Bizim Evin Halleri

sağol canımcım bilmem kayra beni görünce hemen gülüyo gerçi herkese gülüyo ama bana bi başka...

benımkıde bana hiç çekmemiş ben kolay kolay gülmem kime çekmiş bilmem :))))
maşallah kayraya aferınde kereme ne guzel abı olmus ole almıs dızıne yatırmıs sevıyo kucuk abı kıskanmıyorda masallah

sağol canımcım...kerem burda onu almış yuvarlıyodu koltukta beni görünce dizine yatırdı gülmesine bakma mecburiyetten :))))) kısmanmıyormuuu en ufak bi örnek emzik emiyo arada kerem yaaaa :)))))

oyuncakla doranın dile dikkat edin yanlız çok şeker yaaa oğluşuma

ayy dora bayılıyorum sanaaaa........... yemeyin dora paşamı bizede bırakınnnnnnnnnnnn maşalllahhhhhhh paşamaaaaaaaaa....

ayy dora bayılıyorum sanaaaa........... yemeyin dora paşamı bizede bırakınnnnnnnnnnnn maşalllahhhhhhh paşamaaaaaaaaa....

maşallah gülüşe bak sanki biliyor da poz veriyor

dora pasa tosun pasa sirin pasa masallah sana

maşallah doraya çok tatlı kuzu bu kuzu:))))

allah bebişe bak
canım yaaa düz çevirsene resmi annesi:))

canım bu yeni windows da çevirdiğim resim gene yüklerken yan çıkıyo o nedenle tatlımm o da nazar boncuğu olsun oğluşuma :)

çok sağolun kızlarr nacizane yorumlarınız için .... opuyorumnanaktan

hepsi birbirinden güzel ya, bunları gördükçe insanın çocuk yapası ggeliyooooo zemuszemus

arkadaşlar resim nasıl ekliyoruz. Ben beceremedim de :)))))

cnm önce resmini imageshack e yüklüyosun daha sonra doğrudan link i kopyalayıp burda üstte grafik ekle var dağ resmi gibi oraya yapıştırıyosun tabii önce çıkan http yi siliyosun tamam diyosun umarım anlatabilmişimdirkaydirigubbakcemile2

blue hayrlı olsun :)
bu fisher price değil mi bende beğenmiştim almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum nasıl müzikliymiş ilgisini çektimi boranın bizim burda 99 tl

sağol canımcım...
anılcım aynı fiyat... ilgisini çekti baya :) elini vurunca oyuncağa kısa bir müzik çalıyor. bir de debelenince oyuncaklar sallanıyor ya heyecanlanıyor hehe... ya bir de bana sonradan da oynayabilir gibi geldi...
hani evcilik oynarız oğlumla :) 3 farklı şekilde de kullanabiliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…