Bizim Evin Halleri

mustafa boraya, kayra erene ve zeynep adaya kocamannnnnn öpücükler ... 40 binkere maşalllah

ay ben oayaklarını yerim teyzem ne şeker olmuşun maşalla hkoca genç kız olmuşun sende ayakları emmeye başlamış colk colk seste çıkarıyonmu zeyneb ada gibi sende maşallah

ay ben oayaklarını yerim teyzem ne şeker olmuşun maşalla hkoca genç kız olmuşun sende ayakları emmeye başlamış colk colk seste çıkarıyonmu zeyneb ada gibi sende maşallah

:))) cokacimcoook yerken agzimin suyu akiyor yasemin teyze bu ayak ne lezzetli biseymis oyle

çok esnek bir kız olcak kugu gibi ayaklar şimdiden agıza gittigine göre balerin bir hatunlamı karşı karşıyayız acep:)opuyorumnanaktan

bana sarkici olacak gibi geliyor cunku ben sarki soyleyince vokalistlik yapiyor ama dans eden sarkicilar daha cok tutuyor piyasada benim kiz isini biliyor yazin bir koseye kizimin konserine davetlisiniz ekim anneleri kaydirigubbakcemile2

oyy maşallahh sanaaa çok tatlı görünüyo öyle ayaklarım olsa bende yerdim delikafadulden

ceylin prenses maşallah sana,resmine bakarken benim bile ağzım sulandı kaydirigubbakcemile3

çok tatlı maşallahhhh..

sabah kerem almış kayrayı yatırmış dizine hemen ölümsüzleştirdik

maşallah şeyma. dikkat ediyorum da kayra ne kadar güleç yüzlü yaa. benimkisi çok zor gülüyo hele fotoğraf çekerken dakikalarca bekliyorum yakalamak için. ablasıyla oynarken yakalayabilirsem ne ala. yok sa çok suratsız. aynı babaannesi:))

maşallah kayraya aferınde kereme ne guzel abı olmus ole almıs dızıne yatırmıs sevıyo kucuk abı kıskanmıyorda masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…