[URL=http://img515.imageshack.us/i/s4030024r.jpg/][/URL]
bu bızım halımız oğlusumla yemek yaparken :) bn yaptım o da parmaklarını emdi :)
işte bu da bizim evin hali
kısçem bulaşık makinesinin içinde
inşallah hazirancımgeçmiş olsun bahair, inşallah temiz sonuçlar alırsınız.
gecmis olsun prensesime umarim sonuclar tertemiz cikar ayni guzel yuzu gibi,simdi anneme gosterdim fotografi annem de diyorki ben de Ceylini sacli saniyordum milletin saci topuguna degiyor diyor :))
Ayyy ne güzel yine snin kocan uyutmaya çalışıyor bizim ki ssdece sevmek için alıyor 10 dk sonra off sıkıldım al şunu diyor sanki tek başım yaptım ben bu bebeğiii......
Şenizay ben kocanın yolunu zor gözlüyorum gelir gelmez atıyorum kucağına yataa kadar bakıyorzemuszemus senin için zor ama ya dediğin gibi tekmi yaptın geceleride durmazsa kalkıyo benimki Hakkını yiyemem dün böyle görünce çekiyim dedim bi baktım uyuya kalmış bizim velette cin gibi bakıyo delikafadulden
yok canım benim eşim öyle hiç durdurmaya falan çalışmadı ben oyalıyorum o bakıyor bazende çok ağladığı zman offf başım agrıdı diyor ben baska odaya geçiyorum susturmak için zaten o yatak odasına yatıyor bizde kızmda oturma odasındayatıyorum bizim babamız biraz sorumsuzz ama ne yapayım zorlada yaptıramam kii benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?