Bizim Evin Halleri

dora paşa oyun halısından kacmaya çalışırken ... kaydirigubbakcemile3

Ayyy ne güzel yine snin kocan uyutmaya çalışıyor bizim ki ssdece sevmek için alıyor 10 dk sonra off sıkıldım al şunu diyor sanki tek başım yaptım ben bu bebeğiii......

Deli oluyorum böyle kocalaraaaaaaaaaa,sanki kadının tek görevi bebekler..yaparken böle demiyolar amaaa...
Çok şükür benimki koca deil gonca bu konuda sempatiksalakcinni
kucağndan saatlerce almasam bırakmaz,ama onuda ben istemiyrm çünkü bizimki kucak bebeği olmadı hiç..:kedi:

Doramda oyun halısını sevmemiş gizemimm.
sen benimkine yolla onu kaydirigubbakcemile3
bak benimki nası oynuo oyuncaklarlaaa yetişebildiği için tabi..

benimki yetişemiyoo ondan sinir oluyo zatenn yaa ...

valla dün akşam söyledim ben çok üzülüyorum neden yardım etmiyorsun bana falan diye hiç bişey diyemedi ama yavrum ben yoruluyorum bakamıyorum ama sizi çok sveiyorum falan dedii tabi çok seviyor o olmazsa yapamam asla ama tabii üzülüyorum bu duruma

cnm sen samsunlumusun aslen aynı karadenızlıler bole bıraz bende rızelıyım fakat karadenızlı koca olmadım sırf bu sebebten

yok canım ben aslen ankaralıyım gerçekten hep böyle karadeniz erkeklerii ama yinede koamıı çokk seviyorummmm iştee ne yapayımm

ıste yetıstırmeyle alakalı karadenız anaları bıraz cocuklarını erkek ıs yapmaz erkek bebek yapmaz dıye yetıstıryo

canım eşimin gece 11.30 da geldiği oluyor işten ilay uyanıksa mutlaka ilgilenir...ilk günler öyle değildi ama ilay onu görünce çok heycanlanıyor o da yorgun olsa da ilgileniyor... ben eşime devamlı: senin ilgine ve sevgine muhtaç diye telkinde bulunuyorum...sende dene.. ama bakmıyorsa da bazı erkekler öyledir. babam da hiç bakmazmış annem anlatıyor...

benımkıde babaya cok cılve yapıyo bende verıyorum o almasa bıle elıne bak babası bu senı ozlemıs dıyorum her geldıgınde ıse gıderken onuda opturmeden cıkartmıyorum falann belkı ondandır ben hamıleyken bıle karnımı ona ovudurur sen ovunca rahatlıyo hareket etmeyı bırakıyo dıyordum konusturuyordum onun ıcın alıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…