Bizim Evin Halleri

geçmiş olsun sana da canım... seninkinde huzursuzluk ateş falan yapmışmıydı... nil de hiç bişey yok sadece bu aralar biraz fazla uyuyo ama uynadığında verdiği tepkilerde hiç anormallik yok...ateş falan da yok emiyoda..geceleri de çok güzel uyuyo...inşallah bişey çıkmaz canım zeynebde de

cnm benimki ogün 24saat agladı durmadan çok huzursuzdu ve dogdu dogalı gece uyuyamıyodu uyanıyodu hep hastaneden çıktık 2hafta gece çok güzel uyudu 1haftadır yine başladı gece uyumamalar kız çocuklarda bakteri çok oluyomuş yanlış alt silme dedi ben yukardan aşagıya siliyom aslında ama bide havadanda mikrop kapabiliyolarmış çöok korumanız lazım kız anneleri olarak deid doktor 3ayla 1.5yaş arasında genelde olurmuş bizimde sadece 10tane bakteri, çıkmıştı ama yatış aldık kan degerleri 1700 olması gerekirken 532lere yatıştada 200lere kadar düştü 6gün yattı işte 951le çıkış yaptık tekrarlıyabilir demişlerdi maleseff:sinifsinif:

geçmiş olsun..1 ayda 0.5-1 kg arası normal deniyor ama tabi idrar değerlerinin yüksek çıkması kötü olmuş. el kadar bebeye nerden mikrop bulaşacak yaaa...anlamadım vallaa

evet canım kötü oldu.. internetten araştırdım genel de köpüklü banyolardan kaynaklanıyormuş ama suyun içine oturtmuyorum hemen sabunlyıp duruluyorum...idrarın çok fazla bezde kalmasındsan kaynaklanabiliyormuş ama bezini de çok bekletmiyorum... bide bugün bi tanıdığım söyledi bazı bebek bezi markaları sıvıyı iyi hapsetmediğinden enfeksiyona neden oluyomuş ama dediği markayı da kullanmıyorum... yanlış temizlemekten kaynaklanabiliyomuş ama hep önden arkaya doğru temizliyorum... ama bi yerde fire vermişim nasıl vermişsem... inşallah tahlil de bi yanlışlık vardır..
bide enfeksiyonda bebek çok sık idrarını yapmaz ve karında şişlik olur diyo. ama çişini de kakasını da gayet sık yapıyo karnında da şişlik yok...

ozaman bişi yoktur inş. geçmiş olsun çok..

canım ama tahlilde yüksek derece de bakteri çıktı ona sıkılıyorum temiz çıksa da kilo almasa bünye meselesi diyip geçecem inşallah tekrar ettirecem tahlili umarım temiz çıakr

Anladım canım ya inşallah yeni tahlillleri tertemiz çıkar kuzunun

Canım geçmiş olsun inşallah bişeyi çıkmaz Niloşun. Maşallah çok güzelleşmiş
Benim oğluma da iyot testi yapmışlardı idrardan ama idrarını alırkenbi kit vermişlerdi. 4 tane gazlı bez bi de solüsyon çıktı içinden. 3 tane bezi o suyla ıslatıp sildim 4. yü kuru sildim sonra idrar torbasını yapıştırdım. Koyu renk bi poşetin içinde 40 dk. içinde hastaneye götürdüm. Yoksa sonuçlar çok güvenilir olmaz demişlerdi. bi de poşet 40 dk. dan fazla bağlı kalırsa yenisini tak demişlerdi.Belki ondan değişiyodur değerleri CADIARZU

teşekkür ederiz teyzesi...
ben de temiz olsun diye banyo yapıp kurulayıp taktım poşeti.. zaten 15dk içinde idrarını yapmıştı eşim hemen götürdü hastaneye... ama benim şüphem labaratuvarın hemen tahlil yapıp yapmadığı.. çünkü ilkinin sonucunu 48 saat içinde aldık ama bu sferki 5 gün sürdü... bidaha gazlı bezle temizleyerek deniyecem... belki temiz çıkar...

geçmiş olsun bahair, inşallah temiz sonuçlar alırsınız.

musyascım tabi çocuk büyütürken herkes kendi tercihleri doğrultusunda hareket eder ve hiçbir anne de çocuğunun kötülüğünü istemez ama bu tür görüşlere de biraz itibaret etmek lazım bence değil mi canım, sonuçta bunlar bilimsel veriler, doktorlara da güvenmezsek kime güvenicez, ek gıda, yürüteç vs gibi konularda hemen hemen tüm dr lar, kitaplar, internet benzer şeyler söylüyor zaten ama yine karar annesi olarak senin, sağlıcakla büyüsün güzel kızın inşallah, sevgiler canım.opuyorumnanaktan

işte bu da bizim evin hali
kısçem bulaşık makinesinin içinde

dünden kalan bi poz daha yüklemeye fırsat bulamamıştım... topiği ele geçirmiş gibi olduk ama paylaşayımd edim... kusura bakmayın kızlar

gecmis olsun prensesime umarim sonuclar tertemiz cikar ayni guzel yuzu gibi,simdi anneme gosterdim fotografi annem de diyorki ben de Ceylini sacli saniyordum milletin saci topuguna degiyor diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…