ariyorlar. Millette 1 tane kaynana var, siz niye 3taneyle ugraşasiniz?

Yorumlarinizi da okudum. Hayir diyecek cesaretiniz yok, bari kanamam var diye uydurun yatin evde ne diyim...

Senin huzurundan dahamı önemli. Eşinle problem olmıycaksa uygun bir dille yatmam gerekiyormuş dr ayakta kalmamı yasakladı kusura bakmayın başka sefer de. İnsansa anlarlar.

Eşim hamileligimin ileri aylarında gelmek isteyen kendi abisine (eşi,çok çok hareketli oğlu ve üvey kızı ile gelecekti) bile; biz de havuzlu bir apart tutmak istiyorduk bizim evden deniz mesafeli oluyor ,gelmek istediğiniz tarihten önce konusalim apart tutayım dedi.Gelmediler

Öyle durumla ben de çok karşılaştım ve bıktım ama eşim hayır diyor birşeyler uyduruyordu son Zaman'lar.Birşey diyemese de en kötü ailemin yanına giderdim eşim de agırlayamayacagım için gelemezlerdi.En azından ben yorulmazdım.

Sen de ailenin yanına gitsen imkanın varsa Aslı'nda

Hala teyze illa ki sizden iş/yemek bekleyecekler, yaş itibari ile gezip gün geçirmeye geliyor gibiler.

Kendini yiyeceğine onlara müsait olmadığını söyle gitsin ya. Kaç kez geliyoruz dünyaya. En kıymetli sensin, bırak milleti, hamileliğin keyfini çıkar.

Bence eşinizle konuşun. Kimseye hizmet etme zorunda değilsiniz ki kimsenin size laf etmeye hakkın yok çok ayıp ya kızıp ayrılsan kına yanacaklar yani. Çok atıp çok

Evliliğimin ilk yıllarında kv ve kızkardeşi iki üç güne bendelerdi.Otur otur çay meyve dizi fasılları bitmezdi.O aralar hürmet etmeyi bi halt sanardım sesim çıkmazdı.Sonra baktım bunlar kapı kapı gezip milletin kendilerine hizmet etmesini bekliyolar.Azar azar kestim hizmetimi.Şimdi senede iki üç anca gelirler.Boş zamanları çok nasılsa bulmuşlar sesi çıkmayan gelini bin sırtına anlayışı.İşim gücüm arasında bide onların keyfini eyle.Umrumda değil anlayışsız insanlar.Hizmet ettikçe bunlar gitmez.

O gelecek olanları ara müsait degılım baska sefere de. Haa utanmadan kapıya mı dayandılar acma kapıyı. Hizmetcı degılsın hele hele hamilesin

Eşimle konuştum kv de yanımdaydı.
Teyzen ve halan yakında geleceklermiş yine dedim eşim açtı ağzını yumdu gözünü annesine söyledi

Istemiyorum gelmesinler gelince iki kanepeye yatıyorlar biz rahat edemiyoruz hem gelince uymaktan başka bir şey yapmıyorlar her şeyi karım yapıyor dedi.

Çok mutlu oldum. Inşallah kv iletir kendilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…