geçmiş olsun bahair maselef benim kızımdada bakteri çıkmıştı işte 6gün yatırdılar hastanede antibiyotik tedavisine alındı 4gün içinde kan degerleri hızla düşmüştü şükür antibiyotikle hepsi düzeldi ama ikigündür zeyneb bütün gece aglıyo yine huzursuz sabaha kadar emiyo doymuyodamı huzursuz yoksa yine bakterimi var bilmedigimden doktora götürcem pazartesi günü inş doymuyosa huzursuzdurrr
geçmiş olsun sana da canım... seninkinde huzursuzluk ateş falan yapmışmıydı... nil de hiç bişey yok sadece bu aralar biraz fazla uyuyo ama uynadığında verdiği tepkilerde hiç anormallik yok...ateş falan da yok emiyoda..geceleri de çok güzel uyuyo...inşallah bişey çıkmaz canım zeynebde de
geçmiş olsun..1 ayda 0.5-1 kg arası normal deniyor ama tabi idrar değerlerinin yüksek çıkması kötü olmuş. el kadar bebeye nerden mikrop bulaşacak yaaa...anlamadım vallaa
evet canım kötü oldu.. internetten araştırdım genel de köpüklü banyolardan kaynaklanıyormuş ama suyun içine oturtmuyorum hemen sabunlyıp duruluyorum...idrarın çok fazla bezde kalmasındsan kaynaklanabiliyormuş ama bezini de çok bekletmiyorum... bide bugün bi tanıdığım söyledi bazı bebek bezi markaları sıvıyı iyi hapsetmediğinden enfeksiyona neden oluyomuş ama dediği markayı da kullanmıyorum... yanlış temizlemekten kaynaklanabiliyomuş ama hep önden arkaya doğru temizliyorum... ama bi yerde fire vermişim nasıl vermişsem... inşallah tahlil de bi yanlışlık vardır..
bide enfeksiyonda bebek çok sık idrarını yapmaz ve karında şişlik olur diyo. ama çişini de kakasını da gayet sık yapıyo karnında da şişlik yok...
ozaman bişi yoktur inş. geçmiş olsun çok..
canım ama tahlilde yüksek derece de bakteri çıktı ona sıkılıyorum temiz çıksa da kilo almasa bünye meselesi diyip geçecem inşallah tekrar ettirecem tahlili umarım temiz çıakr
550 gram almıştı 1 ayda sütten kaynaklansa doymadığı için huzursuz olur dedi.. ama çok şükür huzursuzluğu yok o yüzden hem kakasını hem de idrarını istedi test için ilkinde bi bakteri 50000 çıktı çok yüksek değil sondayla alınmadığından poşetle aldığımız için bu değerin çıkmassı normal ama bir ara güzelce sabunlu bezle silip durulayıp tekrar alı yaptırın ama acelesi yok dediş. ben hemen aynı gün iyice yıkadyıp temizledikten sonra gene poşetle aldım bu sefer testin sonucu 100000 lerde çıktı yani müdahale edilmesi gereken değer de... ama 5 günde çıktı test o yüzden çok güvenemedim... şimdi tekrar yapacam bu sefer bezle silip alıcam idrarını bu sonuçta yüksek çıkarsa sanırım antibiyotik verecek dr. internetten araştırdım baya bi hastalığa yol açıyomuş tedirgin oldum
Canım geçmiş olsun inşallah bişeyi çıkmaz Niloşun. Maşallah çok güzelleşmiş
Benim oğluma da iyot testi yapmışlardı idrardan ama idrarını alırkenbi kit vermişlerdi. 4 tane gazlı bez bi de solüsyon çıktı içinden. 3 tane bezi o suyla ıslatıp sildim 4. yü kuru sildim sonra idrar torbasını yapıştırdım. Koyu renk bi poşetin içinde 40 dk. içinde hastaneye götürdüm. Yoksa sonuçlar çok güvenilir olmaz demişlerdi. bi de poşet 40 dk. dan fazla bağlı kalırsa yenisini tak demişlerdi.Belki ondan değişiyodur değerleri CADIARZU
kocaman maşallah nile prenses gibi
bahair canım çok geçmiş olsun
geçmiş olsun güzeller güzeline
550 gram almıştı 1 ayda sütten kaynaklansa doymadığı için huzursuz olur dedi.. ama çok şükür huzursuzluğu yok o yüzden hem kakasını hem de idrarını istedi test için ilkinde bi bakteri 50000 çıktı çok yüksek değil sondayla alınmadığından poşetle aldığımız için bu değerin çıkmassı normal ama bir ara güzelce sabunlu bezle silip durulayıp tekrar alı yaptırın ama acelesi yok dediş. ben hemen aynı gün iyice yıkadyıp temizledikten sonra gene poşetle aldım bu sefer testin sonucu 100000 lerde çıktı yani müdahale edilmesi gereken değer de... ama 5 günde çıktı test o yüzden çok güvenemedim... şimdi tekrar yapacam bu sefer bezle silip alıcam idrarını bu sonuçta yüksek çıkarsa sanırım antibiyotik verecek dr. internetten araştırdım baya bi hastalığa yol açıyomuş tedirgin oldum
saol bitanem bilgiler içinde bende biliyom doktorlara kalsa herşey yasak ama ben kızkardeşimide yürüteçe 4aylıkken oturttum ayrıca özellikle belirttim ekim annelerindede günde 5dk yürütecini sevsin d,e oturtuyom die dip not düştüm kuşum bnm kardeşimde bende yigenlerimd ehiçbirimizde yürümede kasta sorunolmadı doktorlar aklınca herşeye yasak dio ek gıdaya yasak dio şuan zeyneb için 6.ayını bekle dio çocuk doymuyo sabaha kadar emiyo gelssin kendi baş etsin doktor aynewn bunu dedim al sen başet sabaha kadar emdirde gör dedim öyle şaştı kaldı benden böyle tepki beklemiyodu bizler süt olmadıgından mamayla büyümüşüz hemde arı mamayla olsa bizlere bişi olurdu çok şükür gözetim altındayken bişi olcagını düşünmüyommopuyorumnanaktan
mehaycıgım ek gıda yasak dio bizim çok bilmiş doktor ama arkadaşlarım aralık 3aylık bebeklere ek gıda veriyo kararsız kaldım kızım doymuyo buay doktora gidelim yeni doktor bulduk bakalım ver dersede vercem verme desede vercem sabaha kadar emdiriyom uyku sıfır stres hat safhada tek meme yetmiyo iki gögüs olsa neyse bende yoruldum sütlerim azalıyo dogal olarakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[URL=http://img515.imageshack.us/i/s4030024r.jpg/][/URL]
bu bızım halımız oğlusumla yemek yaparken :) bn yaptım o da parmaklarını emdi :)
işte bu da bizim evin hali
kısçem bulaşık makinesinin içinde
[URL=http://img515.imageshack.us/i/s4030024r.jpg/][/URL]
bu bızım halımız oğlusumla yemek yaparken :) bn yaptım o da parmaklarını emdi :)
işte bu da bizim evin hali
kısçem bulaşık makinesinin içinde
dünden kalan bi poz daha yüklemeye fırsat bulamamıştım... topiği ele geçirmiş gibi olduk ama paylaşayımd edim... kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?