Bizim Evin Halleri

işte bu da bizim evin hali
kısçem bulaşık makinesinin içinde

masallah cok hamarat bir kizin var canim :) benim yigenimde boyle bulasik makinasinin kapagina oturup tabak catal herseyi geri cikariyor makineden ,acaba biz cocukken napardik bizim zamanimizda bulasik makinasimi vardi oynayacak :))

geçmiş olsun bahair, inşallah temiz sonuçlar alırsınız.
inşallah hazirancım
gecmis olsun prensesime umarim sonuclar tertemiz cikar ayni guzel yuzu gibi,simdi anneme gosterdim fotografi annem de diyorki ben de Ceylini sacli saniyordum milletin saci topuguna degiyor diyor :))

inşallah seldacım... annen alemmiş valla... ama kadın haklı niloş baya bi saçlı doğmuştu ki biz kel bi bebk bekliyoduk:))))))

buda benim pusat egem..annesi iş yaparken masal dinliyor ve akvaryum seyrediyor akıllı tosunum :lepi:alkisalkisalkis

Benim kocikkk çocuğu uyutmaya çalışırkeneeee ..................

delikafadulden
[/B

Ayyy ne güzel yine snin kocan uyutmaya çalışıyor bizim ki ssdece sevmek için alıyor 10 dk sonra off sıkıldım al şunu diyor sanki tek başım yaptım ben bu bebeğiii......

süperlerrr yaaaa bayıldım hepsine
anı anakucapından bizimkindede var ama becerikli anası sapnı kırdı takılmıyor (

Şenizay ben kocanın yolunu zor gözlüyorum gelir gelmez atıyorum kucağına yataa kadar bakıyorzemuszemus senin için zor ama ya dediğin gibi tekmi yaptın geceleride durmazsa kalkıyo benimki Hakkını yiyemem dün böyle görünce çekiyim dedim bi baktım uyuya kalmış bizim velette cin gibi bakıyo delikafadulden

Allah Allah lmaz: olur mu oyle sey yaa ....
al sunu diyormus birde insan birtanecik evladina su diye hitap edermi yaaa
hic kusura bakmasin cocugu yapmasini biliyorsa sorumluluk almasinida bilmeli!klava:

Ayyy ne güzel yine snin kocan uyutmaya çalışıyor bizim ki ssdece sevmek için alıyor 10 dk sonra off sıkıldım al şunu diyor sanki tek başım yaptım ben bu bebeğiii......

yagmurcan resim cok hos..bebegi uyutacagim diye kendisi uyuyakalmiskaydirigubbakcemile3'
benim esimde isten geliyor yemek yiyoruz falan hemen kiziyla ilgilenmeye basliyor.:asigim:

yok canım benim eşim öyle hiç durdurmaya falan çalışmadı ben oyalıyorum o bakıyor bazende çok ağladığı zman offf başım agrıdı diyor ben baska odaya geçiyorum susturmak için zaten o yatak odasına yatıyor bizde kızmda oturma odasındayatıyorum bizim babamız biraz sorumsuzz ama ne yapayım zorlada yaptıramam kii benneyaptımki

canim bence odani ayirma ,sen bebegini uyut git esinin yaninda yat..
zorla yaptiramazsin ama internetten babanin bebekle ilgilenmesinin nekadar onemli oldugunu anlatan yazilar bul onlari anlat esine..
insallah esin hatasini anlar sana destekci olur...Allah yardimcin olsun..

şanslılardanız nurefsancım
öylede zor cnm ya bütün gün benim vıcığımı çıkarıyo velet

haklısın ablacım okuyorum o zmanla ilgileniyor ama sonra yine aynı belki farkında değil böyle davranmasının bizi üzdüğünü odamızın ayrı olmasıda sobalı evimiz bizsobalı yerde yatıyoruz oda çalışıyorum sesten uyuyamıyorum diye gidiyor içerde uyuyor tabi buna çok sinir oluyorum çünkü bazen çok özlüyorum onunla uyumayı inş düzelir anlar bi gün beni.....

kaydirigubbakcemile3 babası nasıl uyunacağını gösteriyor sanırsam ama kuzunun hiç niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…