- 25 Haziran 2016
- 7.609
- 13.624
- 248
- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Aynı kişiler.
Bir de şunu diyorlar burası çok rahat oh mis...
Beni de arada bir övüyorlar sen ne iyi kadınsın bizim gelin boyle değil keske o da senin gibi Olsa.
Ama bu gidişle ben onların gelini gibi olucam
Kayınvalideniz sizinle mi yaşıyor?Gelelim mi diyen yok ki bana da kv dedi. Şu an kv yanımda.
Onunla bir sıkıntım yok.
Iç hiç taraf tutmaz esimle beni aynı derecede sever.
Torunuyla da ilgileniyor.
Ben eşimin tüm sulalesiyle iyi geçinmek zorunda miyim bu zamana kadar geçindim ama kıymet bilen yok.
Eşimin bile gözünde kiymetim yok ki benim...
Çok iyi olmuşEvime tasindigimdan beri gelen giden bitmedi.
Gecen hastaneden ciktim evime geldim bir iki saat yatayim dedim esimin halasi osu busu geldi konus konus artik gozlerim kapaniyor saat olmus 3 gitmiyorlar. En son kusura bakmayin bugun taburcu oldum uykum geldi dedim
Meger kalin dememi bekliyorlarmis
Yorgani yatagi gosterdim acin yatin yataklarinizi diyince kalkip gittiler saat 3'te.
Bu halde kimseye hizmet edemem
Sizde oyle yapin
Musait degilim hastayim diyin
Aynı kişiler.
Bir de şunu diyorlar burası çok rahat oh mis...
Beni de arada bir övüyorlar sen ne iyi kadınsın bizim gelin boyle değil keske o da senin gibi Olsa.
Ama bu gidişle ben onların gelini gibi olucam
Kendi çekirdek ailemi, eşimin anne baba kardeşini zor ağırlıyoruz teyze hala ne alaka ?Iki kişiler. Biri teyze biri hala. Yaşları 45-70 yaşlarında esleri yok
Koymayın eve bunlarıGerçekten artık her şey üstüme gelmeye başladı.
Insanların bencil olmasi
Sadece kendi keyfini düşünmesi...
Yeni taşındım eşimin akrabaları yakında yatılı olarak geleceklermiş.
Daha gelip gideli bir ay olmadı.
Yine geleceklermiş .
Gelsinler misafir nimettir derdim hep.
Ama baktım ki karsidakiler bizi kullanıyor. Yiyip içip Gezip evi kirletip gidiyor.
Ne yardım var ne bir sey?
Hamileyim anlarlar halimden dedim bur işin ucundan tutarlar sandım otel gibi kullanıp gittiler.
Esim bile sinirlendi.
Ama hiç sesini çıkaramaz onlara karşı.
Yine geleceklermiş. Yatılı kalıyorlar esimle aramdaki muhabbete devamlı karışıyorlar. Ufacık tartismamizi bile fırsat bilip beni suçluyorlar esimi dolduruşa getiriyorlar . Bizim zamanımızda kadınların hic sesi çıkmazdı. Biz ne dayaklar yedik de sustuk tarzinda konuşuyorlar.
Benim huzurumu kaçırıyorlar. 5 yıldır hep sevdim saydım sustum gelin dedim kapımız size hep açık dedim.
Kendi ailemden üstün tuttum.
Ama baktım ki ben onların gözünde el kiziyim. Kullanılacak bir peçete...
Her şeye sen kosturma biraz da onlar iş yapsın diyen arkadaşlarım var. Onları da dinledim.
Hamileyim çok yoruluyorum dedim uzandım yattım bir kaç defa.
Sonra dediler ki ne kadar çok hamileyim deyip duruyorsun biz hamileyken şunu bunu yaptık.
Ben anlamıyorum insanlara Ne olmuş böyle kadın dayanışmasında olmuştum Ben hep. Ama kadın kadını düşman bellemis.
Bu kişiler kendi oğlunu gelin den ayırmaya da çok çalıştılar ayrıl oğlum daha iyisini buluruz sana dediler.
Ben zaten bu günlerde Eşimle biraz sorunluyum . Başka kimseye tahammül edecek gücüm yok.
Bahane bul kabul etmeGerçekten artık her şey üstüme gelmeye başladı.
Insanların bencil olmasi
Yine geleceklermiş .
Ama baktım ki karsidakiler bizi kullanıyor. Yiyip içip Gezip evi kirletip gidiyor.
Hamileyim anlarlar halimden dedim bur işin ucundan tutarlar sandım otel gibi kullanıp gittiler.
Esim bile sinirlendi.
Yine geleceklermiş. Yatılı kalıyorlar esimle aramdaki muhabbete devamlı karışıyorlar. Ufacık tartismamizi bile fırsat bilip beni suçluyorlar esimi dolduruşa getiriyorlar . Bizim zamanımızda kadınların hic sesi çıkmazdı. Biz ne dayaklar yedik de sustuk tarzinda konuşuyorlar.
Benim huzurumu kaçırıyorlar. 5 yıldır hep sevdim saydım sustum gelin dedim kapımız size hep açık dedim.
Her şeye sen kosturma biraz da onlar iş yapsın diyen arkadaşlarım var. Onları da dinledim.
Sonra dediler ki ne kadar çok hamileyim deyip duruyorsun biz hamileyken şunu bunu yaptık.
Ben anlamıyorum insanlara Ne olmuş böyle kadın dayanışmasında olmuştum Ben hep. Ama kadın kadını düşman bellemis.
Bu kişiler kendi oğlunu gelin den ayırmaya da çok çalıştılar ayrıl oğlum daha iyisini buluruz sana dediler.
Ben zaten bu günlerde Eşimle biraz sorunluyum . Başka kimseye tahammül edecek gücüm yok.
Aynen öyle. Bende şunu söyledim eskiden devlet korumazmis şimdi bir erkek kolaysa bir tokat atsın bir yıl uzaklaştırma cezası alır dedim sustular.Bu iki kadın kendi gelinlerine yapamadıkları kaynanalık zulmünü size yapıp kendilerini tatmin ediyorlar gibime geldi.Güçleri size yetiyorsa demek ki kendi gelinleri evine bile koymuyordur emin olun.Zaten sizi sevmiyorlardır , bari evinize gelmeden sevmesinler.Yapsan da kötüsün yapmasan da kötüsün onların gözünde.Bari bişey yapma ki yorulmadan kötü ol.
Haklısın canım.
Cahil insanlar kendileri sizin gibi okumuş etmiş , meslek sahibi olsa kocalarına kök söktürürlerdi bu cadalozlukla.El mahkûm çekmişler kendi kocalarını , biz çektik sen de çek diyorlar sana.Devir değişti hanım teyze deseydin ya.
Ben de böyle davransam iyi olur artık bir yıl arkamdan konuşurlar. :) gelinlerinin yıllar önceki lafını hala ediyorlar :)Evime tasindigimdan beri gelen giden bitmedi.
Gecen hastaneden ciktim evime geldim bir iki saat yatayim dedim esimin halasi osu busu geldi konus konus artik gozlerim kapaniyor saat olmus 3 gitmiyorlar. En son kusura bakmayin bugun taburcu oldum uykum geldi dedim
Meger kalin dememi bekliyorlarmis
Yorgani yatagi gosterdim acin yatin yataklarinizi diyince kalkip gittiler saat 3'te.
Bu halde kimseye hizmet edemem
Sizde oyle yapin
Musait degilim hastayim diyin
Yok canım yardıma geldi yakında gidecek. Ev taşıyorum. Eni bitti düzen.Kayınvalideniz sizinle mi yaşıyor?
Onlar da sevmiyor bu insanları cagirmayin gelmesinler diyorlar. Ama zaten bize sormadan geliyorlar.Kendi çekirdek ailemi, eşimin anne baba kardeşini zor ağırlıyoruz teyze hala ne alaka ?
Öncesinde temizlik yap gittiklerinde yap birde evdeyken gönüllerini hoş tut ikramlarda kusur etme birde memnun olmayıp laf saysınlar
Eşinizin anne babası yok mu? Onlarda mı birşey demiyor
Bir de en kötü taraf su esim onlar gelince bana daha sert davranıyor . Çok üzülüyorum. Aile yanında daha da erkeklesiyorlar.Koymayın eve bunları
Biz misafirliğe gittiğimiz evde kalkıp ev sahibine yardımcı oluruz bu görgü meselesidir deyip laf sokun
Eşinize kesinlikle istemediğinizi gelirlerse odadan bile çıkmayacağınizi söyleyin
1. Bu kez siz arayip hamileligim zor geciyor misafir kabul edemem diyin.Gerçekten artık her şey üstüme gelmeye başladı.
Insanların bencil olmasi
Yine geleceklermiş .
Esim bile sinirlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?